Welcome Back Log In Create Account

Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450 (EXPERIENTE)

Comparația între DF64 și Niche îmi pare asemănătoare cu comparația între iPhone și suratele cu Android.
Pe hârtie și specificații majoritatea Androizilor dau mai bine decât iPhone, cu toate astea lumea abundă de cumpărători de iphone.

Si ca sa fiu și ontopic și cât de obiectiv posibil, strict din punct de vedere al aspectului... DF64 îmi pare ca e inca departe de Niche.
online: ACS Vesuvius EVO Leva / Niche Zero
offline: Aeropress / Kinu M47 Phoenix

Reply
Ai descris foarte bine spiritul gregar...

Sau care e rolul forumurilor, in general.

Reply
Am mutat discutia comparativa pe un topic dedicat, caci am ajuns la 12 pagini de discutii colaterale
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Poti inchide topicul, s-a spus tot, pana nu incep sa se livreze nu prea mai ai ce spune pe tema asta.

Reply
(11-03-2021, 15:37)renatoa Wrote: Poti inchide topicul, s-a spus tot, pana nu incep sa se livreze nu prea mai ai ce spune pe tema asta.

Amin.
Lelit PL81t, Ibric email, Ibric turcesc, Aeropress, V60. Rasnite Kinu Phoenix, Sozen, prajitor cafea Rostmeister, Cafflano Kompresso, Xeolo ghost burr 10 step.

Reply
Dupa ultimele informații, pe 22-25 martie intra transportul in Romania
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
https://coffeeforums.co.uk/topic/58285-n...ent-830502
ECM Synchronika cu robinet, DF64V + SSP, M47, ECM S-automatik 64
in trecut: df64, K30, Vario Home, Bezzera BB005, si Bezzera Mitica Top

Reply
Nimic neasteptat, care sa provoace un wow sau semne de intrebare.

Reply
Pt mine e wow ca a bagat 1.9g in ea si nu a iesit nimic pana nu a dat la foale
Bianca, Niche, Acaia Lunar, Comandante, V60, Hario Switch, Orea V3, Aeropress, Fellow Stagg
Ex: Lelit PL41TEM, Lelit PL43MMI

Reply
Poate neasteptat e ce a iesit la masuratoarea cu ceasul comparator: "I measured a total runout of the burrs of 0.03mm which is my opinion is not going to be a problem for grinding coffee beans - good score for the chinese manufacturer here."
Desi nu erau semne de dezaliniere nici cand am testat-o eu, avand ceva plaja de joaca, spre deosebire spre exemplu de Ceado E5p care se regleaza tot stepless pe roata mare si care sare mult mai repede gradele de rasnire, plaja fiind mult mai scurta in espresso.

Retentia aceea probabil ca a iesit imediat afara in totalitate si datorita formei inclinate a interiorului.

Reply
(12-03-2021, 19:29)Lyvyoo Wrote: Dupa ultimele informații, pe 22-25 martie intra transportul in Romania

Mi-a trimis un forumist un crop de pe un forum si se pare ca este reala informatia, din ce am intrebat - in urma unui atac informatic in port au inghetat partial procedurile vamale, deci data sosirii in RO va fi 1-2 aprilie. 

[Image: wQ5i3br.jpg]

Reply
Un mic video a lui Dave Corbey pentru cine este interesat. Povesteste despre G-iota

#Lelit Elizabeth #G-iota ~ Deplasari: #Kinu Phoenix + #Kompresso
Past: #Eureka Specialita - SD, #espressor o petarda chinezeasca 

Reply
Se pare ca au gasit si o solutie pentru o problema intalnita de cativa user-i care au intrat deja in posesia lui G-iota "last bean popping...". Ultima boaba ramasa refuza sa intre intre cutite. Smile

Din ce am inteles din postul respectiv, solutia de "anti-popcorning device", un fel de NFC disk a lui Niche Zero, este venita chiar de la fabrica. Am sa incerc sa pun link-ul catre postul respectiv de pe forumul Home-Barista.

https://www.home-barista.com/grinders/g-...ml#p784062

Acolo in imagine se vede destul de clar acel dispozitiv.

