Welcome Back Log In Create Account

REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, M68c, REBEL, TITAN

Buna!

Am comandat o rasnita kinu simplicity la comanda comuna, insa nu am primit reducerile acelea la parteneri. Sub ce forma trebuiau sa vina? Pe mail? Multumesc

(18-04-2024, 11:28)Lyvyoo Wrote: Asa cum am fost informat de catre fabrica, de astazi se deschide o noua comanda de grup la Kinu, valabila pana pe 12 Mai. Detaliile sunt pe prima pagina a acestui thread.

Livrarile se vor face instant, iar noutatea fata de alte comenzi de grup este ca rasnitele Kinu vor fi mai ieftine cu 10Euro dar transportul se va achita la destinatar. Este mai mult o schimbare procedurala, care ii ajuta pe cei de la fabrica sa trimita mai repede rasnitele.

Reply
Ieri au venit toate voucherele si cel mai probabil vor fi 10 in loc de 8. Maine sunt pe email.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Deci maine e Craciunul de vara :)

Reply
Au ajuns ieri, dar mai pe seara, sa verifici si Spam.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
salut, stie cineva de unde pot cumpara componente pentru kinu ? (mi s-a rupt coarba aia )

Reply
Pentru piese direct de la ei, kinugrinders.de sau trimiti formularul clasic de reducere

Reply
Pentru ca au fost multiple cereri pe formularul de reduceri cei de la Kinu au transmis ca primesc aplicatii in continuare pana pe 31 iulie, urmand apoi sa inceapa din toamna.

Reply
Salut!
Am comandat și eu Kinu Titan. 
O aștept!
Multumesc frumos!
Gaggia Classic 2015, Porlex Mini, sita nepresurizata, tamper Joe Frex ø 41 

Reply
Salut, pana cand se mai primesc comenzile pentru grup? M-as baga la un M47 Clasic :D
Ex: Eureka Mignon Libra 65 AP | Now: Mahlkoenig e64 ws | Lelit Victoria PL91T

Reply
De ce nu încerci marea cu degetul? Fă o comandă de pe forum și vezi ce zic. În câteva zile oamenii îți dau răspunsul dacă da sau ba...

Reply
In octombrie, sa vedem exact cand spune fabrica.

Reply
Azi am primit confirmarea de la fabrica, de luni incepe o noua comanda de grup, cu perioada fixa 23 sept - 23 octombrie si livrari. Ca noutate intra si Kinu Rebel si rasnitele de condimente. Probabil in weekend voi updatata prima postare cu ce am primit de la Kinu ca info.

Reply
Salut,
Pentru ibric, moka, rar poate v60 m as baga pe rebel, eok?
Vine si cantarul in bani?
Cu plata cum se procedeaza?

Reply
(20-09-2024, 19:44)28nanapop Wrote: Salut,
Pentru ibric, moka, rar poate v60 m as baga pe rebel, eok?
Vine si cantarul in bani?
Cu plata cum se procedeaza?

Ce cântar oare?
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Nu, vom vedea luni exact

Reply
Făcusem și eu o comandă pentru varianta de 205 euro +30 euro gentuța.

Am primit un mail in care mi se preciza că nu mai este valabilă oferta cu pour over cadou. In magazin costă 40 de euro

Am făcut un calcul și nu mai merita, am solicitat anularea comenzii.

Reply
Am facut update complet primei postari cu ce inseamna urmatoarea comanda de grup, care a inceput deja si se termina pe 23 octombrie. Ca noutati:
- intra si noua Kinu Rebel, practic un Simplicity ce are carcasa striata la fel ca Titan (design dar si prindere mai buna fara inel de cauciuc)
- intra noua serie de rasnite pentru condimente, Kinu Saturn
- Phoenix a mai scazut putin ca pret
- dupa aceasta comanda de grup sau urmatoarea maxim, fabrica nu va mai putea vinde catre espressomani rasnite simple, fara gentuta, pentru ca se termina stocul de cutii single cu spuma. Deci automat si pretul va fi mai mare.

