Welcome Back Log In Create Account

Loc de dat cu levieru...

Sincer, nu inteleg aceste griji, cand la masinile cu pompa vad ca lumea nu e deloc interesata de constructia lor in amanuntime, ca altfel si-ar fi dat seama cate hibe au.
Orice se vede acolo este reparabil local, fara sa iti pui problema de service si garantie.

La masina asta, eu ii zic "cu jacuzzi", caci sunt mai multe cu PID, putem sa discutam cat vreti, pentru ca mie imi este constructia si functionarea mai mult decat clara... atat de clara ca va marturisesc acum ca am avut ore intregi de brainstorming cu un coleg lucrator in fiare, cum sa transform in asa ceva actualul lever simplu, cel despre care am inceput discutia acum un an.
Conversia nu ar fi complicata, si nici scumpa, sub 800 lei cat a fost pretul leverului initial, deci nici macar nu i-as dubla valoarea... Smile
Doar ca fiecare sesiune de batut capetele se termina cu concluzia, din partea ambelor parti... la ce bun?
Oricat ar parea de simpla, perfecta si sexy o astfel de masina, tot ii gaseam hibe care nu justificau efortul.

Destula gargara, ce anume va e neclar la masina asta, sa ca incercam sa lamurim ?

Reply
Singura chestie care ma preocupa este sa stiu cum sa desfac valva care trage apa din boiler in camera de extractie. Am citit pe HB ca pana te obisnuiesti cum sa manevrezi parghia poti sa ai backflow si incazul in care o infund cu cafea sa pot  rezolva usor.

Reply
Nu am stiut ca masina asta are topic pe HB, l-am gasit, o sa cercetez.
Logic nu ar trebui sa aiba reflux, ca de aia valva este unisens...
Si oricum, ar trage inapoi doar daca faci pompari multiple, doar la o trecere nu vad motivul sa traga... Confused

Daca ai dreptate deja asta ar fi motiv de stop buy, nu de preocupari cum o cureti Confused ... denota eroare de design. My
A fost hiba cea mai mare, singura as zice, care m-a suparat la Arin, ca tragea cafea in boiler... si care intr-un final am rezolvat-o montandu-i valva unisens.
La levierul Alm Kopi pistonul unisens e implementat asa perfect ca nu am simtit nevoia sa curat grupul DE-LOC intr-un an de zile ! Pur si simplu nu se vede nimic care sa ceara curatare. Puteau sa foloseasca acelasi design Huh

Reply
Multumesc ca mi-ai atras atentia asupra acestui detaliu, pentru ca m-a pus la munca sa cercetez constructia mai amanuntit.
Topicul de pe HB nu spune prea multe de fapt, dupa prima pagina mai mult se discuta despre acel site proxy de unde se poate cumpara direct din china, mai ieftin decat de pe Ali.
Cel care a deschis topicul, si a fost eroul de sacrificiu, e prea optimist dupa parerea mea... eu zic ca daca faci Fellini tragi cafea inapoi in cilindrul central, fara doar si poate.

Quote:Due to the placement of the water inlet at the bottom of the piston chamber, a fellini pull does not disturb the puck because the vacuum created by the piston simply pulls more water in from the reservoir without creating a vacuum within the headspace below the shower screen.

Discutabil... supapa unisens are un arc, care necesita un vacuum minimal ca sa o deschida.
Cat ar fi de mic acel minimal, in timpul asta pistonul va trage din puc.
Daca ar fi facut si cilindrul de extractie din sticla... s-ar fi vazut asta perfect... si foarte neplacut...

Quote:It takes a little practice on the correct force needed during pre-infusion to ensure the valve that controls the waterflow from the reservoir to the piston chamber closes correctly to prevent the water from simply flowing back into the water reservoir instead of through the grouphead and puck

Asta e partea de care zicea @CatalinH, doar ca nu am gasit nicaieri afirmatii ca s-ar fi intamplat efectiv asta, adica sa vada cafea in boiler.
Probabil e doar o temere, dar nu cred ca are sens... cafea granule, care sa infunde valva nu are cum sa ajunga acolo, de aia exista sita de dus.
Vorbim doar de cafea lichida, trasa din balta de pe suprafata pucului.

