Hello There, Guest! Login Register

Cafenea prajire

Frumos.
Cam tot ce imi doream eu pentru Sky. Ecranul tau cu doua encodere mari.
Concurenta face bine !
Hario V60 / Switch Immersion Dripper/ Kingrinder K6 / Kettle Klarstein
Arco manual grinder + POB / Adler AD 1349 kettle
Skywalker roaster v1

Reply
Ecranul actual se vinde deja gata montat cu un encoder pe o placa, pentru printere 3D, l-as putea adapta rapid.
Nu vad necesitatea unui al doilea encoder, pot face totul cu unul singur.

https://ardushop.ro/ro/componente/1150-p...ramps.html

Reply
Un clip in jurul noii masini, intr-o expozitie:

https://www.facebook.com/100072574177459...888232162/

Reply
Nu arată rău deloc, am crezut că toată carcasa e prinsă cu popnituri dar am văzut apoi că are de fapt șuruburi. 

Drept cineva fără cunoștințe îmi place cum arată, pare tabla mai subțire pe el, in rest nu îmi pot da cu părerea :)), dar cuiva ii face cu ochiul că e colorat și nu sunt eu acela.
Home kit: Lelit Bianca V2, Eureka SD.
​​​​​​Remote kit: Staresso Mirage Pro, kinu m47 classic.

Reply
E mai greu decat Skywalker, 15 kg fata de 9 (sau 12 in cutie), nu e clar daca in 15 kg la Smole intra si ambalajul sau nu.
Deci ceva e mai gros pe undeva...

Dar nu inteleg de ce dorinta asta de soliditate... la o carcasa de PC aveti asemenea pretentii ?

Reply
Pai daca ar avea popnituri și nu șuruburi mă gândesc că orice intervenție asupra lui ar fi anevoioasă, prefer sa desfac 4 șuruburi decât să scot și să pun 4 popnituri.

Am proaste obiceiuri și nu as vrea sa se îndoaie.
Home kit: Lelit Bianca V2, Eureka SD.
​​​​​​Remote kit: Staresso Mirage Pro, kinu m47 classic.

Reply
Au marit pretul cu 100, deja nu mai prezinta interes.
La 110V sunt soldout, mare succes... normal ca le-au scumpit... dar cu 230V ce au avut ?

Reply
Mie imi apare 530€, dar shipping 250€. As fi interesat, dar nu as plati atat pe transport.
Timemore Sculptor 078~Kinu M47 Phoenix + OreaV3~V60~Clever~Aeropress~Picopresso

Reply
Incercat negociat direct la sursa... un transport de Skywalker 12kg este 160$, poate il scoti mai bine...

Reply
(04-04-2025, 11:41)renatoa Wrote: Incercat negociat direct la sursa... un transport de Skywalker 12kg este 160$, poate il scoti mai bine...

Am comandat eu încă o bucată, m-am entuziasmat ca am găsit la preț bun. Daca e cineva interesat va fi disponibil când o ajunge
Lelit Bianca V3 Black, Bentwood Vertical 63, Kinu M47 Phoenix, Felicita Arc, VST15G, Outin nano. Anterior: Crem One 2B VP PID WTN, Fiorenzato AllGround, Lelit PL042TEMD

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)