Espressoman Administrator
Bucuresti
Am discutat si eu cu Christian de la Kinu, din pacate nu au marje de productie mari, o produc foarte scump. Pe site-ul lor pretul va reveni la 750E nu peste mult timp. Pt forum mai sunt si voucherele acelea de cafea care mai scad per total din costul de achizitie.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
Nu știu ce părere să am despre asta, sincer și realist vorbind.
Rasnita românească, un întreg cult de promovare în țara, cu o bază atât de solidă de utilizatori atât din membrii comunității noastre însă nu numai, și noi vorbim despre vouchere de reducere la cafea ? Ca până la urmă la asta se rezumă astăzi oferta pentru noi.
Pe mine unu nu mă încântă asta deloc, deoarece după ce am trecut prin cateva serii de dezamăgiri în rândul prajitoriilor din țară, mă regăsesc în situația de a cumpăra cam numai din internațional, cel puțin în ultima perioadă.
Si poate n-ar conta 50€ + sau - la ea, fiind vorba de principiu, dar măcar să lăsăm deoparte termenii exclusivisti folosiți când ne raportăm la prețul de vânzare prin intermediul comunității.Eu cred ca zic pass de data asta și mă declar puțin dezamăgit de aspect.
Le doresc vânzări bune ! Sprijiniți și recomandați cu căldură Kinu ! Veți primi o pungă de cafea !
Pavoni & Kinu Classic