Welcome Back Log In Create Account

Cafenea prajire

Guess what... Smile

Reply
Ghicitoare: cat face 20% reducere la ceva care nu are pretul afisat...

Reply
Uzual, un prajitor care respecta clientii, cam cata cafea consuma pentru profilare, inainte de prajirea pentru vanzare?

Reply
Something new... something blue Smile

Reply
A New Roast Color Measurement Approach - SCA white paper

https://static1.squarespace.com/static/5...e3b0964872

Reply
Salutare :)

Ma tenteaza sa achizitionez un Aillio Bullet R2 Pro si ma gandesc ca poate mai sunt doritori care s-ar baga la o comanda de grup.

Astept un semn, in caz ca exista doritori.
Lelița Bianca V3 / Timemore 078s / Moccamaster Select / Kinu M47

Reply
(13-01-2026, 13:45)madalinr1 Wrote: Salutare :)

Ma tenteaza sa achizitionez un Aillio Bullet R2 Pro si ma gandesc ca poate mai sunt doritori care s-ar baga la o comanda de grup.

Au ceva ofertă ? La preț bun aș lua și eu unul.
Toper Cafemino , ACS, Expobar, La Pavoni, Astoria, BFC, La Cimbali, Mypressi, Flair, Mazzer Philos, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.

Reply
Daca imi permiteti, si la aceiasi bani as lua la orice ora Kaleido M10 in loc de Bullet.
Cum M10 este deja cu 10% mai ieftin, ceeace nu stiu daca un group buy ofera asa discount... alegerea pare a fi de genul... Adame, te mai gandesti mult ? Smile

Strict personal, fiind mai aventuros, daca as avea o "nevoie" de a praji 1 kg, as merge pe masina chinezeasca la juma de pret. Noroc ca nu am asemenea nevoi... Smile

Reply
(13-01-2026, 14:28)umarianos Wrote:
(13-01-2026, 13:45)madalinr1 Wrote: Salutare :)

Au ceva ofertă ? La preț bun aș lua și eu unul.

Pot sa intreb, dar cred ca trebuie sa mai gasim un doritor.

@renatoa - imi place mai mult Aillio, dar sa stii ca tot incerc sa ma conving singur sa merg pe Kaleido, inca nu am reusit.
Lelița Bianca V3 / Timemore 078s / Moccamaster Select / Kinu M47

Reply
Cu placerea nu te pui... Noroc ca nu am astfel de criterii cand aleg ceva.

La nevoie pot sa iti stric placerea, unii colegi stiu ca sunt expert in asa ceva, dar nu o mai fac decat la cerere express Smile

Reply
Vreau eu  Smile
Zi-mi
Vibiemme Domobar Levetta (Piccolo) + Coffee Sensor Flow Device + PID REXC100 | Rasnita AVX CG301 | Skywalker Alpha roaster.

Reply
Neah, nu merge asa, tu ti-ai luat masina, nu baga batzu prin gard la altii.

Reply
Am zis că poate îl ajutam sa nu facă vreo nefăcută
Vibiemme Domobar Levetta (Piccolo) + Coffee Sensor Flow Device + PID REXC100 | Rasnita AVX CG301 | Skywalker Alpha roaster.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)