Welcome Back Log In Create Account

StefanDinescu - Distecco

Fan nu e cel mai ieftin dar e cel mai prompt. Voi incerca cu plata online.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Ai exclusivitate cu Fan?

Pentru resedinte de judet sau orase mai mari ai putea merge pe un curier mai mic care sa ofere preturi mai ok si sa lucrezi cu Fan pentru zone mai izolate.

Reply
Iti multumesc pentru recomandari.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
(26-10-2017, 16:13)dev Wrote: La alt curier ai incercat? Mi-e greu sa cred ca Fan e cel mai ieftin.

Sau ai putea implementa o solutie de plata online ca sa raman undeva sub 20 de lei transportul.
 Mi se pare banal, dar daca faci plata in avans atunci nu mai ai 5.5 ron + tva pentru ramburs... :-)
--Only God Can Judge Me--

Reply
1. Sigur trebuie sa fie si alt curier mai ieftin, trebuie verificat.
2. Cred ca plata on-line e f. ok, se evita ramburusl ala.
3. Cutia mea a ajuns desfacuta / rupta, iar curierul stia ce este in cutie  Wink
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Reply
Astazi am adaugat transportul gratuit la comenzile ce depasesc 250 lei.

Voi discuta cu web designerul in ceea ce priveste dezvoltarea magazinului online pentru a oferi si plata in avans a comenzilor.

Imi pare rau pentru cutia desfacuta, probabil curierul a presupus continutul datorita mirosului sau datorita specificatiei "cafea" de pe AWB.

Reply
Da, am comandat și eu în ideea ca cu discount-ul de membru forum de 10% și la o comanda de 150 lei îmi iese transportul gratuit (15 lei transport și 15 lei discount) dar din păcate și la mine a fost tot 25 lei, nu am fost atent la taxa de ramburs în cont colector și am uitat de TVA.
Recomandarea mea e sa suni omul înainte de a trimite comanda și să-i transmiți exact valoarea coletului și sa confirme expedierea pt a nu mai apărea astfel de situații. 
O alta recomandare ar fi sa plătești tu transportul iar ramburs sa ai valoarea cafelei plus transport. 
Succes în continuare!
Now: Lelit PL92T, Kinu M47
History: Lelit PL41TEM la 9 bari, sita dus IMS, sita Ascaso Precision Filter, Saeco Poemia HD8423, Prolex Mini, Tamper Cafes Richard

Reply
Am notat la specificatiile de livrare pe site costurile exacte.
Ma asteptam sa discutam aici si despre calitatea cafelei, gradul de prajire, datele de pe ambalaj si altele.
Din pacate observ doar sugestii referitoare la costuri cat mai mici, gratuitati, eliminari de costuri.

Sper ca acum indicatiile de pe site referitoare la costuri sunt inteligibile si nu mai pot exista neintelegeri.

O seara buna. [Image: a0f0b73d5e1bf737c75853f591cfa155.jpg]

Reply
pai te uiti si la bani....
cafeaua trebuie sa fie miraculos de buna ca sa nu te uiti la bani....
eu colaborez cu prioripost din tm in tara si nu am avut probleme....17 lei am platit cel mai mult transport
am trimis si in tara cu ramburs si nu am platiti nimic ....mi-a adus postasul banii :)
plata in avans in cont
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Stefan, problema la unii dintre noi e ca nu ni se pare ok sa platim atat de mult pe transport in raport cu cafeaua.
Si inca o recomandare: intotdeauna cand comunici cu persoane fizice, pretul sa fie cel cu tot cu TVA - aia plateste omul

Incerc sa adun si eu de o comanda de 250 lei luna viitoare [emoji6]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
OK. Sper ca acum este specificat absolut cu lux de amanunte. Eu nu sunt platitor de TVA deci preturile de pe site su t fara TVA, tot ce tine de curier sunt preturi plus TVA asa cum ati vazut ca am modificat pe site-ul meu.

Reply
Stefan eu am gustat pe toata gama.
kenya si costa rica era bestial.

Pe ibric insa nu am reusit sa scot nimic acceptabil, posibil ca era prima incercare :d
poate vi pe la noi in viitorul apropiat si faci un curs... :-)

@CosminC a ajuns comanda voastra?

Reply
Milltumesc MyR. Eu la ibric prefer cafelele mai corpolente gen Guatemala. Kenya si Costa Rica recomand pentru espresso si V60 sau alte metode de brew cu filtrare prin hartie. Parerea mea.

La ce comanda te referi cand intrebi daca a ajuns?