Reply
Kinu au anuntat ca vor tine deschisa achizitia de grup pana duminica, 3 nov. 
In functie de cum li se termina stocul de cutii de carton, vor opri si optiunea de a cumpara rasnita fara gentuta.

Reply
M-a rugat Christian de la Kinu sa va anunt ca au si un concurs pentru pasionatii de Instagram care se termina azi, cu premii 3 rasnite Kinu, detaliile aici - https://www.instagram.com/p/DCCxJ2xz7Xq/...BiNWFlZA==

De asemenea, in loc de comanda de grup au initiat pana pe 30 nov un Black Friday cu Phoenix, Simplicity si pentru prima data,  Classic, in sectiunea Kinu de aici - https://www.espressoman.ro/black-friday/

Reply
Salutare,

Se mai pot achiziționa râșnițe Kinu la reduceri? Doar întreb. Am deja o râșniță electrică, dar e cam zgomotoasă dimineața.

Reply
Pana pe 30 nov, vezi link-ul de mai sus.

Reply
Ah, n-am observat, mulțumesc.

Reply
Dragi espressomani,

Va mulțumim  din suflet pentru încrederea acordata si in acest an brand-ului Kinu!

A fost un an de succes pentru noi, ne-am consolidat pozitia internationala si am muncit la proiecte noi de care veti afla la momentul lansarii. Pretuim acesata comunitate si consideram ca impreuna, toti cei care apreciati eforturile noastre materializate in rasnitele Kinu, ati  contribuit în mod semnificativ la succesul din 2024, inclusiv prin numarul mare de inscrisi in comenzile de grup pe care le organizam cu espressomanii.

In anul care vine vom aprofunda mai departe parteneriatul nostru si pregatim deja surprizele.

Vă dorim un Crăciun binecuvantat,  fericit și liniștit!

Echipa KinuGrinders

[Image: oeR1BOs.jpeg]

Reply
Pentru ca au trecut 3 luni de la ultima comanda de grup, cei de la KINU au decis ca incepand de astazi sa deschida o noua sesiune, dupa aceleasi reguli cunoscute, pe care le regasiti in prima postare, updatata. 

Noutatea de aceasta data este reaparitia in peisaj a lui Kinu Traveler, cea mai usoara rasnita Kinu. 
Reducerea nu este foarte mare la acest model, dar cei de la Kinu au comunicat ca transportul se face de la Reghin si este aprox 25-30 lei, versus website-ul propriu unde Traveler pleaca din Germania si costa 27 de Euro.

Fabrica a mai inclus si de data aceasta Rebel, Phoenix, Simplicity plus Titan care oricum era disponibil oricand.

Reply
O mentiune/update pentru sectiunea de reducere a cutitului PO. Eu tocmai am primit factura pentru unul si este 44 Euro, nu 39 Euro cat e scris acolo.
Timemore Sculptor 078~Kinu M47 Phoenix + OreaV3~V60~Clever~Aeropress~Picopresso

Reply
Intreb acum

Reply
Am verificat si din cate vad Christian de la Kinu mi-a scris pentru aceasta achizitie de grup "39E in pachet cu orice rasnita", aici a fost omisiunea mea, am actualizat acum. Separat, este 44, cum au comunicat ei.

Reply
Reconfirm, e 44 Euro + 30 Ron transport, deci 50 Euro sau 250 Ron. Pe coffeegear 192 Ron, edream 220 Ron + 19 Ron transport, mabo 249 Ron. Nu e vorba de cei cativa lei, dar nu e niciun avantaj sa cumperi direct. Zic in cazul in care cineva mai asteapta vreo comanda de grup sa isi ia.
Timemore Sculptor 078~Kinu M47 Phoenix + OreaV3~V60~Clever~Aeropress~Picopresso

Reply
Da, reducerile acestea sunt facute de Kinu in principal pentru rasnite. La cutit ei au comunicat 39E in pachet cu o rasnita. De varianta solo la 44E nici nu scrisesera initial, de aia am fost si eu derutat.

Reply
O precizare venita in seara asta de la fabrica - se poate alege ce tip de cutit sa fie montat pe rasnita Phoenix, espresso sau brew, si chiar ar fi indicat sa precizati alegerea in formular.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)