Welcome Back Log In Create Account

Prajitoria Hedone Cafe

Salutare, junior!
Ai 3 magazine cu vanzare de cafea pentru acasa, respectiv: Carol I, nr 8 (vis-a-vis de KFC); A.I. Cuza, nr 2 (Casa Alba, langa Banca Transilvania), si A.I. Cuza, nr 22 (langa Judecatorie). Consider ca sunt arhi suficiente pentru oraselul nostru. Sunt sigurele locuri unde poti achizitiona cafea in cantitatea dorita, politica firmei fiind sa vanda numai in pungi de 1 kg. In privinta sortimentelor, din cauza faptului ca nu sunt foarte multi espressomen in oras, vei gasi de obicei doar: Colombia Supremo, Ethiopia Djimmah, Tiger Skin Black. Mai rar Malabar Monsoon si Tiger Skin Gold. Restul se fac numai la comanda. Este prima zi dupa o vacanta de 4 zile, deci era normal sa gasesti dulapurile goale. Domnisoara pe care ai avut bafta sa o gasesti lucreza de o saptamana, deci nu pot avea pretentii maxime de la ea, imi cer eu scuze in numele ei ca nu a reusit sa te lamureasca.
Daca it mai este ceva neclar sau vrei anumite mono origini care nu le-am enumerat mai sus, ma poti suna la 0723 24 09 75, comanda se va praji in maxim 2 zile, pungi de 1 kg per sortiment.
Zi frumoasa!
Grimac modificat, dublu boiler, PID, rasnita DIP on demand, prajitor Garanti

Reply
Drept sa spun, din momentul in care Hedone s-a dezvoltat ca si prajitorie, mai ales pe horeca, am regretat ca Dragos (ID @dragos5178 ) nu a mai avut timp sa ne urmareasca si sa posteze in acest topic sau in altele unde sa ne prezinte rasnita aia tare interesanta vazuta la RomHotel 2015, cu doua randuri de cutite. Dar promit sa-l bat la cap si sa-l fac sa revina cu detalii tehnice mai multe, acum ca a depasit demult faza de prototip. 

Dupa o pauza, Hedone revine oficial cu un discount consistent pentru comunitatea Espressoman (detalii pe aria de parteneriate), cu o comunicare mai rapida si eficienta cu espressomanii pe topicurile sale dedicate si sper eu si cu detalii tehnice in curand legat de ce prajitoare mai folosesc, ce stil de prajire mai au etc.  Vom afla in curand...  Bun revenit!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Bun regasit tuturor espressomanilor!

Prajitoria Hedone Cafe a facut o schimbare in materie de website, imagine, comunicare dar a pastrat calitatea si prospetimea cafelei, cu care si-a obisnuit clientii in ultimii 4 ani.

Am lansat, asadar, un website nou cu o interfata prietenoasa, usor de folosit, de unde puteti comanda cu discount Espressoman intreaga gama de cafea single-origins si blend-uri Hedone. Veti regasi si produse complementare - ceaiuri, ciocolata calda, dotari pentru bar, kit barista, etc. 

Va invitam pe noul www.hedonecafe.ro , iar daca vreti sa ne dati un like si sa fiti la curent cu noutatile si campaniile noastre, intrati pe facebook.com/hedonecafe. 

Saptamana viitoare vom reveni cu detalii mai tehnice despre cafeaua noastra si procesul de prajire.

Reply
pret decent cu reducere,transportul un pic cam dolofan dar asta e, daca platim on line nu se reduce transportul un pic?
se pot pune si ceva mostre in cazul comenzilor?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
am observat ca pe site e trecut un sediu si in bucuresti. se poate cumpara cafea si de acolo?
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.

Reply
nu se pot selecta cantitatea sau macinatura :)
Expobar Leva Hx, Zerno Z1, Eureka Atom, Kinu Phoenix, Wacaco Picopresso

Reply
(30-09-2016, 17:26)orwo Wrote: pret decent cu reducere,transportul un pic cam dolofan dar asta e, daca platim on line nu se reduce transportul un pic?

Curand, vom reveni cu un nou pret mai avantajos pentru transport. Pana atunci, in perioada 01 – 31 octombrie, transportul este GRATUIT, cu ocazia concursului pe care il desfasuram „Castiga un espressor” (http://hedonecafe.ro/castiga-un-espressor)
In legatura cu mostrele, in cursul lunii octombrie vom introduce si aceasta posibilitate pentru single-origins. Anuntam modificarile si noutatile pe masura ce apar.

(01-10-2016, 00:52)Neuromancer Wrote: am observat ca pe site e trecut un sediu si in bucuresti. se poate cumpara cafea si de acolo?

Da, valabil doar pentru blend-urile Hedone. Plasati comanda pe site, iar produsele se pot ridica de la sediul din Bucuresti. Pentru single-origins, este mai dificil sa garantam stocuri permanente in Bucuresti. Pentru a asigura prospetimea, prajim cantitatea ceruta de client, pe care o livram prin curier. Cel mai sigur este sa faceti comanda pe site, pentru a beneficia si de reducerea pentru espressomani.

(02-10-2016, 13:36)kheptan Wrote: nu se pot selecta cantitatea sau macinatura [Image: smile.gif]

Am introdus pe site optiunea de selectare a gradului de macinare, atat la single-origins, cat si la blend-uri. In cursul acestei luni, vom pune la dispozitie si posibilitatea de selectare a cantitatii pentru single-origins. Optiunile vor fi: 125 gr, 250 gr si 500 gr.

Reply
Se pot cumula mai multe discount - uri? Ex. espressoman +card fidelitate? cu stima
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Salut,
Un feedback ușor tangențial, dar care în final ține tot de Hedone și de imaginea voastră.
Am fost în weekend în zona Herculane, și am fost cazat la Hotel Diana; barul din holul hotelului avea sigla Hedone, plus scule profi de la voi, lucru care m-a bucurat, speram ca dimineața să beau un espresso bun, nu alte zemuri :)
Domnița care juca rol de barista în schimb... mai are nevoie de ceva trainning, de la folosirea tamperului (zici că mesteca mămăliga cu el), la faptul că a făcut 2 extracții separate în aceleași cești pentru 2 doppio :) Plus cutiuțele cu lapte condensat în loc de frotare pe loc :)
Cât despre cafeaua în sine, destul de fadă, dar habar n-am dacă erau boabe de la voi sau nu (domnișoara nu a știut să-mi zică), sau cât de veche era, sau dacă gradul de măcinare era corect, etc.
Cert e că am rămas cu o imagine nu foarte strălucită despre experiență; sunt destul de convins că e vorba de un parteneriat în care ei se obligă să cumpere x kg de cafea, iar voi în schimb le puneți la dispoziție aparatele, neavând un control foarte mare asupra proceselor ulterioare, dar în mintea unui neavizat s-ar putea să rămână întipărită ideea că espresso-ul / cafeaua de la Hedone = not so good.
La mine oricum e destul de clar, nu mai plec nicăieri fără Hario și Mokka pot-ul la mine :)
ECM Classika | Sette 270 | Past: Lelit PL41TEM, Ascaso Mini i2

Reply
Tot tangential am discutat si lucrul acesta cu Dragos, la acea expozitie despre care vorbeam. Vis a vis de cele degustate, eu cred ca Hedone poate impresiona mai ales forumistii nedoritori de aciditate, ce prefera un corp mai puternic al cafelei, care nu au neaparat afinitati spre flori si fruncte in cafea. Chiar imi scriu multi useri de multi ani, ca vor recomandari de prajitorii unde se bea cafea italian style.

Doar ca Hedone s-a dezvoltat ca un jucator puternic in Horeca, iar lucrul asta interfereaza cumva in privinta gustului cu preferintele noastre ale espressomanilor. Adica noi nu consumam blend-uri cu robusta decat intr-o proportie extrem de mica, dorim perfectiune pe extractie si un shot exemplar mereu, iar acolo unde nu se prefera aciditatea caci nu este suportata, nu inseamna neaparat ca se doreste un amar exagerat. "Patronii" de carciumi in majoritatea lor vor "ieftin si bun" plus scule in custodie. Deci automat ca preferintele noastre pentru cafele, asa cum s-au tot scris pe forum, nu se vor confunda cu preferintele patronilor.

Toate aceste deziderate ale potentialilor espresomani pofticiosi de cafea Hedone cred ca se vor implini in momentul in care luam cafea single origins (chiar si Tiger Skin) direct de la prajitorie si o preparam la noi acasa. " Horeca de masa" (ca sa zic asa) este un domeniu mult prea larg si incurcat ca si itze, ca sa se poata confunda cu home barista.  

Asta nu exclude asumarea tuturor locatiilor cu bune si rele. Dar eu imi amintesc ca la expozitie am baut din mana lui Dragos (cu Radu Carutasu daca nu ma insel) un espresso foarte ok dintr-o ethiopia, ceva mai intens prajita, dar bun shot-ul, si experimental un shot dintr-un blend cu robusta folosit in horeca, ce era departe de preferintele noastre.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Bine ca ai adus în discuție gustul cafelei, eu nu ma număr printre cei ce agreează gustul mai amar, prefer acid sau mai dulce, cei de acolo poate pot fi rugați sa prăjească mai Light

Reply
Salut tuturor si bine v-am regasit !
@beberules da este vorba de un parteneriat ,problemele acolo ca in majoritatea locatiilor horeca sunt:
-personalul se schimba foarte des ,noi facem training cu anumite persoane si peste o luna sunt altele .
-80% din cafele care se vand in locatie sunt "cafea lunga", majoritatea managerilor de locatie nu accepta reglarea rasnitei pentru espresso (durata prea mare ptr.o cafea lunga) .Pot sa recomand si locatii unde se poate bea un espresso bun Bucuresti ,Craiova,Focsani,Vaslui,din pacate in Timisoara nu suntem inca prezenti .

Referitor la gradul de prajire al blendurilor noastre ,da sunt mai sus datorita pietei care au reticienta la o prajire mai light exact ce am discutat si cu Livvyo.
Mono originile se pot praji custom daca se face specificatia la observatii pe site ,pot sa si recomand cateva care sunt delicioase prajite light Kenya AA,Etiopia Yirgacheffe Mamo Kacha,Yemen .
Espressor VFA Expres,Honne,Dienes manuala,Homemade roaster.

Reply
1. Nu este posibila selectia cantitatii? Din ce vad, se poate selecta min 1kg pe site (accesat de pe mobil)

2. Toate sortimentele de cafea participa la promotia 20% cu livrare gratuita in oct?

Merci
Profitec Pro 600 | Honne | Bravo tamper & distributor

Reply
(03-10-2016, 16:06)HedoneCafe Wrote:
(30-09-2016, 17:26)orwo Wrote: pret decent cu reducere,transportul un pic cam dolofan dar asta e, daca platim on line nu se reduce transportul un pic?

Curand, vom reveni cu un nou pret mai avantajos pentru transport. Pana atunci, in perioada 01 – 31 octombrie, transportul este GRATUIT, cu ocazia concursului pe care il desfasuram „Castiga un espressor” (http://hedonecafe.ro/castiga-un-espressor)
In legatura cu mostrele, in cursul lunii octombrie vom introduce si aceasta posibilitate pentru single-origins. Anuntam modificarile si noutatile pe masura ce apar.

(01-10-2016, 00:52)Neuromancer Wrote: am observat ca pe site e trecut un sediu si in bucuresti. se poate cumpara cafea si de acolo?

