Welcome Back Log In Create Account

Lelit PL 92 T Elizabeth

Salut,
Ti-am raspuns la mesajul privat dar ai dezactivata optiunea si nu poti sa primesti mesaje.Please correct the following errors before continuing:
  • Blackmamba has private messaging disabled. You cannot send private messages to this user.
Lelit PL72 William, Lelit PL92T Elizabeth, Kinu Phoenix

Reply
Salutare,

De ceva timp la al meu Elizabeth a inceput sa se scurga apa pe la steam wand.
Garnitura din capul superior al baghetei s-a rupt si nu o gasesc separat, pe scheme. Am incercat sa arat mai jos locatia ei.

Stie cineva daca se gaseste pe undeva? Sau daca sa incerc sa caut orice garnitura care se potriveste acolo (Totusi ma gandesc ca tre' sa fie ceva mai special, avand in vedere temperaturile la care e supusa).

[Image: BvWgkut.png]
Dalla Corte Studio + Mahlkoenig E65W GBS

Reply
(01-11-2021, 17:07)Blackmamba Wrote: Salut,

S-a tot discutat pe aici despre procedura de decalcifiere.
A facut cineva partea asta poate sa dea mai multe detalii despre ce implica?

Salut, tot dezactivata ai mesageria privata si nu poti primi mesaje, asa ca iti scriu aici.
Am fost in vara cu el la Silmar pentru ca iesea din garantie si le-am solicitat o verificare completa, gandindu-ma ca daca vor gasi ceva in neregula si voi putea schimba ceva pe garantie poate scutesc niste bani. Nu a fost cazul - am platit tot ce au facut :). Ca si reparatie necesara pe care le-am si semnalat-o - trebuia schimbata garnitura de la teava de abur. Am lasat aparatul la ei, l-au verificat si m-au sunat: schimba garnitura de la abur, trebuie facuta decalcifiere, pot schimba si garnitura de la grup - cost total aprox 330 lei. Am fost de acord, m-au sunat in cateva zile sa ma duc sa-l iau ca-i gata. L-am luat, nu le-am cerut sa-mi "demonstreze" ca au facut ceea ce scria in deviz (cum ar fi putut face asta?), am platit, am plecat. Ajuns acasa:
1. Garnitura de abur era schimbata - nu mai curgea si se simtea la mana cand miscai teava ca este altceva, mergea mai greu.
2. Decalcifierea probabil ca fusese facuta, zona din spatele portafiltrului era patata, ca si zona in care intra si se fixeaza buza portafiltrului; am facut greseala sa incerc sa curat cu pasta CIF - BIG MISTAKE! Sa nu faci asta ca se zgarie inoxul si basta! Am vorbit cu cineva despre decalcifiere si mi-a zis ca o puteam face si eu acasa cu sare de lamaie, nu mai retin exact procedura insa vreau sa-l intreb din nou si sa-mi iau notite cum trebuie procedat, si te anunt. NOTA BENE: in decurs de 2 ani am pus 2 maxim 3 sticle de Borsec la 2 litri - am inteles ca este suficient pentru a se forma depuneri de calcar. In rest am folosit doar Bucovina la 2 litri - NU LA BIDON DE 5l, insa cei 6 litri de Borsec au facut necesara decalcifierea. M-am uitat si eu pe etichetele celor doua tipuri de apa plata si diferenta este foarte mare ca si continut de Ca.
3. Garnitura de la grup am dubii ca a fost schimbata, deoarece portafiltrul se fixa in aceeasi pozitie ca si inainte de vizita la service, si anume trecea de lacat, "perpendicular pe fata aparatului", deci ori nu au schimbat-o, ori au pus alta ... uzata? Glumesc, probabil ca nu au schimbat-o. La o garnitura noua ar fi trebuit sa ajunga greu coada portafiltrului in dreptul lacatului de pe grup, ca atunci cand aparatul era nou, nicidecum sa il depaseasca. Dar deja eram cu el acasa si asta e. Oricum, nu imi dau seama cum s-ar fi putut proba acest aspect.

