ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY

Bun venit in cea mai mare comunitate de cafea din Romania, ESPRESSOMAN.RO!

 

Editia 2019 a ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY a inceput! Ca in fiecare an, importatorii si producatorii de espressoare, rasnite si accesorii, prajitorii de cafea, ne vor rasfata cu discount-uri importante, incepand de joi, 14 nov.  ora 23.59 si continuand chiar pana pe 24 nov. in unele cazuri.

Pe langa modul interactiv, tehnic, elegant si liber in care se dezbate universul cafelei, Espressoman.ro are meritul incontestabil de a fi dat tonul unui mod fair play de stabilire a preturilor, de catre importatorii si prajitorii din domeniul cafelei, forta unei comunitati unice, pasionate si entuziaste fiind superioara tentatiei crescatoare a preturilor. Astfel avem zilnic posibilitatea de a cumpara direct de la importatori sau prajitori, echipamente de espresso si cafea sub preturile normale, prin tabloul de reduceri, fara a fi nevoiti sa asteptam o anumita zi din an. Espressoman Black Friday insa, este un eveniment special, care se intampla si anul acesta, incepand de joi 15 nov. ora 23.59 cu inchidere pe 25 nov. ora 23.59. Din start va rog sa aveti intelegere fata de eventuale mici intarzieri in livrare, din cauza volumelor mari pe care trebuie sa le gestioneze firmele de curierat.

Daca sunteti pentru prima oara pe Espressoman, va recomand sa va informati mai intai, citind cateva dintre articolele sinteza de pe blog – Cum aleg un espressor  / Cum aleg o rasnita / Cea mai buna cafea  Daca aveti de adresat orice tip de intrebare, aria de comentarii va sta la dispozitie, la fel si forumul sau mai rapid email-ul contact@LiviuFratila.ro

Editia 2019 are in centru zeci de brand-uri care au marcat lumea aparaturii de preparare a cafelei: Gaggia, Lelit, Macap (aduse in Romania exclusiv de catre Silmar 2000), dar si  Mahlkonig, Ascaso, La Pavoni, Rok, Porlex, Joe Frex (Partener Coffee Services), producatorul de rasnite  Hedone  cu modelul Honne (prin Barshaker), importatorul La Marzocco, Brewista, Acaia, Gene (Artisan), furnizorul de accesorii si rasnite Barshaker cu multiple marci in portofoliu – Eureka, Baratza,  IMS si VST, Motta, Rhinoware,  cestile Loveramics etc. , importatorul Dalla Corte, Cafflano, Compak (Tastecrafters), prajitoriile Guido, Ecuator, Sloane, Maison du Cafe.

Raman valabile si reducerile de zi cu zi, importante, acordate cititorilor Espressoman, pe pagina dedicata.   Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati importatorii prin formularele ce vor fi disponibile incepand de joi 14 nov. ora 23.59,  in functie de produsul ales, chiar aici pe aceasta pagina. Verificati si folderul de Spam din email pentru a nu pierde raspunsul, confirmarea venind direct de la importatori, de la un om nu de la un robot instant. Toate detaliile comerciale le veti discuta cu importatorii, dupa confirmarea primirii comenzii. Transportul espressoarelor si rasnitelor este gratuit in majoritatea zonelor din Romania, cu unele particularitati precizate, in functie de brand-ul ales.

Ca sa fie clar, toate discount-urile pentru produsele din cadrul ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY sunt oferite de catre importatorii oficiali ai marcilor in Romania, in conditiile legale din prezent. Espressoman.ro nici nu isi aroga vreun drept comercial si nici nu isi va asuma obligatii de acest tip, fiind o platforma de informare ce respecta regulile de confidentialitate GDPR. Orice neclaritate de ordin comercial se poate rezolva cu importatorii in Romania ai acestor produse. Asta ca sa existe si un Disclaimer 🙂

 
Iata surprizele de Espressoman Black Friday! Trebuie doar sa completati corect si complet formularele de mai jos, in functie de alegerea voastra. 

——————————————————————————————————————————————————————————————–

 

Reprezentanta in Romania a brand-urilor Lelit, Gaggia si Macap ofera pasionatilor cu ocazia Espressoman Black Friday reduceri importante din pretul de lista la urmatoarele espressoare, rasnite si accesorii, preturile de mai jos avand reducerea inclusa. Dupa confirmarea reducerii, produsele pot fi ridicate din showroom-ul din Bucuresti (zona Mosilor) sau pot fi trimise pe curier. Transportul este gratuit! Importatorul accepta plata in showroom, prin internet banking, personal la banca dar si metode de plata online pe portalul securizat Crema Perfecta, inclusiv in rate, insa doar dupa ce primiti confirmarea aplicarii formularului de mai jos. Din cauza numarului mare de solicitari, nu se poate folosi plata ramburs.

 

GAGGIA MILANO – SINCE 1938: 

 • CLASSIC 2015 – (redus de la 1350 lei) + cadou sita profesionala nepresurizata 58mm (stoc zero pe Romania)
 • noul CLassic 2019 1600 lei + tamper Motta 58mm cadou (sau 1550lei fara tamper)  (redus de la 1850 lei)  

logonoulelit

ESPRESSOARE LELIT: 

 • PL41LEM1550 lei + tamper de precizie Lelit 57.35mm cadou (sau 1500 fara tamper) (redus de la 1800 lei)
 • PL41TEM PID1950 lei + tamper Motta cadou (sau 1900 fara tamper) (redus de la 2150)
 • PL81T  (grup 57mm, boiler 250ml, preinfuzie programabila, PID redesenat) – 2400 lei + tamper Motta cadou (sau 2350 fara tamper) (redus de la 2700)
 • PL91T (grup de 58mm, boiler 300ml, preinfuzie programabila, PID redesenat) – 3200 lei + tamper Motta cadou (sau 3150 fara tamper)  (redus de la (3500)
 • PL92T (dual boiler, preinfuzie reglabila la secunda, boiler inox 600ml + alama 300 ml) – 4990 lei + tamper Motta cadou (sau 4940 fara tamper)  (redus de la 5500 lei)
 • BIANCA PL162T  – 9000 lei  (redus de la 10.000 lei) alaturi de accesorii valoroase Lelit (portafiltru fara fund cu maner de lemn, portafiltru cu doua iesiri, tamper full metal PL200Plus, doua duze de aburi, filtru de apa, inaltator cesti din inox, sistem racordare la reteaua de apa. Caracteristici: Dual Boiler cu grup E61 si control manual prin paddle al debitului / presiunii de extractie, manometru suplimentar in grup, boilere de inox, PID generatie noua LCC, preinfuzie reglabila pana la 20secunde cu optiune de stationare a apei pe puc. Livrare incepand cu 3 decembrie, in stoc limitat.
 • Pentru orice alt espressor Lelit nelistat, comunicati modelul prin formularul de mai jos

RASNITE LELIT:

 • PL43MMI – reglaj stepless, cutite conice 38mm – 650 lei  sau 550 lei impreuna cu orice espressor Lelit sau Gaggia (redusa de la 850 lei)
 • PL72 (cutite plate 64mm, dozare electronica)  – 1900 lei  (redusa de la 2200), livrabila din 3 decembrie.

ESPRESSOARE CU RASNITA INCORPORATA:

 • PL42TEMD  (PID, teava aburi profesionala, manometru) – 2600 lei + tamper Motta (sau 2550 lei fara tamper)  (redus de la 2900 lei)
 • PL82T  (PID, teava de aburi profesionala, grup de 58mm, boiler 300ml, rasnita conica 38mm, clip aici ) – 3800 lei + tamper Motta cadou (sau 3750 fara tamper) (redus de la 4500 lei)

ACCESORII LELIT:

 • Discount 15% pentru orice accesoriu, consumabile si produse de intretinere (comanda minima 150 lei). Reducerea se va aplica preturilor intregi din lista cu accesorii Lelit, ce  poate fi consultata aici si din lista de consumabile si produse de intretinere ce poate fi consultata aici. Imagini cu accesoriile Lelit gasiti aici

Exemple cu reducerea aplicata:  Tamper de precizie 57.35 sau 58.55 mm, cu baza de inox si maner lemn – 136 lei,  Portafiltru fara fund 57mm / 58mm – 204 lei, termometru lapte 60 lei, set doua  filtre apa rezervor cu rasina regenerabila – 60 lei, sita blind 57/58mm – 30 lei,  suport tampare inox – 178 lei, detergent backflush pudra Pulycaff – 33 lei cutia 370g, granule curatare rasnita fara desfacere Pulycaff – 45 lei

