(15-12-2021, 21:14)TVTVTV Wrote: Și mie-mi sună a ceva descentrat masic. Se aude mai clar după ce oprești râșnița, când scade turația axului.
Să fie cafea lipită undeva pe cuțite?
Rasnita are frana. cand opresti stop se opreste instant, unde auzi tu scaderea turatiei mai exact?
Rasnita ta nu are nimic, asa suna toate, e vorba de axul melcat la varf intra in carrier intr-o bucsa teflonata/aluminiu.
Axul melcat cel care sparge boabele si transporta granulele spre cutite, se sprijina in doua puncte si este independent de aliniamentul cutitelor, adica nu influenteaza aliniamentul. Sa va intreb altfel, mai pe romaneste si direct, daca rasnita prezinta probleme de aliniament, atunci nu ai fi in stare sa faci cafea cu ea care sa aiba gust bun ci doar amareli si acreli.
Daca rasnita nu prezinta semne de comportament idiotic, adica sa-si schimbe gradul de rasnire de pe o zi pe alta, sau de dimineata seara, si daca poti sa rasnesti la fel pentru acelasi in-out dupa ce faci dial in atunci rasnita nu are nimic, mecanic.
Ca scoate sunete cand merge asta este altceva, toate scot sunete, daca doresti o rasnita silentioasa bentwood nu este silentioasa, lagom este in schimb silentioasa si singura care o intrece e Ultra.
Bafta
Ca si demonstratie, si a mea face la fel si face un an in cateva saptamani:
https://streamable.com/2et8lh
Si inca ceva, ma amuza persoanele de mai sus care isi dau cu parerea ca nu e okay ce se aude. Hai sa va dau un exemplu sa vedem daca e okay:
Luam un ek43, stiti cum se aude rasnita cand dai de la mare la mic in timp ce merge fara boabe in ea? are un zgomot metalic care dispare dupa o trecere in mers de la mare la mic. Deci pana la a spune despre ceva ca e okay sau nu e okay, cred ca e cale lunga.
AAA, nu e okay din punctul vostru de vedere sa se auda? okay am inteles, atunci e simplu, nu faceti parte din publicul pentru care este adresat acest produs.
@
AIKI fara sa te iau de sus, fara sa te iau la misto, in momentul de fata ca sa nu lungim vorba dejeaba ca dupa cum vezi topicul deraieaza rapid, ai doua posibilitati mari si late si simple:
-rasnita retur- banii inapoi-
-pastrezi rasnita si iti bei cafeaua, daca iese mereu atunci lasa grijile, sunetele si intrebarile.
DAca nu esti multumit de cum se aude, si ce face, atunci aplica punctul 1.