Welcome Back Log In Create Account

Skywalker, fum alb ! 'DF'-ul prajitoarelor home

Pe Merci Chef Kitchen Equipment Store
https://a.aliexpress.com/_EJMQvzQ
Codul "CBR1CODE" aduce o reducere extra de 60$ la comenzi de peste 492$
Pentru https://a.aliexpress.com/_EJ1p7Fw e o reducere de 584 lei in total, împreună cu un cupon AliExpress din prima pagina. 
[Image: QR5YMu8.jpeg]

Cuponul este valabil până pe 12 decembrie

Celălalt cupon este "BF4997" valabil până pe 3 decembrie
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
Scump , dincolo era mai ieftin  Biggrin . Eu momentan am renuntat tentatiei dar din ce am mai citit pe aici : https://www.avxcafe.hu/skywalker-delta-g...ron-344993 asta pare ca are un pret bomba :)
● Staresso Mirage Plus ● Aeropress ● Kingrinder K6 ● 2xKinu M47 + POB ● Soy C2, C3 ● Levier chinezesc

Reply
Nu stiu ce ai citit acolo, dar tot nu merita.
Stiu ca ti-e greu sa crezi sau sa intelegi, dar panoul ala de control si operarea lui sunt afronturi aduse inteligentei unui... vest european.
Gandeste-te doar ca a fost 800 euro si au redus-o la 500, in timp ce V1 este mentinut la 400 Confused
Sunt convins ca este reducere AVX, ca sa scape de ele, prea le evita lumea, cei care s-au informat si stiu ce sa ceara de la un prajitor.
Vad ca au 5 bucati in stoc, hai sa le urmarim cum (nu) se dau Tongue

Reply
(28-11-2025, 18:57)Sorin0311 Wrote: Scump , dincolo era mai ieftin  Biggrin . Eu momentan am renuntat tentatiei dar din ce am mai citit pe aici : https://www.avxcafe.hu/skywalker-delta-g...ron-344993 asta pare ca are un pret bomba :)

+ Pe lângă ce a spus @renatoa nici nu poți să faci comanda cu livrare in Romania de pe site-ul AVX
Eu am simulat
Când schimbi pe România nu mai ai opțiuni de livrare
Probabil trebuie sa te ocupi de transport

https://www.avxcafe.hu/skywalker-alpha-g...%B6l%C5%91

https://www.avxcafe.hu/skywalker-delta-g...ron-344993

https://www.avxcafe.hu/skywalker-delta-g...%B6l%C5%91

Astea sunt cele 3 variante de la AVX 
Nu știu care ar fi diferența dintre ultimele 2 in afara prețului

Reply
Nu , primesti email cu cotatia de transport dupa ce comanzi. Sau te ajuta un coleg forumist din zona Oradea si te rezolva in 2h cu ridicare de la ei . :) Ultimele 2 sunt identice , pretul mai mic e de BF si in cantitate limitata.
● Staresso Mirage Plus ● Aeropress ● Kingrinder K6 ● 2xKinu M47 + POB ● Soy C2, C3 ● Levier chinezesc

Reply
Am înțeles
Dar pe asta o știai? 
https://barshaker.ro/prajitor-cafea-skyw...rt-roaster
E la Barshaker din 26.11.2025 pe site. Smile
Ce zici @renatoa

Reply
Bravo Barshaker !
De ce nu si Skaywalker V1 ? el este regele.
DeLonghi ECP 35.31 / AVX CG301 / Arco / Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant

Reply
Asta vreau și eu să știu @MyR

Daca aduc v1 și piesele de schimb sunt tari rău de tot

Reply
Pai e cel de la AVX, la pretul de 649 Euro, de non-BF.
Luate direct de la fabricant, Akimita, unde daca iei 5 bucati baxul minim costa putin peste 400 Euro bucata + transportul.
Adaugand TVA, ajung la putin peste 500 Euro bucata. Pana la 650 este marja de profit si garantii.
V1 ajunge cam pe la 360 Euro, tot minim 5 bucati.
ITOP pe Aliexpress inca le tine la 800$ (V2), nu stiu cat le va mai merge...

Nova din pacate nu prea vad sanse curand la AVX... comanda minima este de 100 bucati, nu prea e piata pentru asemenea cantitate. Asa ca acum e momentul, pana la BF-ul urmator.

Serios, cine are cea mai mica intentie, sa actioneze acum, stiu din anii anteriori ca din ianuarie preturile sar in sus si nu le mai scad pana la sfarsitul lui 2026. Cu greu ma stapanesc sa nu comand un Nova la 1665... sunt convins ca nu voi ramane cu el.

