Fast forward, un an si cateva luni mai tarziu... am primit un Skywalker V1 nou la modat pentru un coleg.
Surprize, surprize... multe lucruri schimbate, de unele stiam, de altele n-am auzit pana azi...
Intai la hardware... le iau pe rand in ordinea in care le-am observat
- in fata, la toboganul de incarcare nu mai exista pragul opritor... care a fost initial la mine si l-am indepartat ca ma incomoda... pentru cine nu stie de ce e vorba. ma refer la ce a facut dumnealui aici:
https://homeroasters.org/forum/viewthrea...post_78302
Indepartarea acelui prag face posibila observarea lampii, de care voi povesti mai jos.
- apoi, in spate, are din fabrica decupare de ventilatie in dreptul radiatorului cu problema, dar... lipsa ventilator... s-au zgarcit ca tziganu... si pe deasupra au obturat decuparea cu un carton, sa nu cumva sa adie aer pe acolo...
Oricum ar fi de incompleta, e binevenita decuparea asta, face mai simpla modarea cu ventilator.
- elicea de la ventilatorul de airflow pare mai solida, o tabla mai groasa, si se prinde cu surub acum, nu prin presare, cum a sosit cazuta la unii dintre noi, early adopters, desprinsa din transport
- si... am lasat la urma cireasa... aparent au schimbat lampa, nu mai vad filamentul de carbon, ca la primele ! nu mai vad de fapt nimic cand e aprinsa, parca ar fi sticla mata. Si la 100% are are o lumina de halogen, ca de bec normal, stralucitoare... o masuratoare in IR pe lampa arata 2000 grade, ca la un halogen, nu 1200 grade ca la carbon.
Acum schimbarile soft...
- in preheat la modurile auto i-au bagat o adiere... de 20% aer, ca sa protejeze lampa un pic... sau poate noua lampa se incinge prea puternic... dar puterea au lasat-o tot la 100%, din pacate...
- din motiv de lampa noua, banuiesc... au schimbat temperaturile de preheat si nivelele de putere, la modurile auto... 190-200 grade in loc de 200-220, iar nivele de putere sunt 65% pentru spalate, si 60% pentru naturale.
Din pacate nu s-au putut abtine sa nu comita o prostie cu ocazia asta... au incurcat profilele, acum profilele 1x par sa fie de washed si 2x de naturale, daca e sa ne luam dupa noile temperaturi de preheat si puteri in modurile auto.
Cine e fan moduri auto si schimba prajitorul va avea de lucru ca sa isi gaseasca vechile stiluri.
Pe spate exista acum niste stickere, care par sa fie un cod al datei de fabricatie, plus serial number... pe cel in discutie am 202404527, banuiesc ca ar insemna fabricat in aprilie 24, desi pare cam indepartata data.
Care aveti stickere similare poate postati aici ce coduri aveti voi si cand le-ati cumparat.
Eu n-am avut asa ceva.