 

macap_logo-1

RASNITE MACAP:

M2M stepped (in trepte), cutite plate 50mm – 1200 lei
M2D stepped (in trepte), cutite plate 50mm, timer electronic dozare – 1350 lei
M42M – cutite plate 58mm, timer – 1850 lei + kit stepless cadou

– EXTRA 5% Reducere la rasnita pentru orice combinatie Macap + espressor Lelit sau Gaggia

Reducerea se aplica EXCLUSIV in baza completarii formularul de mai jos, mesajul vostru ajungand direct la importatorul Gaggia.com.ro / lelitespresso.ro.  Dupa primirea confirmarii importatorului pe email (verificati si spam), in intervalul 9-18, puteti ridica si/sau achita inclusiv cu cardul produsele Gaggia si Lelit la showroom-ul din Bucuresti sau pot fi livrate gratuit prin curier, dupa efectuarea platii. 

Nume sau Denumire firma:

Email:

Telefon:

Certificare reducere exclusiva Espressoman:
2014-FORUM-4419

Subiect:
Discount pentru comunitatea espresso - Gaggia / Lelit

Produsele dorite si alte observatii

Pentru securitate, raspunde corect:

In cazul unei erori de trimitere, atentionati–ma cu un email la contact@liviufratila.ro

———————————————————————————————————————————————————————————————

ascaso-mahl

Cu ocazia ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY  importatorul in Romania al brand-urilor Ascaso,  Mahlkonig, Expobar, Porlex, La Pavoni, ROK va ofera urmatoarele discount-uri speciale:

RASNITE:

Rasnita Mahlkonig Vario Home – 1800 lei (cereti sa fie calibrata pentru espresso cf standardelor Espressoman)

– Rasnita profesionala Mahlkonig K30 Vario, EK43/S, E65, Peak – 20% reducere. 

–  Rasnite Ascaso I-mini I2 (cutite conice 38mm), carcasa aluminiu ROSIE521 Lei, inox iSteel581 lei,  aluminiu black549 lei, aluminiu polishat630 lei.

– Rasnite manuale – Porlex Mini (max. 20g de cafea) – 193 leiPorlex Tall (max. 40g de cafea) – 204 lei.

– Rasnita manuala ROK espresso866 lei 

 Espressoare manuale:

– Europiccola Lusso EL2095 lei

– La Pavoni Professional PL – 2736 lei

– ROK Espresso: 577 lei. Review aici.

– Accesorii JOE FREX / Concept ART – 20% discount fata de preturile intregi de pe site-ul importatorului, trimitand link-ul spre produsul dorit. Exemple: –  baza inox tamper (orice dimensiune de la 47 la 58.5 mm), manere normale si dinamometrice, latiere, cantar si orice alt accesoriu Concept Art / Joe Frex de pe site-ul importatorului – https://www.caffea.ro/aparate-cafea/accesorii-cafea/barista.html

Espressoare Dual Boiler (DB):

Expobar Brewtus IV ( Office Leva Dual Boiler ) cu PID, grup E61, pompa vibratoare si rezervor – 5990 lei (redus de la 6351 lei)  (Dual Boilerul cu cel mai bun raport pret/dotari din lume)

Expobar Brewtus IV ( Office Leva Dual Boiler ) cu PID, grup E61, pompa rotativa si conexiune la reteaua de apa – 6490 Lei (redus de la 6781 lei)

Espressoare Heat Exchanger (HX):

Expobar Office Leva – pompa vibratoare si rezervor, grup E61 –  (HX-ul cu grup E61, cu cel mai bun raport pret/dotari din lume) –4200 lei (redus de la 4558 lei)

Pentru a beneficia de aceste reduceri, completati obligatoriu formularul de mai jos, mesajul vostru ajungand direct la importatorul Partener Coffee Services.  

