Hello There, Guest! Login Register


15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti )

#1
[Image: kHcAvS5.png]

Incepand de azi intra in vigoare reducerile prajitoriei Sloane Specialty Coffee pentru pasionatii de pe Espressoman. Topicul pentru discutii generale se afla aici

Reducerea acordata este de 15% din pretul de lista, iar comanda se face completand formularul dedicat din site-ul prajitoriei, acolo unde se va preciza direct pretul deja redus:

http://sloanecoffee.com/espressoman

Deoarece website-ul Sloane nu este inca lansat, se va merge deocamdata pe comenzi de grup, onorate imediat dupa data prajirii, pentru un singur tip de cafea. Asadar, urmariti mereu ultimele postari din topic pentru a sti stocul de cafea actualizat. 

Nu exista comanda minima.

Transport national gratuit prin curier pentru comenzi de minim 4 pungi

Ridicarea de la sediul prajitoriei se poate face din Strada Echinoctiului nr. 45, cu conditia sa precizati in formular la sectiunea "Observatii" acest lucru. 

Pentru orice problema scrieti cu incredere la orders@sloanecoffee.com

------------------------------------
Prima comanda de grup s-a dat pe 2 mai. Urmatoarele vor fi anuntate mai jos de catre Teodora_Sloane. Cafeaua disponibila in acest moment este:

Ethiopia Diima Natural Gigessa

Descriere:

Este o cafea din varietalul heirloom, procesata natural la statia de procesare Gigessa din Danni Uddo - Shakiso, parte a regiunii Guji, unde altitudinea este de 1900 m deasupra nivelului marii. Noi ne-am indragostit de notele de fructe tropicale, ananas, afine si cirese ale acestei cafele si funk-ul care o face memorabila. Este o cafea complexa, cu multe straturi, foarte dulce, fructata si cu o textura siropoasa. 

Pretul cu reducere Espressoman inclusa este de 40 lei / 250g
Cost transport: 14,50 Ron +Tva si 13,50 Ron +Tva pentru Bucuresti. Pentru comenzile de 4+ pungi transportul este gratuit.
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#2
Comanda de pe 2-05-2018 a fost prajita si livrata cu succes catre toti cei inscrisi. Va multumim si speram sa va bucurati de aceasta cafea.

Intrucat ati fost foarte multi cei care v-ati inscris si dupa data limita de 01-05-2018, ora 23:59, am decis sa prajim pentru cei dornici aceeasi cafea, Ethiopia Diima Natural Gigessa, marti, 08-05-2018.

Inscrierea se face tot completand formularul de aici :

 http://sloanecoffee.com/espressoman
  1. Am adaugat un camp pentru optiunea de livrare astfel incat cei care doresc sa ridice de la sediu comanda sa nu mai fie nevoiti sa introduca adresa;
  2. Am adaugat un email de confirmare ca sa fiti siguri ca s-a inregistrat comanda;
  3. Am extins perioada de inscriere pana marti dimineata la ora 10:00. Daca este depasita aceasta ora comanda nu va mai putea fi onorata in ziua respectiva si veti fi intrebati automat daca sunteti de acord sa va inscrieti pentru comanda din urmatoarea saptamana.
Multumim pentru feedback si pentru ajutorul si intelegerea voastra in acest proces de usurare si optimizare a plasarii comenzilor.
 
Reply
#3
Buna ziua. Care este programul pentru ridicat comenzi?
Lelit PL41TEM, Baratza Sette 270w
 
Reply
#4
Rezolvat. Program 08-18.
Lelit PL41TEM, Baratza Sette 270w
 
Reply
#5
Martea viitoare, 15- 05 - 2018, prajim ultimele kilograme din Ethiopia Diima Natural Gigessa. Mai avem disponibile 10 kg, in cazul in care va inscrieti prin formular ( http://sloanecoffee.com/espressoman ) si este depasita aceasta cantitate veti fi anuntati automat ca nu mai avem. De saptamana ulterioara vom reveni cu alta oferta.

O veste buna este ca am reusit sa renegociem costurile de transport si va fi de acum 14,50 Ron +Tva si 13,50 Ron +Tva pentru Bucuresti. Pentru comenzile de 4+ pungi transportul este de acum gratuit.

Programul pentru ridicari de la sediu este zilnic 08:00-18:00 insa telefonic (+40 752 165 855) putem discuta si pentru alte ore si pentru weekend.
 