Oricum, faptul ca nu are supapa in piston, care sa elimine total acest inconvenient, pentru mine reprezinta un deal breaker, asa ca interesul pentru aceasta masina s-a prabusit total, si voi inceta sa mai postez despre ea in sensul de recomandare.
Imi pare rau ca v-am indus in eroare cu entuziasmul meu. Probabil eram sub vraja unei masini idealizate, derivate din ce am eu.

Reply
Multumesc pentru raspuns @renatoa. Nu e nevoie sa iti para rau ca te-ai entuziasmat si eu sunt in aceeasi situatie. 
M-am uitat si ALM KOPI pare ca tot de ITOP tine,deci teoretic ar fi convenabil sa le faca acelasi mecanism de fuctionare. Din ce am inteles eu citind de la tine e ca ai un ALM KOPI open boiler de diametru mai mic care nu ridica problema de backflow si mentenata deosebite.
Eu sunt noob la capitolul levers open boiler si poate vad probleme acolo unde nu exista.Pe mine ma intereseaza concret daca pot face ratii de 1:3 fara sa fac Felini. Daca sunt nevoit sa adaug apa sa completez ratia sa nu ma trezesc ca imi da apa desupra pucului inapoi in boiler.
Imi imaginez ca daca ridic leverul cand am 5 bari in camera de extractie e normal sa risc backlfow,o fi leverul permisiv dar legile naturii nu.Pot sa pun ecran dar apa aia deasupra lui tot are niste particule de cafea ce plutesc prin ea.

Reply
Eu cu al meu extrag 3:1 ca norma, mergand spre 4:1 adesea, si chiar nu aveam asta drept criteriu de achizitie, nu stiam ca rezervorul e asa generos cand l-am comandat.
Poti turna 80-100 ml in rezervor linistit. Din care folosesti cat intentionezi.
Masurarea necesita pahar gradat, masina nu permite un cantar in spatiul acela.
Aici ai o poza cu o extractie, e adevarat ca sunt multe straturi acolo care fac evaluarea ratiei dificila... ca referinta la nivelul picioarelor jivinei sunt 30 ml.
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid222310

Sita cu care vine, de 51, este cotata ca 16g, dar duce si mai mult, pentru ca sita de dus NU intra in sita de cafea... o poti umple pana la buza.
Prea multe despre cum iese cu sita originala nu pot spune, pentru ca am largit inelul PF la 53 imediat cum l-am luat, avand deja sistem complet pe 53: site, tamper, funnel... nu am avut intentia folosirii lui pe 51 inca de dinainte de a-l lua.

De aici incepe povestea concubinajului nostru...
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid218581
... sunt multe postari de-a lungul anului de cand l-am luat... si inca nu se intrevede motiv de divort.

Fellini fac la final, ca sa usuc pucul, nu ca parte din extractie.

Acum, ca sa fiu sincer 100%, daca atunci exista Flair49, chiar nu stiu ce as fi decis... chiar daca Flair49 nu ma atrage prin volumul de apa cu care poti jongla, 90 ml, dar mai ales prin modul ineficient cum il foloseste, din 90 nu ajung in ceasca decat 55.
La masina chinezeasca nu mai ramane in puc apa decat 1-2g mai putina decat cafeau, in rest totul se duce in ceasca.
80m turnat in rezervor, 14g raman in puc la 16g de cafea, 66 in ceasca.
Plus pretul dublu la Flair.

Daca vrei mai multe detalii despre constructia pistonului la ambele, ca sa judeci potentialul de suctiune, am material destul.
Doar ca, unde nu e nevoie de Fellini... nu e nici grija de backflow.

Reply
Pot să confirm și eu, deși nu am la fel de multă experiență precum majoritatea membrilor de pe forum, că sincer nu știu ce mi-aș putea dori mai mult de la un lever decât ALM Kopi.

Îl folosesc de aproximativ un an și, în tot acest timp, nu am întâmpinat absolut nicio problemă. Odată ce te familiarizezi cu timpul necesar pentru încălzire și cu întregul proces, totul devine foarte natural, mai ales dacă ai un fierbător la îndemână.

Iar posibilitatea de a modela shot-ul din mers și de a improviza în timpul extracției, în cazul în care ai măcinat prea fin sau prea grosier, mi se pare unul dintre cele mai interesante aspecte ale lui, bineînțeles, dacă înțelegi cât de cât ce se întâmplă în timpul extracției. Teoretic, numărul profilelor de extracție pe care le poți simula este infinit.

