Hello There, Guest! Login Register


15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti )

(02-12-2019, 22:08)Tiranator Wrote: Cele 3 origini sunt prăjite doar pentru espresso?

Da, confirm profilul de espresso Smile
 
Reply
Dragi espressomani, revin cu vesti dupa o lunga zi in care am epuizat stocul de Kenya prajit la putin timp dupa ce am inchis cuptorul. Pe aceasta cale va anunt ca am completat formularul cu doua cafele, tinand cont si de mesajele celor care ne-au transmis ca prefera un profil de filtru >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman
  • Ethiopia Walichu Wachu Natural (prajire omni) - o preferata din Premium Lots
  • Guatemala Finca Conception (prajire filtru) - Accessible Specialty 
 
Reply
Ce cafea este prăjită pentru filtru?
Espresso: Brewtus IV-R (PL41TEM ex.) + Eureka Mignon Specialita + Quamar Q13 75E
Brew: Comandante(Red Clix), V60, Aeropress, Moka, Ibric Soy, Chemex, April Brewer
 
Reply
(04-12-2019, 16:09)Tiranator Wrote: Ce cafea este prăjită pentru filtru?

Ambele cafele nou adaugate in formular: Guatemala Finca Conception este prajita special de filtru, iar profilul Omni al Ethiopiei Walichu Wachu o face ideala pentru metode filtru si infuzie.
 
Reply
Salutari espressomani!
In formular https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman inca gasiti cafelele prajite saptamana trecuta, pe 3, inclusiv profile de filtru.
Noi recomandam intre 10-14 zile odihna, eu personal as merge chiar pe 21 pentru extractii perfecte, deci sunt numai bune de consumat. Mai sunt cate 6-7 pungi din fiecare origine la pretul cu reducerea espressoman.

 In rest veti putea comanda de pe web-shop-ul nostru (din pacate, la pret intreg) orice origine si vom reveni spre sfarsitul saptamanii cu oferta de Craciun pentru ultima prajire din an, de pe 17 decembrie. Suntem la prajitorie zilnic, luni-vineri 09-18 (uneori si mult mai devreme si mult mai tarziu), in cazul in care aveti nevoie de cadouri ad-hoc pt secret santa sau ce se mai intampla in perioada asta Smile.
 
Reply
Dragi espressomani, 
Am schimbat cafelele din formular si gasiti aici ce am prajit ieri, 10.12 - profile de espresso, in limita stocului disponibil >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

1. Rwanda Muhondo | Premium Lot - 55 lei 
2. Kenya Karinga PB | Premium Lot - 55 lei 
3. Ethiopia Dhilgee | Accesible Specialty - 35 lei 

Pentru bautorii de filtru, mai avem cateva pungi dintr-o origine prajita saptamana trecuta: 
4. Guatemala Finca Conception | Accessible Specialty - 38 lei 

"Spoooooor la cafelutza"
 
Reply
Dragi espressomani, 

Dupa un an lung si plin de realizari, incepand cu calificarea Teodorei ca Q Grader si culminand cu "incoronarea" Vicelui Bogdan la Mondiale, ne apropiem vertiginos de finalul de an si ne pregatim de o binemeritata vacanta.

Dar cum pana la vacanta mai avem o runda de prajire, marti, 17.12, incingem pentru ultima data pe acest an cuptorul pregatind o origine cu adevarat speciala: El Salvador Ruffatti Anaerobic 48h Natural >> 
https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman
 
Este prima cafea cu fermentare extinsa, anaeroba, pe care o avem in oferta noastra, desi aceasta metoda a luat cu asalt industria specialty, mai ales la cel mai inalt nivel, cel competitional, de cativa ani deja. Este o metoda imprumutata din procesarea vinului in care boabele de cafea sunt lasate la fermentat in cireasa intr-un mediu controlat, in tancuri de fermentare (de aici fermentarea anaeroba), la o temperatura constanta si pentru o perioada de timp bine determinata. Lotul nostru este fermentat timp de 48h, iar dupa aceasta perioada cafeaua este procesata natural uscat, adica a fost lasata la uscat in cireasa. Tot acest proces sporeste dulceata cafelei, notele sale fructate si aciditatea. Este o metoda care deschide noi posibilitati fermierilor de la altitudini mai joase si impinge standardul de cafea bune la noi inaltimi. 
Toata aceasta munca din procesare se reflecta de obicei in pret, de aceea, am impachetat aceasta cafea in pungi de 200g astfel incat pretul sa fie mai accesibil. Noi v-o oferim de sarbatori, in pungute asortate cu Mosul, cu reducere, la pretul de 55 ROn (tva inclus). Toate comenzile vor fi trimise pana vineri, 19 dec, urmand sa mai puteti lua cafeluta de la noi abia incepand cu 6 ianuarie, cand ne intoarcem din vacanta!
Sa ne revedem cu bine la anul!
 
