(08-03-2021, 23:29)Lyvyoo Wrote: (iar) ai scris 14 randuri goale. Cine a spus ca rasnita nu poate fi testata? Ce a intrebat @RaduNim si ce raspuns primeste? Eu nu zic, daca avem informatii concrete despre ceva, sa le aducem, de aceea e topic dedicat, cu plusuri, minusuri, opinii in utilizare, fotografii etc. Dar sa umplem pagini doar cu presupuneri mi se pare sadic.
Concret, s-a spus de la inceput ca rasnita e disponibila pentru testare in showroom. Adica iti alegi un espressor de acolo, te inchizi intr-o camera, aduci ce cafea crezi ca ai vrea sa testezi si ce accesorii crezi ca ai nevoie si stai acolo cate ore vrei fara sa te deranjeze nimeni. Fiind doar una singura, nu cred ca poate pleca la plimbare prin tara caci au nevoie la showwroom de ea. Insa ideea nu e rea, cu amendamentul ca e destul de riscant pentru o rasnita (sau espressor) sa umble pe mana atat de multor curieri.
Raspunsul meu a fost 100% la obiect, in ziua de azi nimeni nu da rasnite pe mana unor necunoscuti de pe un forum (sau de oriunde altundeva) sa le desfaca, sa vada din ce sunt realizate anumite componente, ce motor e pus pe ea etc. Asta din motivele expuse mai sus.
Rapsunsul 100% gol de continut era ala cu "rasnita disponibila pentru testare in showroom" pentru ca discutia (si critica mea la adresa hype-ului) nu era despre "arome fructate puse in evidenta de macinarea deosebit de uniforma" sau alte balarii de gen (complet subiective),
ci despre partea hardware. Deci genul de testare care se poate face intr-un showroom chiar n-avea nici o treaba, nu ne putea edifica absolut deloc.
Pe mine de exemplu m-ar impresiona placut daca motorul este fixat in sasiu intr-un mod care sa bifeze doua cerinte esentiale: 1. Sa nu transmita vibratii majore/sa nu intre in rezonanta si 2. Sa nu aiba amortizare cu componente care imbatranesc rapid. Ma pot lamuri in legatura cu asta rasnind cateva cafele cu ea intr-un showroom? Desigur ca nu.
Repet ideea: vad niste replici dusmanoase, fara continut real, fara legatura cu afirmatiile facute. Care afirmatii nu sunt niste tampenii, sunt concrete, la obiect, bazate pe specificatiile publicate de importator. Daca scopul topicului e reclama pozitiva pentru rasnita asta sigur ca obiectiile mele nu sunt binevenite. Daca scopul e sa analizam oferta asta in raport cu pretul si specificatiile, eu zic ca am fost 100% ontopic.