Nume sau Denumire firma:

Email:

Telefon:

Subiect:
Discount pentru comunitatea espresso - Ascaso / Mahlkonig / Expobar / La Pavoni

Produsele dorite si alte observatii

Pentru securitate, raspunde corect:

In cazul unei erori de trimitere, atentionati–ma cu un email la contact@liviufratila.ro


 

Importatorul Dalla Corte / Compak / Cafflano in Romania, Tastecrafters, a incheiat Espressoman Black Friday dar raman valabile tot anul reducerile obisnuite la aceste brand-uri, mai multe detalii gasind in sectiunea importatorului din pagina de discount-uri, valabila oricand  – https://www.espressoman.ro/reduceri-la-espressoare-si-rasnite/


Barshaker.ro a incheiat Espressoman Black Friday dar ramane valabila tot anul reducerea obisnuita de 10% folosind codul ESPRESSOM, mai multe detalii gasind in sectiunea Barshaker din pagina de discount-uri valabila oricand  – https://www.espressoman.ro/reduceri-la-espressoare-si-rasnite/


Importatorul La Marzocco in Romania, Artisan,  ofera pasionatilor espressomani cu ocazia ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY discount-uri de pana la 20% dupa cum urmeaza:

Transportul este gratuit peste valoarea de 150 lei. 

Pentru a obtine reducerea sau pentru a cere informatii suplimentare , completati formularul de mai jos, urmand sa fiti contactati telefonic sau pe email (verifica si Spam) pentru confirmare, de catre importatorul Artisan Coffee, in max. 24h.

Nume:

Email:

Telefon:

Subiect:
Discount pentru comunitatea espresso - Artisan Coffee

Produsele dorite si alte observatii

Pentru securitate, raspunde corect:


Importatorul Vibiemme in Romania (Instalnet) va ofera 15% discount cu ocazia ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY si livrare din stoc, a doua zi.

 • Vibiemme Domobar Super PID – Dual Boiler cu PID si grup E61 – 2100E (STOC in showroom, zona Piata Gemeni) (redus de la 2500E)

Pentru a beneficia de discount-urile de mai sus ori pentru a obtine mai multe informati legate de espressoarele Vibiemme, completati formularul de mai jos si veti fi contactati telefonic sau pe email (de verificat si Spam), in max. 24h.

Nume:

Email:

Subiect:
Discount pentru comunitatea espresso - Vibiemme

Produsele dorite si alte observatii

Pentru securitate, raspunde corect:


 ↓  PRAJITORII DE CAFEA   ↓


 

Prajitoria Guido ofera pasionatilor cu ocazia ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY o reducere de 30% pe tot stocul de cafea de specialitate proaspat prajita!

Comanda minima 3 pungi.

Transportul este GRATUIT in Bucuresti la comenzi peste 60 lei, iar in tara la comenzi peste 160 lei. Altfel, costurile de curier sunt de 9 lei in Bucuresti si 19 lei in tara. Cafeaua se poate ridica de la prajitorie, insa doar dupa confirmarea online a comenzii voastre.

In functie de preferinte, se poate specifica la rubrica de comentarii din comanda daca doriti cafea deja maturata / degazata  (o saptamna) sau prajita la comanda.

Pentru a beneficia de aceasta reducere, accesati site-ul prajitoriei www.guido.ro iar la finalizarea comenzii precizati in rubrica de Comentarii (nu la Cupoane): ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY. Discount-ul va fi aplicat manual de catre un operator Guido nu automat de catre site. Daca apar probleme sau nedumeriri folositi: info@guido.ro

 


De ESPRESSOMAN Black Friday prajitoria SLOANE ne intapina cu o cafea speciala, prajita de catre campionul Romaniei in 2019, Bogdan Georgescu. 

“Povestea acestei cafele incepe pentru noi la un private cupping unde acest lot de cafea procesata natural din satul Kedida, regiunea Kochere, era prezentat pentru a arata ce bogatie de arome pot avea cafelele din acea zona. Ne-am indragostit de ea si am reusit sa punem mana pe ultimii saci din lot. Planuiam sa o lansam in aceasta toamna catre voi, cei care apreciati cafelele deosebite, insa un client din Arabia Saudita care a avut ocazia sa o guste ne-a cumparat pe loc tot lotul. Ne-a parut rau sa nu putem impartasi deloc cu voi aceasta cafea asa ca am negociat 15kg din lot sa ramana cu noi.
Faptul ca avem vandut tot lotul ne da ocazia sa v-o oferim la un pret special de 45 Ron, Tva inclus, redus cu 40% fata de cat ar fi fost pretul de retail.

Este visul iubitorilor de cafele procesate natural, foarte intensa, foarte dulce si florala, cu un corp plin si rotund, note de banane coapte si fructe rosii (capsuni, zmeura, coacaze) usor de extras si absolut fenomenala prin orice metoda de preparare si pe orice aparat, de aceea si prajirea este Omni.

