Welcome Back Log In Create Account

Reducere 10 - 20% pentru cafele internationale la Pretty Good Coffee

In sfarsit!!! De un an tot astept vestea asta, la modul cel mai serios :) Comandat. Multumesc!
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
A venit finally :) @mmariusc

Impachetat si predat.

Zi faina,
Razvan
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini

Reply
Salutare

Toate comenzile plasate astazi au plecat deja spre voi. 

P.S Vom incepe sa folosim si Cargus in unele livrari, pentru a acoperi o plaja mai mare de curieri. 
In momentul de fata optiunile sunt Fan, Dpd si acum si Cargus.

Deci daca vine cumva tipul de la Cargus, sa nu va speriati de el. Probabil ca are cafelele de la Tim la el :)

Zi faina sa aveti.
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,

Reply
Nu introduceti si trimitere la locker, easybox, fan, etc. sa nu mai trebuiasca sincronizare cu curierul? Daca aveti colaborare cu un agregator de coletarie ar trebui sa fie disponibila si aceasta optiune.

Reply
Salut @edri,

Asa este, lucram si cu un agregator. Problema este la API-urile pe care acesta le pune la dispozitie si in momentul de fata nu sunt atat de bine puse la punct. 
Dar daca te ajuta, te rog sa imi scrii in nota de comanda si o sa fac comanda manual pentru livrare in locker.

Sper ca in viitorul apropiat sa avem si optiunea aceasta, dar momentan inca o testam prin comenzi manuale.

Reply
(09-05-2024, 13:11)Razvan.PGC Wrote: A venit finally Smile @mmariusc

Impachetat si predat.

Zi faina,
Razvan

Primit! Multumesc si pentru mica surpriza! Smile

Weekend linistit!
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Salutare espressomani

A ajuns stocul nou de la Tim Wendelboe.
Il gasiti deja pe site AICI.

Razvan

Reply
Salutare colegi espressomani

Tocmai a ajuns lotul nou de la DAK. Avem cateva cafele noi, unele chiar in editie limitata.
Le gasiti pe toate aici
https://prettygoodcoffee.ro/cafea-de-spe...oaster=dak

Columbia – Hippie Berry
Columbia - Madonna
Columbia - Bellini Geisha
Columbia - Black Bluff
Columbia - Pink Blossom - Pink Bourbon
Bolivia - Waliki

Zi faina sa aveti.

Reply
Salut, am o intrebare. Tocmai am facut prima comanda, suma totala e peste 250 lei, beneficiez de livrare gratuita, insa daca aplic codul de reducere ESPRESSOMANGUEST nu mai e disponibila livrarea gratuita (desi in continuare suma totala depaseste 250 lei). Bug sau feature?  Smile
Lelit Mara X, Kinu M47, Ascaso i-mini i1, Cafflano Kompresso, Bialetti Moka /w IMS.

Reply
Poate fi situatia in care comanda e de exemplu 270, cu reducere scazi sub 250 si nu mai e gratuita livrarea.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Salutare @LucianS 

In primul rand multumesc super mult pt incredere.

Nu l-as numi nici feature, nici bug :) dar da-mi te rog voie sa clarific:

Costul tau ce contine 4 cafele are un total de 272 RON (fara livrare) si intr-adevar se "califica" pentru livrare gratuita(>250RON)

In momentul in care aplici codul de espressoman cu reducere, totalul cosului devine 244.8 RON, de aceea site-ul a adaugat automat costul de livrare, iar costul total devine 244.8+17=261.8 RON

In general cand preiau comanda si vad astfel de situatii, incerc sa fac sa fie cat mai fair si adaug niste sample-uri ca sa fie o experienta cat mai frumoasa.

Ceea ce voi face si de data asta si sper sa te bucure :)
Razvan

Reply
Urmeaza sa plasez si eu o comanda de 2-3 pungi. Ma intereseaza strict cafele extrem de light, filtru, in general spalate, fara procesate, fara infuzate, fara adaosuri/co-fermentari. Ceva recomandari?sau primesti ceva pe viitor? Comand in urmtoarele zile.
5 rasnite kinu+POB, Fellow Aiden, Roest Ultra

Reply
(06-06-2024, 15:41)Razvan.PGC Wrote: Salutare @LucianS 

In general cand preiau comanda si vad astfel de situatii, incerc sa fac sa fie cat mai fair si adaug niste sample-uri ca sa fie o experienta cat mai frumoasa.

Ceea ce voi face si de data asta si sper sa te bucure Smile
Razvan

Multumesc frumos, Razvan!  Smile
Lelit Mara X, Kinu M47, Ascaso i-mini i1, Cafflano Kompresso, Bialetti Moka /w IMS.

Reply
Salut @Darsidius

Inteleg perfect ce cauti, pt ca ma regasesc intr-o perioada in care caut pentru mine acasa, cafele light, dar cat mai clasice ca si procesare.