Reply
Cand campionul nu-i acasa, espressomanii joaca pe masa (aka ciupesc mostre de pe Ikawa)

[Image: aYwgKd3.jpg]
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
La multi ani, espressomani, si un an nou fericit si plin de cafele delicioase!
Am revenit in forta dupa o bine-meritata si lunga vacanta.
Maine este prima data cand incingem cuptorul pe 2020 si pentru ca aveti un loc special in sufletul nostru ne-am gandit sa va oferim 3 cafele abia intrate in oferta noastra, ajunse la noi cu Mos Craciun, ale caror primi degustatori aveti onoarea sa fiti.  Pentru ca sunt cu forte proaspete va avertizez ca iar mi-am folosit talentul literar in a scrie povestile acestor cafele, in sperante ca si voi sunteti odihniti si sunteti curiosi sa aflati ce sta in spatele boabelor care va inveselesc diminetile. Formularul de comanda si povestile sunt aici - https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Conditiile de comanda sunt aceleasi ca anul trecut si trecute in josul formularului.
Preturile din formular sunt evident, cu reducerea espressoman.
 
Reply
Buna dimineata,

pentru comenzile in Bucuresti costul transportului nu mai este de 9 RON?
am o comanda de 105 RON  iar curierul imi cere 117 RON .
 
Reply
In formular scrie 9 lei plus TVA. In matematica firmelor de curierat se poate rotunji la 12 lei.
 
Reply
(09-01-2020, 09:18)dev Wrote: In formular scrie 9 lei plus TVA. In matematica firmelor de curierat se poate rotunji la 12 lei.
da. mi-a scapat cumva TVA-ul, scuze pentru neatentie. 
Nu am baut inca espresso-ul de dimineata,, pentru ca nu a sosit inca Smile)
 
Reply
Multumim @staicueduard pentru ajutorul dat colegului @dev in clarificare.

Acum, revenim cu vestile acestei saptamani si sunt triste si grozave in acelasi timp.
Am ramas fara iubita Walichu Wachu, fara sa ne dam seama. Ba mai mult, inca 3 cafele  din zona de Premium Lots si Classic Profiles se vor termina saptamana aceasta, inclusiv una care nici macar nu apucasem sa v-o prezentam.

Ca sa balansam aceasta avalansa de luat la revedere de la loturi, le-am facut un pret special (40% reducere) acestor 3 cafele pe care le gasiti de acum in formular https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Mai sunt un pic mai mult de 3 kg din fiecare cafea deci daca observati ca nu mai sunt in formular inseamna ca deja am epuizat stocul. Restul cafelelor le gasiti pe www.sloanecoffee.com insa la pretul lor din piata.
 
Reply
Mai degrabă @dev a clarificat cum stau lucrurile. Smile
Gaggia Classic 2012 & Baratza Sette 270.
 
Reply
(13-01-2020, 16:00)Teodora_Sloane Wrote: Multumim @staicueduard pentru ajutorul dat colegului @dev in clarificare.

Acum, revenim cu vestile acestei saptamani si sunt triste si grozave in acelasi timp.
Am ramas fara iubita Walichu Wachu, fara sa ne dam seama. Ba mai mult, inca 3 cafele  din zona de Premium Lots si Classic Profiles se vor termina saptamana aceasta, inclusiv una care nici macar nu apucasem sa v-o prezentam.

Ca sa balansam aceasta avalansa de luat la revedere de la loturi, le-am facut un pret special (40% reducere) acestor 3 cafele pe care le gasiti de acum in formular https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Mai sunt un pic mai mult de 3 kg din fiecare cafea deci daca observati ca nu mai sunt in formular inseamna ca deja am epuizat stocul. Restul cafelelor le gasiti pe www.sloanecoffee.com insa la pretul lor din piata.

