Salut!
Comenzile se reiau de maine, Vineri 31.08, cand proaspatul insanatosit @
bogdan_geor va praji 2 origini pentru Espressomani:
1. Colombia Jaime Ariza #25
Este o cafea spalata care imbina varietalul Tabi, foarte apreciat in acest sezon, cu varietalul Caturra, crescuta la altitudine foarte mare de 1890- 2100 m, in regiunea Antioquia, in zona Concordia, la ferma La Virgen. Altitudinea mare si conditiile de crestere dau nastere unei cafele deosebite, care datorita unui proces de fermentare uscata de 24 de ore, intercalat cu spalari in apa proaspata, aduc in ceasca o cafea atipica. Unii au asociat-o cu Geisha, altora le-a amintit de o Kenya, insa de fiecare data a captat atentia. Este o cafea cu o aroma si un gust distinct si o ceasca curata in care se simt note de zmeura si cirese negre, toffee, ciocolata neagra si o usoara aroma difuza de ferment. Este dulce de la prima gura la ultima, cu un corp zemos si o aciditate placuta.
2. El Salvador - Finca Peña Redonda
Este o cafea dintr-un microlot exclusiv pe care l-am achizitionat in totalitate, din varietalul Pacamara, culeasa si depulped manual, procesata black honey, din regiunea Chalatenango, crescuta la o altitudine de 1900 masl. Am gasit-o potrivita pentru a fi prajita pentru espresso si regasim note precum: dulceata prunelor rosi, zahar brun, o usoara tenta de ciocolata, aroma de zmeura, note florale, cu o usoara aciditate citrica si un corp mediu.
Comanda se face ca si pana acum prin completarea formularului de aici
http://sloanecoffee.com/espressoman
Conditiile sunt aceleasi : toata cafeaua se livreza prin curier, transportul este
gratuit iar comanda minima este de 2 pungi.
Pentru cei care asteapta Ethiopia, momentan nu mai este in stoc insa va reveni impreuna cu alte cateva cafele pe 06.09.