Reply
#6
Foarte interesanta insa prajirea cafelei (am prins varianta pentru espresso). Foarte bine prajita, insa constant si fara sa fie arsa. Pentru V60 insa mi se pare prea friabila (la M38) si am o macinatura variabila, dar pentru Kaflano/ibric sau similar iese bine.
Quamar M80DR, M47 Phoenix, ex-M38, ex-PL043MMI, Brikka, ibric, AeroPress... and V60/Hario Buono
 
Reply
#7
(10-05-2018, 22:30)Mihai L Wrote: Foarte interesanta insa prajirea cafelei (am prins varianta pentru espresso). Foarte bine prajita, insa constant si fara sa fie arsa. Pentru V60 insa mi se pare prea friabila (la M38) si am o macinatura variabila, dar pentru Kaflano/ibric sau similar iese bine.


ca sa fiu sigur ca nu apare nicio problema de extractie pe niciun fel de espressor/rasnite, am facut doar profilul de espresso.
Probat | La Marzocco | Mahlkonig E65s/EK-43s | VST | Acaia | Acareturi multe multe
 
Reply
#8
Ieri am facut si eu o plimbare prin parcul Carol si am ajuns pe la Sloane sa iau cateva din ultimele pungi Smile
Desi cafeaua a fost prajita vineri, o voi degusta incepand de maine

Asteptam cu interes ofertele urmatoare
Lelit Bianca + Compak E8, Bravo Tools, Acaia Pearl, V60+Xeoleo 200W Ghost Burrs, Cafflano Kompresso+Kinu M47
 
Reply
#9
Salut!
Marti, 22 mai 2018, prajim pentru comunitatea Espressoman 2 cafele honey proccesed, una pentru espresso si una pentru filtru : 

1. El Salvador - Finca Peña RedondaAceasta cafea a fost varful nostru de lance, o cafea de 90 puncte SCA, un micro lot pe care l-am achizitionat in totalitate. Probabil unii mai stiti de ea si avand in vedere ca avea un pret prohibitiv nu stiu daca ati si apucat sa o incercati. Totusi pentru ca suntem la ultimele kilograme cu aceasta cafea putem sa o oferim la un pret mult mai accesibil, de 50 ron/punga de 200g. 
 Este o Pacamara, culeasa si depulpata manual, procesata black honey, din regiunea Chalatenango, crescuta la o altitudine de 1900 masl (printre primele si putinele cafele din El Salvador crescute la aceasta altitudine). Cel mai bun profil pentru ea acum este cel de espresso care lasa in ceasca sa se simta dulceata prunelor rosi si a zaharului brun, o usoara tenta de ciocolata, aroma de zmeura, note florale, cu o usoara aciditate citrica si un corp mediu.

2. Costa Rica - Cesar Ureña, El BananalEste o cafea din varietalul Catura si Catuai, din regiunea Terazzu, crescuta la o altitudine de 1650 masl, procesata natural prin procedeul "honey". Noi am gasit ca aromele ei delicate se simt cel mai bine intr-un profil de prajire pentru filtru. Este dulce, cu un corp siropos, si note racoritoare de lamaie, lime, lemongrass si ceai.

Linkul formularului este acelasi www.sloanecoffee.com/espressoman , conditiile aceleasi, oferta de transport din partea casei pentru 4+ pungi e aceeasi.
 
Reply
#10
Salutare din nou!

Luni, 11 iunie prajim pentru voi una dintre cafelele ajunse saptamana trecuta la noi, Colombia Jaime Ariza #25!
 
E o cafea care pe noi ne-a impresionat inca de cand era pe masa de cupping si suntem siguri ca o sa va placa la fel de mult. Descrierea completa este pe pagina formularului http://sloanecoffee.com/espressoman .Vom lipsi apoi 2 saptamani ceea ce inseamna ca veti putea ridica de la sediu comenzile doar pana vineri, 15 iunie si nici nu vom praji din nou pana pe 25 iunie.

In ceea ce priveste ridicarea de la sediu, ca regula generala, comenzile sunt gata pentru ridicare in ziua prajirii, puteti suna la 0752165855 sa verificati/cereti informatii, si se anuleaza daca nu veniti in termen de 7 zile de la prajire sa luati comanda. 
 