Salutare , 

  Tocmai am plasat o comanda cu ajutorul formularului . 
  Am citit  in formular ca maine o sa fie prajit un lot nou. 
  Sunt curios sa stiu cand  va fi trimis coletul. . Intreb acest lucru in eventualitatea unei aprovizionari intre timp de la un shop local  sa nu raman fara cafea ( cred ca am devenit dependent Sad )

  Multumesc ,
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270, Sita : Ascaso 
 
Reply
Salutare,
Maine prajim cafeaua, o impachetam si incercam sa o livram in aceeasi zi, dar in functie de numarul comenzilor ridicarea coletelor poate fi decalata cu o zi, dat fiind deadline-urile impuse de compania de curierat. In cel mai "rau" caz cafeaua ar ajunge la tine cel tarziu joi, numai bine dupa cateva zile de degazare. Oricum pentru aceste cafele recomandam putina rabdare pana la degustate, fiind necesare minim 7 zile de degazare, dar stim ca tentatia este mare.
 
Reply
Atunci o sa astept 7 zile .  Smile 
Multumesc .
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270, Sita : Ascaso 
 
Reply
Salutari, espressomani!
    Final-sale-ul de saptamana aceasta s-a epuizat asa ca am lansat formularul cu promotia de saptamana viitoare.
    Marti, 21.01, prajim pentru voi 2 origini pe care le-am mai avut pe forum si a caror poveste este foarte apropiata de sufletul nostru.

    Prima cafea este Guatemala La Nueva - honey processed - cafeaua pe care am avut bucuria sa o vad in timp ce era procesata in origin trip-ul meu din Guatemala si sa discut despre ea cu familia lui Don Ovidio. Cei care ati fost la intalnirea espressoman despre procesari ati avut ocazia sa vedeti si fotografii. Cand am fost eu la ferma, cafeaua avea deja 21 de zile de cand statea la uscat pe paturi africane in mucilagiul ciresei de cafea si avea deja culoarea aceea aurie care ii da numele procesarii de honey.
    M-am bucurat mult cand am primit mostrele si am realizat ca lotul din aceasta recolta de honey este chiar mai gustos decat cel din recolta trecuta, cu note florale si de fructe exotice (ananas, banane, portocale, mango, amestecate ca intr-un smoothie delicios) date de fermetarea si mai indelungata, cu un corp vascos ca de miere si dulceata asemanatoare.

    A doua este Colombia Arhuaco Tribe - fully washed - proiectul social din Colombia caruia ne-am alaturat si care este menit sa sustina unul din ultimele triburi pre-coloniale din muntii Sierra Nevada, care se ocupa de cresterea cafelei la niste altitudini ametitoare si total organic si care are potentialul, cu sustinerea pietei de specialty si a cunostiintelor noastre, sa ajuta sa produca niste cafele fenomenale.
    Acesta este al doilea lot al proiectului, care deja are un profil aromatic pe gustul oricarui pasionat de cafea, cu note de ciocolata si alune de pladure si o aciditate malica, precum si note usor de deosebit de mere rosii.

Aceste cafele au reducerea espressoman si le gasiti in formular - https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman.
Conditiile de comanda sunt neschimbate.
 
Reply
Salutare espressomani, 
Cele doua origini au fost prajite si chiar in acest moment pregatim coletele care vor ajunge la voi in cel mai scurt timp.
Pentru cei pasionati de filtru am pregatit si un profil special de Guatemala La Nueva Honey, asadar daca doriti sa incercati una dintre cafelele noastre preferate pt V60 si Aeropress, va rog sa specificati in sectiunea comentariilor din formular >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman
Toate comenzile din aceasta saptamana vor fi procesate pana cel tarziu joi la pranz, in limita stocului disponibil, vineri incepand weekendul prelungit Smile
 
Reply
Dragi espressomani,
ultima saptamana din Ianuarie vine cu o noua oferta fulger din partea noastra. Pentru ca ne luam la revedere si de la Rwanda Muhondo Natural, pe care stim ca multi ati indragit-o, am decis, ca de obicei, ultimele kilograme sa le pastram pentru voi si sa vi le dam la un pret special ( 30% redus).
Pe langa asta, mai prajim pentru voi si Guatemala Finca Concepcion Washed. 
Forumularul il gasiti pe link-ul dedicat https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman.
Conditiile de comanda sunt aceleasi.
O saptamana frumoasa!
 
