Welcome Back Log In Create Account

cum sa alegi un tamper

il gasesti doar pe shopul de UK. daca schimbi pe EU, tamperul nu iti mai apare pe site
[Image: 3VDurPo.png]
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Le mai văd pe situl de Germania, dar parcă-s mai piperate prețurile acolo... A comandat cineva oare?
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
Nu reușesc sa postez un anunț pe Marketplace. Am parcurs toți pasii. Ce e de făcut?
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
(20-07-2022, 17:16)organon Wrote: Nu reușesc sa postez un anunț pe Marketplace. Am parcurs toți pasii. Ce e de făcut?
Păi anunțul cu 5 eșecuri apare pe marketplace.
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu. 

Reply
Ok. Credeam ca va apărea automat și pe forum. În fine, pentru cei interesați, oferta unui setup nou nouț pentru V60 la un preț foarte bun o găsiți pe Marketplace.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
(20-07-2022, 13:08)flipu2k Wrote: Cred ca la squaremile e cel mai bun pret, eu de-acolo l-am luat.

De curiozitate, ce bază ai ales și de ce?

Reply
Bigstep, am luat si sitele, fac pereche buna  Smile
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
(20-07-2022, 14:30)RazvaNNN Wrote: il gasesti doar pe shopul de UK. daca schimbi pe EU, tamperul nu iti mai apare pe site
[Image: 3VDurPo.png]

Nu mai înțeleg nimic, într-adevăr nu este pe situl EU, dar dacă comand de pe cel de UK ce se întâmplă oare?

Reply
am testat acum. daca vrei sa comanzi de pe shopul UK, cand ajungi la pasul cu livrarea, iti spune ca nu se poate. "Your cart has been updated and the items you added can’t be shipped to your address. Remove the items to complete your order."
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Am luat recent tamperul asta din China: link
Comandat pe 28, ajuns azi, 16 zile, livrat acasa, culmea, prin Fan Courier !

Sincer, la cate chestii bifeaza la pretul ala, nu prea vad unde ar fi dilemele expuse in postarea cu care a fost demarat topicul... :s

Am luat modelul de 53mm, pentru un Staresso Mirage.
Probabil imi voi face singur la strung talpa de 51mm, pentru alte site ce mai folosesc ocazional.

Reply
Ce coincidenta, fix acelai model am luat si eu dar de 58mm. Comandat pe 31 mai si sosit pe 12 iunie, tot cu FanCurier.
Calitatea mi se pare foarte buna pentru banii dati.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)