Reply
#11
Thread-ul celalalt intra in reconstructie. Se pare ca am apasat eu anumite butoane gresite si s-a sters. Am tot continutul si il vom restaura
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#12
Noutati?
Lelit Bianca + Compak E8, Bravo Tools, Acaia Pearl, V60+Xeoleo 200W Ghost Burrs, Cafflano Kompresso+Kinu M47
 
Reply
#13
Salut!
Ne-am intors din concedii de ceva vreme insa ne-au aglomerat comenzile mari si pentru retail nu ne-a mai ramas timp.

Avem acum cam cate 4 pungi de 250g din mai toate originile noastre prajite acum 1-2 saptamani, numai bune pentru cei ramasi in pana de cafea.

Saptamana viitoare vom praji pentru voi noua Ethiopia naturala, cea care a venit sa o inlocuiasca pe Diima, aceasta fiind o Burtukaana tot de la statia de procesare Gigessa, din Guji, cu un profil aromatic foarte similar.  Va spun sincer ca nu am reusit sa inteleg ce sunt Diima si Burtukaana (regiuni/profile aromatice) nici dupa ce am citit 2 carti despre cafeaua din Ethiopia. Voi mai investiga. Pana una alta va las aici aceasta imagine care mai ajuta un pic la diferentiere. Pretul cu reducere, pentru espressomani, va fi de 45 lei/ punga de 250g (tva inclus).

Pentru ca de saptamana viitoare noi suntem in niste renovari mai ample prin curte, ridicarea de la sediu nu va mai fi posibila asa ca am facut livrarea gratuita oriunde in tara, inclusiv in Bucuresti. Comanda minima insa devine 500g (2 pungi).

Formularul nu este inca activat dar imediat ce IT-istul nostru il pune in functiune revin cu un mesaj aici.
[Image: ff8881c14f77a7a10d2a91d0af014bcb.jpg]
 
 
Reply
#14
Salut!
Formularul pentru comanda de Ethiopia  de maine, marti, 10 iunie, se gaseste la acest link http://sloanecoffee.com/espressoman

Pentru cine e in pana de cafea sau isi doreste alte origini avem in stoc, dupa cum povesteam intr-un link anterior, cateva pungi din mai toate originile prajite intre 11 iunie si 3 iulie, le puteti vedea in poza atasata de Bogdan mai jos (de la mine nu vrea sa se ataseze).
 
Comanda pentru ele se face in aceleasi conditii (minim 2 pungi, transport gratuit), pe pagina de fb a prajitoriei sau pe whatsapp-ul numarului de mai sus.
 
Reply
#15
si poza:
[Image: 757eeead0058521ca43ad86dd993795f.jpg]
Probat | La Marzocco | Mahlkonig E65s/EK-43s | VST | Acaia | Acareturi multe multe
 
Reply
#16
Salut! 
Maine, 24.07, il pun proaspatul incoronat campion la latte art al forumui, @bogdan_geor, la treaba.
Garantez ca la prajit cafea e mai bun decat la preparat si desenat. 

Prajim aceeasi Ethiopia de senzatie prajita si saptamanile trecuta. Daca ati devenit la fel de dependenti de ea ca si noi, va sfatuim sa va faceti stoc pentru ca urmatoarele cateva saptamani (4-5), vom praji alte cafele pentru forum. 
Acelasi link, aceleasi conditii (trasport gratuit, comanda minima 2 pungi).
 
Reply
#17
Cu scuzele de rigoare pentru întrebare, ridicarea de la sediu (tot) nu mai este posibilă?

Eu am drum spre și dinspre serviciu uneori (depinde de Waze) chiar prin fața sediului (dacă nu pe străzile alăturate) și aș vrea deocamdată să gust din minunățiile prăjite, adică doar o pungă, înainte să comand 500 de grame.

Dacă nu găsim nicio soluție de comun acord, poate vreun espressoman se află în aceeași situație ca și mine și share-uim împreună câte o pungă.
Lelit PL81T+Ascaso Precision Competition Filter+tamper Lelit PL100+nivelator tip OCD)-Lelit PL121, Baratza Sette 270 [b]Wi [/b]și Ascaso iSteel I1, separat și Bialetti Fiametta+Hario Skerton
 
Reply
#18
Buna!
Ridicarea de la sediu tot nu mai este posibila si nu va mai fi pentru o lunga perioada, atat pentru ca inca suntem in renovari cat si pentru ca oricat ne dorim sa avem mereu usile deschise pentru voi tot timpul, ne place prea mult sa stam la povesti cu voi si nu ne mai ramane timp de munca. Asa ca incercam sa ne organizam timpul un pic mai bine. 
Ne gandim la o solutie astfel incat sa te ajutam si in situatia ta si iti dam un mesaj.
 
