Welcome Back Log In Create Account

Unde ai baut o cafea buna in Romania?

La Mc din Otopeni. Mi-a aratat si punga cu boabe, foloseau o India, punga verde.

Reply
Hmmm, puternic si amarui...?
Asta nu era reclama la o bere? [emoji23][emoji23][emoji23]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Pai intra la fix un Neumark dupa cafeaua asta de la Mc
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Imi pare rau, dar nu inteleg conversatia.

Reply
(20-05-2019, 16:59)Mitica Wrote: Am băut o cafea buna la McDonald's. Mi a pus și scorțișoară pe deasupra. Cafeaua era o India, gust puternic și amărui.
(20-05-2019, 17:17)Lyvyoo Wrote: Citesti des Times New Roman?
Mitica :
Imi pare rau, dar nu inteleg conversatia.

Smile Smile Smile In atatia ani de forum, eu nu imi amintesc sa fii fost vreo perla ma buna  Smile Smile Smile
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Am mâncat un burger la Mc. Donald's. Un coleg a luat un frappe și a insistat să iau și eu o gură. Vreo 12 lei parcă. O zeamă lungă cu gust de lavetă înmuiată în zaț înghețat. Chestia nu a putut fi consumată nici de coleg mai mult de 50% chiar dacă nu are pretenții în zona cafelelor. La Otopeni o fi altceva. Nu am băut. Or fi lavetele aromatizate[emoji12].
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Nu stiu cum e Frappe ca nu am baut. Doar espresso sau capuccino.

Mancarea este rea, nu recomand.

Reply
Avand drum in Cluj peste vreo 3 saptamani, si cazandu-ma prin AirBnb, am fost surprins sa constat ca in lista de "experiences" recomandata nu apare si cafeaua...

https://www.airbnb.co.uk/s/Cluj-Napoca/experiences

Nu stiu cum se poate schimba asta, dar ar merita facut ceva lobby...

Reply
In arad nu ai unde sa bei un espresso decent, am fost la soft coffee si espresso-ul e putin mai bun decat ce iti iei la automat cu 2 lei in rest peste tot e zeama de cenușă
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
Avea si hamei?

Reply
Salut,

Recomand si eu Ovride Specialty Coffee din Timisoara. Cafea buna, oameni faini, tot ce trebe. Daca aveti drum prin centrul Timisoarei, nu-i ocoliti.
Lelit PL41TEM, Sette270

Reply
In Pipera aveti ceva recomandari?

Reply
Pipera e mare... Dar nu stiu sa aiba ceva special pe partea asta.
Dar daca nu ti-e frica de metrou, in 10 minute poti fi la Orygyns (Aurel Vlaicu) sau Steam/Bob (Aviatorilor).
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(26-05-2019, 10:53)Tiranator Wrote: In arad nu ai unde sa bei un espresso decent, am fost la soft coffee si espresso-ul e putin mai bun decat ce iti iei la automat cu 2 lei in rest peste tot e zeama de cenușă

.... incearca la Tucano Coffee (Arad, Atrium Mall)  sau Art Cafe  (https://www.facebook.com/ArtCafeArad/)
Rancilio Silvia v3 + PID , Eureka Mignon Specialita 15BL, Tamper Motta 58,4, Milk Jug Pro

Reply
(24-07-2019, 10:24)IndreiR Wrote: In Pipera aveti ceva recomandari?

Out of Office pe D. Pompeiu (au cafea de la Guido)
Espresso: Lelit Bianca, Eureka Mignon XL
Brew: Kinu M47, V60, Kalita Wave, Origami

Reply
(24-07-2019, 10:24)IndreiR Wrote: In Pipera aveti ceva recomandari?

