(27-03-2024, 22:22)Darsidius Wrote: Nu ma pricep bine la prajitor, si nu l-am probat.
Stiu ca are un senzor de temp cu latenta mare pentru ca aveti TP la 1:30 or so, un senzor de 1.5mm are TP la 30-40 sec, un senzor de 3mm are pe la 45-50 sec si un senzor de 6mm are la vreo 90-120sec. Bineinteles ca exista tot felul de senzori.
Insa lasand la o parte senzorul, cresterea de temperatura pare foarte mica, ori e din senzor, ori e din prajire si atunci prost abordata.
1C/min ror adica sa urce temp cu 1 C in 1 min este un ror mult prea mic pt prajiri in timpuri normale gen FC la sub 10 min. Cu 1c/min poti sa prajesti daca o faci in prajiri artizanale de 15-20 min FC.
Eu merg cu prajiri scurte rapide majoritar convectie cu ror imens, 8-12C/min in FC si dezvoltari mici.
Nu senzorul are latenta mare, ci lampa de incalzire. Si masa de boabe.
Se vede experimentand cu caldura/aer. O schimbare la aer o simte sub 15 secunde, una la caldura poate si peste 30 secunde.
Cel mai relevant pentru mine a fost comportamentul in timpul unui accident... la numai 15-20 secunde dupa FC am taiat programul din greseala... am zis ca nu are rost sa fac dump, mai bine las boabele acolo, sa mai continue dezvoltarea atata cat mai e caldura, ca oricum le va fi mai bine ca afara... si surpriza... timp de 40 secunde temperatura nu s-a clintit din 182 grade !, de abia la un minut de la FC a coborat la 181, si am zis ca ii ajunge... drop.
A rezultat cea mai light prajire facuta vreodata, 10% scadere, si un deliciu...
Si m-am luminat cum e cu inertia termica la masina asta... nici o sonda cat degetul nu ar fi putut sa falseze in halul asta, dar una de 4 mm.
Temperaturile, si implicit RoR-ul par anormale pentru ca este singurul tip de masina la care ai posibilitatea sa experimentezi un FC la temperaturi reale ale suprafetei boabelor, pentru ca ai convectie apropiata de zero.
Repartitia temperaturilor in masina este exact pe dos fata de standard, cele mai fierbinti corpuri din interior sunt boabele, pentru ca ele absorb majoritatea energiei de la lampa in mod direct, mai ales in faza finala de bronzare.
Apoi urmeaza patura de aerul imediat deasupra patului de cafea, care ia caldura de la boabe, nu invers.
Un mediu transparent nu absoarbe radiatie IR, spatiul cosmic este rece, chiar daca prin el trec razele de la soare care ne incalzesc pe noi.
Aerul din masina se incalzeste doar de la boabe, si de la tabla tamburului care ia si ea o parte din energie pentru ca este un gri deschis, prea putin insa ca sa putem considera ca avem transfer prin contact.
Am masurat aerul pe evacuare, nu are decat 105 grade ! Piesa de cuplaj a furtunului flexibil de evacuare este din plastic ! La fel si montura trierului de pe panoul frontal... asta ar trebui sa dea o idee cat de rece este masina asta comparativ cu orice alta masina bazata pe convectie.
Carcasa nu are pe interior nici o patura de izolare gen vata minerala, si in timpul prajirii pot tine mana pe ea, are doar putin peste 60 grade.
Asa ca ceeace arata sonda la FC este cea mai adevarata temperatura "bean surface" care poate sa existe, cu un mix de aer spre zero, sau oricum nu un aer care sa forteze citirea in sus.
Asa ca, daca la min 4, si 145-148 de grade, pe unde se intampla un DE tipic, avem RoR 10, si 4 minute mai tarziu la FC avem RoR 6, e clar ca panta de coborare RoR nu are cum sa fie mult in afara mediei de un grad pe minut.
Si o medie de 8 pentru RoR in faza de browning e cat se poate de realista... cu un FC la 180 grade, cum sunt majoritatea ale mele, n-am iesit din plaja 177-182, asta inseamna 148 DE + 32 crestere.
Ca sa judeci o masina necunoscuta si sa o intelegi, atat cat se poate, e o adevarata detectivistica... fara "follow the heat" poti trage concluzii gresite.
Am atasat si o mostra, pentru ilustrarea celor expuse.