In concluzie, daca aparatul functioneaza OK si nu are nici o defectiune nu cred ca ai de ce sa-l duci la Silmar. Daca stii ca ai folosit si alta apa decat Bucovina la 2 litri, probabil ca are nevoie de decalcifiere si ar trebui dus la ei. Eu ma voi mai interesa de alt service, din cate stiu acum doua luni era singurul autorizat pe Bucuresti, dar na! Poate cine stie ... Citeam pe forum ca un alt coleg a avut probleme cu o rasnita PL72 (asa am si eu) dusa la ei, si au avut o atitudine nu tocmai profesionista ... In fine!

Bafta, si daca te mai pot ajuta cu ceva, te rog sa-mi spui.

Reply

Faceti voi acasa decalcifierea. Este o procedura simpla Aici : https://youtu.be/8nb2rkKwJuA, aveti modul de excutie si ce tip de decalcifiant puteti folosi.

(02-11-2021, 11:35)dal3x Wrote: Salutare,

De ceva timp la al meu Elizabeth a inceput sa se scurga apa pe la steam wand.
Garnitura din capul superior al baghetei s-a rupt si nu o gasesc separat, pe scheme. Am incercat sa arat mai jos locatia ei.

Stie cineva daca se gaseste pe undeva? Sau daca sa incerc sa caut orice garnitura care se potriveste acolo (Totusi ma gandesc ca tre' sa fie ceva mai special, avand in vedere temperaturile la care e supusa).

[Image: BvWgkut.png]

S-a mai discutat acest aspect. Exista mai multe solutii sugerate de colegi : 1. Se poate pune banda teflonata in zona unde este garnitura (personal nu am incercat, neavand nevoie). 2. Schimbati cu o garnitura obisnuita chiar daca nu este speciala pentru espressor (se va schimba probabil mai des, dar se gaseste foarte usor).
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.

Reply
(02-11-2021, 15:12)Leo777 Wrote: [quote=Blackmamba;167408]

Salut, tot dezactivata ai mesageria privata si nu poti primi mesaje, asa ca iti scriu aici.
Am fost in vara cu el la Silmar pentru ca iesea din garantie si le-am solicitat o verificare completa, gandindu-ma ca daca vor gasi ceva in neregula si voi putea schimba ceva pe garantie poate scutesc niste bani. Nu a fost cazul - am platit tot ce au facut :). Ca si reparatie necesara pe care le-am si semnalat-o - trebuia schimbata garnitura de la teava de abur. Am lasat aparatul la ei, l-au verificat si m-au sunat: schimba garnitura de la abur, trebuie facuta decalcifiere, pot schimba si garnitura de la grup - cost total aprox 330 lei. Am fost de acord, m-au sunat in cateva zile sa ma duc sa-l iau ca-i gata. L-am luat, nu le-am cerut sa-mi "demonstreze" ca au facut ceea ce scria in deviz (cum ar fi putut face asta?), am platit, am plecat. Ajuns acasa:
1. Garnitura de abur era schimbata - nu mai curgea si se simtea la mana cand miscai teava ca este altceva, mergea mai greu.
2. Decalcifierea probabil ca fusese facuta, zona din spatele portafiltrului era patata, ca si zona in care intra si se fixeaza buza portafiltrului; am facut greseala sa incerc sa curat cu pasta CIF - BIG MISTAKE! Sa nu faci asta ca se zgarie inoxul si basta! Am vorbit cu cineva despre decalcifiere si mi-a zis ca o puteam face si eu acasa cu sare de lamaie, nu mai retin exact procedura insa vreau sa-l intreb din nou si sa-mi iau notite cum trebuie procedat, si te anunt. NOTA BENE: in decurs de 2 ani am pus 2 maxim 3 sticle de Borsec la 2 litri - am inteles ca este suficient pentru a se forma depuneri de calcar. In rest am folosit doar Bucovina la 2 litri - NU LA BIDON DE 5l, insa cei 6 litri de Borsec au facut necesara decalcifierea. M-am uitat si eu pe etichetele celor doua tipuri de apa plata si diferenta este foarte mare ca si continut de Ca.
3. Garnitura de la grup am dubii ca a fost schimbata, deoarece portafiltrul se fixa in aceeasi pozitie ca si inainte de vizita la service, si anume trecea de lacat, "perpendicular pe fata aparatului", deci ori nu au schimbat-o, ori au pus alta ... uzata? Glumesc, probabil ca nu au schimbat-o. La o garnitura noua ar fi trebuit sa ajunga greu coada portafiltrului in dreptul lacatului de pe grup, ca atunci cand aparatul era nou, nicidecum sa il depaseasca. Dar deja eram cu el acasa si asta e. Oricum, nu imi dau seama cum s-ar fi putut proba acest aspect.

