(04-01-2018, 23:49)Lyvyoo Wrote: Ne tot învârtim în jurul cozii...
Hai să auzim cu subiect și predicat cafelele care ți-au plăcut pentru lipsa "acrelii", cu originea și prăjitorul lor.
Multumesc, asta asteptam:
In toate locatiile cererea formulata a fost identica si peste tot am cerut un espresso simplu, asta pentru ca stiam ca vreau sa merg in mai multe locuri in aceeasi zi.
Locatiile in ordinea vizitarii au fost:
1. Fellow One(langa P. Victoriei) - acra de mi-a inchis ochii, replica barista a fost ceva in genul "Asa sunt toate" - dar a insistat sa imi fac drum la magazin si sa incerc si acolo
2. The Coffee Factory (langa P. Kogalniceanu) - acra de mi-a inchis ochii, replica barista a fost ceva in genul "Asa sunt toate" si si-a mai facut una pentru sine pe care dupa ce a gustat-o mi-a dat dreptate - aici am fost in 2 randuri :suicide: , 2 barista diferiti, acelasi rezultat, espresso lasat in ceasca
3. Origo(Lipscani) - aici am incercat 2 una dupa alta, o Columbia si o Guatemala si n-am putut sa beau nici una - nu au acceptat sa platesc nici una din mostre si au admis ca nu au ce sa-mi serveasca; Guatemala a avut un retrogust pregnant de curmale, spectaculos si fabulos in sine dar n-as mai repeta experienta
4. The Coffee Shop(Universitate) - si aici am incercat 2, Respekt pentru domnul e acolo, a fost singurul care a incercat sa ma inteleaga si sa ma serveasca dupa cerere: prima a fost o cafea de firma care intr-adevar n-a fost acra catusi de putin; - dar nici vreo alta calitate nu i-am gasit - si a doua a fost de "productie" proprie, prima pe care am putut sa o beau, gustul acru fiind suportabil si aromele interesante
5. Guido - au refuzat sa imi faca expresso spunand acelasi lucru, ca toate sunt acre(Respekt!)
6. Sarkis - probabil ca asta n-ar trebui sa se puna pentru ca omu' a folosut un aparat automat...
7. Cafetaria(Timpuri noi) - acelasi dezmat de acreala, am incercat 3 branduri alese de barista, acelasi refren cu "Toate sunt..."
OK, acum sunt gata sa-mi luati gatu' :suicide:
Ibric conic marca "Emailul", rasnita manuala[s] din alama mostenita de la bunica [/s]Commandante, aragaz...