Da, valabil doar pentru blend-urile Hedone. Plasati comanda pe site, iar produsele se pot ridica de la sediul din Bucuresti. Pentru single-origins, este mai dificil sa garantam stocuri permanente in Bucuresti. Pentru a asigura prospetimea, prajim cantitatea ceruta de client, pe care o livram prin curier. Cel mai sigur este sa faceti comanda pe site, pentru a beneficia si de reducerea pentru espressomani.

(02-10-2016, 13:36)kheptan Wrote: nu se pot selecta cantitatea sau macinatura [Image: smile.gif]

Am introdus pe site optiunea de selectare a gradului de macinare, atat la single-origins, cat si la blend-uri. In cursul acestei luni, vom pune la dispozitie si posibilitatea de selectare a cantitatii pentru single-origins. Optiunile vor fi: 125 gr, 250 gr si 500 gr.
Încă nu s-a "inflamat" nimeni ca espressorul e de fapt un automat?![emoji1]
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
Oferta e pentru birouri, trebuie sa fii familie mare sa bei 2-3 kg pe luna acasa... :s

Reply
(09-10-2016, 10:44)renatoa Wrote: Oferta e pentru birouri, trebuie sa fii familie mare sa bei 2-3 kg pe luna acasa... [Image: confused.gif]
Nu zău? :P
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
http://www.agerpres.ro/economie/2015/03/...--11-20-55

2.3kg pe an... pe cap de roman mediu :D
Deci cam 11 "romani medii" beau din 2kg alea pe luna :D

Reply
era vb de cafea :)restul beau capsule,cafea la punga ,3in 1 etc :(

Reply
Depinde cate capete de roman sunt în familia respectiva. Mai sunt și alte capete ce se aduna pe forumuri și fac comenzi grupate.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
(09-10-2016, 09:44)eduard Wrote: 1. Nu este posibila selectia cantitatii? Din ce vad, se poate selecta min 1kg pe site (accesat de pe mobil)

2. Toate sortimentele de cafea participa la promotia 20% cu livrare gratuita in oct?

Merci

Salut. Da, reducerea de 20% se aplica la toate sortimentele de cafea, atat single-origins, cat si blend. Gasesti aici detalii despre cum poti beneficia de reducere:
http://www.espressoman.ro/forum/Thread-C...0-discount

In plus, in luna octombrie, transportul este GRATUIT pentru comenzile de cafea.

In ceea ce priveste cantitatea, momentan, este disponibila doar optiunea de 1 kg. Cat de curand, vom introduce si posibilitatea de selectare a unei cantitati mai mici pentru single-origins (125 gr, 250 gr si 500 gr). Va tinem la curent.

(03-10-2016, 16:30)orwo Wrote: Se pot cumula mai multe discount - uri? Ex. espressoman +card fidelitate? cu stima

Salut. Da, pentru espressomani este valabil discount-ul de 20%, la care se poate cumula discount-ul de 10% pentru Hedone Golden Member Card, oferit cu ocazia concursurilor/ promotiilor. Anuntam toate noutatile pe masura ce apar.

Reply
O cafea single-origine draga sufletului nostru este Yemen Mocha Matari. Cultivarea și comerțul acesteia se realizează în condiții dificile din cauza tensiunilor cumulate pe fondul războiului din Yemen. Însă noi credem ca merită toate eforturile.

Aceste boabe de cafea sunt crescute organic, lângă un mic port la Marea Roșie de pe coasta de vest a Yemenului, la altitudini mari, de aproximativ 2500 de metri, tocmai pentru a păstra puritatea gustului. Cafeaua în Yemen este produsă așa cum a fost dintotdeauna, fără fertilizare artificială, erbicide sau pesticide, rezultând într-o cafea naturală.

Ne-a cucerit gustul său sălbatic și complex, cu accente variate, de la vin, la ciocolată, căpșuni, caramel, scorțișoară uscată și nucșoară. Prăjirea mai light a acestor boabe accentuează notele de condimente exotice și fructe, relevând caracterul acid, în timp ce o prăjire mai dark scoate în evidență accentele pământii și textura de ciocolată.