In concluzie, daca aparatul functioneaza OK si nu are nici o defectiune nu cred ca ai de ce sa-l duci la Silmar. Daca stii ca ai folosit si alta apa decat Bucovina la 2 litri, probabil ca are nevoie de decalcifiere si ar trebui dus la ei. Eu ma voi mai interesa de alt service, din cate stiu acum doua luni era singurul autorizat pe Bucuresti, dar na! Poate cine stie ... Citeam pe forum ca un alt coleg a avut probleme cu o rasnita PL72 (asa am si eu) dusa la ei, si au avut o atitudine nu tocmai profesionista ... In fine!

Bafta, si daca te mai pot ajuta cu ceva, te rog sa-mi spui.

Salut,

Multam fain pentru raspunsul detaliat.
Nu stiu ce problema e cu Forumul dar nu reusesc sa schimb din Control Panel setarea vietii. Mai mult view-ul e ramas blocat pe varianta de mobil si nu vrea in ruptul capului sa schimbe pe Full Site (nici pe ultimul FF, Safari).

N-am probleme cu espressorul. Cred ca o sa fac eu procedura de decalcifiere acasa. La service imi estimau cam 200RON si sa-l las la ei vreo 2 zile.
Am folosit intermitent Bucovina si apa de la robinet filtrata.

Reply

https://www.espressoman.ro/nu-neglijati-...essorului/

Am procedat exact ca mai sus pe espresorul meu de 3x si totul a decurs perfect.
Lelit Victoria PL91T, Kinu M47, Eureka Mignon Specialita 17NX - Red

Reply
Există video special despre cum se decalcifiază Elizabeth, direct de la Lelit.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
(10-04-2021, 17:20)radudorobantu Wrote: Salutari!

Am in cap doua upgrade-uri pt Eliza mea:
1. O sita IMS pt portafiltrul naked Linea VIP.
2. Un showerhead tot de la IMS.

1. Am ajuns intre E61 Nanotech 18/20g si Competition Precision filter 18/22g.
Am vazut ca sunt doua versiuni de Competition - ambele 18/22g dar una cu diametrul extern de 70mm, alta cu 68mm; Nanotech e doar 70mm.

- Pe care din cele doua le recomandați?
- Care e diametrul extern corect pt portafiltrul de Elizabeth?

2. La showerhead a fost mai simplu: m-am fixat pe IMS LT-CI 200 NT.

Voiam sa cer o parere utilizatorilor cu mai multe luni de conviețuire cu Elizabeth despre astea doua accesorii, sau sugestii daca exista variante mai bune.

Multumesc!

Salut! La care dintre sitele IMS te-ai decis? As vrea sa schimb si eu sita stock si nu sunt sigur cum sa determin compatibilitatea cu grupul/portafiltrul de la Elizabeth.
Lelit Elizabeth PL92T V3 (ex. Gaggia Classic Pro 2020) + Eureka Specialita 16CR

Reply
@Blackmamba - ti-am activat eu acum mesageria. Ai debifat probabil niste chestii la inregistrare. De asemenea aveai by default tema de mobil si te-am trecut pe normal, putand face tu switch oricand vrei.

