Black Coffee Friday, editia a III a, vineri 14 iunie 2013, pe Espressoman.ro

Espressoman.ro a devenit o comunitate frumoasa, unde discutiile avanseaza in calitate pe zi ce trece. Pe acest fond, unii importatori s-au adaptat din mers, aducand in Romania espressoare, rasnite si accesorii care sa satisfaca o cerere din ce in ce mai pretentioasa. Fiind o entitate unica, Espressoman.ro si-a castigat dreptul de a avea acces la preturi sub cele din magazine, lucru “la fel de unic” in Romania. Cu aceasta ocazie s-a format si traditia Black Coffee Friday, care de doua ori pe an va incerca sa coboare stacheta preturilor si mai jos decat reducerile deja existente, facand mai usoare pentru buzunar upgrade-urile sau intrarile in fascinanta lume espresso.

Pe 14 iunie 2013, la ora 23.59, Black Coffee Friday s-a incheiat. Ca de obicei trebuie sa le multumim importatorilor pentru reducerile oferite. Senzationale, tot ca de obicei! Urmatorul BCF… in noiembrie! Raman valabile oricum, discount-urile obisnuite ale comunitatii dinΒ tabloul de reduceri.

Category: Evenimente  Tags:
 1. Andrei says:

  Anul acesta (2014) vor aparea ceva reduceri la cafea si la aparate ?

 2. Vlad says:

  Oooo, ce pacat. Si am asteptat de cateva luni. Vroiam o rasnuta Vario , un espresor PL 41TEM si un tamper Concept art.
  πŸ™‚

 3. cristi says:

  Anul acesta va fi editia de vara Black Coffee Friday?

  • Liviu Fratila says:

   Inca nu se stie nimic! Daca apar noutati, revin pe forum si blog cu detalii.

   • Vlad says:

    Salut Liviu, se prefigureaza ceva, sau doar la toamna? Si eu sunt interesat de o achizitie mai mare si m-ar ajuta inca o mica reducere πŸ™‚

    • Liviu Fratila says:

     Salut! Cel mai probabil BCF nu se va mai tine vara aceasta. La ce scule te referi cand spui “achizitie mai mare?”

 4. aritin says:

  m-am decis la un expresor Lelit PL41TEM. Ca sa beneficiez de o reducere substantiala ce fac ?astept pana vinerea viitoare sau complectez formularul 1?

  • Liviu Fratila says:

   Aritin, ti-am raspuns la email abia acum. As spune sa astepti totusi pana vineri, caci importatorul a promis citez “ceva foarte tare”

 5. Renato says:

  Aveti vreo veste despre a 4-a editie a Black Coffee Friday? As comanda un Lelit PL 41 TEM. Face sens sa astept? Cam cat au fost reducerile in precedentele BCF fata de preturile reduse pentru membrii forumului?
  Multumesc.

 6. sosow says:

  Pe cand a IV-a editie? astept cu interes, poate ma lipesc de un clasic de la gaggia…

 7. Oliver Girjoaba says:

  Salut,

  Aseara sau mai bine zis azi dimineata la ora 00.01 mi-am comandat un lelit PL41 TEM si o rasnita vario.Cei de la GAGGIA m-au contactat dar cei care se ocupa de rasnitele Vario..nu dau niciun semn de viata.In plus aceeasi problema de mai sus la expressor se vede diferenta la rasnita,nu.
  O zi frumoasa si spor la cumparaturi

  • Liviu Fratila says:

   Pentru ca e foarte posibil sa fie aglomerati, ca sa grabesti procedurile, dupa aplicarea cererii de discount pentru Black Coffee Friday, poti suna direct la importatorul Vario, precizand numele si obiectul cererii de pe Espressoman. Ei verifica primirea si mai departe stabiliti toate detaliile. Se numesc Partener Coffee Service si au tel. 0756.077.399
   “In plus aceeasi problema de mai sus la expressor se vede diferenta la rasnita,nu.” Daca te referi la pretul lui Vario, Espressoman a obtinut cel mai bun pret din EUROPA. In urma cu o luna importatorul a acceptat sa ne vanda deja foarte jos, de la 1800 la 1650 de lei. De BCF a scazut si mai mult, cu inca 93 de lei. Mai mult de atat nu ar putea face cu siguranta, caci se apropie de pretul de import.

 8. zschortau says:

  Felicitari organizatorilor!
  Sunteti cei mai tari!
  Ma inclin!!!

  • Liviu Fratila says:

   Daca stii sa “imblanzesti” importatorii, se vede ca sunt deschisi si ei la facilitati si mai mari pentru espressomani πŸ™‚ Sper sa o tina cel putin la fel si in noiembrie.

 9. zschortau says:

  Bune preturi! Mai ales la PL043mm si PL41TEM.

 10. Liviu Fratila says:

  Trebuie intrebat importatorul respectiv in cererea de discount pentru Black Coffee Friday. Unele discount-uri sunt foarte mari si nu am mai pus problema transportului. De aceea, aceste detalii comerciale le vei discuta cu ei.

 11. s alexandru says:

  preturile includ si transportul ? daca nu cam care ar fi suma ?

 12. s alexandru says:

  seara buna LIVIU! din ce vad eu reduceri mai consistente si care sa conteze (cel putin in cazul meu) ar fi pt LELIT PL41TEM PID(pret pina ieri 2190-5%=2080 RON azi 1861ron = prin dif 219ron) si LELIT PL043MM(pret pina ieri 850-5%=810 ron azi 723 ron=prin dif 87ron) total -306 ron la pachet nu e rau!( calcule aproximative din cap ) —— cele 2 produse sunt noi ,sigilate??? ce nu inteleg este in privinta rasnitei Mahlkonig Vario care pina ieri era 1650 ron -10%=1480 ron azi 1800 ron????? dupa reducere zic ei 1557 ron????? nu inteleg e ceva ce imi scapa mie? gresesc undeva ?….. In privinta celor desigilate si nefolosite ce parere ai de :Gaggia Carezza Deluxe ma refer la pret calitate pt ca nu stiu nimic de masina asta! restul de 4 masini desigilate cred ca au preturi bune . ms astept un raspuns aici . sunt la serviciu si nu pot comunica pe mail.

  • Liviu Fratila says:

   Neata! Am corectat acum la Vario, in masura in care conta sau nu. Era pretul vechi de lista, de curand ajungand 1650 pentru forum si astazi chiar 1557. Desigur, toate sunt produse noi, in afara celor 5 bucati Gaggia care au aceasta precizare, din care doua sunt deja rezervate. Referitor la alegere, nu se poate compara in veci Carezza cu PL41TEM. Nu are rost sa dezvolt…

 13. sarbescu cristina says:

  asteptam cu interes:) eu personal vreau sa cumpar cafea.
  si sper ca cei cu care aveti de data asta colaborare sa fie mai seriosi:)
  recomandare: poate next time gasiti si un parteneriat pt black friday de accesorii gen cesti de cafea, lingurite, recipiete pt pastratul cafelei etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Antispam) Fa un calcul simplu: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.