Espressoman Administrator
Bucuresti
Pana duminica seara inclusiv e ok, asa au spus
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
Eu am dat azi comanda pt un Simplicity, a fost confirmata, deci baga mare.
Pietro, Kinu Simplicity, DeLonghi, V60, Aeropress
Espressoman infocat
Bucuresti
Mi-a sosit si mie comanda la inceputul saptamanii, am folosit deja rasnita, sunt foarte multumit de ce am primit :D
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
30-11-2022, 23:33
(Edited 30-11-2022, 23:33 by iancu.ciprian.)
Buna seara. Aveti idee, aproximativ, cand va fi următoarea comanda de grup?
Espressoman infocat
BUCURESTI
Si eu sunt interesat...
Gaggia Clasic 2012 (PID+Rancilio+9Bar) & Eureka mignon manuale
Bucuresti
Trimiteti formularul Kinu si veti primi un raspuns de la ei, pe masura ce au informatii. Eventual poate aveti noroc sa mai apara ceva pe parcurs...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Galati
Exista reducere de grup si pentru Kinu M47 Classic?
Imi poate spune cineva foarte pe scurt care sunt diferentele intre cele 3 modele si care ar fi cea mai buna alegere?
Multumesc!
Espressoman infocat
Constanta
Am eu un kinu siplicity luat in urma cu o luna. Am comparat-o cu un m47 classic piesa cu piesa. M47 are mai multe elemente din metal, dar la capitolul cutite este aceeași rasnita.
https://imgur.com/a/jxEuM58
Am de gând sa trec pe electrică, când intru in posesie, voi scoate kinu la vanzare. Despre kinu Phonix știu doar ca are si mai mult plastic, dar ii lipește un element, cel pe care îți sprijini degetul mare pentru o aderentă mai buna, cel puțin pe mine ma ajuta(o folosesc pentru espresso)
Espresso:ProfitecDrive|MahlkonigE65Gbw
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode
Espressoman infocat
Galati
(26-12-2022, 20:09)tektbar Wrote: Am eu un kinu siplicity luat in urma cu o luna. Am comparat-o cu un m47 classic piesa cu piesa. M47 are mai multe elemente din metal, dar la capitolul cutite este aceeași rasnita.
https://imgur.com/a/jxEuM58
Am de gând sa trec pe electrică, când intru in posesie, voi scoate kinu la vanzare. Despre kinu Phonix știu doar ca are si mai mult plastic, dar ii lipește un element, cel pe care îți sprijini degetul mare pentru o aderentă mai buna, cel puțin pe mine ma ajuta(o folosesc pentru espresso)
Multumesc pentru poze, sunt de mare ajutor! :)
Bucuresti
Reducere de grup nu este pentru Clasic, doar cea de 5%, vezi in prima postare.
Espressoman infocat
Arad
Buna ziua, se mai face anul acesta comanda de grup pentru râșnițele kinu pentru a beneficia de reducerea de 20%?
Daca va fi cand va fi aceasta comanda de grup?
Țin sa precizez ca am trimis formularul dar nu am primit nici un feedback pe adresa de email, am verificat și in spam.
Exista ceva nr de contact unde pot apela sa verific dacă au luat cererea in evidentă?
Multumesc.
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Eu am trimis in decembrie anul trecut si mi-au raspuns ca au notat comanda si vor reveni in momentul in care se va decide perioada din 2023 cand se va face urmatoarea comanda de grup.
Espressoman infocat
Arad
(11-02-2023, 17:48)iancu.ciprian Wrote: Eu am trimis in decembrie anul trecut si mi-au raspuns ca au notat comanda si vor reveni in momentul in care se va decide perioada din 2023 cand se va face urmatoarea comanda de grup.
dar le-ai trimis email la ei pe site sau doar ai completat formularul de pe site-ul espressoman cu datele personale si adresa de email?
Eu nu am primit nici un email de la ei.
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Am completat formularul de pe forum
Espressoman infocat
Arad
Acum am primit si eu email. Multumesc
Bucuresti
Am primit vesti bune de la fabrica!
Incepand de azi KINU deschide o noua comanda de grup pentru rasnitele Phoenix si Simplicity, conditiile fiind aceleasi ca in toamna. Am updatat prima postare in acest sens cu cele confirmate de catre ei.