Reply
#19
Salut!
Dupa cum stiti, ne straduim sa trimitem comenzile in aceeasi zi in care prajim sau cel tarziu a doua zi. De data asta insa am esuat in acest demers din cauza unor probleme logistice care ne-au facut sa ne trezim fara etichete si cutii fix cand voiam sa va trimitem comenzile.

Din acest motiv pungutele de cafea au asteptat cuminti pana astazi sa isi primeasca etichetele si sa plece catre voi.
Ne cerem scuze pentru intarziere si pentru orice incurcaturi, ingrijorari si tristeti am cauzat. Garantam ca maine toata lumea va avea comanda la usa/poarta. Daca vreti sa ne certati, eu va stau la dispozitie la telefon si toata lumea primeste mailurile care ajung pe orders@sloanecoffee.com

Seara faina va doresc si va atasez o poza de azi de cand plecau coletele de la noi!
   
 
Reply
#20
Se poate achita comanda prin transfer bancar (pe baza factura proforma) sau doar ramburs, la curier?
■  Kinu M38 / M47PH ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  Porlex Tall ► Tefal KI140D ► AeroPress / Hario V60 ■
 
Reply
#21
(01-08-2018, 21:29)lracu Wrote: Se poate achita comanda prin transfer bancar (pe baza factura proforma) sau doar ramburs, la curier?

Salut!
Din pacate nu se poate plati prin transfer bancar pentru ca ar fi greu pentru noi sa urmarim plata.
Momentan da, doar prin ramburs.

Dragi, espressomani!
Din pacate, nu putem onora comanda de maine din cauza unor probleme de sanatate ale dragului nostru @bogdan_geor. Nici nu as putea spune pentru cand o vom amana, momentan. Ne cerem scuze celor care au plasat comenzi, ii vom contacta inainte de urmatoarea prajire pe care o vom anunta si aici.

Seara frumoasa!
 
Reply
#22
(20-08-2018, 19:59)Teodora_Sloane Wrote: Salut!
Din pacate nu se poate plati prin transfer bancar pentru ca ar fi greu pentru noi sa urmarim plata.
Momentan da, doar prin ramburs. 
Multumesc pentru raspuns, Teodora!
Si multumesc pentru cafea, am primit-o in a doua zi de la prajire.
Pentru ca folosesc alte metode de "brew" decat espresso, am "indraznit" sa o prepar imediat si, daca imi este permis, pot sa spun ca a fost "bestiala"!
A doua punga am lasat-o sa mai astepte (o saptamana si jumatate) si am obtinut un pic mai putin din aromele din prima punga, dar au aparut altele (nu incerc sa le identific, doar le savurez).
Smile
■  Kinu M38 / M47PH ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  Porlex Tall ► Tefal KI140D ► AeroPress / Hario V60 ■
 
Reply
#23
Si pozele cu Burtukaana ...
.
[Image: m0UkyVC.jpg]
.
[Image: b8LZEWR.jpg]
.
[Image: ZCjoVjH.jpg]
.
■  Kinu M38 / M47PH ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  Porlex Tall ► Tefal KI140D ► AeroPress / Hario V60 ■
 
Reply
#24
Cum putem comanda de la Sloane?
Lelit PL41TEM ( PF+PF naked/Sita dubla Ascaso Precision Competition) + Lelit PL043MMI /
Gaggia Evolution ( PF+PF naked/Sita single+dubla IMS)+ Ascaso I-mini I2
 
Reply
#25
(30-08-2018, 14:05)razvanciobanasu Wrote: Cum putem comanda de la Sloane?

link http://sloanecoffee.com/espressoman.
LineaMini, Kinu M47, etzmax
 
Reply
#26
Salut!
Comenzile se reiau de maine, Vineri 31.08, cand proaspatul insanatosit @bogdan_geor va praji 2 origini pentru Espressomani:

1. Colombia Jaime Ariza #25
Este o cafea spalata care imbina varietalul Tabi, foarte apreciat in acest sezon, cu varietalul Caturra, crescuta la altitudine foarte mare de 1890- 2100 m, in regiunea Antioquia, in zona Concordia, la ferma La Virgen. Altitudinea mare si conditiile de crestere dau nastere unei cafele deosebite, care datorita unui proces de fermentare uscata de 24 de ore, intercalat cu spalari in apa proaspata, aduc in ceasca o cafea atipica. Unii au asociat-o cu Geisha, altora le-a amintit de o Kenya, insa de fiecare data a captat atentia. Este o cafea cu o aroma si un gust distinct si o ceasca curata in care se simt note de zmeura si cirese negre, toffee, ciocolata neagra si o usoara aroma difuza de ferment. Este dulce de la prima gura la ultima, cu un corp zemos si o aciditate placuta.

