(01-08-2025, 11:54)RaduNim Wrote: Crezi că este un pas în față Mazzer Philos? Am văzut că are discuri de 64mm.
La sculptor m-am uitat și eu dar n-am văzut prea multă lume mulțumită de ea (nici nemulțumită, ce-i drept). Aș încerca sculptor 64s pt raportul calitate/preț dar mă uit și la Niche Duo cu coada ochiului :).
Mă mai documentez.
Ms mult de ajutor
Strict, dupa rasfoirea web-ului, cel putin pentru mine ar fi. In primul rand pentru acele i200d.
Sunt pareri si analize ale gusturilor care spun ca astea (i200d) sunt din alta liga fata de cele stoc uzuale ale rasnitelor, si ca se apropie pe ici-colo de SSP-uri, dar fara "sa deranjeze", totul fiind foarte echilibrat, sweet, aciditate balansate si cu rezolutie de arome (daca se poate asa ceva...)
Ca e mai bun decat SSP MP sau LS sau HU...?? Pana la urma fiecare are gusturile dar si aspiratiile sale.
Ce-mi place la ea este si accesul usor de curatare, workflow-ul... Pretul nu prea imi place... Dar ce sa faci, n-ai ce sa faci.
Cat despre dimensiunile cutitelor, iarasi, in cazul meu, pe un Lelit Single Boiler cu o extractie la 8 bari, am nevoie de o rasnire care sa se preteze la asa ceva. Daca intru in hora SSP-urilor, e posibil sa trebuiasca un upgrade si la o Bianca, poate...
Deci, ca de obicei, totul e relativ si in functie de necesitatile fiecaruia.
Daca tu esti intr-o constanta cautare si experimentare, nu cred ca se potriveste. La bugetul ala iti iei altele decente + SSP si ai cu ce sa te joci. Dar nu exista rasnita perfecta, sunt plusuri si minusuri in toate directiile.
(01-08-2025, 13:04)RazvaNNN Wrote: as zice ca cei multumiti nu comenteaza de sculptor. de ex eu sunt foarte multumit de 078s. iar din cei care au cumparat, foarte putine au aparut pe marketplace, ceea ce as zice din nou ca lumea e multumita
Daca poti sa ne spui, esti cu cutitele stoc? Sau ai pus SSP-uri pe Sculptor?