O vom praji vineri 22 noiembrie, cand ne intoarcem de la Mondiale din Taipei unde Bogdan reprezinta Romania la World Coffee Roasting Championship, si o vom livra incepand cu ziua de luni, 25 noiembrie.”

Linkul formularului pentru aceasta promotie este https://sloanecoffee.com/BlackFriday2019 si va fi activ in principiu, pana vineri 22 noiembrie, sau pana cand se epuizeaza acest stoc de 15kg.

 


Prajitoria ECUATOR CAFE ofera cu ocazia ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY reducere generala de 20% pe tot stocul de cafea proaspat prajita. 

Pentru a primi reducerea trebuie sa intrati pe site-ul prajitoriei ecuatorcafe.ro iar la finalul comenzii sa introduceti cuponul de reducere  blackespressoman

Discount-ul este valabil pana pe 23 nov. 2019

Cost transport: 19 lei


Prajitoria MAISON DU CAFE din Iasi, cunoscuta pentru abordarea unui stil de prajire italian, cremos, ciocolatiu, dar si pentru faptul ca sunt singurii in Romania care folosesc un model de cuptor bazat pe ardere cu lemne (Trabattoni Italnova), ofera de ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY  o reducere de 20% pe tot stocul de cafea, pana duminica 24 nov. 2019

Aplicarea discount-ului se face prin introducerea codului blackfridaypromo  in procesul de comanda online pe site-ul prajitoriei – https://maisonducafe.ro

Costul transportului este de 14 lei oriunde in tara

 


Prajitoria CORRETTO din Constanta ofera 20% reducere cu ocazia ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY prin aplicarea codului de reducere “espressoman” la comanda pe https://caffecorretto.ro/

Cost transport 15 lei sau gratuit peste 150 lei


Atentie! Absolut toate comenzile voastre ajung la destinatie, adica la importatori sau prajitori. Nu s-a implementat un sistem automat de confirmare pentru ca ar fi fost banal ca un robot sa va trimita un email monoton. Insa, datorita numarului mare de comenzi, importatorii si prajitorii va pot contacta inclusiv in 48h in loc de 24h, pentru a stabili toate detaliile. Verificati si folderul de SPAM! Orice espressor sau rasnita iesite din stoc, se pot aduce in aproximativ 10-20 zile pe comanda, la pretul din aplicatia de Espressoman Black Friday.

 

 

 

Category: Evenimente
 1. Mihai says:

  A expirat deja cuponul de la Maison du Cafe? 🙁

  • Liviu Fratila says:

   @Mihai – da, am omis sa scriu data limita… Insa am vorbit cu ei si vor prelungi pana pe 24 nov., acordand 20% pe tot stocul de cafea.

 2. Condurateanu Ioan-Dan says:

  pentru editia de 2019 unde ne inscriem?

  • Liviu Fratila says:

   Salut, pe pagina principala espressoman.ro va aparea o postare dedicata cu ofertele de black friday ale importatorilor. Probabil incepand cu 15 nov.

 3. Bogdan Ionescu says:

  Nici un semn de la BWT. A fost careva contactat? Am încercat și pe telefon, la dl. Șerban Popa, fără succes. Mai pot spera?

  • Bogdan Ionescu says:

   M-a sunat dl Șerban Popa. Totul se va rezolva curând, așa cum mă și așteptam.

   • Liviu Fratila says:

    Da, trebuia sa precizez in dreptul BWT ca toate aplicatiile vor fi contactate incepand de astazi. Corectez acum.

 4. Alin Popescu says:

  Salut Liviu si multumesc frumos pentru reducerile negociate cu producatorii. Mai aveam nevoie de ceva accesorii pe care le-am si achizitionat de la Barshaker 🙂

  Am vazut la ei si ceva site showerhead dar nu stiu ce-mi trebuie pentru modelul meu Lelit PL41TEM. Tipul care m-a sunat sa confirm comanda era de la vanzari si nu a stiut sa mă ajute.

  Sita originala mi se pare ca se infunda extrem de repede, ori fac eu ceva gresit, ori sunt gaurile prea mari. Merita sa o schimb si daca da, ce mi s-ar potrivi?

  Portafiltrul fara fund are si alte avantaje in afara de faptul ca vezi cat de buna e extractia?