Eu am baut de mai multe ori de la  Out Of Office Coffe Shop, e pe Bd-ul Dimitrie Pompei, si mi-a placut de fiecare data. @slavic1983  ne poate da mai multe informatii avand in vedere ca merge acolo destul de des ; eu am espressor si la birou, altfel as fi mers si eu mai des..

vis-a-vis de metrou Aurel Vlaicu este cafeneaua Orygins dar eu nu am baut de acolo asa ca nu pot sa ma pronunt.
Lelit PL92 + Kinu M47 

Reply
Weekend-ul viitor voi fi in Pipera, am vazut ca Out Of Office e inchis, dar Orygyns, Bob, Steam sunt deschise, deci am de unde alege :D. Va multumesc pt. sugestii.

Reply
(24-07-2019, 12:33)IndreiR Wrote: Weekend-ul viitor voi fi in Pipera, am vazut ca Out Of Office e inchis, dar Orygyns, Bob, Steam sunt deschise, deci am de unde alege :D. Va multumesc pt. sugestii.

Steam si Bob  sunt putin mai departe de Pipera, de aceea nu am zis si de ei.
Lelit PL92 + Kinu M47 

Reply
O statie de metrou in plus inseamna 2-3 minute.

Reply
In parcul Mogosoaia, in poiana mare, in cadrul unui festival gen Family Fun, azi si maine, au cei de la Emozia un van, azi am baut o Brazilie foarte buna, extrasa pe un La Marzocco.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
(24-07-2019, 12:13)claudiur Wrote: vis-a-vis de metrou Aurel Vlaicu este cafeneaua Orygins dar eu nu am baut de acolo asa ca nu pot sa ma pronunt.

Acolo cafeaua este foarte bună, am fost de câteva ori. Poți avea și o conversație despre cafea cu domnișoarele de acolo, care chiar știu ce fac.
De la mine un punct în plus pentru ca au și pasteis de nata, vestitele prăjiturele lusitane.
Honne, Ceado E37S, Expobar Brewtus IV

Reply
(10-05-2019, 22:03)Andrei@ClaroCafe Wrote: Aaa, a fost in trecere, asa. ?
Da, mai trec din când în când prin Pitești.
Sâmbăta am fost pentru a doua oara la Victoria coffe factory și acum îmi dau seama cum poți greși luându-tu după review-urile de pe google maps. Victoria are doar 3.5 stele (din 4 review-uri) pe când Cafegiu are 4.7 din peste 170 review-uri dar, din experienta mea, as zice ca ar trebui sa fie invers..

Mulțumesc @andrei@ClaroCafe pentru pont...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Lelit PL92 + Kinu M47 

Reply
Apropo de Claro, in cafenea la ei se coace ceva :)
Cea mai light cafea de espresso bauta / testată vreodată de la Claro! Nu va speriați cei fara profilare, sunt vreo 3 variante de prajire, doar trebuie sa dialoghezi in caz vrei profilare... :)
Eu sunt pe omni extrem :)
Bestiala Ethiopia asta noua

[Image: jQPCT7n.jpg]

[Image: oa7FS2a.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Let's Coffee - Cluj-Napoca
Zilele astea aveau pentru espresso cafea de la Gardelli - Honduras CARLOS H. PACHECO, PARAINEMA MICROLOT, competition series, 90.5 pct.
Foarte bună cafeaua chiar dacă "am stricat-o" într-un flat white. Angel
Din ce am înțeles aduc periodic cafea de la mai multe prăjitorii internaționale cunoscute, ceea ce mi se pare foarte fain. Jos pălăria pentru astfel de inițiativă!

Respecte multe și pentru F190, curajoșii care s-au putut găsi la Untold.  :D
Am preferat să beau cafeaua liniștit în oraș pe timpul zilei înainte de a intra la festival, dar în prima zi am ajuns seara direct la festival și am făcut o excepție văzând acolo F190 - am profitat de oportunitate.
Nu cred că e ușor printre toți ceilalți cu cafenele foarte cunoscute în Cluj. Sper că v-ați distrat și la cât mai multe festivaluri! @Raducanu

Reply
Sunt in trecere prin Satu Mare si m-am oprit la Moose. Am prins o Kenye prăjită de ei foarte ușoară și destul de bunicică, chiar mi-a plăcut.
Recomand!

Sent from my iPhone using Tapatalk
La Pavoni Europiccola (EL) + Pressure Profiling Kit + Bong Insulator, Circular Heat Sink & Thermometer + Boiler Pressure Gauge, KINU M47, Cafflano Kompresso, Barista & Co. Milk Frother si multe alte accesorii.

Reply
La TED's Coffee CO in Brasov mi-am reincarcat bateriile cu un flat white excelent din boabe trecute printr-o Mythos daca imi aduc aminte bine si tras pe Astoria Storm...dayum :D.
Fiind pe fuga nu am ajuns la croitorie cum imi doream si nu am apucat nici sa intreb ce cafea au folosit cei de la TED's insa de pe cele ~10 pungi expuse la intrare, in dreapta primei mese, nu am recunoscut niciun brand romanesc.

Cateva zile mai tarziu, la Werk in Hunedoara am fost servit cu ceva Julius Meinl cu miros de sosete care m-a dus cu gandul la Prasident cumparata din Kauf in urma cu 2 ani :grcka:

Reply
Ieri dimineata (~ 7:45), la Jassyro, un V60 (300ml), Ethiopia de la Yume (cred ca era Haru Suke), fenomenala ...
Am incercat sa-l conving pe Silviu sa puna doza dubla de cafea, n-am reusit cu nici un chip si dupa ce-am degustat-o m-am bucurat ca n-am reusit.
Am plecat si cu o punga/cutie de la Yume (Walichu Wachu Gr1, Guji) s-o incerc la Aeropress dupa ce termin cu mutatu'.
5/5 pt. Jassyro
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Salut! In RM Vâlcea avem ceva cafenea? cred ca ar fi ok dacă s-ar face un fel de harta a cafenelelor sau cumva centralizate ca e tare greu de găsit in atâtea posturi.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
(01-11-2018, 14:35)CosminC Wrote:
(01-11-2018, 14:13)nickso Wrote: Unde pot bea ceva bun in Baile Felix?
Aproape, in Oradea gasesti Street Coffee (prajesc ei) , Ristretto, Snoozz (Cascara parca), The Spot, Semiramis (prajesc ei)

Trecut prin Oradea recent.

The Spot au inchis :(

Ristretto este o cafenea cu un design foarte tare, gandit. Cafeaua e buna, chiar daca nu e coffee shop. Se poate si manca ceva: sandwishuri, salate, desert.
Cafeaua e din Cluj de la Il Cafe.
Gustat 2 cortado cu Blend si cu Ecuador.
Blendul perfect cu lapte.
Ecuador e mai light si mai bun pe double shot de espresso.
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
Cafea buna, la Timisoara am baut la Emi, colegul nostru @gremy pe forum. Printr-un EK43 au trecut boabe de la Sloane, o Guatemala foarte buna, usor fructata dar echilibrata per total, corp matasos efectiv, fara bitter. 
Pe raft mai erau 3 origini de la Yume pe care nu am apucat sa le degust, insa banuiesc ca erau pentru vanzare nu pentru a fi bagate pe rasnita.
Locul e plin mereu iar Gremy un coffee geek cum rar vezi in cafenele Smile 

De aici am plecat la Coffeerize, cafenea ce aduce boabe de la Right Side Barcelona, unde iarasi am baut o cafea buna, dar sub cea romaneasca. Poate nici eu nu agreez stilul de prajire Right Side prea tare... Smile 

Mai erau locuri de vizitat insa timpul relativ scurt mi-a condus pasii spre Bereta Tap Room, pentru a profita de extractiile din malt si hamei ale uneia dintre cele mai bune berarii din RO Smile Oricum, putine locuri unde bei cafea buna fata de alte orase mari. Deocamdata Timisoara e in urma tare la capitolul prajitorii si cafenele si nu are nimeni o explicatie pe acolo, doar ca oamenii ar fi mai orientati catre brand-rile de larg consum...

[Image: cOfzQ6D.jpg][Image: pkj2xDl.jpg][Image: uHNlcBq.jpg][Image: 7kXTTE6.jpg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)