Espressoman infocat
Baia-Mare
(13-08-2013, 20:21)astinga Wrote: @krust sa inteleg ca nici de discountul de 20% nu ai avut parte?
De data asta nu! Toate datele se potrivesc cu ale tale(data comanda, suma platita etc....)
Bezzera Unica, Mahlkoning Vario, VST18, prajitor tip coretto
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
Inseamna ca eu am fost norocos. Am primit pe 31 cafea prajita pe 28, iar Costa Rica pe 26. La comanda am cerut eu confirmarea ca pe 2 sigur nu mai aveam cafea si era de rau. Transportul a fost rotund 30, si confirm spusele lui Lyvyoo legate de imprastiere (Tiger Skin, Columbia, El Salvador, Costa Rica). Despre calitate nu pot spune nimic rau. Per total sunt multumit.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman infocat
craiova
Imi cer scuze ptr cele intamplate,azi am revenit in tara ,am sa fac tot posibilul revansez ptr cele trei comenzi gresite .
Espressor VFA Expres,Honne,Dienes manuala,Homemade roaster.
Espressoman infocat
Bucuresti
Ieri dimineata am facut comanda azi dimineata am primit-o.
Data prajirii 20.08.2013, reducerea a fost aplicata, mai ramane doar sa o folosesc ;).
In cazul meu totul a decurs normal.
Expobar Office Leva EB-61 1 GR +Quamar M80E + Hario Mini Mill + Latiera Motta 50cl + IMS 16/20g +IMS E61 200IM + 17g strada La Marzocco
Espressoman infocat
Baia-Mare
(16-08-2013, 18:12)dragos5178 Wrote: Imi cer scuze ptr cele intamplate,azi am revenit in tara ,am sa fac tot posibilul revansez ptr cele trei comenzi gresite .
Ieri dimineata am facut comanda azi am primit-o.
Data prajirii 29.08.2013, reducerea aplicata, si chiar mai mult decat trebuia. Multumesc Dragos!
In alta ordine de idei, India Malabar este una din cafelele preferate, mie personal, pt.espresso imi pare foarte potrivita.Am luat si Columbia, astept sa vad cum se prezinta...
Espressoman infocat
Bucuresti
(21-08-2013, 11:24)axy76 Wrote: Ieri dimineata am facut comanda azi dimineata am primit-o.
Data prajirii 20.08.2013, reducerea a fost aplicata, mai ramane doar sa o folosesc ;).
In cazul meu totul a decurs normal.
Am luat Spirit of India si India Malabar. Dintre cele doua cel mai mult mi-a placut Spirit of India, crema , corp, aciditate medie totul perfect pentru mine. Din pacate India Malabar pe care am macinato foarte fin, aproape ca atingeam cutitele nu am obtinut decat o "curgere de fluviu" la presiune de maxim 8 bar, 15 s 60 ml insa cand am combinato cu spirit of india(50%) totul a fost ok.
Expobar Office Leva EB-61 1 GR +Quamar M80E + Hario Mini Mill + Latiera Motta 50cl + IMS 16/20g +IMS E61 200IM + 17g strada La Marzocco
Espressoman infocat
Baia-Mare
Interesant...am vazut ca si Entonii, a remarcat curgerea frumoasa, sunt curios, la altii care au cumparat aceasta cafea, cum cum s-a prezentat? Sa fie diferenta asa mare de calitate intre loturi?
Espressoman convins
Caracal
Ieri am incercat un Tiger Skin la Dragos. Mda, asa da. Dupa ce am vazut cam ce ar trebui sa iasa, am incercat sa o reproduc si acasa. Spre surprinderea mea, m-am apropiat destul de mult, dar nu chiar atat cat mi-as fi dorit. Trebuie sa scap si de un usor gust amarui, pe care nu l-am mai regasit in ultimul timp si nu stiu exact unde am gresit, dar am unele banuieli.
Mai trebuie sa lucrez putin, desi nu stiu daca pot scoate mai mult din echipamentul de care dispun. Pentru primele teste, ma declar multumit.
