Welcome Back Log In Create Account

Rasnita Niche Zero

Se pare ca saga povestei rasnitei Niche nu are sfarsit. Niche Zero este o rasnita buna in segmentul ei de pret, nimic mai mult. Si ea ca orice rasnita a avut problemele ei la început, evident si pretul era altul, parca undeva la 1800.Nu este o rasnita WOW dar este usor de folosit.
Kafatek Monolith Flat Max 2, Kopi Deva-SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.

Reply
Mâine mi-aș luat-o înapoi... Dar dilemă: zero sau duo?
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
E simplu. Zero dacă faci espresso. Duo cu cuțitele albastre dacă faci filtru. End of story.  :D
Sette 270Wi, Niche Zero, Kinu M47 Classic, Comandante C40. Plus un V60 pentru ele.

Reply
(31-05-2024, 14:32)Kontrast Wrote: Mâine mi-aș luat-o înapoi... Dar dilemă: zero sau duo?

Nu esti incantat de DF64? De ce? Sau mai bine zis, de ce ai prefera Niche fata de DF64 gen2?
Te intreb, pentru ca consideram inlocuirea niche-ului cu df64 gen2.
online: ACS Vesuvius EVO Leva / Niche Zero
offline: Aeropress / Kinu M47 Phoenix

Reply
Sunt multe de povestit pe tematică. Multe dintre înlocuirile sculelor sunt pur și simplu ”păsărici” sau ”pitici pe creier.” Dar cumva tot timpul am fost de principiul că trebuie să testezi multe scule ca să înveți care e mai ok. Nu merge asta cu ”ce râșniță să-mi iau”, eventual ”CÂTE să probez” ?

- înainte de DF64 gen 2 am avut în paralel DF64 gen1 v1 cu niche zero. 
- eu foloseam DF64, nevasta niche, deci pentru o femeie niche e mai atractivă și pare mai ușor de folosit.
- în cazul meu niche zero a fost râșnița cu cea mai puțină statică, aproape defel, n-am folosit apă niciodată la niche, n-am simțit nevoia.
- nici la DF64 gen 1 n-am folosit apă, dar țineam paharul de niche în mână, ceea ce elimină statica la ambele generații, cel puțin în cazul meu
- mie  mi-a plăcut și DF64 gen1, dar gen2 pare mai finisată, îmi place mai mult, dar e prea zgomotoasă, prea puternic motorul, prea mare viteza lui.
- din când în când făceam teste de gust cu nevasta (DF64 v1 vs niche zero) simțeam mici diferențe, nu era niciodată clar care ne place mai mult.

- recomandarea mea ar fi să iei DF64 gen 2 dar să o  folosești în paralel cu niche și apoi să decizi cu care rămâi sau poate cu ambele...

Reply
Ați mai luat careva recent zero sau duo? Cât s-au mai făcut taxele?

Reply
Salut, 
Am luat Niche Duo cu ambele seturi de cutite. Costul total pentru taxe și procesare DHL a fost în jur de 900 de lei. A ajuns in 13 zile de la comandă.

Reply
Salutare, 
Întreb tot aici, sper sa nu greșesc, dar daca am discutat și despre Duo, mă gândesc că nu are rost sa fac un subiect separat. 
Voiam să aflu păreri de la cineva care montat SSP 83 pe Duo. As vrea sa pun ceva și nu îmi dau seama daca fac o greșeală și dacă nu cumva Duo a fost făcută să funcționeze cu Mazzer. As alege Sweet Lab, dar și High Uniformity pare tentant. Sunt destul de scumpe și îmi e teamă să nu rămân cu ele.

Reply
Salut Espressoman forum,

As dori sa propun un troc. Ar dori cineva sa dea un Niche Zero si sa primeasca un DF64 V2 nou nout ?

Va multumesc,
Dragos

Reply
(08-06-2025, 20:02)EspressoMP Wrote: Salut, 
Am luat Niche Duo cu ambele seturi de cutite. Costul total pentru taxe și procesare DHL a fost în jur de 900 de lei. A ajuns in 13 zile de la comandă.
Salut!
Cât de mulțumit ești de ea, poți face un scurt review?
Mulțumesc
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
Salutare,

Dupa 5 ani de folosire, mi s-a stricat Niche Zero. Mai precis, pare ca acel cilindru pe care intra cuțitul este descentrat. M-am chinuit f mult sa scot lamela/elementul cel mai de jos care a fost puțin stricat in acest proces, ulterior nu mai intra datorită cilindrului descentralizat.

