Espressoman infocat
Ploiesti
O primavara minunata urez si eu, intregii echipe Sloane!
Sa ne aduceti si prajiti, cu zambetul pe buze, numai cafele bune, asa cum ne-ati obisnuit.
Multumim pentru martisor!
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
Espressoman infocat
Bucuresti
Dragi espressomani,
In perioada 12-17 Martie ne deplasam la Amsterdam Coffee Festival, unde vom delecta participantii cu cafelele pe care voi le indratiti atat de mult. Pastram deschis formularul >>
https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman cu promisiunea ca vom onora comenzile dupa intoacerea noastra
Cu drag,
Echipa Sloane
Espressoman infocat
Bucuresti
18-03-2020, 16:33
(Edited 18-03-2020, 16:35 by slavic1983.)
Imi pare rau ca echipa Sloane nu mai pleaca la Amsterdam, sa mai promoveze si pozitiv tarisoara asta ...
Dar cum tot raul spre bine, am profitat de discountul (
30%) oferit pentru cafeaua special prajita pentru Festival, cu o achizitie direct pe noul site
https://sloanecoffee.com, cuponu de reducere "ACF2020"
Anuntul a fost facut direct pe pagina de Instagram si sper sa aiba cat mai multa vizibilitate si catre cei din afara tarii (vedeti mai jos)
Iar astazi am umplut casa cu arome de ferment si lichior, yummm (prajire 3 martie)
-------
P.S.
Acum citind exact postarea mi-am data seama ca era o data de expirare (luni) nu aruncati cu pietre
Am primit si tote-ul, care am crezut initial ca era un bonus, acum vad ca era mentionat :D
Filtroman infocat.
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2
Reprezentant Sloane
Bucuresti
Salutari, espressomani!
In nebunia acestor zile am fost prinsi cu gasitul de solutii sa functionam protejandu-ne si pe noi si pe voi. Pentru moment la prajitorie sunt doar eu, tot timpul si mereu, Oana tine legatura cu voi de la ea de acasa iar Bogdan supravegeaza prajirile online. Restul echipei care se ocupa de impachetat si colete este si ea acasa asa ca eu fac partea asta la astfel de ore foarte tarzii asa ca va rog aveti rabadare daca coletele ajung cu o zi intarziere.
Evident, acum voi si clientii care vin din online, sunteti ce ne fac sa mergem inainte pentru ca toate cafenelele sunt inchise si ne tot gandim cum ii putem ajuta si pe ei.
Acestea sunt detaliile oneste ale situatiei actuale, poate mai putin interesante si un pic triste.
Acum sa trecem la vesti mai vesele.
Prima, am prajit azi si avem niste cafele special pregatite pentru voi, le gasiti in
formular:
- Ethiopia Tore washed- final sale - cu reducere de 35%, in limita stocului disponibil. Erau 9 kg, cativa dintre voi cred ca au verificat formularul periodic, pentru ca pana acum cand va scriu au ramas 5kg.
- El Salvador Ruffatti anaerob - cafeaua noastra cu procesare experimentala, pentru iubitorii de naturale puternic parfumate si cu arome boozy cum se zice in industrie, ca de cognac.
- Brazilia Primavera natural - o noua cafea in oferta noastra, o Brazilia care e si nu e ce te astepti de la o Brazilie. Aciditatea e scazuta, corpul cremos ca de frisca, are note de ciocolata care mie mi-au amintit clar de negresa cu ciocolata cum face mama daar, in mod ciudat pentru o cafea cu aciditate asa scazuta are si note fructate de capsuni si kiwi. Merge minunat si cu lapte.
Conditiile de livrare raman aceleasi si sunt specificate in partea de jos a
formularului.
Sa auzim numai de bine!
Espressoman infocat
Bucharest
dupa mult timp de nepostat pe forum, am zis ca merita sa mentionez ca pe langa faptul ca aveti o echipa foarte tare (si un customer support exceptional) cafeaua prajita de voi este extraordinara! Adola si Ruffatti au intrat in topul meu all-time. Keep it up!
ECM Synchronika | DF83v | Comandante
Reprezentant Sloane
Bucuresti
Multumim @
cosmin_mac, ne-ai inseninat si tu dimineata acum!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Espressoman infocat
Bucuresti
Ca de obicei, sunteti foarte atenti cu noi! Multumesc!
PL81T + M2M stepless
Bianca + Niche
Espressoman infocat
Cluj
Inca nu reusesc sa imi dau seama care e adevarata minune - Gesha sau Ruffatti
Sau poate ambele, fiecare in felul ei...
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |
Reprezentant Sloane
Bucuresti
24-03-2020, 13:38
(Edited 24-03-2020, 14:21 by Teodora_Sloane.)
(24-03-2020, 12:22)Damian The Man Wrote: Inca nu reusesc sa imi dau seama care e adevarata minune - Gesha sau Ruffatti
Sau poate ambele, fiecare in felul ei... 
![[Image: 5rhPuhc.jpg]](https://i.imgur.com/5rhPuhc.jpg)
Sa stii ca sunt ambele, una a naturii si una a grijii umane. Gesha e un varietal care, desi destul de sensibil, produce cafele exceptionale cam pe oriunde reuseste sa creasca. Ruffatti-ul este dovada ca o cafea buna poate ajunge exceptionala daca fiecare etapa a procesului este atent ingrijita.
Dragi, espressomani,
sper sa nu fie considerat ca fluier in biserica dar avem o scurta oferta pentru iubitorii de filtru.
Pentru ca zilele acestea cererea a fost in directia cafelelor prajite pentru filtru avem 3 origini astfel pregatite si ne-am gandit ca printre voi sunt si iubitori de filtru sau, ca @
Lyvyoo, cumparati cafele de filtru pentru espresso.
Aceste 3 cafele sunt:
- El Salvador Ruffatti anaerob - mult laudatul lot anaerob este mai vioi in filtru si e locul unde notele de cognac isi fac de cap;
- Guatemala La Montana washed - acest lot ne-a luat prin surprindere cand l-am prajit de filtru, au aparut niste note florale foarte intense pe care in primul rand ca nu le asteptam de la o cafea din Guatemala si pe care nu le reprerasem in espresso deloc. O cafea care a intrecut toate asteptarile;
- El Salvador Area 51 honey - e o cafea cu note clare de ciocolata, mie imi aminteste de rahatul de ciocolata dar si niste note picante, ca de duceata de ardei iute, deci un profil mai "classic" de cafea dar cu un pic de "je ne sais quoi";
Altceva ce implementam azi este plata cu cardul si pentru formularul dedicat espressoman (pe website este posibil dar sunt platforme diferite). Pana reuseste IT-ul sa implementeze, puteti mentiona ca in campul observatii ca vreti sa platiti online si va suna Oana. Alta treaba, pentru ca trebuie un transport standard vom avea transportul subventionat la 10 Ron + tva pentru toata tara de acum in colo.
Mai multe informatii (da, chiar mai multe decat aceasta lunga postare), in
formular
Reprezentant Sloane
Bucuresti
25-03-2020, 17:31
(Edited 25-03-2020, 17:31 by Teodora_Sloane.)
Dragi espressomani, revin cu vesti bune!
Maine prajim si nu doar ca prajim dar prajim numai cafele abia ajunse la noi:
- Brazilia Primavera natural - cu aceasta cafea ati facut deja cunostiinta acum 2 saptamani, o cafea cu aciditate scazuta si note de prajitura de ciocolata care are insa si un profil destul de fructat, cu note de capsuni si kiwi, atipic pentru o cafea cu aciditate atat de scazuta;
- Guatemala El Hato washed - nou ajunsa la noi pentru a umple golul ramas in oferta noastra de accesible specialty lasat de Guatemala Finca Concepcion, acest lot este recomandabil celor care iubesc cafelele cu profil clasic de ciocolata, dulceata de zahar brun si usoare note de nuci, in cazul asta nuca de cocos;
- Ethiopia Idido Fairtrade washed - acest lot certificat Fairtrade din Ethiopia este ce iti doresti atunci cand visezi la o Etiopie spalata clasica: o nebunie florala cu note de piersica. Este lotul in care am simtit cel mai evident notele de ceai negru si iasomie. Practic, daca nu stiti cum e sa aiba o cafea aroma de ceai negru si iasomnie, acest lot va arata, oricat de lipsiti de experienta senzoriala ati fi;
Toate cafelele le gasiti in
formularul dedicat comunitatii espressoman, cu reducerea de pret de 15-20%. Avem implementata optiunea de plata cu cardul pe care va incurajam sa o folositi pentru a proteja curierii de interactiunea cu bancnotele. Transportul este de acum subventionat la 10 Ron + Tva (oriunde in tara) si in continuare gratuit la comenzile de minim 4 pungi.
