Interviurile ESPRESSOMAN – Episodul 3 – Adrian Simion, Guido

Episodul 3 al Interviurilor ESPRESSOMAN se intoarce in Bucuresti dupa o vizita in Cluj!

De data aceasta il avem in fata pe Adrian Simion de la Guido, unul dintre pionierii prajirii de cafea de specialitate in Romania, caci acum 7 ani sa nu credeti ca aveam abundenta de azi in materie de prajitorii si de accesibilitate a cafelei de specialitate. Chiar si un tamper bun il gaseai greu in acei ani…  Vorbim de 2014, in vara caruia espressomanii veneau cu pasiune si curiozitate la degustarea organizata special pentru noi la deschidere, cand barista experimentati (Flori Vlaicu, Paul Ungureanu) ne introduceau in lumea aromelor senzationale date de prajirile mai light ale cafelei de specialitate. De atunci piata cafelei a crescut puternic, la fel si Guido, fiind astazi una dintre cele mai apreciate prajitorii din Romania. Pe Forumul Espressoman ii regasim cu doua thread-uri principale, cel despre reduceri si cel despre discutii generale.

In acest episod vorbim cu Adi despre evolutia Guido, despre cafeaua verde, cunoastem si alegerile sale in materie de prajitoare dar obtinem si sfaturi pretioase despre cum sa preparam cat mai bine espresso-ul acasa folosindu-ne de marele secret – parametrii unei ape bune. Rezervati-va 25 de minute pentru un interviu savuros, tehnic pe alocuri si cu siguranta plin de pasiune, alaturi de Liviu Fratila (Espressoman.ro) si Adi Simion:

Leave a Reply

3 × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.