Reply
Eu acum as vrea sa intru in lumea asta
Dar sunt și mai nehotărât pe ce model să merg
1. CBR-3 200g
2. CBR-1 500g
3. CBR-2 500g
De prăjit o să prăjesc pentru mine și eventual 1-2 apropiați 
Varianta 3 (CBR-2) e deja la Barshaker și asta e un plus 
Varianta 2 (CBR-1) e cea spre care mă tot duc
Iar varianta 1 (CBR-3) parca îmi pare cam mica cantitatea dar poate mă înșel

Reply
500g este un maxim maximorum care vine cu mult compromisuri, e pus acolo de marketing, sa agatze pe cei lacomi.
Eu nu l-as folosi peste 400g, si asta mai mult ca e un divizor exact al unei cantitati de 2kg.
Personal prajesc doar 250 si 333g.
Nici modelul zis de 1 kg, desi marketat ca 1200 grame maxim, nu se comporta prea bine peste 850g.

Cu Nova as praji 167g, nu ca stiu eu ceva ca nu s-ar comporta bine la 200g, dar mi-ar fi mai lesne cantitatea asta cu fluxul meu de consum.
Apropo, pe undeva, initial, cand se chema Cubean, in faza de prototip, era cotat drept 300g cantitate maxima, chestie care nu o mai regasesc in specificatiile Nova... sau mi-a scapat mie.... Confused
Oricum, ca putere si dimensiuni nu vad nimic in neregula ca Nova sa nu poata duce 250g.

Nu vad care ar fi jena ca BS sa aduca V1, il are mai la indemana decat ii este sa ti-l trimita dumitale la Constanta :)
Puneti o intrebare.

Reply
Am întrebat
Că așa am aflat de modelul de pe site
Dar nimic 
Răspunsul a fost că au modelul mai scump și atât

Apropo de cantități și eu am zis că tot 333g o șarjă (adică 1kg/3)

Reply
(28-11-2025, 23:59)renatoa Wrote: .........
Apropo, pe undeva, initial, cand se chema Cubean, in faza de prototip, era cotat drept 300g cantitate maxima, chestie care nu o mai regasesc in specificatiile Nova... sau mi-a scapat mie.... Confused
Oricum, ca putere si dimensiuni nu vad nimic in neregula ca Nova sa nu poata duce 250g.
.........
"Open the injecting door and inject the green beans (150-300g)" -extras din manualul Nova.

Reply
In sfarsit !
Itop a scos la vanzare si piesele de schimb pentru Skywalker V2 .
O miscare excelenta pentru cei care doresc sa mentina prajitoarele cat mai mult timp in functiune.

I just found this on AliExpress:
https://a.aliexpress.com/_Eyju5Vm
DeLonghi ECP 35.31 / AVX CG301 / Arco / Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant

Reply
Pai le are si AVX, mare parte din ele...

Reply
Prea scumpe la avx.
Poate apar si la Barshaker ?

Reply
(28-11-2025, 20:07)Sorin0311 Wrote: Nu , primesti email cu cotatia de transport dupa ce comanzi. Sau te ajuta un coleg forumist din zona Oradea si te rezolva in 2h cu ridicare de la ei . :) Ultimele 2 sunt identice , pretul mai mic e de BF si in cantitate limitata.
Am dat să finalizez comanda și aici se blochează.
Nu pot sa trec mai departe sa fac comanda

[Image: HR51uNI.jpeg]

Reply
(28-11-2025, 22:47)cyrusct82 Wrote: Asta vreau și eu să știu @MyR

Daca aduc v1 și piesele de schimb sunt tari rău de tot

Adevărul este că am adus 'Skywalker Delta Gen 2' pe comandă specială pentru un client, dar odată ce l-am introdus în sistemul nostru, a apărut automat și pe site. Zona de home roasting m-a atras dintotdeauna și am mai listat câteva produse în trecut, dar din lipsă de timp a trebuit să sacrificăm această categorie. Deocamdată este disponibil doar acest produs, dar nici acesta pentru mult timp, deoarece stocul este pe sfârșite.

Îmi place să testez personal produsele, dar cum anul acesta am avut mult mai puțin timp pentru teste, acest brand mai are de așteptat puțin la mine :)) Cred în ideea că dacă un produs mă convinge pe mine și îl folosesc o perioadă bună de timp, atunci probabil și alții vor fi mulțumiți de el. Cum acest lucru nu s-a întâmplat încă cu Skywalker, nu pot să îmi dau prea mult cu părerea despre el.

Ca exemplu, folosesc espressoarele AVX activ de 4-5 ani (chiar și acasă, zilnic). Ba chiar am ajuns în punctul în care am dus Lelit Bianca și La Marzocco Mini la sediul firmei, pentru că nu mai aveam nevoie de ele acasă. (Nu am suficient timp să le exploatez la adevăratul lor potențial, așa că de ce să ocupe mult loc degeaba?). De aceea, în prezent folosesc un DB1 PRO. Acesta a fost chiar ultima versiune demo înainte de producția în serie, deci a fost „forjat” în cafenea jumătate de an, a fost și prin străinătate, iar acum e la mine de vreun an cred... Și după atâtea drumuri și utilizare intensă, acum vreo 2 luni l-am dat tehnicianului de service doar pentru că alunecase un furtun și picura puțin. :)

Home roasting-ul este încă un pic departe pentru mine, dar sunt deschis la lucruri noi... acum trebuie doar să le dedic mai mult timp. Shy Blush
--Only God Can Judge Me--

Reply
https://www.amazon.de/dp/B0DZ2DDDVG/?col...LRIX&psc=1

2226 lei + 504 lei transport pentru Alfa 

Tot la Barshaker e mai ok cu reducerea de forum pentru Delta 2970 lei

Reply
Pai pe Ali V1/Alpha a fost aproape 2000 in zilele BF... atunci era momentul. Confused

Chiar si la aceiasi bani nu as lua Delta, pur si simplu ma ucide bataia de joc a resurselor la care s-au dedat avand ecranul ala la dispozitie... sa ai capabilitati grafice si sa scoti ceva mai incapabil decat un controller pur numeric, asta e o performanta.
Mai ales ca totul se putea face pe un ecran de telefon si sa tai +100 Eur/$ din pret.
Daca esti nou in bransa probabil o sa ti se para logic ce vezi acolo, fiindca nu stii ce pretentii sa ai de la asa ceva, dar pe masura ce avansezi va incepe chinul. Daca mi-ai da unul as arunca controlerul si tot la ce am acum as ajunge.
Adica l-as folosi ca un V1.

Reply
Nu va mai lasati amagiti de marketing.
Skywalker V1 + adaptor by @renatoa ( max 150 lei piesele pe aliex si nu se deschide prajitorul) este excelent pentru prajit casnic. Va ofera toate informatiile necesare pentru o prajire de calitate. Tine si la tavaleala. A prajit un coleg, 140 kg in aprox jumatate de an, fara mentenanta, apoi a inlocuit lampa ( aprox 150 lei ) si a continuat sa prajeasca, cred ca deja a trecut de 300 kg.
[Image: tglzB77.jpeg]

Reply
Eu tot V1 vroiam dar m-am lăsat păcălit de oferta AVX care sunt aproape de noi.
Am scris și vrei 2 mailuri către ei dar până acum nu am primit răspuns. 
Ieri am văzut răspunsul lor către cineva de pe Discord și eu cel din atașament  Cry
[Image: gB4soXC.png]

Vad că acum cel de pe Amazon e la 2000 lei + transport 2500
[Image: QgpzD4x.jpeg]

Acum pare oferta mai buna decât pe AliExpress. 
Dar totuși la AliExpress mai totdeauna apar coduri de reducere cum au fost de Black Friday.

Reply
Ce v-am spus eu
Au apărut deja coduri la AliExpress cu valabilitate începând cu 08.12
[Image: MakgqSH.jpeg]

Reply
Până la urmă am făcut comandă de la Barshaker.
Pentru cei interesați să știți că acel termen de livrare de 24/48h afișat pe acolo nu este valabil. Termenul de livrare este de 1 săptămână deoarece produsul este adus doar la comandă.

Reply
Din moment ce ti-l aduce pe comanda, ai incercat sa ii ceri explicit sa iti aduca V1, la AVX exista ambele? Confused
Daca te-ar fi refuzat, atunci am avea un motiv de interpelare... chiar as fi curios de ce o astfel de favorizare a unui produs inferior...

Reply
Am vorbit cu colegul Myr mai devreme. Exact asta l-am întrebat. 
Daca tot se face comandă de ce nu se poate să comand varianta Alpha.
Răspunsul a fost că doar acest produs aduc și țin momentan in gama, că încă nu au decis directia finală și momentan tot ce pot oferi este discountul de 10%.

Oricum îl aștept să vina săptămâna viitoare pe Delta și asta e.
Dar poate pentru alți viitori colegi prăjitori poate vor aduce

Reply
Se pare ca aiu pus in sfarsit ventilator intern... dar nu stiu de ce am o presimtire ca doar la modelele US...

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
cei de la itop tocmai postara un video cu un model avand un cod nou, CBR-4, dar eu nu vad diferente fata de Delta/V2/CBR-2... Confused

Reply
Mi-a venit și mie utilajul de la Barshaker și......... SURPRIZĂ 
Desfac ambalajul deasupra manual Skywalker Alpha, nu-i problemă poate e doar manualul, scos din cutie și nici urmă de Delta era Alpha in toată regula. 
Sunat la Barshaker vorbit cu ei rezolvat cu un discount peste cel de 10% forum. Le-am spus că eu îl păstrez că oricum varianta Alpha am vrut dar nu la prețul de Delta de pe site.

Reply
Asta fu... the light side of the FArce ! Smile
May the crack be with you !

Nu zici si noua ce numar de serie ai? Eticheta de pe spate... cum se vede in poza de mai sus... 202503427

Reply

Forum Jump:

Browsing: Cafeole, 3 Guest(s)