Kinu vor primi aplicatiile pana pe 27 februarie, tot atunci urmand sa faca si livrarile. Ca de obicei inscrierile se fac trimitand
formularul de reducere Kinu din sectiunea de discount-uri.
LATER EDIT: de data aceasta se va putea opta si pentru Travel Case, costul comunicat de fabrica in cadrul achizitiei de grup fiind 150 lei, cu transport gratuit daca vine odata cu rasnita sau 25 lei separat.
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare!
Stiu ca abia a trecut comanda...
Vreun orizont de timp, din experienta anilor trecuti, pentru urmatoarea comanda?
Sau pot sa ma scriu de pe acum?
Multumesc.
Bucuresti
Din ce stiu de la fabrica important este sa trimiti aplicatia. De multe ori mai apar rasnite ce pot fi expediate mai repede, posibil sa fie cazul si acum.
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumesc. asa am sa fac.
Bucuresti
Kinu au anuntat deschiderea inscrierilor pentru o noua comanda de grup cu livrare intre 12 si 30 iunie.
O schimbare va fi echivalarea in euro a preturilor de acum si plata tot in euro in contul lor international, din ratiuni de contabilitate interna. Rugamintea lor este ca cine nu poate sa le semnaleze si vor incerca sa gaseasca o alta metoda. Cel mai simplu este din Revolut / Wise dar merge de pe orice aplicatie bancara, cred.
Toate detaliile le vor trimite cei de la fabrica pe email, dupa aplicarea
formularului Kinu
Bucuresti
Am actualizat prima postare cu ce am primit de la fabrica legat de editia limitata Kinu M47 Titan, cu topic separat
aici.
In esenta espressomanii vor primi drept reducere / cadou un
set de cutite pentru pour over / brew in val de 40E.
Espressoman fresh
Bucuresti
08-08-2023, 07:22
(Edited 08-08-2023, 07:22 by Valu91.)
Salutare, voua cam in cat timp vi s-a raspuns solicitarii? Au trecut cam 7-8 zile si inca nu am primit nimic. Multumesc.
Bucuresti
Sunt in vacanță din cate știu, deci vor reincepe sa raspunda in aprox 7-10 zile
Espressoman fresh
Bucuresti
Salutare, perioada de concediu a fabricii Kinu s-a incheiat. Miercuri am fost contactat si azi a sosit bestiuta. Multumesc echipei espressoman.ro pentru oferta. Spor la preparat cafea. :)
Espressoman infocat
Pretutindeni
De curiozitate, variante Titan de unde s-ar putea comanda?
Bucuresti
Vezi prima postare din acest topic, sunt acolo toate detaliile de la fabrica.
Bucuresti
Tocmai am fost anuntat ca o noua comanda de grup "condimentata" va incepe de maine, detalii dupa ora 23.59 pe pagina principala espressoman.ro

Cu specificatia ca cei de la Kinu nu participa la Black Friday.
Bucuresti
Am facut update primei postari cu ultima achizitie de grup Kinu de anul acesta!
Fabrica a transmis ca pentru espressomani rasnitele Phoenix vor veni cu noul pahar de aluminiu al editiei 2024, cu prindere pe oring, alaturi de cutitul de brew cadou, putandu-se alege varianta cu sau fara gentuta, corelativ cu scaderea pretului.
Rasnitele Simplicity vor veni de asemenea cu noul pahar al editiei 2024, cel din inox cu 11 magneti, alaturi de cutitul de brew cadou.
Iar ca o surpriza, in maxim doua saptamani de la livrare fiecare espressoman va primi si un voucher din partea a cel putin 4 prajitorii, cu reduceri one time, peste valoarea celor de forum.
Sa rasnim bine!
Bucuresti
Discutiile despre noile pahare le-am mutat
aici.
Bucuresti
Am primit de la Kinu si cateva fotografii de detaliu cu noile pahare:
- cel cu 11 magneti de pe Simplicity 2024 e putin diferit fata de cel care vine standard la Classic. Acesta e din aluminiu si are doua piese din inox, anume "baza" si acel "inel" din jurul magnetilor
- cel cu O-ring care vine acum cu Phoenix 2024 are baza din inox si in rest e din aluminiu