Hello There, Guest! Login Register


Mabo Coffee Roasters

#31
Astept sa pun mana pe niste păstăi, tot zic de ceva zile ca ma apuc de una. Pana atunci cred ca pentru affogato o sa fac de lămâie sau ciocolată.
Pana una alta, azi am inceput si eu cafeaua. Primul shot era off din cauza rasnitei, al doilea a ajuns intr-un espresso tonic.
A mers langa niste înghețată de capsune. Mai ferit asa de fiică-mea.
Off topic, Gaggia mai face si alte scule de calitate [Image: 31aab47aa3c7ca5563c5c37fba8b7c5a.jpg]
Espressor: Lelit PL62S Mara / Gaggia Classic (deplasare)
Rasnita:  Lelit PL72 William / Kinu M47 / Gino Rossi RR45 (deplasare)
 
Reply
#32
De dimineață am mai ajustat rasnita. Am avut o extractie 1:2 in 31sec din 17g cafea, la 94° pe Eric. Rezultatul a fost un gust curat, tipic pentru Etiopia, fără bitter si acelasi postgust.
Solubilitatea este oarecum scăzută dar nu aveam alte așteptări. [Image: 5f7a84ab7a157c499fd5955a96f1f0f9.jpg]
Espressor: Lelit PL62S Mara / Gaggia Classic (deplasare)
Rasnita:  Lelit PL72 William / Kinu M47 / Gino Rossi RR45 (deplasare)
 
Reply
#33
Masina aia de înghețată e cu compresor?
Strietman CT2 | Niche Zero | M47 brew | Aeropress | V60
 
Reply
#34
Da. Daca vrei vorbim pe pm. E făcută in Italia si se vede. E mult mai silentioasa decat cele facute in China si pare foarte bine construită.
Am deschis un topic nou, continuam acolo.
Espressor: Lelit PL62S Mara / Gaggia Classic (deplasare)
Rasnita:  Lelit PL72 William / Kinu M47 / Gino Rossi RR45 (deplasare)
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)