@kimosabe - acea procedura este doar pt SBDU. PL92 este dual boiler si are tutorial separat de la fabrica, asa cum au postat colegii.

@Leo777 - imi amintesc la inceput de drum, acum vreo 12 ani cred, cand am pus intr-un semiautomat Ufesa apa MINERALA Borsec :) Dupa doua sticle consumate astfel, aparatul s-a blocat instant si nici nu sare de lamaie nu a mai luat-o, ajungand la service pt desfacere boiler. Oricum si Bucovina lasa urme dar extrem de putine, caci nu are duritate zero ca apa osmozata ci undeva pe la 2-3 grade germane. Eu unul recomand sa faceti decalcifiere atunci cand aparatul incepe sa faca figuri, sa scoata sunete ciudate ori sa returneze cristale de calciu in rezervor.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Salutari,

Vad ca nu a mai scris nimeni nimic despre acest espressor de ceva timp, mai este recomandat in categoria celor dual boiler? 
Doresc sa fac trecerea pe un espresor manual (am doar unul "superautomat" care ma dezgusta in ultima vreme) si pana in 6-7000 lei mi se pare destul de convingator. Gresesc, aveti alte idei?
Multumesc.

Reply
Eu pot doar sa il recomand, sunt extrem de multumit de cand il am - decembrie 2019

M-ar interesa sa comand duza de abur cu 4 gauri, se mai face comanda comuna sau se poate comanda si individual?

Tot apropo duza, am scos-o sa o curat si nu reusesc sa o fixez pe pozitia initiala cand e fest. Ati patit? :)

Reply
Dintre cei care au Elizabeth, aburul cum se comporta? Destul de puternic, duce 2-3 cappucino deodata?
Iar stabilitatea termica e buna? Vreau sa schimb ECM-ul din cauza lipsei de spatiu + 30-40% din cafele sunt cu lapte.. Mersi
Rocket R58 - Flow Control + G-iota DF64 + Eureka Atom 75; 1zpresso K-Max, Kettle Klarstein, Flair Pro

Reply
Portia mea este de doua flat white, astfel incat frotez intr-o latiera de 600 ml doua portii de lapte, si e suficient de puternic aburul; nu am incercat sa mai frotez inca doua imediat dupa, dar cand curat duza dupa frotare, aburul are presiune destul de mare. Despre stabilitatea termica gasesti pe youtube cateva filmulete edificatoare, unul dintre primele facute fiind acesta: https://www.youtube.com/watch?v=TGLeJoX5C-Y
Later edit: temperatura aburului 135 C, constant. Multumesc, @IndreiR :).

Reply
Pe temp maxima în boilerul de abur trebuie frotat cu grija in latiera de 300 ml altfel da laptele pe afara, dpmdv e puternic aburul. Ca și stabilitate nu am măsurat dar sunt clipuri pe yt.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

Reply
Salutare. De ceva timp am o problema cu aparatul .. se tot auzea un sunet ca niste pocnituri, iar apa din rezervor (impreuna cu unul din tuburile care intra acolo) se incingea tare. Am efectuat decalcifierea aparatului, si cateva zile a fost ok, dar apoi a inceput din nou.

Cand l-am deschis, am observat ca sunt pete la boilerul de aburi si pare ca scapa apa/abur pe acolo. De asemenea, ceva pare sa nu fie in regula cu furtunul care intra in rezervorul de apa (nu cel care preia apa, celalalt), pentru ca se misca incontinuu apa in el, si se incinge extrem de tare. 