Reply
Intrebarea era pentru @CosminC . Am vorbit cu el pe telefon saptamana asta si a zis ca fac un group buy. Sunt curios de feedbackul lor...

Reply
(26-10-2017, 17:44)MyR Wrote:
(26-10-2017, 16:13)dev Wrote: La alt curier ai incercat? Mi-e greu sa cred ca Fan e cel mai ieftin.

Sau ai putea implementa o solutie de plata online ca sa raman undeva sub 20 de lei transportul.
 Mi se pare banal, dar daca faci plata in avans atunci nu mai ai 5.5 ron + tva pentru ramburs... :-) 

E pacat de cafeaua prajita mai bine ca in alte parti la preturi bune, fiindca unii vor fi descurajati de plata a 25 de lei pe transport la o comanda de 80 de lei, de exemplu.

Reply
(26-10-2017, 20:03)stefandinescu Wrote: OK. Sper ca acum este specificat absolut cu lux de amanunte. Eu nu sunt platitor de TVA deci preturile de pe site su t fara TVA, tot ce tine de curier sunt preturi plus TVA asa cum ati vazut ca am modificat pe site-ul meu.

Pentru cumparatorul de rand e important pretul final, ca nu deduce TVA-ul... si nici nu poate cumpara fara (nici mie nu-mi place tva-ul, nu iese bine la V60 si am vazut ca nici la ibric... [emoji23] ).
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(26-10-2017, 21:25)dev Wrote:
(26-10-2017, 17:44)MyR Wrote:

E pacat de cafeaua prajita mai bine ca in alte parti la preturi bune, fiindca unii vor fi descurajati de plata a 25 de lei pe transport la o comanda de 80 de lei, de exemplu.

Poate ai dreptate si daca platesti 80 pentru cafea si 25 pentru transport nu ii ok.
Dar hai sa facem o calculatie:
- scazi 5.5 ron + tva daca faci plata prin op ( nu este taxa de ramburs ), ramane 15ron+tva ( 17,85 ron)
Daca platesti pe la alti 13-15 ron pt transport adica 3-5 ron in plus, asta raport / ceasca este egal cu diferenta de 0.09 ron (calculat cu 18g)
Intrebarea este daca accepti sa platesti 10 bani pe ceasca in plus pentru un produs bun, sau stai pe ganduri si faci calculatii?

( aici totusi trebuie calculat si pretul cafelei, care mi se pare ca este mai ieftin decat la alti, adica probabil merita sa platesti mai mult pt transport daca produsul este mai ieftin )

Astea sunt doar ideiile mele... poate nu sunt bun la biznis si vorbesc prostii :-)

Reply
@stefandinescu, se poate faca plata si prin OP, sau doar ramburs la curier?
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Se poate face si O.P. trimite-mi comanda pe Distecco si solicita plata prin O.P.
Iti voi trimite copia facturii pe mail sau whatsapp pt plata.

Reply
>>spoiler alert
Se pare ca adresa https://distecco.ro nu mai exista!
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
te redirectioneaza spre noul site al corretto.
am facut azi comanda, totul in uregula
Gaggia Classic Pro PID | Kinu M47 | Sette 270 | Arco

Reply
(12-07-2018, 00:07)danMarius Wrote: te redirectioneaza spre noul site al corretto.
am facut azi comanda, totul in uregula
asa este. www.distecco.ro si www.caffecorretto.ro sunt acum un singur magazin online.
Nu au fost schimbate datele de autentificare pentru clientii care revin, aceleasi cafele, aceleasi preturi la cafea, aceeasi reducere de 10% pentru membrii forumului, aceleasi tarife de transport.

Reply
Salut, Ștefan!
Ati adus cumva ibrice soy?
Actual - Vibiemme Domobar 2b + Honne slim
In trecut - Laspaziale Vivaldi + Mazzer Super-Jolly
                  - Gaggia Classic + Mazzer Mini
                 - Mazzer Major

Reply
Salut. Inca asteptam sa iasa din vama. Faptul ca au un continut de argint intre 6 si 9% face ca aceste ibrice sa fie accizate ca bijuterii. 
Pentru preturi si comemzi imi puteti scrie la stefan[a]caffecorretto.ro

Reply
Am modificat tarifele de curierat. 15 lei/comanda inclusiv taxa de ramburs si transport gratuit la comenzi peste 150 lei. 
Comenzile cu cupon de reducere espressoman vor avea 20% reducere de black coffee friday.