Așteptăm să ne spuneți preferințele în materie de prăjire. Dimineața noastră a început cu Yemen Mocha Matari și a fost delicioasă.
http://hedonecafe.ro/shop/yemen-mocca-matari

Reply
cand se planifica sa aveti optiune de 125, 250, 500g?
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
(09-10-2016, 10:44)renatoa Wrote: Oferta e pentru birouri, trebuie sa fii familie mare sa bei 2-3 kg pe luna acasa... [Image: confused.gif]

Intr-adevar, e vorba despre oferta de abonamente pentru persoane juridice. Cu alte cuvinte, incercam sa improspatam pauzele de cafea de la locul de munca [Image: smile.gif]
Mai multe detalii gasiti aici: http://hedonecafe.ro/abonamente

Reply
(17-10-2016, 14:23)maki Wrote: cand se planifica sa aveti optiune de 125, 250, 500g?

Probabil din noiembrie :)
Profitec Pro 600 | Honne | Bravo tamper & distributor

Reply
(19-10-2016, 21:33)eduard Wrote:
(17-10-2016, 14:23)maki Wrote: cand se planifica sa aveti optiune de 125, 250, 500g?

Probabil din noiembrie [Image: smile.gif]

La inceputul lunii noiembrie. Data exacta o anuntam aici  [Image: smile.gif]

Reply
de BF ;)

Reply
(13-10-2016, 09:53)HedoneCafe Wrote: O cafea single-origine draga sufletului nostru este Yemen Mocha Matari. Cultivarea și comerțul acesteia se realizează în condiții dificile din cauza tensiunilor cumulate pe fondul războiului din Yemen. Însă noi credem ca merită toate eforturile.

Aceste boabe de cafea sunt crescute organic, lângă un mic port la Marea Roșie de pe coasta de vest a Yemenului, la altitudini mari, de aproximativ 2500 de metri, tocmai pentru a păstra puritatea gustului. Cafeaua în Yemen este produsă așa cum a fost dintotdeauna, fără fertilizare artificială, erbicide sau pesticide, rezultând într-o cafea naturală.

Ne-a cucerit gustul său sălbatic și complex, cu accente variate, de la vin, la ciocolată, căpșuni, caramel, scorțișoară uscată și nucșoară. Prăjirea mai light a acestor boabe accentuează notele de condimente exotice și fructe, relevând caracterul acid, în timp ce o prăjire mai dark scoate în evidență accentele pământii și textura de ciocolată.

Așteptăm să ne spuneți preferințele în materie de prăjire. Dimineața noastră a început cu Yemen Mocha Matari și a fost delicioasă.

Intradevar cafeaua voastra are un gust deosebit, am folosit Malabar Monsoon si a fost delicioasa :D , iar astazi o sa revin cu o noua comanda

Reply
(31-10-2016, 08:29)gorexxx Wrote:
(13-10-2016, 09:53)HedoneCafe Wrote: O cafea single-origine draga sufletului nostru este Yemen Mocha Matari. Cultivarea și comerțul acesteia se realizează în condiții dificile din cauza tensiunilor cumulate pe fondul războiului din Yemen. Însă noi credem ca merită toate eforturile.

Intradevar cafeaua voastra are un gust deosebit, am folosit Malabar Monsoon si a fost delicioasa [Image: biggrin.gif] , iar astazi o sa revin cu o noua comanda

Multumim  [Image: smile.gif]  Am primit comanda (Brasil Yellow Bourbon, asteptam impresii), maine ar trebui sa fie livrata. O zi frumoasa!

Reply
Am deschis sezonul reducerilor! Preturile promotionale sunt afisate in magazinul nostru online: http://hedonecafe.ro/categorie-produs/cafea-hedone
Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei.

Reply
Peste aceste discounturi se mai adauga reducerea espressoman de -20% ?

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)