Salutare colegi espressomani,
As vrea sa va multumesc inca o data pentru feedback-urile pe care ni le-ati dat in sesiunea de acum cateva luni. Am lucrat destul de intens la unele si la imbunatatirea experientei, iar astazi vreau sa va povestesc despre ce vom implementa nou in experienta cu noi:
Ce imbunatatiri vom aduce in perioada imediat urmatoare:
- Am implementat
plata Ramburs pentru categoriile non-abonamente. Momentan o sa functioneze la nivel Beta, adica sub observatie pt 3 luni de zile si in functie de utilizare si de impact vom decide daca vom face implementarea finala.
Aceasta functionalitate este disponibila incepand chiar de astazi.
- Vom implementa (in sfarsit) programul de
Loyalty in care fiecare o sa primeasca puncte bazat pe mai multe criterii si unde vom avea 4 niveluri de rewards,. Vom detalia asta separat -
Deadline pt implementare: 08 Iulie
-
Prajitorii - Vom aduce prajitorii noi si mai speciale. Am inceput deja cu TIM Wendelboe si vom continua si cu altii(Standout, Mame, Koppi, April, Father Carpenther, Poeple Possession, etc) -
Ongoing
- Vom lansa un nou produs, numit
Taster Box, ce va fi super customizabil si unde veti putea alege cate cafele doriti, la cantitati mai mici. -
Deadline pt implementare: 10 Iulie
-
Accesorii - Vom readuce Orea in stoc impreuna cu alte accesorii exclusiviste (Lotus Waster, Aesir, Orea, etc)
- Vom lansa
sample-urile PrettyGoodCoffee si vom incepe sa le adaugam in colete. Sample-urile vor avea 18g fix si vor contine informatii despre cafea si un cod QR pe eticheta -
Implementat
- Si in Final, am implementat pagina de
SALE, pentru ca stiu ca ne-ati scris si am observat aceasta nevoie, de a organiza cafelele la reducere si de a avea reduceri permanente la cafele foarte bune de baut, care sunt deja degazate.
O sa revin cu mai multe detalii despre fiecare.
Cu drag,
Razvan
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini