(02-09-2024, 16:13)renatoa Wrote: Poate esti influentat de complicatia asta cu cuplarea la Kinu... dar pentru restul lumii axul terminat cu hexagon ne-a rezolvat cu aceasi simplitate cu care s-a impus ca standard in industria de scule.
One bit to rules them all...
Sa caut bormasina... pai este parte din setup. Doar nu o tin in garaj...
O iei cu turatia mica sau nu o iei.
De mentinut... nu stiu ce te face sa crezi ca un motor de 37 mm este mai potent ca unul 55 de bormasina... Niche are motor de scula DeWalt, de exemplu.
Mass = energy... zicea zambaretzu ala cu parul valvoi si limba scoasa ;) Bigger is better au tradus ai nostrii.
Dificil de incarcat... asta-i buna... muieti's posmagii... dar sa bagi in priza un stecar nu e greu ? Am eu unul care cateodata cere cleste-cheie ca sa iasa cand vreau sa il scot...
Iti este un pic greu sa intelegi de ce, dar am sa explic de ce:
nu doresc asa cum am mai zis de 1 milion de ori alta rasnita, doresc doar kinu. Am kingrinder care are hexagon sus si am probat 2 zp6 care au tot hexagon, nu ma pasioneaza rasnitele alea, nu livreaza ceea ce caut in materie de gust. Kinu o face, de asta am 5 bucati.
De putere dupa ce mi-am tot schimbat stilul de prajire de multe ori, nu imi fac probleme de putere la macinatura filtru cu boabele mele. Pt ca desi sunt super light, sunt super dezvoltate si umflate boabele la interior. Sunt mediu de rasnit, nu sunt graunte uscate de porumb (asa cum prajeam la inceput).
Am deja printat adaptor pt profil hexagonat cu gaura pt axul motor si surub fixare pe ax. Ala o sa fie folosit la kingrinder daca ma pasioneaza (tin in ea cutitul kinu de pour-over dar nu are gust ca kinu din cauza cutitului extern).
Ce vad in poze cu bormasini ma lasa rece, nu au ce cauta in locul meu zen de pregatit cafea. sunt urate, culori urate care nu se integreaza cu nimic din brew bar. Verde, rosu, ce sa fac cu ele? steagul italian poate.
Dificil de incarcat: cauta incarcatorul ca doar nu il las langa brew bar!!!! aoleo, apoi baga in priza, pune la incarcat, si asteapta sa se incarce. O sa-mi zici ca pot da la manivela daca e descarcata bateria, adica incomod, cum am zis.
Am ifose pe bani multi, nu doresc sa las de la mine. Nu caut cel mai bun pret, sau sa fac economie.