2. El Salvador - Finca Peña Redonda
Este o cafea dintr-un microlot exclusiv pe care l-am achizitionat in totalitate, din varietalul Pacamara, culeasa si depulped manual, procesata black honey, din regiunea Chalatenango, crescuta la o altitudine de 1900 masl. Am gasit-o potrivita pentru a fi prajita pentru espresso si regasim note precum: dulceata prunelor rosi, zahar brun, o usoara tenta de ciocolata, aroma de zmeura, note florale, cu o usoara aciditate citrica si un corp mediu.

Comanda se face ca si pana acum prin completarea formularului de aici http://sloanecoffee.com/espressoman
Conditiile sunt aceleasi : toata cafeaua se livreza prin curier, transportul este gratuit iar comanda minima este de 2 pungi. 

Pentru cei care asteapta Ethiopia, momentan nu mai este in stoc insa va reveni impreuna cu alte cateva cafele pe 06.09.
 
Reply
#27
Colombia Jaime e cafeaua care ma face sa beau espresso dupa ora 18..ceea ce nu prea fac Smile Recomand cu incredere, merge incredibil de bine mai ales pe profile de extractie prelungita si macinatura fina. Notele fermentate care m au contrariat initial ( fiind spalata) sunt superbe, confirm ciocolata, toffee si cirese negre, zmeura o mai caut, poate pe alte profile de extractie Smile)
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#28
@Teodora_Sloane, s-a reintors Etiopia in stoc, sau tot Colombia si El Salvador sunt in oferta?
Brewtus | Honne | AeroPress | Aergrind
 
Reply
#29
(30-08-2018, 16:32)razvanMB Wrote: Colombia Jaime e cafeaua care ma face sa beau espresso dupa ora 18..ceea ce nu prea fac Smile Recomand cu incredere, merge incredibil de bine mai ales pe profile de extractie prelungita si macinatura fina. Notele fermentate care m au contrariat initial ( fiind spalata) sunt superbe, confirm ciocolata, toffee si cirese negre, zmeura o mai caut, poate pe alte profile de extractie Smile)

Multumim, @razvanMB!
Ce-i drept, Mina aia a ta a reusit sa scoata ce e mai bun din Colombia asta, la Paul la Boiler ne-a placut mai mult decat am reusit sa o scoatem noi la birou.

(07-09-2018, 19:41)flipu2k Wrote: @Teodora_Sloane, s-a reintors Etiopia in stoc, sau tot Colombia si El Salvador sunt in oferta?

Buna!
Da, Ethiopia s-a reintors in stoc. Vom updata formularul azi sa o introducem in oferta, pe langa Colombia care ramane si ea in oferta DOAR pentru saptamana asta (ramanem fara stoc si la Colombia, o sa ne revina abia intr-o luna). Prajim joi.
 
Reply
#30
Salut!
Urmatoarea data de prajire pentru forum va fi martea viitoare, 4 octombrie.

Pana atunci, avem in stoc cateva pungi de cafea deja degazata si dezvoltata, numai buna de plecat spre voi in caz ca ati ramas fara cafea. Toate pungile din imagine sunt la pretul promotional de 30 lei (tva inclus), transport gratuit oriunde in tara la minim 2 pungi comandate, si regula este primul venit, primul servit. Comanda se face prin mail la orders@sloanecoffee.com cu numele, prenumele, telefonul, adresa de livrare. Cafelele sunt:
  1. Kenya N'Dumberi AA - 11 pungi (prajire 13 sept)
  2. Costa Rica El Bananal - 3 pungi (prajire 5 sept)
  3. Colombia Jaime Ariza - 6 pungi (prajire 13 sept)
  4. Ethiopia Burtukaana -   3 pungi ( prajire 13 sept)


Attached Files Thumbnail(s)
   
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)