Welcome Back Log In Create Account

Reducere 10 - 20% pentru cafele internationale la Pretty Good Coffee

O singura data am experimentat easybox full fiind plecat in alta localitate si am comandat acolo. Uzual easybox-ul de la care ridic eu se incarca in jur de ora 15, dar au fost situatii cand s-a incarcat si la ora 17 sau chiar 20. De BF se mai intampla ca un anumit easybox sa nu mai fie disponibil.

Eu prefer sa dau cativa lei in plus, decat sa astept curierul la nu stiu ce ora are chef sa vina, evident ca in functie de firma de curierat fiecare are alta ora de livrare. In general, faptul ca nu se livreaza coletele la easybox, pentru mine este un criteriu eliminatoriu, cu rare exceptii din motive bine intemeiate. Una dintre exceptii fiind coletele de la PGC.  Smile Sunt si prajitori de cafea din Romania care trimit si la easybox, de obicei prin intermediul unor integratori de firme de curierat.

Reply
Chiar va multumesc mega mult de idee si sfaturi. Am decis sa punem pe lista aceasta implementare :)
Sper sa fie una de succes si cat mai ok implementata.

Am setat ca deadline Sfarsit de Iulie pentru aceasta si vom vedea cum o facem cat mai ok si cum o sa functioneze.
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini

Reply
(26-06-2024, 11:59)cristi5922 Wrote: Nu exista vreo statistică la curier cu situațiile de easybox full?
Pentru colete non voluminoase nu am pățit niciodată în București să am easybox full chiar în cartierele numai cu blocuri.

Razvan cred ca se referea la faptul ca nu a gasit boxuri libere pentru incarcare.
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU.  Aeropress+Timemore C3

Reply
Da, e valabil in ambele sensuri, dar e mai complicat pt incarcarea lor.

Pentru ca vine o comanda la ora 12:00, eu fac comanda la 12:05 si awb si tot, si o duc la ora 15 la easybox cand le duc pe toate.
Este foarte posibil ca pana la ora 15 sa nu mai fie loc pentru toate comenzile. Si sunt zile cu multe comenzi.

Dar hai sa incercam si vedem cum merge :) Why not
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,

Reply
(26-06-2024, 11:28)anyidulike Wrote:
(26-06-2024, 09:34)renatoa Wrote: Pai box-urile sunt cu cel putin o zi mai lente decat livrarea la usa... si nu castigi mai mult de 1-2 lei...
Cel putin asta este experienta mea. Confused
Pentru tarifele cele mai mici puteti incerca un parteneriat cu cei de la curier-online.

Da, sunt mai lente, dar diferenta de pret cred ca mai mare, eu am platit 12 lei livrare la box pt cafea ( nu prin EMAG )

Vezi niste tarife comparative mai jos, locker vs la adresa. Doar la fan este diferenta mai mare de 2 lei.

Reply
Mersi frumos de recomandare.

Reply
Suna a minor potential additional comfort on the user side with major potential impact on the business side.

vad mai degraba problema/solicitarea  la curier - sa poti solicita livrare la locker daca nu te sincronizezi la livrare
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Pana la urma, nu firma ci omul sfinteste locul.
Pachetele astea pleaca dintr-un loc fix, sediul celui care vinde... care locatie este deservita de acelasi om, nu se schimba alocarea pe traseu nici macar anual.
Pe criteriul asta eu prefer DPD, pentru ca baiatul e un dulce, sta la blocul vecin, duba DPD e parcata langa masina mea, si stiu ca vine sa imi ia pachetul in maxim o ora la plasarea comenzii. Sunt obiectiv, nu ? :D
In timp ce operatorul Fan e un lasa-ma sa te las... in primul rand nu raspunde la telefoane.
Evident ca in alt colt de tara situatia poate fi exact invers...
Dar daca as avea o afacere care sa implice expediere de cateva pachete pe zi, pe criteriul asta mi-as alege parteneriatul, calitatea celui care vine sa imi ridice marfa, nu pe un leu diferenta la tarif.

Reply
Mega true ceea ce spui si iti/va povestesc ca am facut multe compromisuri pentru asta si nu e fair deloc.

Atunci cand aleg firma de curierat cu care trimit, conteaza cel mai mult cum ajunge coletul, pentru ca am observat bazat pe feedback uri, ca sunt probleme la anumiti curieri in anumite zone din tara. Si atunci stiu sa nu mai trimit de ex prin Fan in Iasi ca au probleme de personal la depozitul de acolo, sau prin DPD la Timisoara, etc.