Daca dezactivez boilerul de aburi dispar toate problemele. Am atasta o poza.
Aici este un filmulet: https://share.getcloudapp.com/v1uEElZQ

[Image: a194396d-8374-4c82-8c6f-637b6dcb5325.jpg...a3d17e90aa]

Are cineva vreo idee ce ar putea fi?
Lelit Elizabeth | Niche Duo | Bravo Tamper | Kribli | VST 

Reply
Vad ca nu ai primit raspuns. Probabil ca altii nu s-au confruntat cu problema asta.
Nu arata ok ce se vede acolo. S-a mai modificat ceva intre timp. Ai intrebat la un service o parere / constatare?

De curand sunt si eu posesor al acestui espressor. Dupa 2 ani cu Gaggia Classic care a suferit aproape toate modificarile ce s-au putut aduce, am decis sa fac upgrade la Elizabeth, mai mult din cauza posibilitatii de a spuma lapte fara asteptarea de la SBDU. In rest era suficient ce se putea extrage si pe Gaggia Classic.

Bineinteles ca sunt foarte multumit de espressor. Singurul lucru care lipsea, este flow / pressure control, cum aveam si la Gaggia. Am instalat un variator de tensiune pe pompa (se gaseste unul de 4000W la doar 38 lei, care variaza tensiunea intre 0V - 220V; desi exista pe piata si alte modele care de obicei variaza intre 50V - 220V, asta a functionat cel mai bine; este overkill avand in vedere ca pompa nu necesita decat aprox. 50W).

Rezultatele sunt foarte bune cu pompa silent de la Lelit. Se comporta la fel de bine ca Invensys CP3A care o aveam pe Gaggia. Foarte repede se modifica presiunea si chiar se poate opri complet pompa din variator, daca se doreste. Folosesc dimmerul fara preinfuzia espressorului. Daca exista interes si vor si altii sa incerce, se poate detalia.
Lelit Elizabeth, DF64, Kinu Phoenix, Kazak Rota, NanoFoamer, Beem Roast-Perfect

Reply
Desigur ca exista interes, avem multi useri cu PL92, iar asemenea informatii despre cum sa instalezi corect un dimmer pe pompa si sa il faci sa mearga ok pe un model specific, chiar sunt greu de gasit in Romania. Si desigur, poate incearca si alti useri pe alte espressoare. Dar sa transformi un PL92 de 5900 lei intr-o Bianca de peste 10.000 de lei, ar fi lucru mare :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Eu sunt interesat.
Sigur e mult mai facilă reglarea presiunii și a curbei de extracție. De preinfuzie nici nu mai menționez.
Dacă mai reușesc să citesc și ceva date din controller-ul de la Elizabeth (știu că la MaraX se putea monitoriza interfața serială și se puteau citi ceva date) ar fi demențial. :)))
Lelit PL92T Elizabeth V3, Niche Zero, PicoPresso, V60, NanoFoamer

Reply
Salut. O fi compatibil si cu PL91T?
Lelit PL91T, Niche Duo, 1zpresso ZP6, Timemore C3s ESP pro. Aeropress, V60

Reply
Legat de partea cu variator eu am legat unul pentru becuri de la Leroy care a fost undeva la 24 lei(https://www.leroymerlin.ro/produse/prize...0-alb/7101), fara a modifica ceva ireversibil in espressor. Pur si simplu am desfacut capacul superior, am scos butonul 2, scos capacul de la variator prin tragere, cel care e folosit pentru rotirea propriu-zisa a butonuui si am pus pe partea plata care se vede in poze banda dublu adeziva, dupa care am atasat prin interior butonul, facut legaturile direct de la pompa(pentru a ajunge la ea mai trebuie demontat suportul metaloc de la rezervor) fara sa stric nimic si cam asta a fost.
Problema e ca pe variatorul in sine exista control, dar pompa vibratoare fiind una care functioneaza cu un electromagnet on-off foarte des, nu exista si nu va exista niciodata controlul fin de pe o pompa rotativa dar sincer pentru mine chiar nu reprezinta un impediment.
In poza se vede cum arata din exterior butonul al carui capac s-a potrivit de minune peste gaura de la butonul 2 al aparatului. Pentru cine este o problema culoarea alba  se poate vopsi la nevoie.
Toate modificarile sunt reversibile.
[attachment=10140]
[attachment=10141]
[attachment=10142]
Lelit PL92T, Timemore Sculptor 064S
MyPressi Twist V2 Moded, Kinu M47 Phoenix

Reply
(17-01-2023, 18:47)tacrita0 Wrote: Salut. O fi compatibil si cu PL91T?