Acum, ca am vazut si ce inseamna sa ai "cu ce", e posibil sa intru iar la cheltuiala. Asa e omul, nu crede pana nu vede. ;)
PS. Am mai primit cadou si o sita single Marzocco. A fost primul single pe care l-am si baut. Multumesc frumos, Dragos.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF
Coffee Crafter
Craiova
Cafele noi la Hedone Cafe: Guatemala Huehuetenango, Brasil Yellow Bourbon, Yemen Mocca Matari Gold, Ethiopia Sidamo, Ethiopia Harrar, Indonesia Mandheling, Sumatra Lintong. Work it out!
Grimac modificat, dublu boiler, PID, rasnita DIP on demand, prajitor Garanti
Espressoman infocat
Craiova
Unde exact pot sa cumpar cat mau proaspat de la Hedone in Craiova? Pe Carol gasesc tot sortimentul?
La Ghercesti este si magazin, se poate lua direct de acolo? Daca da, unde e exact?
Coffee Crafter
Craiova
Parcul Industrial Craiova, Incubatorul de Afaceri, P02, langa Fabrica de Avioane. Pe Carol I gasiti in permanenta Ethiopia Djimmah si Spirit of India; pe A.I. Cuza (langa auraria Teilor, Casa Alba), gasiti mereu Colombia Supremo, Indonesia Mandheling. Pentru siguranta, orice sortiment se poate praji pentru a doua zi la un simplu telefon: 0723 24 09 75.
Espressoman convins
Caracal
Nu vreau sa se interpreteze ca o reclamatie, inteleg ca se pot strecura usor unele erori, dar eu nu am inteles cum stau lucrurile cu magazinele nou deschise.
Vineri am trecut pe la magazinul din A.I. Cuza (sper sa nu gresesc, in apropierea Primariei) sa iau un kg de Indonesia si Columbia, asa cum am discutat joi la telefon. Nu numai ca domnisoara de acolo nu avea idee de reducerea espressoman (nu ma plang, reducerea nu este obligatorie, se acorda numai daca se doreste pana la urma), dar am luat cafeaua cu 20 Ron/kg mai mult decat pretul cunoscut de pe site si de la prajitorie).
Poate mi-a scapat mie, dar nu am vazut sa fi mentionat cineva ca sunt preturi diferite.
Si nu asta nu e tot. Desi am comandat telefonic cu o zi inainte si am primit asigurari ca exista in magazin, nu am mai gasit decat Indonesia. Columbia se terminase...
PS. Daca tot a venit vorba, fac apel la prajitori, in general, fara sa fac referire la unul anume, sa inteleaga faptul ca noi comandam un produs alimentar ce se consuma zilnic, nu produse electronice sau altceva, prin urmare nu se poate livra comanda dupa o saptamana de la plasarea comenzii, cand se strange numarul de comenzi.
Nu cred ca cineva mananca paine peste trei zile ca nu s-a umplut masina pt livrare. Insist sa se precizeze in momentul preluarii comenzii daca nu se poate livra in 1-2 zile, sau sa se propuna alternative disponibile. Prefer sa beau altceva decat sa nu mai beau deloc.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Coffee Crafter
Craiova
Buna seara!
Magazinele de pe A.I. Cuza si Carol I sunt particulare si NU practica preturile de pe site, cu atat mai putin reducerea oferita de compania noastra HEDONE CAFE pentru forumul espressoman, oferita in special pentru a acoperi costul curierului. Ati discutat la telefon cu mine si v-am anuntat ca, pentru a pastra prospetimea de care avem nevoie, cantitatile de cafea sunt mici, nu intotdeauna suficiente, drept pt care e normal sa se termine.. des. Am avut o problema cu magazinul online si va multumesc de semnalarea ei; noi prajim in general la comanda numai, rareori avem stoc. Deci, problema online e rezolvata acum, iar daca doriti siguranta, sunati-ma cu o zi inainte si va prajim orice cafea aveti nevoie, in orice cantitate.
Va multumesc!
Espressoman convins
Caracal
Multumesc pentru precizare! Acum m-am luminat, pe viitor voi comanda prin metoda "traditionala".
Espressoman infocat
Bucuresti
In locatia din Bucuresti de pe Nerva Traian aveti cafea boabe de vanzare? Prajita de voi - bineinteles...
--v
Coffee Crafter
Craiova
Din nefericire, nu se poate cumpara cafea boabe decat de pe site, locatiile din Bucuresti functioneaza numai in sistem HORECA. Poate in viitor. Multumesc!
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Am vrut azi sa cumpar cafea din Craiova, de la fabrica de avioane, dar nu se vinde decat la kil. Mi se pare optiune clara spre horeca. Eu acasa 1kg il consum intr-o luna, jumatate deja nu mai e proaspat prajita..
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.
Espressoman infocat
Banat
14-02-2015, 04:47
(Edited 14-02-2015, 04:58 by amarok.)
Vezi pe cineva in zona si impartiti acea kila in 2 sau mai multe si asa va fi mai proaspata.
LE: Liviu poate ar fi bine sa discuti cu "vanzatorul" si sa stabiliti o alta forma de comanda din partea userilor acestui forum. Nu mi se pare normal fata de ceilalti prajitori de cafea care acorda reduceri sa mai pastram deschis un topic la care reducerea se aplica, au ba.
Eu unul daca as comanda si nu primesc reducerea, domnu vanzator nu mai are sansa NICIODATA sa se "revanseze"...
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
Espressoman infocat
Bucuresti
Mda, chestia asta cu minim 1kg m-a descurajat sa cumpar de la ei de pe site.
(14-02-2015, 00:59)Zaheyu Wrote: Am vrut azi sa cumpar cafea din Craiova, de la fabrica de avioane, dar nu se vinde decat la kil. Mi se pare optiune clara spre horeca. Eu acasa 1kg il consum intr-o luna, jumatate deja nu mai e proaspat prajita..
Espressoman infocat
ro
14-02-2015, 18:29
(Edited 14-02-2015, 18:30 by sms.)
eu de obicei comand 1 kg, ma tine tot o luna, cam asta e consumul. nu mi pare deloc invechita cafeaua intr-o luna, pastrata corespunzator. in plus, mi-e mai ok cu transportul, comandand 1 kg/comanda, decat sa platesc doua transporturi lunare.
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Si daca nu imi place acea cafea?
Espressoman infocat
ro
aici intervin factorii subiectivi, ce sa zic..
Oricum, greu de crezut ca poti sa pui eticheta pe o cafea dupa 250 gr/500 gr. E nevoie sa o testezi single, double, in diverse combinatii cu lapte eventual si daca iti place, in site si gramaje diferite, macinatura si temperaturi diferite. Iar toate astea prespun mai mult de 250/500 gr, parerea mea.
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
Espressoman infocat
Rm. Valcea
O cafea iti place din primul shot. Restul sunt nuante.
Espressoman infocat
Banat
Atunci comanzi din alta parte cate grame vrei.
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Ai actiuni la Hedone?
Espressoman infocat
Banat
Nu, dar daca vrei cantitati mici platesti (cheltuieli de impachetare + transport mai mari per kg). Vrei sa iesi mai ieftin iei cantitati mai mari. Eu prefer varianta a doua, nu-s mofturos... :D
Alta alternativa e sa gasesti alti localnici si sa impartiti cheltuielile de transport.
Espressoman infocat
Bucuresti
Sau daca esti din Bucuresti faci o plimbare pana la una din cele cateva prajitorii care au magazine fizice si vand in cantitati >= 100 gr.
Sau comanzi pe net de la oricare alta prajitorie care vinde in cantitati rezonabile pentru utilizatorii de acasa (home - users). Asa, de exemplu, poti plati transportul pentru 1 kg insemnand 4 sortimente a 250 gr.
Am comandat si eu cantitati mai mari din acelasi sortiment (economisind cativa leuti amarati cu transportul, etc.), dar trebuie sa admit ca dupa 3-4 saptamani calitatile cafelei s-au degradat simtitor, chair pastrata corect.
(14-02-2015, 22:02)amarok Wrote: Nu, dar daca vrei cantitati mici platesti (cheltuieli de impachetare + transport mai mari per kg). Vrei sa iesi mai ieftin iei cantitati mai mari. Eu prefer varianta a doua, nu-s mofturos... :D
Alta alternativa e sa gasesti alti localnici si sa impartiti cheltuielile de transport.
Espressoman infocat
Banat
Vezi in semnatura. Colegul nost e din Ramnicu Valcea.
Espressoman Administrator
Bucuresti
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Ciudat ce prezenta redusa au chiar in orasul lor... ma refer la vanzare cafea pentru acasa.
La o cafenea din centru nu aveau decat un sortiment, iar duduia nici nu stia ce vinde...
Iar ca sa ma duc la prajitorie trebuie sa fac 8km, si numai acolo vind sub 1kg.