Multa sanatate tuturor!
Reprezentant Sloane
Bucuresti
Dragi espressomani, as avea un favor sa va cer.
Datorita conditiilor vitrege care ne tin pe toti in casa, prajirea de astazi va fi facuta de mine. Nu e prima, eu prajesc de ceva timp, in toamna am fost la Cluj la campionatul de prajit impreuna cu @
bogdan_geor si apoi la Taipei unde a devenit vice-campion.
Doar ca prajirile voastre erau facute tot timpul doar de Bogdan pentru ca stim ca sunteti un public foarte pretentios si sincer, imi este frica de parerea voastra. Bogdan este si va fi in continuare head-roasterul Sloane, el gandeste profilele si le si prajeste cand nu suntem blocati pe la casele noastre. Acum insa nu poate decat sa se uita de la distanta pe cropster cum prajesc.
Prin urmare cei care comandati saptamana aceasta (si probabil si viitoarele pana se incheie carantina) veti primi cafea prajita de mine.
Asa ca imi iau inima in dinti si va rog sa imi dati feedback.
Espressoman infocat
Odorheiu Secuiesc
De n-o sa simt iasomia din Ethiopia, sa vezi feedback...:))
Glumesc, evident, sa nu fie cu suparare.
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s
Aero...
Bucuresti
(26-03-2020, 12:57)Teodora_Sloane Wrote: ...
Asa ca imi iau inima in dinti si va rog sa imi dati feedback.
Este o vorba din batrani: ai grija ce-ti doresti... :P
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman infocat
Bucuresti
Wow, super! Asta da adaptare.
felicitari!
Imi pare rau doar ca am stoc de cafea cat pentru o luna.
Nu prind prima sarja, dar la urmatoarele sigur.
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |
Espressoman de import
București
Felicitări pentru onestitate. Într-o lumea în care nimic mai este ce pare, atitudinea voastră este o gura de aer [emoji3]
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
Reprezentant Sloane
Bucuresti
31-03-2020, 00:44
(Edited 31-03-2020, 00:58 by Teodora_Sloane.)
Dragilor,
Va multumesc pentru sustinere.
Eu ma declar multumita de tot ce am prajit saptamana trecuta dar astept cu interes parerile voastre.
Pana atunci am niste vesti foarte bune.
Maine prajim din nou, si, ca de obicei, ne-am gandit la ceva special pentru voi.
Ne-am gandit ca multi stati acasa mai mult acum si aveti timp sa va jucati cu cafeaua, sa o profilati, sa incercati toate sfaturile date de colegii din forum astfel incat sa iasa extractia perfecta si sa descoperiti toate notele aromatice de pe punguta. Pentru asta insa e nevoie de mai multa cafea (noi trecem prin 5-10 shoturi pana scoatem o extractie perfect balansata).
Asa ca in
formularul pentru aceasta prajire va oferim
pungi de 1kg, cu 30% reducere.
Am ales 3 cafele pentru aceasta oferta care sa acopere aproape toate gusturile:
- Guatemala El Hato Washed este 115 Ron (tva inclus)/punga de 1000g;
- Brazil Fazenda Primavera Natural este 135 Ron (tva inclus)/punga de 1000g;
- Ethiopia Adola Natural este 170 Ron (tva inclus)/punga de 1000g;
Trasportul este gratuit la orice punga comandata, oriunde in tara.
Extractii reusite tuturor!
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
La Etiopia este o diferență de 5 lei, apare 170 lei în formular.
Mențiunea din formular se referă la pungi de 250g(cum era de obicei). Deși utilizatorii forumului teoretic ar trebui să ajungă acolo după ce văd acest post, sper să nu fie unii care au salvat link-ul cu formularul și-l accesează fără să citească de fiecare dată pe forum.