Reply
Salutari de langa cuptor!

Desi nu intentionam sa mai prajim luna aceasta, viata la prajitorie este imprevizibila si astazi am prajit iar. Pentru ca am epuizat stocul prajit marti si saptamana viitoare vom praji abia  joi, nu marti ca de obicei, am prajit astazi o cafea special pentru voi si anume El Salvador Ruffatti 48h Anaerobic Natural, cafeaua de care noua ne e cel mai drag din oferta actuala. Este ambalata in pungi de 200g petru a o face mai accesibila la pret.

In formular veti mai gasi si Costa Rica El Manzanal careia i-am facut final sale acum 2 saptamani. Din stocul pe care il pastrasem si l-am prajit pentru o cafenea partenera ne-au ramas insa (din eroare de calcul) 2 kg, ultimele 2 kg. Prin urmare, gasiti si aceste 8 pungute in formular, tot cu reducerea de 40% de acum 2 saptamani.

Formularul este de gasit aici - https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Cafeaua fiind deja prajita, o putem trimite maine dimineata cel mai devreme, existand posibilitatea de livrare sambata, daca specificati aceasta dorinta in campul mentiuni.

Pe saptamana viitoare!
 
Reply
Dragi espressomani,
am lansat formularul de comanda dedicat acesei comunitati pentru prajirea de maine, joi, 6 februarie, https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

 Cum e frig si pare ca totusi ar veni un pic iarna si pe la noi, am decis sa zburam pe taramuri tropicale, macar senzorial.  Asa ca prajim pentru voi 2 cafele, 1 ajunsa la noi saptamana trecuta, cealalta la inceputul anului si desi una este procesata natural si cealalta prin spalare, amandoua au profile aromatice foarte fructate, in special in zona de fructe exotice. Asa ca pentru cei care au pofta de cafele cu arome de mango, ananas, fructul pasiunii dar si zmeura, capsuni sau afine aceste cafele sunt recomandarea noastra.

Pretul din formular beneficiaza de reducerea espressoman iar cafeaua va fi prajita si ambalata maine si expediata in cel mai scurt timp posibil. Pentru cei grabiti, va asteptam in vizita la sediu.
 
Reply
Dragi espressomani, 
Din motive independente de voita noastra, suntem nevoiti sa amanam prajirea de maine pe Luni, 10.02. 

Putem intelege cum aceasta poate reprezenta un inconvenient, asadar rog ca cei care au ramas in pana de cafea si nu pot astepta pana saptamana viitoare sa ma contacteze pentru a trece mai usor peste acest moment oferindu-le cafelele pe care le avem acum in stoc >> Oana: 0726247731 

Multumim de intelegere, 
Echipa Sloane
 
Reply
Salutare espressomani, 

Am lansat formularul de saptamana viitoare, prin care anuntam deschiderea inscrierilor de precomanda a cafelelor pe care le vom praji special pentru voi marti, 18 februarie >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

1. El Salvador Area 51 Honey - Premium Lots - espresso si separat vom pregati un profil de filtru pentru doritorii care specifica in mentiuni filtru; altfel vom transmite automat cafelele pregatite pe profilul de espresso, cum am facut-o si pana acum. 
2. Colombia Arhuaco Tribe - Accesible Specialty - espresso 

Conditiile raman neschimbate, oferind transport gratuit comenzilor de peste 4 pungi, in limita stocului disponibil.
 
Reply
Dragi espressomani,
Noi am deschis de vineri formularul de comanda https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman . Cei mai fideli au vazut deja si in dimineata asta au plecat catre ei coletele.
Formularul de azi cuprinde cateva origini care sunt in stoc, adica deja prajite, miercuri, 19.02, si joi 20.02.2020 (am vrut mult sa stampilam data asta pe niste pungi 5  ).  Partea buna e ca asta inseamna ca sunt aproape degazate (noi le-am mai lasa vreo 5 zile la degazat dar stim ca multi sunteti fie nerabdatori, fie ramasi fara cafea), sunt mai multe origini cu discountul espressoman si sunt gata de livrare.
Practic, numai beneficii. Daca nu mai aveti rabdare nici pana sa vina curierul ne puteti vizita la prajitorie.
Sunt 5 origini acum dar pe parcurs ce se epuizeaza stocul vor fi scoase din formular.

