Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

@Didi54 https://www.facebook.com/events/2019438068324495/
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
... Naucit de somn ... Sleepy ...

[Image: Igkf351.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
[Image: 3cTdeEAl.jpg]

[Image: TOgfzQSl.jpg]

[Image: fOjN9pjl.jpg]
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Ai tampat cu nivelatorul? :D
Brewtus IV | Niche Zero

Reply
nu, dar se primeau prea multe poze :D
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
[Image: Tlb11N5.jpg]

El Salvador El Manzano de la Yume

M-am jucat cu un distribuitor si mi-am dat seama ca tehnica pe care o foloseam pana acum nu era chiar perfecta. Cu distribuitor am obtinut un gust mai echilibrat.
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
Alchimie
guji
[Image: bHLOwQQ.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
(17-02-2018, 15:09)fmmirel Wrote: am obtinut un gust mai echilibrat.

... Frumos ... Cool  , bravo's ...

... pentru azi dupa masa ...  fiecare cu cafeaua preferata ...   :D  ... eu cu espresso ...

[Image: Z8KKu2d.jpg]

[Image: VJa5UyJ.jpg]

[Image: 2I1QaEV.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(17-02-2018, 16:00)Levo Wrote: ... Frumos ... Cool  , bravo's ...  

Multumesc Levo  Smile Mai am de lucru totusi, inca nu ma apropii de curgerea frumoasa pe care ai postat-o  Wink Nice!
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
[Image: RlGWZeo.jpg][Image: RkGvPbY.jpg]

Reply
... si inca o ratzusca la cana ...   :D  ...

[Image: EVc1hZH.jpg]

Reply
[Image: xU2ZOo4.jpg]

Reply
... Daca radeti , ... inseamna ca aveti dreptate ... :D ... ( am ras si eu de ce a putut iesi azi prin cesti ... Kimbo )

[Image: Hixui6d.jpg]

[Image: 1a2rXyg.jpg]

Reply
[Image: 1KycsMi.jpg]
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Reply
Cum e The Night Shift? Esti singurul care a comandat  :)
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Reply
In espresso se simte 'aroma' de prajire clara, dar e departe de dark roast in sensul clasic. Pentru amatori de ciocolata ar fi un real treat.

Eu l-am luat pentru lapte si e fix ce cautam - echilibrat si simt ca beau cafeaua cu lapte, nu lapte cu cafea :)
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Reply
[Image: aKpXzEP.jpg]

Reply
[Image: 54zvENX.jpg]

Reply
@Denis trebuia sa incadrezi in poza si sticla de "intaritor" folosit, (ex. cappuccino @Levo) :D

Reply
(19-02-2018, 23:37)Răducanu Wrote: @Denis trebuia sa incadrezi in poza si sticla de "intaritor" folosit, (ex. cappuccino @Levo) :D

Alta decât cea de Cointreau din stânga? :D
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
E in stanga sticla de ulei, am renuntat la latte de vreo 2 luni. A fost cineva la noi cateva zile si voia doar cu lapte si zahar. altfel in 2018 am preparat/baut 0 bauturi cu lapte (sotia nu consuma lapte).

Reply
Scuze ca intreb... se glumeste sau e ceva serios chestia aia cu "intaritor"-ul ?
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
(19-02-2018, 23:38)rdumitrescu Wrote:
(19-02-2018, 23:37)Răducanu Wrote: @Denis trebuia sa incadrezi in poza si sticla de "intaritor" folosit, (ex. cappuccino @Levo) :D

Alta decât cea de Cointreau din stânga? :D    

... :D ... Maaai fratilor , ce'aveti mai cu mine ... dupa ce ca ma chinui , sa storc cu un arc niste boabe amestecate de peste tot , negre si pline de ulei si de d'abea iese o semicrema - si aia putina - si apoi incerc sa -mi fac viatza posibila , cu putin lapte , Cointreau si scortisoara ... si nici macar nu-mi tremura mana cum trebuie la desen ... si o farama de cantuccin - si ala tare k piatra si cu ramasitze de migdale..., pe post de mic dejun ... nici asa nu e bine ... ?  :D ...

Reply
(20-02-2018, 00:37)Levo Wrote: ... :D ... Maaai fratilor , ce'aveti mai cu mine ... dupa ce ca ma chinui , sa storc cu un arc niste boabe amestecate de peste tot , negre si pline de ulei si de d'abea iese o semicrema - si aia putina - si apoi incerc sa -mi fac viatza posibila , cu putin lapte , Cointreau si scortisoara ... si nici macar nu-mi tremura mana cum trebuie la desen ... si o farama de cantuccin - si ala tare k piatra si cu ramasitze de migdale..., pe post de mic dejun ... nici asa nu e bine ... ?  :D ...

...nici eu nu prea inteleg ce aveti cu Dl. Levo, si cu Cointreau-ul dumnealui! Important este sa ii placa rezultatul final, si sa il savureze! Si trebuie sa recunoastem ca posteaza perseverent cele mai sofisticate poze cu cafele! Am zis!
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
Pai... la așa băuturi.... poate s-ar autoinvita la o degustare :D
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
[Image: eru3r4D.jpg]

Trebuia sa vina 2kg de Kenya AA, ca deja m-am scarbit de etioptia guji.

Reply
C&C The Truth[Image: etPNIkx.jpg]
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
[Image: 1Vpf3oP.jpg]
Si cu mana tremurata
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
(20-02-2018, 13:24)mihai123 Wrote: Si cu mana tremurata

... Bietul @Raducanu ... cum l-ai convins ? ... :D

Reply
:)))))) ezact. Cred ca ceasca m a dat de gol
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply

Forum Jump:

Browsing: 15 Guest(s)