Welcome Back Log In Create Account

Rasnita Niche Zero

@lorisl: dupa cat timp de folosire ai curatat-o? Cata cafea rasnesti zilnic?
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Reply
Avand in vedere ca in decembrie am fost plecat 2 saptamani pot zice ca am folosit-o o luna cu 2 3 duble pe zi, doza undeva pe la 18 gr per dubla.
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Reply
Azi am facut prima data un test pe cantar, am bagat 18.0 g au iesit 18.0 g, dar voi repeta testul dupa prima curatare, in prezent nu are mai mult de 1 - 1.5 kg rasnite. Imi mentin recomandarea pt rasmita ( prietenilor, desigur)...
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Reply
Azi am desfăcut din nou râșnița pentru curățare și confirm că are cuțite Mazzer Kony:

[Image: RLkXTra.jpg]
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

Reply
Parcă m-aș băga la un upgrade, oare merită?
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
@Kontrast, daca se tine evenimentul de la Cluj (Yume) sper sa ajung si o aduc. Daca vii, poti sa o vezi in actiune. Mai sunt cativa utilizatori din Cluj care o au si o pot aduce la eveniment.
Dupa o luna de folosire, impresia generala este foarte buna. Nu are rost sa repet ce am spus la prima postare despre ea. O recomand.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

Reply
(27-02-2019, 20:57)Lucian. Wrote: @Kontrast, daca se tine evenimentul de la Cluj (Yume) sper sa ajung si o aduc. Daca vii, poti sa o vezi in actiune. Mai sunt cativa utilizatori din Cluj care o au si o pot aduce la eveniment.
Dupa o luna de folosire, impresia generala este foarte buna. Nu are rost sa repet ce am spus la prima postare despre ea. O recomand.

Confirm.

Ce eveniment la Yume, căci imi scapă. Nu știam sa fie.
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply
Nu mai gasesc postat, dar parca a mentionat @Lyvyoo de asa o propunere. Sau poate am inteles eu gresit  Smile . Totusi sper sa se tina.

Reply
Am spus ca voi filma din nou interviul din Cluj cu Yume, ocazie perfecta sa facem si un eveniment acolo daca tot ajung. Daca totul ar merge conform planului, le voi propune baietilor luna aprilie. Oricum, anuntam din timp pe forum...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Review nou pe HB:
https://www.home-barista.com/reviews/nic...57516.html
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

Reply
Oamenii astia chiar vreau sa ma faca sa cumpar rasnita, cata rautate! :)
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
Quote:by another_jim » Yesterday, 10:39 pm...Here are my final conclusions:
  • Kony conical burrs with roughly equal performance for espresso to all other titan conical grinders
  • Single dosing system is ultra convenient. Compared to the Monoltiths, for instance, the wider mouth, straight down spout, and 58mm catch cup make for a slightly more ergonomic experience
  • Build quality is a good domestic countertop standard; sound but not to the commercial or boutique standards of higher priced grinders. I'll be using the grinder for my daily shots from now on, so check back in a couple of years for reliability.
  • Grind quality for brewing is good, but not as good as high end specialty brew grinders. It is very easy and repeatable to change grind settings. Therefore, there is no other "all in one" grinder that even comes remotely close. However it is a good deal more expensive than most budget "all in one" grinders.
  • For someone looking for an uncompromising, single dosing espresso grinder on a budget, this is it. It will be replacing my Compak as my daily grinder.

https://www.home-barista.com/reviews/nic...ml#p648672

Reply
După ce au mutat toată afacerea in China, rămâne de văzut cât timp vor mai "rezista" cuțitele Mazzer originale...

Reply
Depinde numai de ei, daca raman cutitele Mazzer, nu de chinezi.

Reply
https://www.indiegogo.com/projects/niche...#/comments

Douglas Spence 14 days ago
Did you change the supplier for your burrs?

Martin Nicholson 11 days ago
PROJECT OWNER
Hi Douglas, I confirmed by email that we have not changed our burrs.

Douglas Spence 11 days ago
I am very happy to hear that Martin, Thank you I got your email. Someone implied since your having them put together in China that they're using Chinese made burrs.