Reply
Dragilor, in semn de recunostinta pentru aceasta comunitate care mi-a dezvoltat pasiunea pentru cafea si in care am crescut, ofer membrilor  un bonus de 10% cafea la comenzile de cafea lansate pe www.caffecorretto.ro www.distecco.ro
Pentru a beneficia de bonus, va rog ca la finalizarea comenzii sa dati click pe:
Da click aici pentru a-ti introduce cuponul.
Codul cuponului este vizibil in imaginea atasata.
[Image: https://uploads.tapatalk-cdn.com/2017081...643065.jpg]
De exemplu la o comanda de 1 kg cafea veti primi 1.1kg
Taxa unica de curierat este 15 lei (TVA inclus), la comenzile ce depasesc 150 lei (TVA inclus) transportul este gratuit.

Desi introducerea cuponului d ereducere va afisa o reducere de 10% din valoarea comenzii, veti primi insa un bonus in cantitatea de cafea. (woocomerce nu stie bonus cantitate ci doar discount pret).

Reply
Taman numai bine.
Acum ca s-a mai relaxat si relaxarea putem sa venim si in vizita pana la Constanta :)
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
Din pacate trebuie sa marturisesc ca am fost foarte dezamagit de personalul cafenelei in ceea ce priveste masurile de protectie anticovid.
Am facut sambata un ocol pana la Corretto la terminarea sejurului la mare fiindca imi ploua in gura dupa o cafea buna. Am intrat frumos cu masca pe fata, niciuna din cele doua persoane de la bar nu aveau masca. Nu ca o purtau sub nas, nu ca o aveau pe barbie, nu aveau deloc pur si simplu. Daca e sa fiu un pic rautacios (frustrarea lipsei de cafea isi spune cuvantul :-) ) as spune ca, dupa privirile pe care mi le aruncau, nici nu prea erau obisnuiti cu acest accesoriu de nici o parte a tejghelei.
In fine, astept sa iau cafelele, deja imi faceam scenarii in cap cum o beau cu noduri, cand vine momentul apoteotic: intra un furnizor cu juma de sac de cafea (cred, nu m-am uitat foarte atent) care ii intinde fetei hartiile sa i le semneze. Iar aceasta trage un stranut sanatos peste foile respective. A fost momentul si gestul care m-a determinat sa iau cafelele, sa ies si sa le las pe treptele de langa intrare. Si sa regret si ocolul si timpul petrecut in trafic pana acolo.
Pacat de cafea, anul trecut era buna...:-(

Reply
Strănutul era sănătos cu apa de mare. Eu când m1sm o tors din concediu am făcut obligatoriu trstil ca altfel nu ma primeau om intifada împotriva covrigul ui. Și a ieșit negativ. Acasă beneficiez de mult praf s-o pulberi. Aici strănutul spune altceva. Dar acolo am golit sinusurile. ?Marea curata.

Cred ca Huawei ul meu e fabricat în Wuhan. Altfel nu înțeleg de ce omulețul mic și galben îmi sabotează de fiecare data scrierile.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
(30-07-2020, 23:30)stove Wrote: Din pacate trebuie sa marturisesc ca am fost foarte dezamagit de personalul cafenelei in ceea ce priveste masurile de protectie anticovid.
Am facut sambata un ocol pana la Corretto la terminarea sejurului la mare fiindca imi ploua in gura dupa o cafea buna. Am intrat frumos cu masca pe fata, niciuna din cele doua persoane de la bar nu aveau masca. Nu ca o purtau sub nas, nu ca o aveau pe barbie, nu aveau deloc pur si simplu. Daca e sa fiu un pic rautacios (frustrarea lipsei de cafea isi spune cuvantul :-) ) as spune ca, dupa privirile pe care mi le aruncau, nici nu prea erau obisnuiti cu acest accesoriu de nici o parte a tejghelei.
In fine, astept sa iau cafelele, deja imi faceam scenarii in cap cum o beau cu noduri, cand vine momentul apoteotic: intra un furnizor cu juma de sac de cafea (cred, nu m-am uitat foarte atent) care ii intinde fetei hartiile sa i le semneze. Iar aceasta trage un stranut sanatos peste foile respective. A fost momentul si gestul care m-a determinat sa iau cafelele, sa ies si sa le las pe treptele de langa intrare. Si sa regret si ocolul si timpul petrecut in trafic pana acolo.
Pacat de cafea, anul trecut era buna...:-(

Bine că nu ai luat și tu vreo două perechi de palme că ți-ai 'permis' să intri cu masca pe față!
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)