Personal, as merge pe variante de la Tim Wendelboe:
1. Caturra asta de ex
2. Sau Finca Tamana aceasta daca vrei ceva si mai degazat.
3. Sau chiar aceasta Geisha 

Sau poate acest Peru de la Nomad
Toate cele de mai sus sunt procesate clasic Washed.

Diseara o sa adaug si stocul nou de la Friedhats, ce contine:

Ethiopia Bookisha E+F
Brazilia Low Caf (OMNI)
Columbia Diego Horta (OMNI)
Columbia Eliseo Blanco E+F

Anul trecut cautam cafele washed sau honey ca sa echilibrez "oferta", anul asta vad ca trendul s-a mutat pe washed dar a disparut usor clasicul Natural.

Sper sa te ajute recomandarile. Dar daca vrei ceva light, mergi pe Tim Wendelboe. O sa iti placa sigur.
Am pus si hyperlink-uri ca sa fie mai usor.

Reply
(06-06-2024, 16:05)Razvan.PGC Wrote: 3. Sau chiar aceasta Geisha 
Geisha asta a ramas cafeaua mea preferata pentru filtru din ultima perioada si am incercat multe de la Tim, Dak, Friedhats, Coffeea Circulor si Kawa. In general si eu am preferat cafelele procesate prin spalare; geisha asta a fost super buna si chiar la un pret mai mult decat decent.
Lelit Elisabeth V3, Timemore Sculptor 078s, 1zpresso ZP6, Kinu M47, Mazzer Mini A, Hario V60 & Switch, Timemore B75, Kalita 155, Aeropress, Cafflano Kompresso, Moka Pot, Fellow Stagg EKG

Reply
Multumim mult @Lucii1337 pentru feedback. Chiar este foarte faina

Reply
(07-06-2024, 11:37)Razvan.PGC Wrote: Multumim mult @Lucii1337 pentru feedback. Chiar este foarte faina

Mulțumim si noi pentru ca aduceți mereu cafele foarte faine si pentru toate gusturile ✌️
Lelit Elisabeth V3, Timemore Sculptor 078s, 1zpresso ZP6, Kinu M47, Mazzer Mini A, Hario V60 & Switch, Timemore B75, Kalita 155, Aeropress, Cafflano Kompresso, Moka Pot, Fellow Stagg EKG

Reply
Salutare colegi

Am reusit sa pun pe site noul lot de cafele de la Friedhats.

Am incercat sa aduc cafele cat mai clean, asa ca am ales naturale si washed, printre care si 2 Geisha.

Ethiopia Bookkisa -  Pe care o readucem si pe care cred ca o stiti deja
Columbia Eliseo Blanco - O columbia noua, procesata honey, foarte faina si corecta 
Columbia Diego Horta - Geisha procesata Natural -  si preferata mea din lista asta
Peru - Flavio CCori - Geisha procesata Washed

Si am refacut stocul la Brazilia Low Caf

Zi faina,
Razvan

Reply
Salutare

Probabil ca ati vazut saptamana trecuta noua Geisha din Columbia de la Friedhats, Columbia Diego Horta procesata Natural.
Sincer una dintre cele mai faine cafele pe care le-am incercat de la Friedhats. Asta si Lacia Geisha sunt preferatele mele (nu am testat inca Maria  :D )

Se pare ca cei de la Friedhats au decis sa aduca si varianta Washed a acesteia, si am zis sa fim in trend.
Asa ca de astazi gasiti deja pe site varianta Washed a acestei Geisha.

https://prettygoodcoffee.ro/shop/columbi...ha-washed/

Spor :)

Reply
Salutare

Revin cu un update. Pentru geisha de la Friedhats, cu procesarea naturala, noul lot o sa fie prajit maine si o sa fie livrat catre voi incepand cu Marti, 25 Iunie.
Cafeaua este disponibila la precomanda acum pe site.

Reply
Salutare

Tocmai a ajuns lotul de Diego H Geisha si Kenya AA, ce au ca data de prajire 13.06.

Acestea sunt disponibile pe site

Reply
Salutare colegi espressomani,

As vrea sa va multumesc inca o data pentru feedback-urile pe care ni le-ati dat in sesiunea de acum cateva luni. Am lucrat destul de intens la unele si la imbunatatirea experientei, iar astazi vreau sa va povestesc despre ce vom implementa nou in experienta cu noi:

Ce imbunatatiri vom aduce in perioada imediat urmatoare:

- Am implementat plata Ramburs pentru categoriile non-abonamente. Momentan o sa functioneze la nivel Beta, adica sub observatie pt 3 luni de zile si in functie de utilizare si de impact vom decide daca vom face implementarea finala. Aceasta functionalitate este disponibila incepand chiar de astazi.