Reprezentant Sloane
Bucuresti
(31-03-2020, 00:55)sochaux_ Wrote: La Etiopia este o diferență de 5 lei, apare 170 lei în formular.
Mențiunea din formular se referă la pungi de 250g(cum era de obicei). Deși utilizatorii forumului teoretic ar trebui să ajungă acolo după ce văd acest post, sper să nu fie unii care au salvat link-ul cu formularul și-l accesează fără să citească de fiecare dată pe forum. 
Merci pentru observatii. Postez la ora asta pentru ca de vreo 5 ore tot lucram si mai modificam la formular (sa nu taxeze transportul, sa introducem optiunea de 1000g) asa ca s-au strecurat niste erori, una fiind ca footerul formularului actual ramasese cel pentru formularul vechi.
E bine ca le-ai semnalat si da, ideal este sa verificati forumul cat mai des, noi asta incurajam.
Reprezentant Sloane
Bucuresti
Salutari din nou si multumiri!
Am primit multe comenzi din partea voastra pentru cafelele ambalata asa, la cantitate de 1kg. Prin urmare, o sa reluam aceasta promotie si saptamana aceasta iar maine, marti 07.04, vom praji
aceleasi trei origini si acelasi discount, 30%, ambalate tot la 1kg. Reiau mai jos cafelele si preturile:
- Guatemala El Hato Washed este 115 Ron (tva inclus)/punga de 1000g;
- Brazil Fazenda Primavera Natural este 135 Ron (tva inclus)/punga de 1000g;
- Ethiopia Adola Natural este 170 Ron (tva inclus)/punga de 1000g;
Din nou, pentru aceasta promotie,
trasportul este gratuit la orice punga comandata, oriunde in tara.
Comenzile intrare peste weekend, mai ales cele de duminica, vor fi onorate din prajirea de maine, asa ca o sa va rugam sa aveti rabdare inca 48 de ore pana vor ajunge la voi si va puteti bucura de ele.
Extractii reusite tuturor!
Reprezentant Sloane
Bucuresti
10-04-2020, 16:58
(Edited 10-04-2020, 17:00 by Teodora_Sloane.)
Dragi espressomani,
va scriu de astazi pentru ca saptamana viitoare fiind mai scurta si pentru curieri vom praji luni.
Si cum ne-am gandit ca de sarbatori veti extrage mai multe shot-uri, chiar daca nu aveti musafiri, am decis sa pastram si saptamana aceasta
oferta la 1kg cu 30% reducere dar ca sa ne simtim festivi am adaugat mai multe origini din care puteti alege.
Pe langa Guatemala El Hato washed si Brazilia Primavera Natural, pe care le-am prajit si saptamanile trecute am adaugat Ethiopia Idido organic washed si Guatemala La Nueva honey.
Daca doriti alte cafele si la gramaj mai mic, pe webshop -
www.sloanecoffee.com le puteti comanda cu 20% reducere. Saptamana aceasta vom praji pentru ultima oara, pentru ca se termina stocul, El Salvador Rufatti Anaerob si Colombia Arhuaco washed.
Ne revedem in scris dupa sarbatori cand va vom face cunostiinta cu niste loturi foarte speciale.
Paste linistit si fericit tuturor!
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare espressomani,
Am primit cateva intrebari in privat si am revenit in completarea mesajului de mai sus cu linkul formularului pentru originile pe care le vom praji maine >>
https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman
Toate cele bune!
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare espressomani,
Pentru cei care doresc sa comande dintre originile prajite luni,
pregatim toate comenzile inregistrate azi pana in ora 15, pentru a fi livrate in cursul zilei de maine. Si curierii au program de sarbatori si nu livreaza vineri-luni, asadar restul comenzilor vor fi livrate cel mai probabil incepand de marti.
Am updatat formularul cu Ethiopia Adola Natural si restul originilor disponibile le gasiti in formular >>
Pentru informatii suplimentare, puteti sa ma contactati >> 0726247731
Sarbatori fericite si Extractii reusite!
Reprezentant Sloane
Bucuresti
Dragi espressomani,
Sper ca ati petrecut frumos sarbatorile si conditiile astea vitrege nu v-au stricat starea de spirit.
Noi ne-am intors la treaba si, cum promiteam inainte de Paste, avem niste noi bunatati in oferta dintre care saptamana aceasta prezentam una.
Pana la prezentari, niste mentiuni:
- Ne intoarcem la pungile mici, iar pentru cafelele mai speciale, experimentale le spunem noi, (cum este Rufatti Anaerobic si cum sunt cafelele noi) avem pungi de 200g pentru a fi mai accesibile la pret;
- Transportul este gratuit doar de la minim 1kg de cafea comandat;
- Vestea buna este ca pentru ca am decis sa oferim o reducere de 20% pe website pana la sfarsitul restrictiilor pentru a motiva oamenii sa comande online, ni s-a parut corect sa va oferim 20% reducere si voua. Nu stim cat va mai dura asta, din ce putem estima de acum, maxim o luna.
Acestea fiind spuse, formularul este activ aici
Maine, miercuri, 22 aprilie, prajim pentru voi 3 origini:
- Colombia Monteblanco Double-fermented - Aceasta cafea este un lot experiemental de la o ferma castigatoare a mai multe editii de Cup of Excellence, din cel mai apreciat varietal produs la momentul acesta in Colombia, Pink Bourbon, care nu e nici Pink, nici Bourbon, si care aminteste ca profil de Gesha. Pe langa varietal, procesarea este facuta in functie de gradul de zaharuri din ciresele de cafea, prin fermentare dubla si apoi spalare. E o aventura de cafea, povestea ei pe larg este in formular iar ca note aromatice este o cafea cu note clare, distincte, de capsuni, curmale coapte, banane si ciocolata, un corp cremos care aminteste de frisca, si o dulceata de miere;
- Ethiopia Adola - africana noastra naturala, pentru cei pasionati de cafelele in care fermentul este ceva mai prezent;
- Guatemala La Montana - o Central Americana spalata, dulce si vioaie, cu note fructate.
Preturile din formular au deja reducerea aplicata, se poate plati cu cardul, iar transportul este programat sa devina 0 atunci cand treceti de 1kg comandat.
Espressoman infocat
Bucuresti
Buna Teodora! Vreau sa semnalez o mica eroare in pagina de confirmare a comenzii. La suma totala este afisata o suma mai mare cu 12 RON (ca si cum ar fi fost pus transportul de 2 ori). Nu am fost taxat de 2 ori pentru transport, este doar o eroare de afisare in acea pagina.
Current: ECM Synchronika, Honne, Atom 75, DIP DS68, Kinu M47, Acaia Lunar , Brewista Smart Scale
Past: Lelit PL91T, Lelit PL72, Niche, Sette, Olympus
Espressoman infocat
Bucuresti
(22-04-2020, 11:25)tudorbog Wrote: Buna Teodora! Vreau sa semnalez o mica eroare in pagina de confirmare a comenzii. La suma totala este afisata o suma mai mare cu 12 RON (ca si cum ar fi fost pus transportul de 2 ori). Nu am fost taxat de 2 ori pentru transport, este doar o eroare de afisare in acea pagina.
Hey, multumim de observatie! Chiar acum remediem aceasta eroare de afisare, fara nicio modificare a costurilor transmise.
Espressoman infocat
Cluj Napoca
Multumesc, Sloane, pentru cafele

Abia astept sa treaca perioada de odihnire a cafelelor ca sa imi faca diminetile mai frumoase

... nici nu stiu cu care sa incep :)))
Felicitari! Faceti o treaba extraordinara

Spor in continuare!
La Pavoni Mill (ex Nuova Simonelli Musica Lux), Kinu M47, Niche Zero
Reprezentant Sloane
Bucuresti
Reprezentant Sloane
Bucuresti
Salutari dragi espressomani!
Formularul pentru prajirea de maine, marti, 28 aprilie, este deschis. Conditiile raman aceleasi de saptamana trecuta, reducere de 20%, transport gratuit la 1kg, pungi de 200g pentru loturile experimentale si 250g pentru celelalte.