A mai patit cineva așa ceva?

Multumesc.

Reply
Update: am făcut Niche-ul Lego, șuruburile care țineau motorul prins de cutie s-au rupt si de aici axul descentrat si blocajul :(

Întrebare pentru cei care ați făcut upgrade la altceva: către ce v-ați orientat? Sunt indecis intre a cumpara alta sau a schimba complet modelul.

Reply
Salutare,  Am observat ceva la Niche Duo pe pereții laterali spre o pata mica neagră, pare să fie vorba despre descentrare. Eu suspectez totuși că e vorba despre blatul meu de bucătărie, n-am reușit să îmi fac timp și să verific cu un nivel. Acum legat de calitatea răstignirii și utilizarea curentă. Momentan nu am ce să îi reproșez. Consistenta e aceeași de fiecare data, retenția e nesemnificativa ceva sub 0.15g și asta doar după hopper și 3-4 râșniri de cate 21g. Gustul cafelei e foarte bun și scoate in evidenta notele dulci. Am folosit-o împreună cu Lelit Elizabeth, cu portafiltru fara fund site cu precizie si hârtie la baza, cu preinfuzie setată la 11s. Că să evit sau sa diminuez retenția statica tot timpul am pus minim 3 spray-uri de apa la fiecare râșnire. Folosesc metoda asta și la râșnire manuala și la brew și tot timpul a dat rezultate bune. O singura data am incercat fara și a ieșit un dezastru. Râșniță se curata foarte ușor. Alinierea cuțitelor e destul de simpla după ce îți dai seama cum funcționează sistemul de indicarea treptelor de râșnire. Din fabrica a venit destul de bine calibrată. Recipientul in care râșnești e foarte practic și cu fundul bombat astfel încât nu rămâne nicio urmă de cafea. Arată decent și se poate integra în orice spatiu, e plăcut finisajul cu lemn. Ce ar trebui luat în considerare înainte de cumpărare. E o râșniță buna, dar nu cred că poate împăca pe toată lumea. Dacă o folosești fără o protecție la parte de sus, eu pun o farfurioara in care oricum cântăresc cafeaua înainte, arunca resturile din boabele sparte, (popcorn effect). Eu am comandat un hopper 5$, dar nu e nevoie de el în mod curent. Cuțitele se curăță și se schimba destul de ușor. Am folosit-o foarte puțin pentru brew, am făcut în principal espresso cam 3-4 cafele zilnic. Nu s-a blocat niciodată și râșnește 20-21g sub 40 de secunde. In comparație cu Arco 2 in 1 electric e super silențioasă. 
Mi-ar fi plăcut să pot să cumpăr suport pentru cuțite separat, deși poți cumpăra 2 tipuri de cuțite și înlocuiești unul din ele. Nu îmi place sistemul de înșurubare poate intra cafea și trebuie curățat bine și strâns atent capacul de fiecare data când vrei sa schimbi cuțitele. Șuruburile nu au un sistem anti vibrații și pe termen lung oboseala poate fi o problemă. Mi-ar fi plăcut să aibă un sistem de nivelare un nivel mic cu lichid și picioarele reglabile. Schimbul cuțitelor nu e chiar instant ai nevoie de șurubelniță și șurubul e destul de lung după ce scoți un set o sa vrei să îl cureți la fel și cu râșnita, cel puțin asta am constatat că fac eu de fiecare data. 
Acum totul este subiectiv și se poate dezbate. Daca as fi o sa cumpăr din nou, aș comandă-o fără problemă. Daca ar fi sa crească prețul, m-aș orienta către ceva mai ieftin poate cu trepte variabile.
Daca aveți întrebări despre ceva anume, vă răspund cu plăcere în măsura timpului disponibil. Dacă avem un spațiu unde ne-am putea întâlni as fi dispus să o aducă la un test.

Reply
Înainte de ea ce râșniță ai avut? 
Sau, ai avut cumva experiență și pe Niche Zero să poți face o comparație?
Mulțumesc pentru feedback!

