Black Coffee “Friday” pe Espressoman.ro

banner-post

 

 

Dragi espressomani,

A cincea editie Black Coffee Friday s-a incheiat!  

Si anul acesta, importatorii de espressoare si rasnite ne-au rasfatat cu discount-uri importante, fara a omite sa precizez ca de fapt tot timpul anului avem la dispozitie posibilitatea de a cumpara echipamente de espresso si cafea sub preturile normale, prin tabloul de reduceri. Cu bunavointa importatorilor, perioada de reduceri speciale s-a marit, pagina de Black Coffee Friday fiind online intre 21 si 30 nov. 2014.

Ca sa fie clar, toate discount-urile pentru produsele din cadrul Black Coffe Friday, au fost oferite de catre importatorii unici, oficiali, ai marcilor in Romania, in conditiile legale din prezent. Espressoman.ro nici nu isi aroga vreun drept comercial si nici nu isi va asuma obligatii de acest tip. Orice neclaritate de ordin comercial se poate rezolva cu importatorii in Romania ai acestor produse. Asta ca sa existe si un Disclaimer 🙂

Atentie! Absolut toate comenzile voastre au ajuns la destinatie, adica la importatori. Nu s-a implementat un sistem automat de confirmare pentru ca ar fi fost banal ca un robot sa va trimita un email monoton. Insa, datorita numarului mare de comenzi, importatorii va pot contacta inclusiv marti, pentru a stabili toate detaliile. Verificati si folderul de SPAM! Orice espressor iesit din stoc se poate aduce in aproximativ 10 zile pe comanda, la pretul de Black Coffee Friday, daca cererea a fost plasata pana pe 30nov. ora 23.59.

 

 

 

Category: Evenimente
 1. AlexM says:

  Bună ziua,

  Vreo veate pe cand Black Coffee F/W in 2015?

  Mulțumesc!

 2. dan says:

  Link ul pentru Rasnita Mahlkonig Vario nu functioneaza…

 3. Mioara says:

  Buna. Am incercat sa dau o comanda pe ecuatorcafe folosind codul de reducere, dar primesc mesajul ca acest cod este invalid (Atenție: Couponul este invalid, expirat sau a depășit limita de folosire!). Ce se poate face in acest caz?
  Multumesc

  • alex says:

   buna ziua.
   S-a rezolvat era un numar limitat de cupoate care puteau fi folosite. l-am trecut pe nelimitate:).
   Daca mai apar probleme imi scrieti la comentarii.

   • Mihalea says:

    Buna ziua. Am incercat sa dau o comanda pe ecuatorcafe folosind codul de reducere, dar din pacate primesc mesajul ca acest cod este invalid ( Couponul este invalid, expirat sau a depășit limita de folosire!). Cu procedam in cazul acesta ?

    Multumesc

 4. Stefan says:

  Codul de reducere la Ecuator nu functioneaza. Am scris codul in detalii comanda. Abia astept cafeaua 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Antispam) Fa un calcul simplu: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.