Salutare, cel mai probabil, da. Depinde doar de modelul pompei. La unele modele nu le place cand le reduci tensiunea si incep sa functioneze intermitent, la un moment dat chiar se opresc de tot. Ulka EX4 face exact asa. Poti incerca, de stricat nu ai ce sa strici.

Ideea este simpla de implementat. Se face o bucla inainte de alimentarea pompei, ca in imaginea atasata. Folosind papuci ar fi cel mai indicat. Firul care trebuie scos este cel care alimenteaza pompa, care vine din siguranta termica.

Cu modelul asta de dimmer controlul este foarte bun. Am incercat si alte modele si nu au fost la fel. Unele nici nu coboara tensiunea pana la 0V, ca sa poti opri pompa cand doresti.

Fierele pot fi scoase prin partea de jos, la coltul care este aproape de pompa.

Reply
Ai cumva un link de unde ai cumpărat dimmerul? Aș încerca și eu pe Baby, pare un mod destul de simplu.

Reply
Uite aici gasesti un variator identic : https://www.emag.ro/modul-variator-cu-tr...DPJZ27MBM/
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.

Reply
Este bun ăsta de 4000W.

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

Reply
Am găsit intr-un post pe un alt forum ca presiunea este controlabila in intervalul 6-9 bar, sub 6 bar presiunea poate scădea brusc daca se foloseste un dimmer.
La tine cum e, ai control fin al presiunii pe intervalul 0-9 bar?Poti controla creșterea ușoară a presiunii pana ajungi la presiunea setata din opv?

Și print screen din forum..[Image: bebc3172cbb5f15e131146b38a3961b9.jpg]

Reply
Incerc sa explic ce am observat.

Presiunea este controlabila pe toata plaja (de la 0 pana la cat este setat OPV-ul). Pompa fara dimmer functioneaza in sarcina maxima si poate creste presiunea pana la 15 bar (am luat valoarea cea mai comuna pe care o au pompele vibratoare) in 2-3 secunde. Cu dimmer pompa va ajunge tot la 15 bar, dar intr-un interval de timp mai lung (cu dimmer-ul la minim poate dura 10-20 secunde). Dar asta daca s-ar folosi o sita blind, ce nu permite deloc trecerea apei. In acest caz presiunea creste pana este declansat OPV-ul sau pompa ajunge la presiunea maxima pe care o poate genera (15 bar, cum am specificat anterior). Dar cand avem o sita normala cu cafea macinata, care cedeaza din lichidul aflat sub presiune, extractia va avea un anumit debit, direct proportional cu cantitatea de apa alimentata de pompa. Aici intervine dimmer-ul care limiteaza capacitatea pompei de ridica rapid presiunea, in timp ce puc-ul de cafea cedeaza din presiune. Este acelasi lucru cu faptul de a umfla un balon care are o gaura pe unde se pierde aerul introdus.

Presiunea in extractie nu are cum sa scada brusc, fara o eliberare semnificativa de presiune, de genul celei eliberate de valva solenoid la finalul extractiei. Chiar daca pompa ar fi oprita complet, presiunea va scadea treptat, in functie de debitul de apa eliberat prin puc.

Totul depinde si de momentul la care ne raportam. La inceputul extractiei puc-ul are rezistenta mai mare, comparativ cu finalul extractiei cand rezistenta puc-ului scade. 

