(04-01-2018, 16:39)renatoa Wrote: 10) Mai nou, in discutiile de azi de pe HB, se pare ca s-a cotit si cu cei 4 rulmenti, se neaga ca ar fi 4, atunci cand este adus acest numar in discutie ca un indicator al problemelor de pozitionare a axului.
Citește, te rog manualul. Îl au pe site undeva. Scrie negru pe alb că sunt 2 rulmenți pe ax și 2 în mâner.
Sincer, s-a mai scris și aici despre asta, pe la discuțiile legate de cei 50€ în plus. Am
un v3 acasă, dacă vrei îi fac poze. Este identic la interior cu v1.
De unde nevoia asta de conspirații? Dacă ai o întrebare, dă-le un mail celor de la
kinu. Dacă ei “se cotesc”, ok, zici că e ceva dubios.
Dar de unde găsești toate non-subiectele astea: “e clar că e aliniată prost, că a fost nevoie de 4 rulmenți. Au mințit în manual, probabil dacă eu îți arăt poze îmi zici că sunt plătit de kinu, toți mint. Hai să vorbim totuși despre aspecte reale, nu de rulmenți fantomă.
(04-01-2018, 16:39)renatoa Wrote: 10) Mai nou, in discutiile de azi de pe HB, se pare ca s-a cotit si cu cei 4 rulmenti, se neaga ca ar fi 4, atunci cand este adus acest numar in discutie ca un indicator al problemelor de pozitionare a axului.
Citește, te rog manualul. Îl au pe site undeva. Scrie negru pe alb că sunt 2 rulmenți pe ax și 2 în mâner.
Sincer, s-a mai scris și aici despre asta, pe la discuțiile legate de cei 50€ în plus. Am
un v3 acasă, dacă vrei îi fac poze. Este identic la interior cu v1.
De unde nevoia asta de conspirații? Dacă ai o întrebare, dă-le un mail celor de la
kinu. Dacă ei “se cotesc”, ok, zici că e ceva dubios.
Dar de unde găsești toate non-subiectele astea: “e clar că e aliniată prost, că a fost nevoie de 4 rulmenți. Au mințit în manual, probabil dacă eu îți arăt poze îmi zici că sunt plătit de kinu, toți mint. Hai să vorbim totuși despre aspecte reale, nu de rulmenți fantomă.
Edit: dacă tot ne spunem oful.
(04-01-2018, 16:39)renatoa Wrote: le pute
Serios, ți se pare un limbaj adecvat unei conversații civilizate?
(04-01-2018, 16:39)renatoa Wrote: Nu in ultimul rand, perceptia mea este ca la Kinu nu place competitia... fac cum fac si o cotesc ca sa se pozitioneze intr-o zona de unicitate. La 38 mm si pret de 100-150 E/$ ar avea competitie din greu, cel putin doua marci.
Îmi cer scuze că o zic, dar efectiv
nu are sens. Dacă ar fi așa, cele două mărci de care zici, ar vinde la prețul lui Kinu. Dar nu vând la prețul lui Kinu.
Și eu, dacă aș tarifa cu 1€ / poză, aș avea o concurență enormă. Doar că eunu fac asta. Nu pentru că am vreo treabă cu concurența, ci pentru că nu are nici un fel de logică pentru serviciul (produsul) pe care îl ofer eu, pentru investițiile pe care le-am făcut, etc.
Nu “îmi pute” un cost mic / fotografie / ședință foto. Ci nu ar avea logică.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator