Interviurile Espressoman, Episodul 1- Mihai Honciuc de la Sarkis Cafe

A trecut ceva timp de cand mi-am zis ca trebuie sa lansez si o sectiune video a platformei Espressoman. Am luat scule bune, lumini, microfoane si tot ce mai trebuie, am tras si primele filmari in octombrie 2017 iar de atunci…pauza 🙂  De ce? Pentru ca am marele defect de a fi perfectionist si nu mi-a placut nimic din ce imi iesea la montaj, plus ca nici nu aveam cunostinte suficiente de editare video. Intr-un final, mi-am luat inima in dinti si dupa “absolvirea” unor cursuri video de incepatori lucrurile par mai clare 🙂 Desigur, sugestiile si pietrele sunt binevenite, din partea celor pe meserie.

Aveti asadar in fata primul episod din seria interviurilor Espressoman, filmat in prajitoria Sarkis Cafe, alaturi de unul dintre primii artizani ai cafelei din Romania postdecembrista, Mihai Honciuc, un om plin de haz, pasionat, cu idei foarte bine impamantenite despre prajire, diferite de noul val de prajitori. Noi l-am cunoscut pe Mihai inca de la inceputurile forumului, cand eram doar un topic aglomerat pe Softedia, luand contact cu originile proaspat prajite si creand impreuna blend-uri care exista si in ziua de azi. De atunci s-au adunat mii de postari in topicurile dedicate din forum.

Dati sonorul mai tare, comutati pe HD, asezati-va confortabil si scoateti floricelele pentru ca aveti de rontait 20 de minute de film bun, zic. La final, nu uitati sa va abonati canalului de Youtube Espressoman, pentru ca vor urma si alte episoade, 100 m-am gandit eu 🙂

Category: Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Antispam) Fa un calcul simplu: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.