OPV-ul nu influenteaza profilarea cu dimmerul. Setezi OPV-ul la presiunea maxima pe care vrei sa o ai si se va elibera apa prin OPV doar daca extractia ajunge la presiunea setata. OPV-ul nu va actiona, cat timp presiunea in sistem este mai joasa decat cea la care este reglat OPV-ul.

Treaba este destul de simpla. Se poate instala dimmer-ul, iar cand nu vrei profilare, il tii in maxim si pompa functioneaza normal, ca si atunci cand nu era dimmer-ul conectat. Rata de shoturi reusite creste foarte mult cu dimmerul, motiv pentru care il folosesc mereu. Ce am scris mai sus poate ca este mai greu de vizualizat, dar daca se incearca extractia cu dimmer, lucrurile sunt mult mai intuitive si simple.

Reply
(13-01-2023, 13:21)rubenbristian Wrote: Salutare. De ceva timp am o problema cu aparatul .. se tot auzea un sunet ca niste pocnituri, iar apa din rezervor (impreuna cu unul din tuburile care intra acolo) se incingea tare. Am efectuat decalcifierea aparatului, si cateva zile a fost ok, dar apoi a inceput din nou.

Cand l-am deschis, am observat ca sunt pete la boilerul de aburi si pare ca scapa apa/abur pe acolo. De asemenea, ceva pare sa nu fie in regula cu furtunul care intra in rezervorul de apa (nu cel care preia apa, celalalt), pentru ca se misca incontinuu apa in el, si se incinge extrem de tare. 

Daca dezactivez boilerul de aburi dispar toate problemele. Am atasta o poza.
Aici este un filmulet: https://share.getcloudapp.com/v1uEElZQ

Are cineva vreo idee ce ar putea fi?

Salut.
Si eu am aceeasi problema. Ai reusit sa rezolvi ceva?
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Reply
Salut! Am și eu o problema cu un Elizabeth, boilerul de abur nu funcționează. Cu boilerul de abur oprit e totul ok. Atunci când îl, pornesc pompa funcționează pana apare eroarea. Trage apa din rezervor și o tot recircula. Boilerul de abur nu urca deloc în temperatura.
Lelit Elisabeth V3, Timemore Sculptor 078s, 1zpresso ZP6, Kinu M47, Mazzer Mini A, Hario V60 & Switch, Timemore B75, Kalita 155, Aeropress, Cafflano Kompresso, Moka Pot, Fellow Stagg EKG

Reply
(10-03-2023, 11:06)Lucii1337 Wrote: Salut! Am și eu o problema cu un Elizabeth, boilerul de abur nu funcționează. Cu boilerul de abur oprit e totul ok. Atunci când îl, pornesc pompa funcționează pana apare eroarea. Trage apa din rezervor și o tot recircula. Boilerul de abur nu urca deloc în temperatura.

https://www.1st-line.com/technical-support/lelit-technical-support-page/lcc-error-codes-lelit-bianca/

Afișează cheia și nr. 3 pe ecran, ca în postul asta
Incercam sa pun poza dar e mai greu de pe telefon >_<
Lelit Elisabeth V3, Timemore Sculptor 078s, 1zpresso ZP6, Kinu M47, Mazzer Mini A, Hario V60 & Switch, Timemore B75, Kalita 155, Aeropress, Cafflano Kompresso, Moka Pot, Fellow Stagg EKG

Reply
(10-03-2023, 11:55)Lucii1337 Wrote:
(10-03-2023, 11:06)Lucii1337 Wrote: Salut! Am și eu o problema cu un Elizabeth, boilerul de abur nu funcționează. Cu boilerul de abur oprit e totul ok. Atunci când îl, pornesc pompa funcționează pana apare eroarea. Trage apa din rezervor și o tot recircula. Boilerul de abur nu urca deloc în temperatura.

https://www.1st-line.com/technical-support/lelit-technical-support-page/lcc-error-codes-lelit-bianca/

Afișează cheia și nr. 3 pe ecran, ca în postul asta
Incercam sa pun poza dar e mai greu de pe telefon >_<

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)