Dragobete fericit tuturor!
 
Reply
(24-02-2020, 12:07)Teodora_Sloane Wrote: Dragi espressomani,
Noi am deschis de vineri formularul de comanda https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman . Cei mai fideli au vazut deja si in dimineata asta au plecat catre ei coletele.
Formularul de azi cuprinde cateva origini care sunt in stoc, adica deja prajite, miercuri, 19.02, si joi 20.02.2020 (am vrut mult sa stampilam data asta pe niste pungi 5  ).  Partea buna e ca asta inseamna ca sunt aproape degazate (noi le-am mai lasa vreo 5 zile la degazat dar stim ca multi sunteti fie nerabdatori, fie ramasi fara cafea), sunt mai multe origini cu discountul espressoman si sunt gata de livrare.
Practic, numai beneficii. Daca nu mai aveti rabdare nici pana sa vina curierul ne puteti vizita la prajitorie.
Sunt 5 origini acum dar pe parcurs ce se epuizeaza stocul vor fi scoase din formular.

Dragobete fericit tuturor!

Vin in completarea mesajului Teodorei cu specificatii referitoare la profilele de prajire: 
1.  Brazil Cachoeirinha Red Acaia - espresso 
2.  Guatemala La Nueva Honey 2019- espresso
3. Guatemala La Montaña - filtru 
4. Guatemala Finca Concepcion - espresso 
5. El Salvador Ruffatti Anaerobic 48h Natural - omni 
 
Reply
Salutare espressomani, 
Revin cu un update dupa ziua de prajire. Am updatat formularul si cu origini pe care le-am prajit ieri, completand oferta valabila in limita stocului disponibil, cu reducerea de espressoman:  
1. Ethiopia Adola Natural - omni 
2. El Salvador Ruffatti Anaerobic 48H Natural - omni 
2. Guatemala La Nueva Honey - espresso 
3. Guatemala La Montana - filtru 
4. Colombia Arhuaco Tribe - espresso 
 
Reply
Dragi espressomani,
In intampinarea acestui nou anotimp ne-am gandit sa va va oferim noi un martisor voua.
Ce este acest martisor va fi o surpriza pentru toti cei care veti comanda cel putin 4 pungi din formularul dedicat prajirii de maine https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman
Si cafelele la care am ales sa oferim discountul de espressoman in prajirea de maine pot fi considerate un cadou pentru ca am ales sa va rasfatam doar cu  origini din premium lots, cele care ne incanta noua cel mai mult papilele si care ne duc cu gandul la primavara, la note florale si gust fructat:
  1. El Salvador Ruffatti Anaerob (natural-uscat) - Varful nostru de lance, o aroma intensa de iasomnie cu note de ananas, prune galbene, coniac si pomelo, aciditate medie si corp siropos, caracter natural/funky/fermentat pronuntat ;
  2. Ethiopia Adola - Natural - o alta cafea care incanta nasul prin arome intense de flori si  bombardeaza papilele cu note de fructe, de la capsuni foarte evidente pana la note mai exotice de mango, ananas si fructul pasiunii, aciditate medie si corp suculent ;
  3. Guatemala La Nueva honey - aduce un profil mai elegant, aroma subtila de flori, un gust ce aminteste de Nutella, note fructate de ananas si corp delicat, aciditate citrica vioaie si dulceata de miere;
O primavara inmiresmata tuturor!
 
Reply
Peste toate cafelele comandate am gasit acest dar frumos.
Nu am cuvinte.
Multumesc din inima oameni minunati !
[Image: uJapDjD.jpg]
Lelit Bianca V2 | Fiorenzato F64 EVO | Bravo tools | VST, IMS competition baskets & screen shower | Kompresso
Past: Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky Doserless | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

 
 
Reply
Ne bucuram de fiecare data cand impartim cu oameni dragi pasiunea noastra pentru cafea. 
Speram ca martisorul sa fie pe gustul vostru ^_^ 
Primavara frumoasa!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 2 Guest(s)