13-06-2018, 19:18
Stiu ca ati asteptat mult momentul, iar acum este timpul sa-i vedem la treaba, sa testam, sa degustam ce le poate prajitorul (si masinaria si omul)
Prajitoria Sloane Specialty Coffee Roastery isi face intrarea in lumea espressomanilor, urmand ca prin "vocea" prajitorului Bogdan Georgescu (colegul @bogdan_geor ) si a owner-ului Teodora, sa aflam mai multe despre cafelele lor. Ii asteptam in postarile urmatoare cu ceva date tehnice dar si generale despre cafeaua Sloane, povestea lor, prajitorul folosit si stilul de prajire abordat, zona de gusturi ce se doreste acoperita etc.
Pe Bogdan il cunosc de mai multi ani, de pe vremea cand eu in calitate de MC prezentam evenimente pt Intel, iar el era acolo manager national de vanzari, proaspat prajit (in sens informational ) de microbul espressomaniac. Mai departe, renuntand la corporatism, s-a dus catre studiu si practica in cafea, ajungand usor, usor sa fie Head roaster in locul unui nume cunoscut in domeniul barista, ce prajea la Sloane. Eu nu voi intra in detalii pentru ca Bogdan are user, e vorbaret cand vrea si probabil ne va povesti mai multe despre intersectia cu domeniul prajirii si evolutia sa. Tot ce pot sa spun este ca ultimile doua mostre primite (la interval de cateva luni) au fost de nivel inalt dpdv al gustului si aromelor regasite, lucru confirmat si de contractele in derulare cu anumite cafenele internationale dar si de review-urile colegilor care au avut ocazia conjuncturala sa poata testa pe diverse aparate (Marzocco, Mina, Brewtus, Pavoni etc). Oricum fiecare cumparator isi va putea exprima pe acest topic opiniile sale proprii.
Userii care vor reprezenta prajitoria Sloane pe acest forum sunt @bogdan_geor ca si Head Roaster alaturi de @Teodora_Sloane ca si owner, iar in cele ce urmeaza vor interveni fiecare cu detalii.
Topicul de reduceri se afla aici.
Prajitoria Sloane Specialty Coffee Roastery isi face intrarea in lumea espressomanilor, urmand ca prin "vocea" prajitorului Bogdan Georgescu (colegul @bogdan_geor ) si a owner-ului Teodora, sa aflam mai multe despre cafelele lor. Ii asteptam in postarile urmatoare cu ceva date tehnice dar si generale despre cafeaua Sloane, povestea lor, prajitorul folosit si stilul de prajire abordat, zona de gusturi ce se doreste acoperita etc.
Pe Bogdan il cunosc de mai multi ani, de pe vremea cand eu in calitate de MC prezentam evenimente pt Intel, iar el era acolo manager national de vanzari, proaspat prajit (in sens informational ) de microbul espressomaniac. Mai departe, renuntand la corporatism, s-a dus catre studiu si practica in cafea, ajungand usor, usor sa fie Head roaster in locul unui nume cunoscut in domeniul barista, ce prajea la Sloane. Eu nu voi intra in detalii pentru ca Bogdan are user, e vorbaret cand vrea si probabil ne va povesti mai multe despre intersectia cu domeniul prajirii si evolutia sa. Tot ce pot sa spun este ca ultimile doua mostre primite (la interval de cateva luni) au fost de nivel inalt dpdv al gustului si aromelor regasite, lucru confirmat si de contractele in derulare cu anumite cafenele internationale dar si de review-urile colegilor care au avut ocazia conjuncturala sa poata testa pe diverse aparate (Marzocco, Mina, Brewtus, Pavoni etc). Oricum fiecare cumparator isi va putea exprima pe acest topic opiniile sale proprii.
Userii care vor reprezenta prajitoria Sloane pe acest forum sunt @bogdan_geor ca si Head Roaster alaturi de @Teodora_Sloane ca si owner, iar in cele ce urmeaza vor interveni fiecare cu detalii.
Topicul de reduceri se afla aici.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan