(28-11-2025, 22:47)cyrusct82 Wrote: Asta vreau și eu să știu @MyR
Daca aduc v1 și piesele de schimb sunt tari rău de tot
Adevărul este că am adus 'Skywalker Delta Gen 2' pe comandă specială pentru un client, dar odată ce l-am introdus în sistemul nostru, a apărut automat și pe site. Zona de home roasting m-a atras dintotdeauna și am mai listat câteva produse în trecut, dar din lipsă de timp a trebuit să sacrificăm această categorie. Deocamdată este disponibil doar acest produs, dar nici acesta pentru mult timp, deoarece stocul este pe sfârșite.
Îmi place să testez personal produsele, dar cum anul acesta am avut mult mai puțin timp pentru teste, acest brand mai are de așteptat puțin la mine :)) Cred în ideea că dacă un produs mă convinge pe mine și îl folosesc o perioadă bună de timp, atunci probabil și alții vor fi mulțumiți de el. Cum acest lucru nu s-a întâmplat încă cu
Skywalker, nu pot să îmi dau prea mult cu părerea despre el.
Ca exemplu, folosesc espressoarele AVX activ de 4-5 ani (chiar și acasă, zilnic). Ba chiar am ajuns în punctul în care am dus Lelit Bianca și La Marzocco Mini la sediul firmei, pentru că nu mai aveam nevoie de ele acasă. (Nu am suficient timp să le exploatez la adevăratul lor potențial, așa că de ce să ocupe mult loc degeaba?). De aceea, în prezent folosesc un
DB1 PRO. Acesta a fost chiar ultima versiune demo înainte de producția în serie, deci a fost „forjat” în cafenea jumătate de an, a fost și prin străinătate, iar acum e la mine de vreun an cred... Și după atâtea drumuri și utilizare intensă, acum vreo 2 luni l-am dat tehnicianului de service doar pentru că alunecase un furtun și picura puțin. :)
Home roasting-ul este încă un pic departe pentru mine, dar sunt deschis la lucruri noi... acum trebuie doar să le dedic mai mult timp.