Dragilor, catava update-uri:
- Am deschis shop-ul din strada vulturilor 31 de ~ 2 saptamani. @
Raducanu a reusit sa faca set-up up perfect, a reglat KB90-ul in toate modurile posibile si a decis sa lase un grup cu preinfuzie si unul fara, nu stiu detalii dar cafeaua curge perfect. Pe rasnita de espresso (Mahlkonig E65s) saptamana viitoare o sa fie Brazilia Edio Miranda Honey (momentan nu este pe site pt ca inainte de a publica o cafea, acum avem posibilitatea sa o testam in shop si sa alteram profilele cum avem nevoie) iar pe EK-43s avem la cerere oricare din cafelele noastre pt preparare la espresso sau filtru.
Cafeaua la punga cumparata in shop are acelasi discount pt espressoman - 15%, doar sa ne precizati acest lucru.
- Am migrat cu site-ul de pe platforma celor de la cropster mabo.shipsbeans.com pe platforma proprie:
www.mabo.coffee
S-a lucrat mult la site si la identitatea vizuala, am testat cam tot ce am putut noi sa testam dar cu siguranta ca mai pot exista glitch-uri. Codul de reducere pt espressoman ramane acelasi: wcrc19 (acest voucher este perpetuu cu discount de 15%) iar pt ca ne sunteti dragi am facut un cod de reducere care se poate folosi o singura data: start (discount de 20%) pt cazul in care vreti sa ne raportati experientele (mai ales pe cele neplacute) pe care le intampinati, iar noi sa le remediem.
Plafonul de transport gratis este 200 de lei, care oricum nu este scump – 10 lei transport national.
- Am adaugat cateva cafele noi in oferta: Peru Uchubamba Jauja, un microlot spalat si Kenya Ndaroini, plus o Columbia din zona Cauca, castigatoarea competitiei Best of Colombia a fermierului Rafael Pedrero Suns, cu o procesare mai interesanta, o scriu cum am primit-o fara sa traduc (pt a fi sigur ca nu gresesc ceva in traducere, oricum intelegem engleza): Fermentation in cherry for 15 hours, depulping and fermentation in mucilage for 25 hours, cafea care este inca in stadiul de profilare, apare pe site sapt viitoare.
Brazilia Edio Miranda Honey este in profilare de asemenea si o sa apara pe site tot saptamana viitoare.
Va foarte multumesc!