Ce e nou este faptul ca va facem cunostiinta cu un nou lot de cafea din zona experimentala:
Costa Rica Sonoro Obata natural. Cu acest lot mergem in zona de experimentare ecologica. Obata este un varietal hybrid creat la randul sau din doua varietaluri hybridate natural. Se crede ca hybrizii sunt viitorul si scaparea industriei de cafea, atat de bolile care decimeaza periodic ferme intregi de arbusti cat si de incalzirea globala care genereaza condtii de crestere similare celor de altitudine joasa. Procesarea naturala, desi metoda traditionala de uscare a cafelei, a fost abandonata in multe tari fiind mult mai riscanta. Este si cazul Costa Ricai care abia recent a inceput sa produca loturi procesate natural din dorinta de a reduce consumul de apa. Rezultatul este o cafea cu note de nectarina si cirese, tort de ciocolata, aciditate blanda de pomello si un aftertaste care ne aminteste de ciocolata cu menta.
Pe langa aceasta cafea formularul este deschis pentru Ethiopia Idido washed - o cafea certificata fairtrade cu un profil aromatic clasic de Ethiopia spalata si Guatemala La Montana washed.
Espressoman infocat
Bucuresti
(27-04-2020, 18:34)Teodora_Sloane Wrote: Salutari dragi espressomani!
Formularul pentru prajirea de maine, marti, 28 aprilie, este deschis. Conditiile raman aceleasi de saptamana trecuta, reducere de 20%, transport gratuit la 1kg, pungi de 200g pentru loturile experimentale si 250g pentru celelalte.
Ce e nou este faptul ca va facem cunostiinta cu un nou lot de cafea din zona experimentala:
Costa Rica Sonoro Obata natural. Cu acest lot mergem in zona de experimentare ecologica. Obata este un varietal hybrid creat la randul sau din doua varietaluri hybridate natural. Se crede ca hybrizii sunt viitorul si scaparea industriei de cafea, atat de bolile care decimeaza periodic ferme intregi de arbusti cat si de incalzirea globala care genereaza condtii de crestere similare celor de altitudine joasa. Procesarea naturala, desi metoda traditionala de uscare a cafelei, a fost abandonata in multe tari fiind mult mai riscanta. Este si cazul Costa Ricai care abia recent a inceput sa produca loturi procesate natural din dorinta de a reduce consumul de apa. Rezultatul este o cafea cu note de nectarina si cirese, tort de ciocolata, aciditate blanda de pomello si un aftertaste care ne aminteste de ciocolata cu menta.
Pe langa aceasta cafea formularul este deschis pentru Ethiopia Idido washed - o cafea certificata fairtrade cu un profil aromatic clasic de Ethiopia spalata si Guatemala La Montana washed.
In completarea celor povestite de Teodora, formularul este activ aici >>
Reprezentant Sloane
Bucuresti
Saluti a tutti!
Dragilor, am reluat promotia cu 1kg cu 30% reducere pentru
formularul acestei saptamani, sa va mai tinem un pic in casa, lipiti de espressoare, profiland shot dupa shot pana incepeti sa duceti cafele prin vecini.
Cafelele alese sa benificieze de aceasta reducere sunt 3:
- Brazilia Fazenda Primavera yellow bourbon natural - pentru ca e cea pe care ati comandat-o si indragit-o cel mai mult;
- Colombia Chaman washed - pentru ca ne cereati de ceva vreme o Colombia mai accesibila (similara cu recenta Colombia Arhuaco), iata ca a sosit. E o cafea de 86.5 puncte SCA, din ce am apreciat eu, foarte dulce, o dulceata care eu am identificat-o ca miere de salcam, cu arome de trufe de ciocolata, visine, mere rosii, deci va puteti astepta si la o aciditate malica, vioaie, medie. Ii spune Chaman dupa o sculptura antica apartinand Patrimoniului Mondial Unesco din orasul San Augustin, orasul de unde provine acest lot, reprezentand un Bat-Man antic, Chaman in spaniola;
- El Salvador Area 51 honey - un lot care nu a facut foarte multa valva pe forum dar despre care cei care l-au comandat acasa pentru espresso au tinut sa ne spuna ca le place foarte, foarte mult. O cafea mai corpolenta, cu note de ciocolata si un pic condimentata.
Prajirea se intampla azi, chiar in timp ce scriu adica.
Transportul este gratuit.