Reply
Salut, 

Am avut și eu dilema Zero vs Duo, am ales Duo că sa am alternativă pentru brew, pentru că am fost curios sa vad cum e și pentru ca are posibilitate de a monta cutie ssp de 83mm care au recenzii destul de bune. 
Din ce am înțeles în urma informațiilor pe care le-am găsit despre Niche cred că dacă vrei să obții același lucru și îți place cum ieșea cafeaua și e ceva foarte important pentru tine și faci doar espresso, atunci Niche Zero e mai ieftina și mai mica și ar fi prima alegere. Duo e mai scumpă si mai mare, e posibil sa fie o surpriză plăcută pentru tine. Dar daca nu îți place oricum mă gândesc că dacă o cumperi si vrei sa o vinzi sigur găsești pe cineva interesat. Părere mea e ca orice ai alege intre cele doua o sa fie ceva ok, cel puțin știi care sunt așteptările sau ai o idee mai clară. 
Înainte am avut Arco 2 in 1 pe care o păstrez și o mai folosesc sa râșnesc manual și o altă manuală de la Bravo, un Bravo IT sau Bravito pe care o am la birou, râșnițele au cuțite identice și sunt scot cam același lucru. Mie îmi place cafeaua cu ele și nu vreau sa le dau, cel puțin nu acum sunt construite foarte bine și le folosesc. 
Eu îți propun sa ii contactezi și să le ceri o părere, poate au o posibilitate de buy back sau îți pot da un preț pentru reparații. Eventual să mai întrebi poate vedea cineva interesat și priceput care sa o poată repara. 
Daca mi-a scăpat ceva, nu ezita.

Reply
Am reușit sa îmi repar singur Niche Zero-ul. Practic in timp, au ieșit șuruburile din motor, care a sărit din locașul sau, ceea ce a dus si la blocarea acelui "sweeper" datorită axului deplasat. De asemenea motorul a pierdut si ulei, era totul destul de murdar si uleios la interior. Am curățat totul, reasamblat si pus la treaba.

Ulterior au răspuns si cei de la Niche, care pentru 35 de lire cu transport inclus, mi-au trimis motor nou si sweeper-ul pe care l-am distrus eu puțin, când l-am deblocat din body. Materialul este sensibil, deși am folosit un clește de bijuterii înfășurat in bumbac pentru a face damage cât mai puțin, nu am reușit sa scot intact sweeperul.

Overall, sunt mulțumit de Niche, nu as fi luat alta râșniță daca trebuia sa comand alta. Nu as exclude si un DUO pe viitor, sa vad diferența intre tipurile de cuțite.

Reply
(31-07-2025, 12:45)EspressoMP Wrote: Salut, 

Am avut și eu dilema Zero vs Duo, am ales Duo că sa am alternativă pentru brew, pentru că am fost curios sa vad cum e și pentru ca are posibilitate de a monta cutie ssp de 83mm care au recenzii destul de bune. 
Din ce am înțeles în urma informațiilor pe care le-am găsit despre Niche cred că dacă vrei să obții același lucru și îți place cum ieșea cafeaua și e ceva foarte important pentru tine și faci doar espresso, atunci Niche Zero e mai ieftina și mai mica și ar fi prima alegere. Duo e mai scumpă si mai mare, e posibil sa fie o surpriză plăcută pentru tine. Dar daca nu îți place oricum mă gândesc că dacă o cumperi si vrei sa o vinzi sigur găsești pe cineva interesat. Părere mea e ca orice ai alege intre cele doua o sa fie ceva ok, cel puțin știi care sunt așteptările sau ai o idee mai clară. 
Înainte am avut Arco 2 in 1 pe care o păstrez și o mai folosesc sa râșnesc manual și o altă manuală de la Bravo, un Bravo IT sau Bravito pe care o am la birou, râșnițele au cuțite identice și sunt scot cam același lucru. Mie îmi place cafeaua cu ele și nu vreau sa le dau, cel puțin nu acum sunt construite foarte bine și le folosesc. 
Eu îți propun sa ii contactezi și să le ceri o părere, poate au o posibilitate de buy back sau îți pot da un preț pentru reparații. Eventual să mai întrebi poate vedea cineva interesat și priceput care sa o poată repara. 
Daca mi-a scăpat ceva, nu ezita.