De asemenea, aș spune că este relativ ușor de înălțat dacă cineva își dorește neapărat să pună un cântar sub el, deși, personal, nu am simțit niciodată nevoia să fac asta.

Per total, mi se pare o jucărie care merită adăugată în colecția oricărui pasionat de espresso, mai ales atunci când vrei să extragi cafele mai speciale sau pur și simplu ai timp liber și chef să te joci cu diferite profile de extracție.

Eu l-am prins la 600 de lei și, sincer, privind acum în urmă și gândindu-mă la câtă satisfacție mi-a adus în ultimul an, pot spune că a fost chiar un chilipir.

Reply
Si ai tacut tot timpul asta... My

Si cine stie cati or mai fi ca tine... Asociatia Levieristilor Anonimi Tongue

Reply
Multumesc pentru raspuns @renatoa,@RaduD. Am parcurs topicul si al ales varianta astade lever cu PID:
https://www.alibaba.com/product-detail/Almkopi-Aleman-Hand-pressed-Coffee-Machine_1601616480052.html?spm=a2700.prosearch.normal_offer.d_title.621d67afskhKof&selectedCarrierCode=SEMI_MANAGED_PREMIUM%40%40PREMIUM&priceId=67b2c1a1c5c04e5d9d36ab9b7c82cf10
Astep cu nerabdare livrarea.

Reply
Acum ai comandat-o... e prea tarziu My
O sa iti enumar ce probleme vad eu la masina, si le vei intampina, pentru ca unii au trecut deja prin ele.
Fac asta macar pentru ca cei care vor fi tentati sa faca si ei acelasi pas sa fie informati.

Quote:160W Heating - Built-in 160W PID controller maintains precise and stable water temperature throughout extraction

... asa ca tot va trebui sa fierbi apa... controlerul e doar de mentinere.

Sigur, cu 160W se pot incalzi 100 ml apa intr-un timp rezonabil... dar nu de apa imi este, ci de sutele de grame de inox care presupun ca exista acolo. La Strietman de exemplu, cu 500W ii trebuie 5 minute ca sa faca primul ciclu on-off de termostat... chiar asa, la o masina de 2000 Euro nu i-au pus PID, ce rusineeee. Tongue

Apoi... faptul ca pistonul nu mai e extras afara face ca garniturile sa fie presate permanent, si, ce e mai rau, inclusiv in timpul incalzirii... fapt ce va duce la uzura lor accelerata, de peste 10x fata de normal.
Am relatare de la un coleg la care s-au dus dupa o luna pe o masina similara. Aceleasi garnituri de care noi nu ne-am atins nici dupa un an...
Totul depinde cum e amplasata rezistenta de incalzire fata de pozitia in partea de jos a pistonului, unde sta cand torni apa.
La masina mea si a lui @RaduD garniturile nici macar nu ating apa, doar ce ramane pe pereti !
Intre piston si suprafata apei ai un strat de aer mai mare sau mai mic, care, oricat l-ai comprima la extractie tot ramane acolo.

Next...
Din clip si poze nu am idee daca au pastrat constructia pistonului, dar daca este aceeasi constructie ca al nostru vei fi fortat sa tii pistonul apasat cu o mana tot timpul din momentul cand torni apa, pana cand se va stabiliza temperatura si vei monta PF.
De abia atunci vei putea da drumul la maner, altfel va curge apa.
Asta am experimentat-o si eu, incercand sa imaginez o modare cu incalzire a apei "la locul faptei". Evident ca am abandonat imediat aceasta incercare.
Ar putea fi rezolvata cu un mic arc... intrebarea e daca au facut-o... iar modul cum in video este ascunsa maneta lever-ului cand toarna apa, sa nu se vada ca e tinuta apasata cu mana, ma face sa cred ca nu...

Nu in ultimul rand, acel controller iti va furniza orice numai o temperatura constanta si uniforma nu.
Sigur, va fi ok doar in punctul in care masoara el, dar asta este egal cu zero, nu ai senzorul incorporat in sita de dus !
Totul depinde de cum este implementata incalzirea, daca este la in zona PF, sub forma inelara, sau pe verticala, tip manson.
Ai destul spatiu in partea de sus ca sa introduci un termometru si m-as bucura sa imi demonstrezi ca m-am inselat, si ca temperatura citita pe display controller o regasesti in apa, in orice punct ai masura.
In experienta mea de a realiza incalzirea unor masini similare, cum ar fi Kazak Rota, am inregistrat chiar si 30 grade !!! diferenta intre straturile de apa... de genul 60 grade jos, deasupra pistonului, in timp ce la suprafata citeam 90 grade !