Sa vedem daca va face fata si ce se va intampla cu boabele de cafea lovite de paletuta aia la 1400 de turatii

Reply
Se pare ca nu a mai avut rabdare sa scoata fabrica piesa respectiva. A incercat el ceva asemanator. Smile

https://www.home-barista.com/grinders/g-...ml#p784569

Reply
(19-03-2021, 16:59)Lyvyoo Wrote:
(12-03-2021, 19:29)Lyvyoo Wrote: Dupa ultimele informații, pe 22-25 martie intra transportul in Romania

Mi-a trimis un forumist un crop de pe un forum si se pare ca este reala informatia, din ce am intrebat - in urma unui atac informatic in port au inghetat partial procedurile vamale, deci data sosirii in RO va fi 1-2 aprilie. 

[Image: wQ5i3br.jpg]

Exista noutati? M-am saturat de rasnita mea. :)
Lelit Diana PID Version, G-IOTA/ DF64 , Nivelator, Tamper Lelit 58
Past: De'Longhi BAR14F, Ascaso i·steel matte, filtru nepresurizat 7g/ 14g, tamper inox 52 mm

Reply
Din ce am intrebat, deocamdata din Belgia e confirmata data de sosire in Romania  ca fiind 1-2 aprilie.

Reply
Si o binecuvantare de la tatuca DaveC:

https://sway.office.com/1GYioFUva9vnZaRL?ref=Link

Reply
As citi cu mare atentie, si cantari fiecare nuanta, am vazut in alte review-uri ca are talent sa glazureze frumos chestii urat mirositoare...

Reply
In al treilea video la momentul 1:58 se aude un sunet suspect de parca s-ar atinge cutitele.
Cei care  va pricepeti ce parere aveti?

Reply
Pare a fi o spărtură care a rămas captivă-ntre cuțite. Reușesc s-o apuce-ntr-un final cuțitele și dispare și zgomotul.

Pățesc același lucru la Kinu, deci se întâmplă și-n cazul cuțitelor conice.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
Acum sub alt nume si pe indiegogo... 

www.indiegogo.com/projects/turin-64sd-elr-single-dose-espresso-grinder

... pontul l-am primit via grup FB Flair 58, de la boss in persoana, care vad ca se tine de tweet-uri la alte produse in loc sa isi promoveze noua jucarie...

Reply
Doar în us, 110v 60hz. Nu livrează în eu dar un lucru e clar, se poate și mai ieftin, dacă se dorește. Promoție din asta la 400€ (cu tva ce-i drept) pre-order...
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
la noi, cu reducerea espressoman, ajunge sub 400€. De 3 ani rănesc zilnic la Kinu și as vrea sa fac un upgrade dar nu ma hotarasc încă dacă sa o iau pe aceasta sau Eureka XL.
Oricum, bănuiesc ca oricare dintre ele va fi un upgrade la Kinu și îmi va ușura workflow-ul având în vedere ca la manuala ma chinui câteodată când dau de o cafea mai light..

Sent from my SM-G977B using Tapatalk
Lelit PL92 + Kinu M47 

Reply
eu astept arco...si daca pentru gustul meu needucat nu va fi suficient voi merge negresit pe Eureka XL.

Reply
(27-03-2021, 21:38)claudiur Wrote: la noi, cu reducerea espressoman, ajunge sub 400€. De 3 ani rănesc zilnic la Kinu și as vrea sa fac un upgrade dar nu ma hotarasc încă dacă sa o iau pe aceasta sau Eureka XL.
Oricum, bănuiesc ca oricare dintre ele va fi un upgrade la Kinu și îmi va ușura workflow-ul având în vedere ca la manuala ma chinui câteodată când dau de o cafea mai light..

Sent from my SM-G977B using Tapatalk

Nu cred ca se compara iota cu Eureka. Are mult de confirmat pana sa ajunga in liga.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Reply

Reply
Nu m-as uita la nimic postat de nimeni pe 1 aprilie :D

Reply
DF64 VS Eureka Mignon Specialita | Breville Barista Pro
https://youtu.be/vWchukkNbGA?fbclid=IwAR...fHqX616bQg
Gaggia classic, kinu m47, Eureka Mignon Specialita 

Reply
Care n-ati prins vremurile cand la o carte de succes la librarie iti mai baga vreo doua "congrese"... aveti o imagine acum care-i shpilul...

https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid156159

Reply
Eh, ești rău. Clar ca le poți lua separat. Nu e "nicio masă fără pește"
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)