Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

Going the traditional way ... adica cu rahat si cardamom:

[Image: njmGjp2.jpg]

Reply
Un V60 de Dragobete :)

[Image: Fqm1zqz.jpg]
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Reply
@eugen: pe cat de amuzant pe atat de tare poza! 10/10 pt decor
ECM Synchronika | DF83v | Comandante

Reply
Ethiopia Chelba de la Cat & Cloud - 92.5C, 19-36g, 26s, 6bar. Foarte bună cafeaua.

Ce m-a suprins un pic a fost faptul că scăderea de la 9 bar la 6 m-a forțat să cresc temperatura cu 2C pentru a avea aciditate. Mă așteptam să compensez, dar nu atât de mult.

[Image: 93c6a366078650d0970eb4ed73555ae2.jpg]
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
[Image: MmvX5bW.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Ultimele shoturi cu The Truth - a fost o experienta placuta

[Image: d121JHu.jpg]
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Reply
Cam putine cuvinte despre cafeaua Cat & Cloud pe forum, ma asteptam la mai multe detalii, review-uri pentru a atrage mai multi doritori pt viitoarele comenzi.

Reply
... Nagatzu de dimineata ... :D ...

[Image: 7LhLDsI.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
[Image: lCoFkTd.jpg]

Reply
Culmea cafelei verzi vandute ca prajita pentru espresso! Felicitari Coffee Map Roastery, o Indonezia de dat la kupy lwack sa o pape!

[Image: RtTPtp3.jpg][Image: PEoPlr5.jpg][Image: qoHA58C.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
... E pe bune ? ... sau de ce arata boabele asa ... Huh ...

Reply
oho
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Asa a primit amicul meu, precizand ca vrea pentru espresso. Totusi am niste concluzii, le voi scrie pe topicul lui m42m, rasnita care le-a mestecat fara resentimente :) Proba 2 a fost rasnirea manuala pe kinu:) Sala de fitness gratis :))
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am micul suspect ca ceva nu este în regulă și cu culoare boabelor și cu curgere!
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Ar trebui sa existe pe forum o sectiune "coltul rusinii".

Reply
Niciun martisor desenat in cafea azi? Artistii...

Reply
Vizita placuta a lui @bubucalu s a lasat si cu prajire la Ikawa si cu degustarea unui El Salvador prajit pe stil #Buimac. Mere verzi si ciocolata zicem noi :) 18 cu 36, 89 grade.[Image: WcSfhYp.jpg][Image: LXONdyc.jpg]
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Reply
(01-03-2018, 18:03)Lyvyoo Wrote: Niciun martisor desenat

... Pentru mine ... este suficient si atat ...  Cool  ...

[Image: XC3f5JB.jpg]

Reply
Il ador pe La Pavoni, fara argumente tehnice, iubirea-i oarba; cu un aspect de bijuterie si versatilitate incredibila, cu putina rabdare, face si crema de lapte.
[Image: cYTyShL.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
(02-03-2018, 13:52)bubucalu Wrote: Il ador pe La Pavoni, fara argumente tehnice, iubirea-i oarba; cu un aspect de bijuterie si versatilitate incredibila, cu putina rabdare, face si crema de lapte.

Și am impresia că erai un pic sceptic când îți povesteam de el. Răbdarea este clar cuvântul cheie dacă vrei să lucrezi cu Pavoni.

Las și eu una nu așa de frumoasă ca la Bubucalu.
[Image: f42620b4a573402f1b6b445306e62f4f.jpg]

P.S. (că nu s-a mai dat de mult pe post) #afarăcuRăducanudepeforum
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
frumos :)

la mine o brazilie Pantano.

[Image: XlsPCwc.jpg]
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
@rdumitrescu - la cate poze "spion"  ai pus pana acum, poti sa-ti modifici deja semnatura :))

Reply
(02-03-2018, 16:36)Lyvyoo Wrote: @rdumitrescu - la cate poze "spion"  ai pus pana acum, poti sa-ti modifici deja semnatura :))

Așa e bine? :D

[Image: GY6Jzx9.png]

Reply
Nu, nu... despre automatul pe care ti l-ai luat, controlabil din telecomanda :)

Reply
... si am mai fortzat o data ,... inca o poza , dupa pranz ... Cartapani si niste sfogliatelle ... :D ...

[Image: 5thNyBH.jpg]

Reply
Radu, cana e loveramics? De unde ai procurat-o? [emoji7]

Reply
(02-03-2018, 19:36)razclud Wrote: Radu, cana e loveramics? De unde ai procurat-o? [emoji7]

E Inker Ischia. Am luat-o de la Orygyns, acum 1-2 ani, nici nu mai știu. Ce știu este că nu se mai fabrică modelul Ischia, din păcate. 

M-ar tenta să iau ceva de la ACME, dar văd că vând doar seturi de 6.

Reply
3 pairs of Tulips 
claro etiopia yirgacheffe

[Image: 5R4jfep.jpg]
ECM Synchronika | DF83v | Comandante

Reply
Foarte frumos!

Raducanu e “out”!  Smile
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
(23-02-2018, 22:20)dev Wrote: Cumparati Guji de la Ecuator/Buimac etc. E la fel de buna.

Guji de la Ecuator, mmmm ......

"Sarja" 1 - am uitat sa fac fotografia.

"Sarja" 2 - am uitat sa fac fotografia inainte de a o savura.
[Image: xDhcAnb.jpg]

"Sarja" 3 - fotografie inainte, nimic spectaculos vizual. Am mai preparat o sarja pentru ca am convins un "expressorist" sa incerce si altceva.
[Image: J84pZEX.jpg]
Guji 30gr., apa 210ml, temperatura in kettle ~95°C, 3 minute inclusiv preinfuzie, timp total 3min 30sec.

--
Oarecum offtopic.
Raducanu nu mai posteaza?
Acest fapt se datoreaza, cumva,  miscarii #afarăcuRăducanudepeforum ?
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply

Forum Jump:

Browsing: cristian.h, 34 Guest(s)