Dar asta nu e tot... nu e singura problema de design la genul acesta de masini, cum e si Flair, la care turnarea apei necesita ca pistonul sa fie coborat, ca sa inchida iesirea... fapt ce duce la imposibilitatea de a incalzi sita de dus.
Ridici pistonul, si apa care coboara se va raci cu cateva grade, depinde de masivitatea masei de otel ramase rece din jurul sitei de dus.

De asta consider ca singura modalitate de incalzire corecta la masinile astea, este la abur, cu sita de dus in sus... sau cu constructii cat mai lejere tip termos, gen Olympia Mina sau Staresso Mirage, la care masa de otel care fura temperatura de la apa este sub 100 grame si nu fura mai mult de 10 grade la o prima trecere a unui plin de apa fiarta prin masina.
Astfel incat la extractie tot metalul de acolo are peste 80 grade.
In cazul acestei masini, verificarea e simpla, fara nici o masurare, torni apa si cand controller-ul zice ca ai 9x grade si esti gata de extractie, daca poti atinge sita de dus sau zona de prindere PF cu mana goala inseamna ca nu ai 60 grade acolo.
Daca asa va fi situatia, as zice ca e musai sa o lasi sa curga integral, adica un flush, si sa mai torni o apa fiarta, de abia atunci vei putea spune ca e esti mai aproape de ideea de uniformitate in masa metalica, si implicit apa.

Si pentru toate astea... ai platit de trei ori mai mult, doar ca sa ai un display care sa iti ofere o siguranta si o iluzie ca detii controlul, cand realitatea este ca acestu lucru se poate face mult mai corect printr-o buna intelegere a masinii...

Nu stiu ce gandesc altii, dar pe mine asta ma intristeaza... Confused

PS: pentru "ceilalti" care citesc aici... sa nu credeti ca masinile cu pompa sunt mai breze... acolo e si mai rau.

Adaugari ulterioare: mai tarziu am vazut si asta:
Net Weight: Approximately 7.8 kg
Unora asta le impune respect... soliditate, siguranta... mie mai curand mila... o risipa inutila de metal.

Reply
(21-07-2026, 15:08)renatoa Wrote:
(24-06-2026, 12:36)CosminN Wrote: Inca studiez :)

Pentru cei interesati de aceasta masina... doar o semnalez, very long story... n-am nici un interes sa stau 45 minute sa vizionez...
Si nici nu las sa intre in casa demonul AI care sumarizeaza un video in 2 fraze... Smile

Sa retinem ca are un nume: Turin Axis.

Eu cred ca seamana foarte mult cu acest model!

De ce trag aceasta concluzie... pai trebuie sa ai levierul in pozitia inchis pentru a putea alimenta cu apa - asa apare in filmuletul de prezentare. Sigur are piston cu valva ce decupleaza in momentul in care ridici levierul si permite apei sa ajunga la puck-ul de cafea.

In momentul in care vrei sa incalzesti aparatul, se incalzeste camasa pistonului, inelul unde vine montat portafiltrul si prin transfer termic incalzeste si sita de dus cat si portafiltrul. Sita de dus si portafiltrul nu ajung la temperatura setata in PID dar nici nu raman la temperatura ambientala. 

Dupa cateva luni de utilizare am ajuns sa-mi formez un flux de lucru.
La mine PID ul este setat la 80° si il las sa se stabilizeze aprox 15-20 min. Dupa ce prepar puck-ul adaug apa la temperatura de 95° si incep extractia.

Nu am masurat temperatura din camera piston sau din ceasca, am mers pana acum doar pe ceea ce am obtinut in ceasca.
Starseeker (AK74 & Edge Plus) + Rocket R58 + Hottop

Reply
Da, seamana conceptual foarte mult, doar ca ansamblul piston e total diferit la Turin Axis.
Poate sa stea jos in timp ce se incalzeste si te poti ocupa de prepararea pucului.
O avea alte garnituri, mai solide ca la ALM...

Transferul termic nu merge in jos. Face ce face si caldura tot in sus o ia...
De curiozitate fa testul cu atins sita de dus in timpul celor 15-20 minute.

