Acum ai comandat-o... e prea tarziu
O sa iti enumar ce probleme vad eu la masina, si le vei intampina, pentru ca unii au trecut deja prin ele.
Fac asta macar pentru ca cei care vor fi tentati sa faca si ei acelasi pas sa fie informati.
Quote:160W Heating - Built-in 160W PID controller maintains precise and stable water temperature throughout extraction
... asa ca tot va trebui sa fierbi apa... controlerul e doar de mentinere.
Sigur, cu 160W se pot incalzi 100 ml apa intr-un timp rezonabil... dar nu de apa imi este, ci de sutele de grame de inox care presupun ca exista acolo. La Strietman de exemplu, cu 500W ii trebuie 5 minute ca sa faca primul ciclu on-off de termostat... chiar asa, la o masina de 2000 Euro nu i-au pus PID, ce rusineeee.
Apoi... faptul ca pistonul nu mai e extras afara face ca garniturile sa fie presate permanent, si, ce e mai rau, inclusiv in timpul incalzirii... fapt ce va duce la uzura lor accelerata, de peste 10x fata de normal.
Am relatare de la un coleg la care s-au dus dupa o luna pe o masina similara. Aceleasi garnituri de care noi nu ne-am atins nici dupa un an...
Totul depinde cum e amplasata rezistenta de incalzire fata de pozitia in partea de jos a pistonului, unde sta cand torni apa.
La masina mea si a lui @
RaduD garniturile nici macar nu ating apa, doar ce ramane pe pereti !
Intre piston si suprafata apei ai un strat de aer mai mare sau mai mic, care, oricat l-ai comprima la extractie tot ramane acolo.
Next...
Din clip si poze nu am idee daca au pastrat constructia pistonului, dar daca este aceeasi constructie ca al nostru vei fi fortat sa tii pistonul apasat cu o mana tot timpul din momentul cand torni apa, pana cand se va stabiliza temperatura si vei monta PF.
De abia atunci vei putea da drumul la maner, altfel va curge apa.
Asta am experimentat-o si eu, incercand sa imaginez o modare cu incalzire a apei "la locul faptei". Evident ca am abandonat imediat aceasta incercare.
Ar putea fi rezolvata cu un mic arc... intrebarea e daca au facut-o... iar modul cum in video este ascunsa maneta lever-ului cand toarna apa, sa nu se vada ca e tinuta apasata cu mana, ma face sa cred ca nu...
Nu in ultimul rand, acel controller iti va furniza orice numai o temperatura constanta si uniforma nu.
Sigur, va fi ok doar in punctul in care masoara el, dar asta este egal cu zero, nu ai senzorul incorporat in sita de dus !
Totul depinde de cum este implementata incalzirea, daca este la in zona PF, sub forma inelara, sau pe verticala, tip manson.
Ai destul spatiu in partea de sus ca sa introduci un termometru si m-as bucura sa imi demonstrezi ca m-am inselat, si ca temperatura citita pe display controller o regasesti in apa, in orice punct ai masura.
In experienta mea de a realiza incalzirea unor masini similare, cum ar fi Kazak Rota, am inregistrat chiar si 30 grade !!! diferenta intre straturile de apa... de genul 60 grade jos, deasupra pistonului, in timp ce la suprafata citeam 90 grade !
Dar asta nu e tot... nu e singura problema de design la genul acesta de masini, cum e si Flair, la care turnarea apei necesita ca pistonul sa fie coborat, ca sa inchida iesirea... fapt ce duce la imposibilitatea de a incalzi sita de dus.
Ridici pistonul, si apa care coboara se va raci cu cateva grade, depinde de masivitatea masei de otel ramase rece din jurul sitei de dus.
De asta consider ca singura modalitate de incalzire corecta la masinile astea, este la abur, cu sita de dus in sus... sau cu constructii cat mai lejere tip termos, gen Olympia Mina sau Staresso Mirage, la care masa de otel care fura temperatura de la apa este sub 100 grame si nu fura mai mult de 10 grade la o prima trecere a unui plin de apa fiarta prin masina.
Astfel incat la extractie tot metalul de acolo are peste 80 grade.
In cazul acestei masini, verificarea e simpla, fara nici o masurare, torni apa si cand controller-ul zice ca ai 9x grade si esti gata de extractie, daca poti atinge sita de dus sau zona de prindere PF cu mana goala inseamna ca nu ai 60 grade acolo.
Daca asa va fi situatia, as zice ca e musai sa o lasi sa curga integral, adica un flush, si sa mai torni o apa fiarta, de abia atunci vei putea spune ca e esti mai aproape de ideea de uniformitate in masa metalica, si implicit apa.
Si pentru toate astea... ai platit de trei ori mai mult, doar ca sa ai un display care sa iti ofere o siguranta si o iluzie ca detii controlul, cand realitatea este ca acestu lucru se poate face mult mai corect printr-o buna intelegere a masinii...
Nu stiu ce gandesc altii, dar pe mine asta ma intristeaza...
PS: pentru "ceilalti" care citesc aici... sa nu credeti ca masinile cu pompa sunt mai breze... acolo e si mai rau.
Adaugari ulterioare: mai tarziu am vazut si asta:
Net Weight: Approximately 7.8 kg
Unora asta le impune respect... soliditate, siguranta... mie mai curand mila... o risipa inutila de metal.