(24-12-2018, 16:45)renatoa Wrote: "...& FREE Delivery in the UK"
Faceam comparatie intre cat il costa pe un englez fata de un est-european presupus sarac...
Macar stii de unde il poti cumpara cel mai ieftin, felicitari! :D
Daca verifici este vandut direct de producator, si presupun ca stii diferentele ce inseamna sa fi producator si re-vanzator pe o piata unde nu exista produsul si trebuie importat.
Produsul vandut de noi are toate taxele platite ( curier international, vama, tva ), plus este livrat gratuit prin fancourier oriunde in tara in 24-48h (din stoc).
Cei care vor sa cumpere cu "mish-mash"-uri, il sfatuiesc pe ei sa cumpere de pe aliexpres si sa faca o "economie" ( insa daca la posta vor fi depistati cu valoare mai mare decat x, oricum o sa plateasca tva

)
Noi ca si un comerciant, oferim produse cu preturi ce ne sustine activitatea (taxele, stoc, chirie, salariile, investitiile, etc ) si din fericire piata este libera, deci toti avem posibilitatea de a alege.
---
@
dev - am primit un comandante black de craciun si chiar atunci a intrat in depozit si rasnita xeoleo, si am facut niste extractii cu ambele.
Pot spune ca este capabil de espresso, o analiza mai detaliata nu am putut face intre particulele, incat kruve-ul meu este pe drum. Cand revine la oradea am sa fac un test.
p.s. acum de 3-4 luni cand am avut niste sampleuri de la xeoleo si de la alte producatori chinezi (comparatia am facut cu un kinu v4) si doar rasnita xeoleo a "trecut" peste testele facute.