Dar de ce vorbim aici... 15-20 minute... Confused lumea nu mai are azi rabdare sa se uite la un clip 30 secunde...
Pai i-au zis espresso metodei asteia de preparat cafea cu un motiv, nu ? Smile

Reply
Corect, 15-20 min nu au niciun argument, tot ansamblul fiind in mediul ambiant. 

Chiar daca transferul termic nu merge in jos, fiind in contact cu un corp la 80° tot isi modifica temperatura!
Cand senzorul arata cele 80° pe sita de dus poti tine mana, nu este la aceeasi temperatura dar simti ca este destul de calda.

Pistonul are trei o-ring-uri pe el, mai mult ca sigur din silicon rezistent la temperaturi inalte pentru ca la mine nu prezinta nicio urma de uzura in aprox 6 luni de utilizare si cum am mentionat sta destul de mult la acea temperatura - 15-20 min.
Valva ce permite apei sa ajunga la puck are si ea un o-ring. Acest lucru ajuta la indepartarea portafiltrului dupa extractie, apa ramasa in camera pistonului nu curge pana cand nu actionezi levierul.

Reply
@renatoa,scuze pentru ca nu am justificat alegerea.Eu am nevoie de volum de apa sufcient cat sa trag light roasts, de aici un espressor cu grup maricel.Ca sa tin relativ stabil aemnea grup m-am gandit ca e un PID ajuta. Incalzirea o fac turnand apa cu kettle si un poate doua flush ca sa incalzesc si placa de dispersie .

Sunt absolut convins ca jos o sa fie mai rece si sus mai cald(merita sa imi iau un senzor termic cu inertie mica sa lasor cu acuratete gradientul de temperatura?-nu ca prima intentie). Nu imi imaginez ca sus clocoteste apa de da pe dinafara si jos e la temperatura  camerei sau are 40 grade.

Am ales 58mm pentru ca tot lantul meu  de accesorii e pe 58mm.Atat timp cat am o experienta si stapanesc percolatul pe diametrul asta nu vad un obstacol in asta.Acum ca vine cu dezavantaje ca e masina mare si disipa caldura sau ca e nevoie de o talpa mai lunga si o parghie pe masura e alta discutie.

Imi place si varianta voastra pentru volumul mare de apa.Nu ma atrage ideea ca trebuie sa incalzesc cilindrul ala separat si apoi sa il manevrez cald:insurubat sita,turnat apa fierbinte si potrivit pistonul . Poate ma insel si asta devine usor si second nature dupa un timp.Am vazut in mai multi useri ce descriu ca nu e din sticla si e din policarbonat,nici asta nu e un deal breaker. Nu exclud posbilitatea sa imi iau si eu pe viitor.Dar momentan nu ma vad manevrand cu o manusa un cilindu cu apa fierbinte incalzit la aburi incercand sa ma si focusez cum actionez parghia.Da-mi o perioada de timp si poate ajung si acolo.

Reply
Daca banuiala mea este buna si constructia este similara cu espressorul meu iti las cateva date:

- pot alimenta 130ml, lucru necesar pentru a putea crea presiunea necesara 
- dupa extractie de dopio, aprox 45ml espresso in espressor mai raman aprox 50-55ml de apa
- diferenta de aprox. 30ml este in puck

Reply
Stiam eu de ce nu imi plac astea cu PID... pentru ca pregatesc terenul pentru pasul urmator... de-zen-umanizare Tongue
Iti ia si bucuria de a apasa, o face robotul si un AI...

https://www.alibaba.com/product-detail/s...16815.html

... sa bea ei ce iese de acolo... Angry

(08-09-2026, 12:10)CatalinH Wrote: ... sa incalzesc cilindrul ala separat si apoi sa il manevrez cald:insurubat sita,turnat apa fierbinte si potrivit pistonul .
Poate ma insel si asta devine usor si second nature dupa un timp.
...
Dar momentan nu ma vad manevrand cu o manusa un cilindu cu apa fierbinte incalzit la aburi incercand sa ma si focusez cum actionez parghia.Da-mi o perioada de timp si poate ajung si acolo.

O sa iti fac un video sa vezi ca fac totul cu mana goala, s-a mai scris cateva pagini in urma si au confirmat si alti colegi care il au.
Aburul intra in interior, nu ajunge caldura la exterior, e prea masiv inoxul ala, si are conductivitate termica de 8x mai mica decat Alu/Cupru. De asta la brew, folosind ibrice de inox nu pierdem mai mult de un grad pe minut.
Asa ca il pot apuca handsfree in zona de insurubare, iar PF-ul e rece, il pot strange fara nici o ... con-strangere.