- Vom implementa (in sfarsit) programul de Loyalty in care fiecare o sa primeasca puncte bazat pe mai multe criterii si unde vom avea 4 niveluri de rewards,. Vom detalia asta separat - Deadline pt implementare: 08 Iulie

- Prajitorii - Vom aduce prajitorii noi si mai speciale. Am inceput deja cu TIM Wendelboe si vom continua si cu altii(Standout, Mame, Koppi, April, Father Carpenther, Poeple Possession, etc) - Ongoing

- Vom lansa un nou produs, numit Taster Box, ce va fi super customizabil si unde veti putea alege cate cafele doriti, la cantitati mai mici. - Deadline pt implementare: 10 Iulie

- Accesorii - Vom readuce Orea in stoc impreuna cu alte accesorii exclusiviste (Lotus Waster, Aesir, Orea, etc)

- Vom lansa sample-urile PrettyGoodCoffee si vom incepe sa le adaugam in colete. Sample-urile vor avea 18g fix si vor contine informatii despre cafea si un cod QR pe eticheta - Implementat

- Si in Final, am implementat pagina de SALE, pentru ca stiu ca ne-ati scris si am observat aceasta nevoie, de a organiza cafelele la reducere si de a avea reduceri permanente la cafele foarte bune de baut, care sunt deja degazate.

O sa revin cu mai multe detalii despre fiecare.

Cu drag,
Razvan

Reply
De apreciat aceste optimizari bazate pe dorinta clientilor, mai lipseste doar livrarea la easybox, fanbox, etc. ... de fapt la orice box pentru a elimina sincronizarea cu curierul.

Reply
Mersi fain @edri

Ca sa citez o tipa de la eMAG intr-o prezentare de acum cativa ani, care mi-a ramas in minte si un lucru pe care personal il experimentez acum.

"Am optimizat cat de bine am putut toate procesele si site-ul, timpii de pregatire sunt la nivel record, dar curierii au ramas aceeasi :( "

Cam asa ma simt acum cu topicul de curieri.

Nu am pus pe lista de imbunatatiri asta, dar lucram sa adaugam :
1. Optiunea de a alege intre top 3 curieri (din exp noastra) - DPD/Fan/Cargus. Asta pt ca am observat ca FAN nu este ok in X/Y/Z orase, unde Cargus este ok, etc
2. Sa introducem easybox-ul si fanbox-ul. Aici e putin mai complicat tehnic, dar pe cuvant ca este in lucru, doar ca probabil o sa ma dureze putin.
Si asta pentru ca pun mai mult accent pe a avea o gama mai mare de curieri decat unul singur, care are si easybox.

Razvan

Reply
Salutare

M-am tot gandit ieri si astazi o sa redeschid discutiile si cu cei de la firma de curierat, pentru a vedea cum putem implementa dunctionalitatea de easybox si fanbox.

Multumesc inca o data de sugestie si sper sa o fac sa se intample curand :)

Reply
Pai box-urile sunt cu cel putin o zi mai lente decat livrarea la usa... si nu castigi mai mult de 1-2 lei...
Cel putin asta este experienta mea. :s
Pentru tarifele cele mai mici puteti incerca un parteneriat cu cei de la curier-online.

Reply
Ai dreptate @renatoa si asta o zic din perspectiva mea ca si consumator.
Plus ca mereu exista limitarea de spatiu in easybox si eu personal m-am trezit ca a fost full easybox-ul, iar curierul l-a dus  la altul care nu a fost deloc aproape de mine. Dar mi s-a intamplat asta fff rar sincer.

Dar are si beneficiile ei, ca nu toti curierii sunt ok pe toate zonele si vrei sa iti ajunga in easybox mai bine.

Mersi frumos de recomandare pt curier-online. O sa le scriu sa vad ce tarife si integrari prin API au.
Tnx

Reply
(26-06-2024, 09:34)renatoa Wrote: Pai box-urile sunt cu cel putin o zi mai lente decat livrarea la usa... si nu castigi mai mult de 1-2 lei...
Cel putin asta este experienta mea. Confused
Pentru tarifele cele mai mici puteti incerca un parteneriat cu cei de la curier-online.

Da, sunt mai lente, dar diferenta de pret cred ca mai mare, eu am platit 12 lei livrare la box pt cafea ( nu prin EMAG )
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU.  Aeropress+Timemore C3

Reply
La cost depinde de mai multe lucruri. Costul pt easybox se calculeaza in 2 moduri din ce vad:
1. Expeditorul preda coletul curierului, iar acesta ajunge la client in easybox. Cost: X
2. Expeditorul preda coletul in easybox, iar acesta ajunge la client in easybox. Cost: X-2/chiar3 RON.

Problema la punctul 2 este ce face expeditorul cand easyboxul este full. Mai ales in zile cand are 10 comenzi de ex? Va avea o intarziere la livrare, pentru ca daca nu incarca in easybox, inainte de ora 16, se ridica a doua zi.

Chestia este, atunci cand mai ai putina cafea ramasa si ai comandat, nu stiu daca mai merita o dif de 2-3 lei, dar sa ajunga cu intarziere.

Reply
Nu exista vreo statistică la curier cu situațiile de easybox full?
Pentru colete non voluminoase nu am pățit niciodată în București să am easybox full chiar în cartierele numai cu blocuri.
WPM Primus | Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Kinu | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE, J64V

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)