Salut!
Am Niche Zero de ceva timp și mă gândesc la un upgrade spre cuțite plate iar duo este cumva printre candidate, fiind într-un buget oarecum decent.
Nedumerirea este dacă fac un pas în față sau în lateral:)

Ms

Reply
(31-07-2025, 13:32)stofarius Wrote: Am reușit sa îmi repar singur Niche Zero-ul. Practic in timp, au ieșit șuruburile din motor, care a sărit din locașul sau, ceea ce a dus si la blocarea acelui "sweeper" datorită axului deplasat. De asemenea motorul a pierdut si ulei, era totul destul de murdar si uleios la interior. Am curățat totul, reasamblat si pus la treaba.

Ulterior au răspuns si cei de la Niche, care pentru 35 de lire cu transport inclus, mi-au trimis motor nou si sweeper-ul pe care l-am distrus eu puțin, când l-am deblocat din body. Materialul este sensibil, deși am folosit un clește de bijuterii înfășurat in bumbac pentru a face damage cât mai puțin, nu am reușit sa scot intact sweeperul.

Overall, sunt mulțumit de Niche, nu as fi luat alta râșniță daca trebuia sa comand alta. Nu as exclude si un DUO pe viitor, sa vad diferența intre tipurile de cuțite.

Salutare, am si eu un Niche Zero si observ ca de 6 luni parca e putin descentrat axul, fin.
Daca poti sa pui si tu aici, exact unde ai scris pentru ca ma bate gandul sa-i schimb motorul si ce mai trebuie pe langa, ca sa o fac sa mearga in parametrii optimi.

L-am luat second, si anul trecut i-am facut o curatire majora imediat ce am ajuns cu el acasa. Desfacut tot, strans suruburi la cutie si motor, curatat o gramada de praf de carbon de pe langa motor... etc Nu era descentrat atunci, parca a inceput de vreo 6-7 luni.

Ce pot sa zic este ca scoate o cafea super buna. De cand i-am facut si niste discuri custom (cele anti-popcorn) care au o gaura mai mica, a crescut durata de rasnire dar gustul s-a imbunatatit mult. Insa ma gandesc ca da niste semne si ar fi o idee buna sa am la indemana piesele de schimb.
Lelit PL41TEM, F74 Navigator, Sage Bambino, Niche Zero

Reply
@RaduNim

Pe lista mea scurtă mai era și DF83 care are turație variabilă, motor mai puternic, schimbul cuțitelor se face fara șuruburi și e puțin mai ieftină. Și la ea poți pune alte cuțite, eventual poți comanda Mazzer cum sunt pe Duo. DF83 La Barshaker e 3330lei cu tot cu TVA cu reducerea de pe forum. La Duo avem posibilitatea sa aleg doua tipuri de cuțite.
Pentru Duo pe mine mă bate gândul să comand Sweet Lab. :)) căutarea nu se oprește niciodată.

Reply
(31-07-2025, 22:01)bobesku Wrote:
(31-07-2025, 13:32)stofarius Wrote: Am reușit sa îmi repar singur Niche Zero-ul. Practic in timp, au ieșit șuruburile din motor, care a sărit din locașul sau, ceea ce a dus si la blocarea acelui "sweeper" datorită axului deplasat. De asemenea motorul a pierdut si ulei, era totul destul de murdar si uleios la interior. Am curățat totul, reasamblat si pus la treaba.

Salutare, am si eu un Niche Zero si observ ca de 6 luni parca e putin descentrat axul, fin.
Daca poti sa pui si tu aici, exact unde ai scris pentru ca ma bate gandul sa-i schimb motorul si ce mai trebuie pe langa, ca sa o fac sa mearga in parametrii optimi.

L-am luat second, si anul trecut i-am facut o curatire majora imediat ce am ajuns cu el acasa. Desfacut tot, strans suruburi la cutie si motor, curatat o gramada de praf de carbon de pe langa motor... etc Nu era descentrat atunci, parca a inceput de vreo 6-7 luni.

Ce pot sa zic este ca scoate o cafea super buna. De cand i-am facut si niste discuri custom (cele anti-popcorn) care au o gaura mai mica, a crescut durata de rasnire dar gustul s-a imbunatatit mult. Insa ma gandesc ca da niste semne si ar fi o idee buna sa am la indemana piesele de schimb.

