Yesterday, 20:58
Sita Sworks standard flow,bilet de 58mm aceeași doză de cafea 21,5g o Etiopia naturală măcinată pe Max la 150 extracții la rații de aproximativ 1:3 (60g out) lever chinezesc vs Speedster: gama de arome izbitor de similară , tds aprope identic 9,5% diferență majoră la capitolul textură și percepție de dulce Speedster câștigă detașat . Schimb pe sita step-down Sworks 58/49(gama standard flow are aceeași densitate și diametru a găurilor) dinte-o dată viață mai ușoară la trasul de pârghie și ca prin magie reușesc din nou textura și corpolentă pe care nu o găseam pe leverul ăsta . Următorul pas a fost să țintesc înălțimi egale ale pucului așa ca am dozat 16,8g în sită step-down același grad de macinatura ca pe 58 , rații de 1:3 rezultatele aprope indistinctibile ca și gust și textură. Se pare ca 58mm pe un lever direct full manual cere niște forțe de care momentan nu sunt în stare să le produc . @renatoa a avut dreptate să mă critice ca am luat pe 58.Cu 49 pot să emulez profilele mai ușor, 58 cere niște fineturi la forțe mari cam greu de stăpânit în momentul de față .