Welcome Back Log In Create Account

Lelit PL 92 T Elizabeth

Cu riscul de a părea hater, mie unu îmi place mai mult design-ul celui vechi .. până și manometrul luminat mi se pare mai interesant decât soluția actuală…și după atâția ani ținut pe hold la upgrade, poate ca aveam eu așteptări nerealiste si prea mari, însă exact ca și Mara, o mana de vopsea, pun un dimmer, și mama mama ce espressor nou avem. Încă 5 ani de aici gata cu upgrade-ul.
Pavoni & Kinu Classic

Reply
Personal imi place mai mult designu-l la cel nou, ce nu imi place e cresterea mare de pret daca inteleg bine. Cei de la profitec cred ca au fost mai corecti cel putin pe Go au marit cu 50 de euro numa pretul, nu are acel reglator de presiune dar au modificat unele lucruri. Iar pe move au pus si modul control si analiza bluetooth , acolo nu stiu pretul dar nu cred ca va creste mult
Profitec Go, Mazzer Philos

Reply
(06-07-2026, 19:23)distrugatorul Wrote: Nu inteleg politica asta. Nu e grup saturat sa pastreze stabilitate termica cu 200 ml
Daca au descoperit ei apa calda nu intelwg de ce nu pun si pe Bianca boiler de cafea de 200

Cred că există Linea Mini care are boilerul cu capaciatatea de 170ml, dar acolo apa vine preîncălzită printr-o conductă care trece prin boilerul de abur. Dar cine știe, poate noul "grup saturat LELIT58 cu element de încălzire din oțel inoxidabil" contrabalansează modificarea de la 200 la 300ml. Deocamdată nu rămâne decât să așteptăm testele.
Lagom Casa (fost Niche Zero, Kinu M47), Lelit Elisabeth-PL92T (fost Victoria-PL91T)

Reply
Buna asta da :))))))))))

Reply
sincer, desi Primus ar fi optiunea mea numarul 1 in momentul de fata, noul Elizabeth pare frumos.

Daca si pretul este atractiv, pentru dual boiler cu ceva profilare acolo s-ar putea sa fie best buy.. Asta daca u mai umfla pretul cum l-au umflat la Marax3...
SBE BES875 // Timemore Sculptor 064s //
Hario V60 // 1Zpresso K-Max // Kingrinder K6

Reply
Intre alea 2 Primus fara nicio ezitare

Reply
@renatoa - dacă putem vorbi civilizat păstrăm si postările. Mulțumesc pentru report.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Adica ... cand lumea va fi dispusa sa accepte adevarul...

Pana atunci... continuat sa revedeti scena cu "you can't handle the truth"

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)