ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY 2023

Editia 2023 a ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY s-a incheiat. Toate aplicatiile voastre au ajuns cu bine iar importatorii va vor contacta, verificati si SPAM.

Raman valabile reducerile Espressoman tot timpul anului in pagina dedicata, asa cum v-ati obisnuit de peste 10 ani, acolo putand gasi brand-urile care nu participa efectiv in Black Friday dar au reduceri consistente valabile zi de zi (cum ar fi rasnita KINU)

Ca in fiecare an, marii importatori si producatori de espressoare, rasnite si accesorii, alaturi de prajitorii renumite de cafea ne-au rasfatat cu cele mai mari discount-uri din 2023! Brand-urile participante: Lelit, Gaggia, G-iota Pro, Hedone, Eureka, ECM, Bezzera, Bentwood, Baratza, Stone, Dalla Corte, Bellezza, Timemore, Ascaso, Cafflano, (si multe altele) alaturi de prajitoriile Guido, Dropshot, Sloane, Mabo, Ecuator, Rosters.coffee , Cascara, Barshaker, Pretty Good Coffee, plus Kofiti.

Ca sfaturi generale, urmati tutorialul de preparare din blog, folositi o apa cu duritate mica, aveti rabdare la inceput pentru a citi manualul si nu in ultimul rand cumparati doar cafea proaspat prajita, asa cum scriam si in articolul despre Cea mai buna cafea. Daca aveti de adresat orice tip de intrebare, aria de comentarii va sta la dispozitie, la fel si forumul sau email-ul meu contact@LiviuFratila.ro

Ca sa fie clar, toate discount-urile pentru produsele din cadrul ESPRESSOMAN BLACK FRIDAY sunt oferite de catre importatorii oficiali ai marcilor in Romania, in conditiile comerciale legale din prezent, garantia si returul alaturi de responsabilitatea informatiilor prezentate fiind in sarcina fiecaruia dintre ei, conform legislatiei ANPC in vigoare. Espressoman.ro nici nu isi aroga vreun drept comercial si nici nu isi va asuma obligatii de acest tip, fiind o platforma de informare ce respecta regulile de confidentialitate GDPR. Orice neclaritate de ordin comercial se poate rezolva cu importatorii in Romania ai acestor produse.

Comments (7)

 • Iulian
  November 8, 2023 at 21:49 Reply

  Unde vom vedea aceste reduceri? Vor fi afisate pe un link?

  • November 8, 2023 at 21:51 Reply

   Salut, pe pagina principala espressoman.ro, incepand de joi 9 nov. ora 23.59 🙂

 • Liviu
  November 12, 2022 at 01:37 Reply

  Salut. Ma incadrez in intervalul de reduceri black friday al celor de la barshaker.ro daca am comandat un set de cutite in decursul noptii de vineri spre sambata 11.09-12.09 ? Multumesc anticipat.

  • November 13, 2022 at 01:44 Reply

   Salut, desigur, Barshaker tin BF pana pe 13 nov ora 23.59

 • Barglazan Teodora
  November 25, 2021 at 10:11 Reply

  Buna! Mia aunt valabile reducerile? Unde sunt formularele? Nu le pot accesa…

  • November 25, 2021 at 12:22 Reply

   Buna Teodora, desigur, fiecare importator ramas activ are formularul sau sau procedura sa, trebuie doar sa derulezi in pagina si se vad.

Leave a Reply

19 + seventeen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.