Daca este sa fie necesara vreo masura de prindere izolanta, depinde doar de kettle/ibric, daca are manerul izolat sau nu.
Nici nu e musai sa fie manusa.
Al meu ibric nu are izolatie la toarta, asa ca la turnarea apei il apuc cu o mini-manusa tip „gură de broscuță” care protejeaza doar degetele, nu toata mana.
Dar la momentul acesta grupul e deja in suport, manevra asta nu face parte din procesul de preheat... asa manipulez ibricul si cand prepar pour over.

Reply
Iar o sa te supar Biggrin dar m-am uitat lung la el inainte sa comand.M-a dat inapoi interfata in chineza,dar la cum merg lucrurile cred ca ar trebui sa invatam limba asta.
https://www.youtube.com/watch?v=WvvgPiBliMo
Merge sa ii pui si parghie,trage si automat.Estetica este potrivita pentru un sopron cu scule,dar este un fel de Meticulous fara marketing si polish.

Multumesc pentru explicatiile suplimentare legate de workflow. O sa comand si eu pe ala amic,are prea multe calitati ca sa ma apuc de cautat nod in papura.

Reply
(10-09-2026, 19:24)renatoa Wrote: Stiam eu de ce nu imi plac astea cu PID... pentru ca pregatesc terenul pentru pasul urmator... de-zen-umanizare Tongue
Iti ia si bucuria de a apasa, o face robotul si un AI...

https://www.alibaba.com/product-detail/s...16815.html

... sa bea ei ce iese de acolo... Angry

Asta-i un fel de back to the future... vezi #129

Ca fapt divers, in filmuletul postat e V3 si ei discuta ca V1 a fost lansat cu doi ani in urma.
Probabil ca nu a prezentat suficient interes la acel moment si a ramas in stand by...

Reply
Oare a comandat cineva versiunea pe 58mm a leverului de 51mm (ITOP W1 Mini Espresso)?
Gaggia Baby Millennium mecoffee, Gaggia Baby Millennium, Macap M2M stepless, Eureka Mignon Manuale, Eureka Zero 65 AP, Kompresso, Kinu M47 POB, Orca G1, Acaia Pearl

Reply
Un indiciu ? Eu acum aud ca ar exista... Huh

Cel de 51 se face usor 53-54, daca a trecut neobservata partea din povestea mea ca asta a fost prima modare.

Reply
https://www.aliexpress.com/item/1005009225053078.html

Pare să aibă o versiune de 58mm, trecută la culoare.
Gaggia Baby Millennium mecoffee, Gaggia Baby Millennium, Macap M2M stepless, Eureka Mignon Manuale, Eureka Zero 65 AP, Kompresso, Kinu M47 POB, Orca G1, Acaia Pearl

Reply
Da, am dibuit-o.
Din pacate acea unica imagine legata de 58 mie imi pare CG. Toate celelalte imagini au 51 in diverse ipostaze.
In schimb, aici...
https://www.aliexpress.com/item/1005010307972674.html
... par mult mai categorici, apare 58 peste tot, si in lista de features.

Daca nu au schimbat nimic altceva decat montura, tineti cont ca forta necesara va fi cu 30% mai mare !
Sau, la aceeasi forta veti avea cu 30% mai putin presiune.
8 bar devine 6 bar... si credeti-ma ca la 95 kg ma las cu tot bustul pe maner ca sa scot 8 bari... de asta nu se califica masina asta "de domnisoare"...
Totusi, dimensiunile sunt diferite intre cele doua modele, aflam din link-ul gasit de mine:
Product dimensions
250*116*236MM(51)
305*125*300MM(58)
Si, tot acolo, la user reviews avem doi cumparatori de 58, deci e real...
...

...
In pagina respectiva, in lista de features, ascuns privirii la prima citire, necesitand expandarea listei cu "View more..." gasim un text care ne mai linisteste putin relativ la materiale, cu bataie la cel al cilindrului... ca in rest inox-ul e inox...

Quote:CE certified for safety and quality
This product holds CE certification, ensuring compliance with European safety and environmental standards, offering peace of mind for global users.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 5 Guest(s)