Dar pentru mine, ca si cel care pregateste coletele si business overall, conteaza enorm cine ridica coletele si cat de flexibil este. Pentru ca pot trece peste o persoana cu un mood mai "grumpy" chiar daca ne vedem zilnic, dar nu pot trece peste o persoana care nu vine in ziua X sa ia coletele din nush ce motiv, lucru care are un impact asupra experientei.

Au fost mega multe situatii cand am luat 20 de colete, m-am urcat in masina si m-am dus unde era curierul cu masina pentru ca "Nu ma mai intorc in zona aia, vin maine". Si pt mine conteaza enorm sa ajunga cafeaua de pe o zi pe alta.

Deci da, cel care ridica coletele, pentru mine, face o mare diferenta in firma de curierat principala cu care aleg sa lucrez.

Reply
Buna dimineata colegi espressomani,

Astazi facem o promotie cafelelor de la Tim Wendelboe, printre care si Geisha Caballero, pe care am readus-o in stoc.

Stocul este limitat la acestea si nu se vor putea precomanda dupa.

Aici gasiti toate cafelele ce sunt in aceasta campanie si care se vor livra in 24/48 de ore in functie de ora la care se plaseaza comanda.

Zi faina si saptamana usoara sa aveti,
Razvan

Reply
Buna dimineata oameni faini,

Sper ca v-ati baut cafeaua de dimineata :) Vin catre voi cu noutati pentru saptamana aceasta.

Am implementat selectia de curieri pe site (aveti la dispozitie FAN/Cargus/DPD) pentru Door2Door siiiii acum aveti si posibilitatea de EasyBox si FanBox.

Noi am facut destul de multe teste in weekend, dar am rugamintea catre voi daca e ceva ce nu vi se pare ca functionat ok, va rog sa imi spuneti, in DM, mail, Instagram, orice. Ne ajuta feedback ul.

Reply
Buna dimineata colegi,

Va multumesc super mult pentru feedback-urile de ieri. Inca ma obisnuiesc cu atatia curieri, dar este ok. Pare ca merge bine si ma bucur sa vad ca va ajuta easybox-urile si fanbox-urile. 
Momentan inca "invat" orele de ridicare are celor de la Sameday asa ca imediat ce voi avea o confirmare pt ele, le voi pune si pe site.

Am adus cafele in stoc de la People Possession si de ieri au intrat ca si prajitorie in categoria Always in stock:

1. Hydro Jam - Am prins ultimele 12 cutii din acest lot :D :D
2. Columbia – Cocoa Deluxe
3. UFO NBA
4. Colombia – Catiope Nitro
5. Colombia – GSH 468

Cafelele sunt deja in stoc si le livram.

Aseara au ajuns si capacele de silicon pentru acestea CAN-uri si incepand de astazi vom livra fiecare cafea de la People Possession impreuna cu capacelul de silicon.

Zi frumoasa sa aveti
Razvan

Reply
Salutare oameni faini,

Avem cafele noi ce urmeaza sa ajunga. Suntem mega exited de ele.
Vom incepe cateva colaborari noi si de alte produse de specialitate precum Cold Brew, Cascara, Ceai de specialitate si accesorii de la diversi roasteri, pentru a avea o experienta cat mai complexa si sa gasiti mai multe produse apropiate cafelei.

Ne-am decis sa facem o campanie de Sales cu mare parte din cafelele pe care le avem deja in stoc.
Asadar, astazi incepand cu ora 14:00 vom incepe aceasta campanie si vom avea reduceri intre 10% si 50%.

Perioada de campanie este de astazi de la 14:00 pana Duminica la 23:59.

Toate cafelele vor fi predare curierilor Luni, 29 Iulie. Am ales sa dam drumul astazi si sa livram luni, pentru ca acum puteti selecta intre mai multi curieri si easybox-uri si ne asteptam la multe comenzi, asa ca avem nevoie de timp extra sa le facem pe toate si o sa folosim weekendul.

Cateva note de subsol:
NU vor intra in promotie cafelele lunii acesteia, de la Father Carpenther si Concept Coffee.

Pentru cei ce aveti deja comenzi ongoing, se vor livra astazi si vom include cate un cadou, in functie de valoare comenzii, pentru ca vrem sa fie fair.

