Dupa o idee simpla si frumoasa a lui amarok, la care nu stiu cum nu s-a gandit nimeni pana acum, acest topic va continua postarile acelui concurs lansat de el, aici putand posta o poza cu ce cafea ati baut azi. Poate sa fie orice specie, espresso, capuccino, machiatto, ristretto etc.
*Pentru upload, puteti utiliza si site-urile de stocare, gen flikr, photobucket etc., cu link aici, caci pozele s-ar vedea mai mari direct, fara click pe atasament si serverul forumului s-ar incarca mai putin :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Pe alte forumuri orice poza o incarcam pe forum de fapt era incarcata in imageshack. Trebuie sa vezi daca e o optiune pentru asa ceva.
Sa inteleg ca nu avem voie sa ne lungim pana pe 15? :D
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
Gaggia Classic, Tamper Motta, Milk Jug 0,35ml, rasnita Iberital Challange, teava abur Silvia V1, sita nepresurizata, cantar Dimond 0-200 gr, to be continued
(08-12-2014, 02:13)amarok Wrote: Pe alte forumuri orice poza o incarcam pe forum de fapt era incarcata in imageshack. Trebuie sa vezi daca e o optiune pentru asa ceva.
Sa inteleg ca nu avem voie sa ne lungim pana pe 15? :D
Nu stiam alternativa asta. O sa ma interesez. Oricum imageshack s-au pus pe taxe, deci ii exclud.
Pentru concursul propus de tine, pe acel topic, poti sa te lungesti cate vrei. Aici doar am piratat ideea, fara premiu :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Gaggia Classic, Tamper Motta, Milk Jug 0,35ml, rasnita Iberital Challange, teava abur Silvia V1, sita nepresurizata, cantar Dimond 0-200 gr, to be continued
Aceeasi Panama Geisha ?
Am prajit-o in urma cu 9 zile si este din ce in ce mai complexa si mai buna !
Ca preferinta a intrat pe lista scurta alaturi de Yrga si Malawi .