Salut,

Cum iti dai seama ca este descentrat axul? La mine, efectiv nu am mai putut sa scot sweeperul din interior. Am forțat cu o șurubelniță învelită in bumbac, dar chiar si așa l-am stricat. Prin urmare, mi-au trimis si motor si sweeper.

La motor, le-am arătat celor de la suport cu poze, cum era plin de ulei si de asemenea ii lipseau șuruburile care erau căzute in incinta. 

Am reparat-o, merge super bine cu motorul curent, probabil când voi face o alta curățire voi schimba si motorul, o mai las puțin momentan. Trebuie avut grija la suport sa intre pe niște șuruburi înclinate, aflate in carcasa, trebuie grija si atenție sa intre suficient de bine altfel se descentrează iar. 

Adresa la care ii poți contacta, este pe șițe: Niche Coffee : hello@nichecoffee.co.uk

Reply
(01-08-2025, 10:05)stofarius Wrote:
(31-07-2025, 22:01)bobesku Wrote: ........

Salut,

Cum iti dai seama ca este descentrat axul? La mine, efectiv nu am mai putut sa scot sweeperul din interior. Am forțat cu o șurubelniță învelită in bumbac, dar chiar si așa l-am stricat. Prin urmare, mi-au trimis si motor si sweeper.

La motor, le-am arătat celor de la suport cu poze, cum era plin de ulei si de asemenea ii lipseau șuruburile care erau căzute in incinta. 

Am reparat-o, merge super bine cu motorul curent, probabil când voi face o alta curățire voi schimba si motorul, o mai las puțin momentan. Trebuie avut grija la suport sa intre pe niște șuruburi înclinate, aflate in carcasa, trebuie grija si atenție sa intre suficient de bine altfel se descentrează iar. 

Adresa la care ii poți contacta, este pe șițe: Niche Coffee : hello@nichecoffee.co.uk

Pai se vede cu ochiul liber cand rasneste la capul surubului central; in cazul meu nu se mai roteste perfect, exista o mica abatere eliptica de 0.5-1mm (da, sunt foarte atent cu orice, defel); adica, un om normal care nu este tipicar probabil ca ar observa asta mult mai tarziu.

E posibil sa mai mearga mult si bine, dar sapt asta, la curatare o sa deschid tot din nou sa vad ce suruburi mai trebuie stranse; la primele modele astia NU au pus Loctite la suruburi; la mine sigur nu erau, asa ca o sa pun ca sa nu se mai desurubeze. Dar, nu ar strica sa-i iau alt ansamblu daca pretul e decent.

Le-am scris in formularul de suport de pe site. Sincer, daca nu imi faceam din greseala niste NFC discuri cu gaura putin mai mica, cred ca nu mai tineam rasnita mult. Dar acum, scoate niste cafele mult mai misto decat initial (un fel de slower feed).

(31-07-2025, 23:52)EspressoMP Wrote: @RaduNim

Pe lista mea scurtă mai era și DF83 care are turație variabilă, motor mai puternic, schimbul cuțitelor se face fara șuruburi și e puțin mai ieftină. Și la ea poți pune alte cuțite, eventual poți comanda Mazzer cum sunt pe Duo. DF83 La Barshaker e 3330lei cu tot cu TVA cu reducerea de pe forum. La Duo avem posibilitatea sa aleg doua tipuri de cuțite.
Pentru Duo pe mine mă bate gândul să comand Sweet Lab. :)) căutarea nu se oprește niciodată.

Si eu cochetez cu ideea unui upgrade, dar nu al Niche Zero-ului; si atunci, am scos din lista Duo, pt ca ar fi un fel de pas lateral in gust, si daca incep sa pun si SSP-uri de 83mm tot la Sweet ma gandeam, creste pretul si parca nu mai justifica.
Asa ca am avut pe lista Sculptor 078s, WPM ZP-1 si Mazzer Philos; m-am hotarat pe Philos cu cutitele i200d; costa, dar la final, esta cam in aceeasi zona cu ceilalti la care dupa un timp, lumea se plictiseste si pune SSP-uri... sunt destul de hotarat sa-l iau in toamna. Set it and forget it.

