Espressoman infocat
Piatra Neamt
Daca nu ne spui si despre ce rasnita e vorba.... Sau conditiile in care s-a blocat.
Espressoman infocat
radauti
Am blocat un lelit pm43mmi și un ascaso
Trimis de pe al meu BLA-L29 folosind Tapatalk
Espressoman Administrator
Bucuresti
Reglajul spre fin l-ai facut cu motorul mergand? Aici au o problema foarte multe rasnite caci poti prinde boabe intre cutite iar in incercarea de apropiere a acestora, boabele se vor dovedi un obstacol greu de trecut.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
radauti
03-01-2020, 14:06
(Edited 03-01-2020, 14:08 by ionelaio.)
Nu am reglat rasnita de ceva vreme, îmi găsisem un reglaj care ma mulțumea și rasneam asa.
Într-adevăr se observa ca prinde boabele și nu le râsneste. Cum pot sa rezolv asta?
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Espressoman infocat
Sibiu
M-am gandit sa fac un abonament de 3 luni la Hedone, sa vad cum merge. A mai experimentat cineva?
De curios, voucherul pentru espressoman nu mai functioneaza?
![[Image: IHtf8z7]](https://imgur.com/IHtf8z7)
Prajitor cafea
Craiova
12-05-2020, 17:58
(Edited 12-05-2020, 17:58 by HedoneCafe.)
Salut,
Sistemul abonamentului de cafea este urmatorul:
In fiecare luna se primesc 4 pungi de 250 de grame din originile aflate in portofoliul nostru.
Originile sunt alese de noi si sunt diferite in fiecare luna.
Se poate alege tipul de macinare sau boabe.
Pretul cafelelor este redus prin sistemul de abonament de aceea voucherul pentru espressoman nu functioneaza. Nu se aplica reducerea la o alta reducere.
Ocazional mai facem campanii cu produse cadou care se cumuleaza cu voucherul dar sunt mereu anuntate pe forum.
Multumesc!
Espressoman infocat
Bucuresti
Am zis sa incerc Hedone cu oferta de la rasnita Kinu. Am luat 500g Kenya AA si 500g Burundi Cup of Excellence. Am selectat optiunea light roast la ambele pentru ca planuiam sa fac la filtru si s-a mai plans lumea ca medium e prea prajit.
Kenya a fost in regula, dar din Burundi scot doar note de iarba si fan/paine.
Din cate stiu, aceste note nu sunt foarte desirabile si sunt in general considerate defecte de prajire/subprajire.
Am dat un mail duminica care a fost ignorat pana azi si am sunat. Doamna care a raspuns m-a anuntat ca sunt mai dezvoltate notele de baza si cam atat.
Pareri?
Espressoman Administrator
Bucuresti
Hedone este o prajitorie apreciata in special de catre cei care nu cauta note fructate, fug de aciditate si prefera notele ciocolatii, alune, nuci etc. Daca intr-adevar se doreste o prajire mai light la comanda cel mai bine ar fi sa conversati direct cu ei inainte si sa le spuneti ce ati cauta intr-o cafea ca sa vina cu sugestii precise.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Hedone are doua masini, una mare si una mediu-mare, in termeni de prajitorie de specialitate, mai exact 15 si 60 kg.
Ma indoiesc ca prajesc on demand ceva... :s decat daca comanda este cat sa acopere macar jumatate din capacitatea uneia din masini.
Cel putin eu personal nu as face asta, pentru stock mai curand as praji omni, cum fac majoritatea.
Poate numai data prijirii de pe punga sa iti spuna adevarul.
Oricum, aceste speculatii nu explica notele ierboase... ci doar indoiala mea ca ar praji intr-un anume fel, greu vandabil, doar pentru o comanda de 1 kg.
Espressoman infocat
Bucuresti
(27-03-2024, 13:48)Lyvyoo Wrote: Hedone este o prajitorie apreciata in special de catre cei care nu cauta note fructate, fug de aciditate si prefera notele ciocolatii, alune, nuci etc. Daca intr-adevar se doreste o prajire mai light la comanda cel mai bine ar fi sa conversati direct cu ei inainte si sa le spuneti ce ati cauta intr-o cafea ca sa vina cu sugestii precise.
Nu prea vad cum adreseaza acest raspuns problema ridicata de mine, si anume exclusiv note de iarba, fan, paine. Am mentionat in notele pentru comanda ca doresc sa le folosesc pe filtru pe ambele.
Cum am spus mai sus, Kenia a fost in regula, aproximativ ce ma asteptam sa primesc. Cafeaua Burundi apare cand selectezi Filtru la metoda de preparare, cu mentiunile "note florale, de piersici, coacaze rosii cu usoara tenta de scortisoara". Mi se pare cel putin misleading situatia, dar, mna, poate exista amatori de iarba.