  Merci frumos,
  Alin

  • Liviu Fratila says:

   Salut Alin! Ma bucur ca te-ai bucurat 🙂 Portafiltrul fara fund te ajuta sa inveti, exact ca un aparat foto pe modul manual 🙂 Adica incepi sa intelegi cum se transpun in realitate greselile sua reusitele tale in materie de manevrare a sculei respective. Daca folosesti o cafea veche sau rasnita prost sau ai o tehnica de preparare deficitare, cand te vei apleca sa te uiti la curgere si sa vezi spectacolul, vederea iti va fi blurata de un de jet de apa tasnit printr canalele facute in pucul de cafea. Asta pentru ca nu ai preparat cum trebuie sau sau sau… O iei de la capat, respecti niste reguli de ajustare si vei vedea ca vei fi recompensat cu o curgere frumoasa tip codita de soricel. Portafiltrul normal iti ascunde toate astea. Sita IMS pentru grupul Lelit de 57mm nu exista. Doar grupurile de 58mm au. Sa zicem de la ei, PL91… Dar nu e nicio problema, nu-ti fa griji. Daca faci backflush de cateva ori pe saptamana (cu apa fierbinte) si lunar cu detergent special, daca mai si scoti sita tot lunar sa o scufunzi in detergent de backflush, totul va fi in ordine si va depinde de rasnita si cafeaua folosita.

 5. doru says:

  buna,
  detin un expresor Saeco Poemia si as dori sa stiu daca se poate modifica pentru a functiona fara presurizare si daca voi achizitiona o risnita Ascaso I-mini I2 sunt sanse sa obtin rezultate satisfacatoare ,

  Multumesc

  • Liviu Fratila says:

   Salut Doru! Cu siguranta rezultatele se vor imbunatati substantial, bineinteles folosind si cafea proaspat prajita. Fiind un espressor facut in China, dar si pentru ca are o constructie destul de firava, iti va fi mai greu sa te joci cu el la fel cum ai face-o macar cu un Gaggia CLassic, dar sa stii ca se pot obtine rezultate bunicele, doar sa ai rasnita pentru espresso si cafea ok. Uite aici un clip cu procedura: https://www.youtube.com/watch?v=C4WsTyJj0Is

   • doru says:

    Salut, am schimbat Saeco Poemia cu un Gaggia CLassic filtrele nepresurizate au ajuns azi , problema este cu risnita comandata de black friday o Ascaso I-mini I2 pentru care nu am un raspuns , am sunat la importator , nu raspunde , mai exista speranta in aceasta directive ?

    • Liviu Fratila says:

     Salut Doru, posibil sa se fi produs vreo incurcatura, dar de obicei sunt foarte prompti. Verifica la 0756.077.399, departamentul responsabil de reduceri, la caffea.ro

 6. CATALIN ANDREI says:

  Salutare. Nu amavut buget pentru un DB si am ales solutia de compromis HX. Beau si eu si sotia 2 espresso dimineata si pe parcursul zilei mai bag in 2 poate 3. Am avut constrangeri de spatiu si m-am oprit la Lelit PL62S. Pe langa tamper inclus, are cumva inclusa sita blind pentru backflush? Rasnita pe care am achizitionat-o este kinu m47.
  Abia astept sa il folosesc.
  Multumesc espressoman!

 7. Cornel says:

  M-am hotarat sa cumpar primul expressor si m-am oprit asupra acestei oferte:

  – Pachetul Barista Home All in one – espressor cu rasnita incorporata PL42TEMD —>>> 10% discount + cadourile marca Lelit in valoare de 350 lei: tamper inox, cana inox profesionala ( lattiera ) 500ml pentru spumat lapte, sita “oarba” fara gauri pentru curatare grup – 2750 lei (redus de la 3350 lei

  Am ales PL42TEMD pt PID( multa lume pe forum recomanada) si pt rasnita incorporata( aici parerile sunt impartite dar pt mine e mai comod). Pretul din oferta ( 2750 ron ) este un pret “corect” pt acest pachet?

  PS Multumesc Liviu Fratila pt mailul pe care mi l=ai trimis saptamana trecuta, f util, n-am reusit sa-ti raspund dar promit ca o voi face.

  • Liviu Fratila says:

   Daca merita sau nu pretul un aparat pentru anumite functii suplimentare, coroborat cu ceva cadouri consistente, asta doar tu poti hotari, in raport cu nevoile si bugetul.