Reply
Crezi că este un pas în față Mazzer Philos? Am văzut că are discuri de 64mm.
La sculptor m-am uitat și eu dar n-am văzut prea multă lume mulțumită de ea (nici nemulțumită, ce-i drept). Aș încerca sculptor 64s pt raportul calitate/preț dar mă uit și la Niche Duo cu coada ochiului :). 
Mă mai documentez. 
Ms mult de ajutor

Reply
as zice ca cei multumiti nu comenteaza de sculptor. de ex eu sunt foarte multumit de 078s. iar din cei care au cumparat, foarte putine au aparut pe marketplace, ceea ce as zice din nou ca lumea e multumita
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
(01-08-2025, 11:54)RaduNim Wrote: Crezi că este un pas în față Mazzer Philos? Am văzut că are discuri de 64mm.
La sculptor m-am uitat și eu dar n-am văzut prea multă lume mulțumită de ea (nici nemulțumită, ce-i drept). Aș încerca sculptor 64s pt raportul calitate/preț dar mă uit și la Niche Duo cu coada ochiului :). 
Mă mai documentez. 
Ms mult de ajutor

Strict, dupa rasfoirea web-ului, cel putin pentru mine ar fi. In primul rand pentru acele i200d.
Sunt pareri si analize ale gusturilor care spun ca astea (i200d) sunt din alta liga fata de cele stoc uzuale ale rasnitelor, si ca se apropie pe ici-colo de SSP-uri, dar fara "sa deranjeze", totul fiind foarte echilibrat, sweet, aciditate balansate si cu rezolutie de arome (daca se poate asa ceva...)  Smile

Ca e mai bun decat SSP MP sau LS sau HU...?? Pana la urma fiecare are gusturile dar si aspiratiile sale.

Ce-mi place la ea este si accesul usor de curatare, workflow-ul... Pretul nu prea imi place... Dar ce sa faci, n-ai ce sa faci.

Cat despre dimensiunile cutitelor, iarasi, in cazul meu, pe un Lelit Single Boiler cu o extractie la 8 bari, am nevoie de o rasnire care sa se preteze la asa ceva. Daca intru in hora SSP-urilor, e posibil sa trebuiasca un upgrade si la o Bianca, poate...

Deci, ca de obicei, totul e relativ si in functie de necesitatile fiecaruia.

Daca tu esti intr-o constanta cautare si experimentare, nu cred ca se potriveste. La bugetul ala iti iei altele decente + SSP si ai cu ce sa te joci. Dar nu exista rasnita perfecta, sunt plusuri si minusuri in toate directiile.

(01-08-2025, 13:04)RazvaNNN Wrote: as zice ca cei multumiti nu comenteaza de sculptor. de ex eu sunt foarte multumit de 078s. iar din cei care au cumparat, foarte putine au aparut pe marketplace, ceea ce as zice din nou ca lumea e multumita
Daca poti sa ne spui, esti cu cutitele stoc? Sau ai pus SSP-uri pe Sculptor?

Reply
am cutitele stock, iar asa o comparatie am putut face cu cutite stock de df64 cand le-am avut in paralel :

https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid202152

mi-am pastrat parerea, iar un singur lucru negativ am de spus: este usor greoaie calibrarea la inceput, pana intelegi ce si cum.. adica pe dial cafelele sunt rasnite intre 0 si 3.
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Buna tuturor,

Stie cineva unde as putea gasi un silicon petnru Niche Zero? Sau ce sa folosesc pentru a mai recupera acele 0. cateva grame care raman pe "teava"? :D

Reply
https://www.etsy.com/listing/1175547284/...niche-zero

Salut, cam asta este din cate stiu eu cel mai ok .
Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic 

Reply
sau la chinezi, acelasi pret doar ca e in lei... Confused

https://www.aliexpress.com/i/1005008927094905.html

... e o bucata de cauciuc, cum sa ceri 30 Euro pe asa ceva ?!!!

Reply
Vb pe forum cu Dijon iti face el…
Dalla Corte Studio / Eureka Atom W65 / Acaia Lunar 2021 / Kinu Simplicity / Normcore Tamper Wallnut 58,5 v4
Past: Stone Lite / Niche Zero /Eureka Oro Stark / DeLonghi La Specialista Arte (EC 9155MB) / Timemore Black Mirror Basic+

Reply
Doamne fereste sa dau 150 lei pe o guma :)) mersi de tipsuri, ii scriu lui Dijon

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)