O sa anuntam si aici cand incepe campania.
O vinerea usoara sa aveti Smile
Razvan

Reply
Imi cer mii de scuze. Site-ul e down.
Lucrez ca il resturez . BRB

Site-ul este UP and Running.

Sorry de situatie :)

Reply
Actualizand stocul ne-am dat seama ca avem 2 pungi de cafea la 125g dintre cele "rare", de la DAK pe care le luasem pentru noi si pe care nu am mai apucat sa le testam.

Asa ca am zis sa facem un lucru dragut si le vom darui unor oameni faini, iubitori de cafea, care ne sustin proiectul. Si cred ca e frumos sa dam si inapoi cat de mult putem.

Dintre cei care plaseaza o comanda intre astazi si duminica seara, cat tine aceasta campanie, vom alege 2 ID-uri de comenzi si le vom trimite cate o cafea din cele doua.

Vom posta si aici ce nr de comanda primeste cafelele.

P.S Amandoua au profil de filtru dar cred ca ies super bine si in espresso :)
Razvan

[Image: 2SXvFHq.jpeg]

Reply
Salutare si multumim pentru ca ne delectati cu cafea buna. O mica observatie, se pare ca nu se poate aplica codul ESPRESSOMANGUEST, am in cos niste cafele de la Concept Coffee. Are legatura cu campania din desfasurare?
Brew: Comandante C40 MK3 | Fellow Stagg EKG | Orea V4 | V60 | Pulsar | Aeropress | TIMEMORE Cold Brew

Reply
Salutare @Radoslav

Iti multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase si pentru mesaj. Am reactivat acum codurile pentru abonamente si cafelele din Guest of the Month.

Poti plasa comanda folosind codul ESPRESSOMANGUEST si totul ar trebui sa fie ok.

Multumesc inca o data Smile
Razvan

Reply
Salutare colegi

Va multumesc mega mult pentru comenzi.

Am inceput sa le pregatim. Unele din ele, le vom pune deja la easybox si fan box pentru a putea fi ridicate din timp si mai usor de catre curieri. Toate vor fi preluate luni de catre curieri si cel mai probabil marti vor ajunge la voi.

Campania continua pana duminica seara.
Comenzile ce contin cafele la Precomanda, se vor livra incepand cu 6 August si vor avea ca data de prajire, 29 Iulie.

Multumesc mult si un weekend fain sa aveti,
Razvan

Reply
Salutare colegi espressomani,

Mai am cateva colete de pregatit. Iar la noapte le vom duce la easybox-uri si fanbox-uri unde este cazul, celelalte urmand sa fie predate curierilor maine.

Daca nu ati apucat inca, mai puteti comanda cu reducere inclusiv astazi toata ziua. In limita stocului disponibil.

Zi faina sa aveti,
Razvan

Reply
Salutare oameni faini,

Doua lucruri am sa va anunt:

1. Am facut restock la People Possession. Cafelele noi sunt deja pe site si pot fi comandate de aici.
2. Ne-am hotarat sa luam cateva zile de vacanta, incepand de Luni 19.08 si pana Miercuri 21.08 (inclusiv), deci 3 zile.

Comenzile ce vor fi plasate in toate aceste 3 zile, vor fi predate curierilor Joi dimineata, ca sa ajunga la voi vineri.

Toate comenzile plasate in weekend inclusiv astazi pana la ora 21, vor fi predate curierilor maine dimineata. Iar apoi urmatoarea predare se face Joi.

Sa aveti un weekend minunat in continuare.
Razvan

Reply
Salutare colegi,
Am facut restock la cafelele de la Friedhats si Dak, dar am adus si cateva noi:

Dak:
Restock la Alchemist, Milky Cake, Fluffy Peach, Strawberry Kiss, Lulo Bingo, Pink Blossom
NOU: Costa Rica - Cherry Pick

Friedhats:
Restock la: Ethiopia Buku SayisaColumbia La Muralla Geisha, Aristobulo Rayo Geisha,
NOU: Ethiopia – Nesru Aba Nura, Kenya AA Tekangu, Guatemala Micaela Jacinto, Peru – Aina Uscamayta Gesha

Toate cafelele sunt deja pe site si pot fi comanda din stoc.

Reply
Am un update pentru partea de livrari.
Avem un cost renegociat cu cei de la Sameday, asa ca de acum inainte o atat pentru Door2Door cat si pentru Easybox, pe site gasiti preturile noi, care sunt cu 20% mai mici decat le aveam noi inainte.

In momentul de fata, facem acelasi lucru si cu Fan Curier si speram ca sapt viitoare sa avem si aici costurile actualizate.

Am decis sa eliminam Cargus din portofoliul nostru de curieri, deoarece am avut destul de multe plangeri la adresa lor, inclusiv cateva colete pierdute.
Scopul este sa avem 3 curieri activi pe site, deci o sa lucram sa adaugam inca unul nou.

Va doresc un weekend mega fain,
Razvan

Reply
Salutate colegi,

Am adus in stock doua cafele noi de la Tim Wendelboe, cu prajire pe 21.08
Este vorba de:

Ethiopia Echemo (Organic) procesata Washed - Prajire Light
si
Kenya Gachatha - Procesata Washed - Prajire Light (disponibila si cu prajire pt espresso)

Acestea sunt disponibile pe site.

Zi faina sa aveti
Razvan

Reply
Salutare,

Am adus in stoc cafele noi de la La Cabra, care pot fi deja comandate cu livreaza imediata.

Brazilia Santo Antonio - Procesare Naturala / Varietal Catuai
Ethiopia Danche - Procesare Washed / Varietal Heirloom
Guatemala Antonio Medina - Procesare Washed​​​​​​​ / Varietal Caturra
Columbia Potosi - Procesare Washed / Varietal Pink Bourbon
Columbia Potosi XO - Procesare Naturala / Varietal San Juan
Guatemala La Colina Geisha(100g) - Procesare Washed / Varietal Geisha

​​​​​​​Zi faina sa aveti

Reply
Salutare colegi,

Aducem din nou in stoc, dupa destul de mult imp, Manhattan Coffee Roasters.

Am ales
Inacio Suarez (E+F)
Ethiopia Shoondhisa (E+F) si
Diego Bermudez (E+F)

Toate sunt deja in stoc si gata sa fie livrate rapid.

O zi mega faina sa aveti,
Razvan

Reply
Salutate colegi iubitori de cafea

Astazi am facut restock la cafelele de la TIM Wendelboe si am adus asa:

1. Ethiopia Echemo, care vad ca a facut furori si care primeste feedbackuri foarte faine.
Este back in stock.
2. La fel si Kenya Gachatha care acum este inapoi in stoc.
3. A aparut si Honduras Caballero Catuai, varianta pentru espresso este acum disponibila.

Toate sunt in stoc si se livreaza cat de rapid cu putinta :)

Zi faina sa aveti si va doresc o saptamana mega productiva.
Razvan

Reply
Salutare colegi,

Am refacut stocul ca mult dintre cafelele de la Friedhats si DAK.
Si am readus in stoc Chiroso se la A.M.O.C impreuna cu Aji, care fac parte din cafelele speciale de la acestia.

Le gasiti pe site si se livreaza direct din stoc.

Zi faina sa aveti,
Razvan

Reply
Salut,

Ori nu le vad eu, ori cred ca trebuie actualizată și data prăjirii
WPM Primus | Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Kinu | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE, J64V

Reply
Salut Cristi

Mersi frumos de observatie. Chiar la asta lucram cand am postat, sa modific paginile de produs.

Mi-am dat seama ca facem restock la unele cafele, din care mai avem de ex varianta de Espresso. Si avand pe site doar o data de prajire, mereu am ales sa punem cea mai veche data pe care acea cafea o are.
Dar am observat ca poate exista un gap destul de mare intre ele, asa ca de acum o sa le separam si o sa scrie la fiecare cafea (care are ambele profile de prajire E/F) sa fie trecute datele separate.

Am introdus deja asta pentru cafelele de la DAK si Friedhats si urmeaza toate celelalte in acest weekend.

Mersi inca o data de observatie.
Razvan

Reply
Buna dimineata colegi,

Avem o prajitorie noua pe site. Cred ca stiti de ea, pentru ca de la voi au fost multe cereri pt aceasta.
Este vorba de April din Copenhaga.

Cafelele au ajuns deja, sunt pe site si se livreaza direct din stoc.

Le gasiti pe toate aici:
https://prettygoodcoffee.ro/cafea-de-spe...ock/april/

O saptamana usoara sa aveti,
Razvan

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)