 8. Basu Silviu says:

  Asteptarile au luat sfarsit… incep noile asteptari… practic abia astept sa treaca Black Friday ca sa cumpar Lelitul mai ieftin….

  Inainte de Black Friday (citez):
  “Reducerile cele mai valoroase, de la importatorul Lelit / Gaggia:
  – Espressorul cu PID Lelit PL41TEM (cel mai ok pret / dotari) – 2043 lei + tamper inox cadou”
  ►Total 2043 RON

  De Black Friday :
  PL41TEM PID – 1900 lei (pret lista 2050)
  PL100 Tamper 57mm – 150 RON
  ►Total – 2050 RON

  … cu 7 RON mai scump de Black Friday 🙁

  • Liviu Fratila says:

   @Basu Silviu – La unele espressoare nu s-a putut face nimic fata de obicei, cand oricum sunt reduse zi de zi. In cazul PL41TEM s-a oferit practic posibilitatea sa se cumpere separat de tamper, nici mai scump, nici mai ieftin. De fapt mai ieftin cu 8 lei daca nu ma insel 🙂 , caci un tamper cu 10% reducere este 135, plus 1900 = 2035 (fata de 2043 inainte). In plus, asa cum vad in lista importatorului, daca ajungi la 300 lei cu accesoriile, mai ciupesti 5% pe ele. Pretul de lista la PL41TEM e 2150, gresisem eu

   • Andrei says:

    Salutare! Fix la PL41TEM ma orientasem si eu pentru azi. Ce alte accesorii sa mai iau in considerare pentru inceput?
    Thx!

    • Liviu Fratila says:

     @ Andrei – accesorii sunt multe, depinde unde vrei sa te opresti – tamper 57mm, latiera, cantar, sita blind, detergent degresant de backflush, portafiltru fara fund etc.

 9. Mirel says:

  Inca o mica intrebare. Cam care ar fi costurile de transport pentru o rasnita/pentru un espressor? Se asigura transport gratuit cand se trece peste o anumita suma?

 10. codrescu ionut says:

  salut
  Sunt iubitor de espresso si m-am hotarat ca e momentul sa imi achizitionez un espressor. Va rog sa ma ajutati sa iau o decizie corecta. Va fi primul meu contact cu un espressor si o rasnita, deci imi este greu sa aleg.
  M-am gandit la Lelit Grace – PL81T si rasnita PL72. Ce alte accesorii imi mai trebuiesc? Mentionez ca bugetul este de 4500 lei.
  Va multumesc.

 11. Mirel says:

  Rasnita Gaggia MDF se poate comanda și în varianta doserless ?

  • Liviu Fratila says:

   Rasnita MDF a ramas neschimbata de la aparitie si nu a primit vreun update fara dozator. Ar fi fost tare bine ca si alternativa… Dar ai alte brand-uri la pret apropiat.

   • Mirel says:

    M-a atras pe moment pachetul gaggia la 1600 ron pentru ca aveam oricum în plan sa cumpăr un gaggia classic dar doserul de pe mdf mă face sa mă orientez către alta rasnita.
    Mulțumesc mult pentru răspuns!

 12. Razvan Stefan says:

  Cam care este perioada de timp în care voi fi contactat de importator?

  • Liviu Fratila says:

   Salut! Pentru ca vine weekend-ul si pentru ca au probabil multe mail-uri de prelucrat, nu este exclus ca luni sa primeasca toata lumea confirmarea (de verificat si Spam). Dar aplicatiile au ajuns instant la importator, cu siguranta, iar de stocuri nu se pune problema sa nu fie.

 13. Edi says:

  Exemplu de reducere oferita de importator, de Black Friday

  Mahlkonig Vario 2015
  – redus de Black Friday: 1750 RON
  – pret normal din tabloul de reduceri espressoman: 1800 RON

  • Liviu Fratila says:

   Rugamintea mea fata de importatori a fost ca tot timpul anului sa fie reduceri mari (de comparat cu pretul intreg al lui Vario). De aceea Black Coffee Friday nu aduce pe Espressoman chestii spectaculoase. Cred ca e mai ok asa, ca sa nu trebuiasca sa asteptam o anume zi din an pt a ne lua aparatura espresso la un pret ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Antispam) Fa un calcul simplu: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.