Martin Nicholson 11 days ago
PROJECT OWNER
We make sure we put quality as our number one priority and we will not budge on this, so need to worry there!
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Reply
Ar mai fi interesat cineva sa cumpere aceasta rasnita? Ma tenteaza si pe mine.
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
Eu ma tot gandesc de ceva timp, dar nu m-am hotarat 100% inca.
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Reply
(20-05-2019, 14:37)Beowulf Wrote: Eu ma tot gandesc de ceva timp, dar nu m-am hotarat 100% inca.

Sunt in exact aceeasi situatie.  :D

Reply
(20-05-2019, 18:42)tecsi78 Wrote:
(20-05-2019, 14:37)Beowulf Wrote: Eu ma tot gandesc de ceva timp, dar nu m-am hotarat 100% inca.

Sunt in exact aceeasi situatie.  :D
+1
PL41TEM; Kinu Pheonix  

Reply
cam pana la cat sunteti incarcati fiecare? :)
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
(20-05-2019, 18:52)Fane Wrote: cam pana la cat sunteti incarcati fiecare? :)
Eu 99,99%.
Ma intreb daca am iesi mai bine cu transportul la o comanda de grup.
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
(20-05-2019, 21:09)Dianette Wrote:
(20-05-2019, 18:52)Fane Wrote: cam pana la cat sunteti incarcati fiecare? :)
Eu 99,99%.
Ma intreb daca am iesi mai bine cu transportul la o comanda de grup.

Comanda la Niche se face de pe platforma Indiegogo (https://www.indiegogo.com/projects/niche...-grinder#/). Nu cred ca este posibila comanda de grup. Poate este shippingul mai ieftin la mai multe bucati. Trebuie sa verifici.

Reply
Eu am rasnita de cateva zile.
Nu cred ca aveti vreun avantaj la group buy, dar puteti adresa o intrebare, am vazut ca sunt foarte prompti.

Despre rasnita impresiile sunt foarte pozitive.
Singurul minus este ca necesita WDT, daca nu faceati deja.
Brewtus IV | Niche Zero

Reply
Parere personala:
Din curiozitate si eu am cumparat una, si il am de aprox 3 luni.

Arata chiar bine, e foarte mic, are retentie neglijabila, pare sa fie ok, insa la extractiile nu imi reda nimic in plus fata de o rasnita la jumate de pret. 
Am pe blat tot timpul min 4-5 rasnite sa pot face comparatie, si pana acum doar cu o cafea am gasit gustul meu pe Niche.

Dupa WOC o sa fac un test amplu fata de un Honne. ( TDS, EY, curgere, etc. )

Poate gasim espressomani interesati si un prajitor pentru acest testing.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Cred ce e important si cu ce fel de rasnite ai comparat, conice sau plate.

Reply
(21-05-2019, 09:38)MyR Wrote: Parere personala:

Arata chiar bine, e foarte mic, are retentie neglijabila, pare sa fie ok, insa la extractiile nu imi reda nimic in plus fata de o rasnita la jumate de pret. 
Am pe blat tot timpul min 4-5 rasnite sa pot face comparatie, si pana acum doar cu o cafea am gasit gustul meu pe Niche.

Atunci, daca te tenteaza s-o vinzi, eu ma inscriu prima pe lista.  Shy

Reply
(21-05-2019, 10:36)Dianette Wrote:
(21-05-2019, 09:38)MyR Wrote: Parere personala:

Atunci, daca te tenteaza s-o vinzi, eu ma inscriu prima pe lista.  Shy
Retrag oferta, de azi sunt fericita posesoare a unui Niche Zero.

Reply
Pentru cei ce folosesc Niche cu alte dimensiuni de portafiltre am reușit sau cel puțin e in lucru un pahar de inox, similar cu cel se l Niche, dar pe alta dimensiune. In cazul meu 54 mm.

Am sa postez rezultatul aici.

Dacă mai e cineva in situație voi încerca sa ajut.
Weekend plăcut.
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply
Se misca destul de bine cu livrarea... Am dat comanda in weekend, a plecat ieri, livrare estimata Martea viitoare.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
(09-07-2019, 12:49)Laddu Wrote: Se misca destul de bine cu livrarea... Am dat comanda in weekend, a plecat ieri, livrare estimata Martea viitoare.

La mine a ajuns mai devreme cu cateva zile fata de ziua estimata.  Smile

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)