Hello There, Guest! Login Register

Pahare noi Kinu Phoenix si Simplicity 2024

oare a incercat cineva paharul cu magneti pe un phoenix cu pahar cumparat in 2019? pe site scrie ca phoenix dupa 2020 e compatibil, insa eram curios daca cine a si testat. deja am 2 pahare de plastic schimbate Sad
orea v3 | v60 | timemoreB75 | fake hario switch | kinuPhoenix+POB | ekg

Reply
La un festival mi-au aratat cei de la Tastecrafters/Dropshot cum intra capacul cu magneti pe un Phoenix nou, mi-au spus ca modelele dupa 2021 se potrivesc. Ca sa te lamuresti, du-te la Dropshot la Apaca cu rasnita ta si vezi cum se potriveste paharul cu magneti, eventual suna inainte, daca vrei sa fii sigur.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Reply
putin mai greu din brasov, de aceea am zis sa intreb :)

Reply
(11-11-2023, 11:16)bazilul Wrote: oare a incercat cineva paharul cu magneti pe un phoenix cu pahar cumparat in 2019? pe site scrie ca phoenix dupa 2020 e compatibil, insa eram curios daca cine a si testat. deja am 2 pahare de plastic schimbate Sad

Cred ca paharul de plastic e singura componenta care nu-i de top la Kinu, desi nu-mi dau seama cum poate fi totusi distrus. Cel nou de aluminiu inca nu e disponibil separat. Am comandat paharul cu magneti pentru Phoenix, dar rasnita e cumparata anul trecut. Probabil ca e fabricata dupa 2020.

Reply
Am în casă și Phoenix și Classic, pot să zic că prefer de 10 ori mai mult păhărelul plasticos decât cel metalic.
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.

Reply
(11-11-2023, 13:11)adrian1 Wrote: La un festival mi-au aratat cei de la Tastecrafters/Dropshot cum intra capacul cu magneti pe un Phoenix nou, mi-au spus ca modelele dupa 2021 se potrivesc. Ca sa te lamuresti, du-te la Dropshot la Apaca cu rasnita ta si vezi cum se potriveste paharul cu magneti, eventual suna inainte, daca vrei sa fii sigur.

Daca ajunge cineva la Dropshot cu Kinu din 2019 sa testeze paharul, sa ne spuna si noua aici daca se potriveste...  :idea:
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
(11-11-2023, 16:38)umarianos Wrote: Am în casă și Phoenix și Classic, pot să zic că prefer de 10 ori mai mult păhărelul plasticos decât cel metalic.

Și mie-mi plăcea mult paharul de plastic, în mare parte pentru că are deschiderea mult mai mare, dar paharul nou de aluminiu e diferit de cel de inox. Buza care ține magneții este considerabil mai subțire, iar interiorul nu mai are acea muchie. La fel, paharul de aluminiu cu garnitură pentru Phoenix e foarte reușit.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
Quote:Daca ajunge cineva la Dropshot cu Kinu din 2019 sa testeze paharul, sa ne spuna si noua aici daca se potriveste...  :idea:

le-am scris celor de la kinu. au zis ca nu este compatibil paharul de aluminiu cu phoenix2019.

Reply
Salutare,
astazi mi-a venit modelul Simplycity impreuna cu paharul cu magneti.
Pozele de pe cutie spun ca paharul se potriveste la toate modelele Kinu.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
sincer? eu sunt debusolat. de la fabrica am inteles ca pt phoenix 2019 se potriveste doar clasicul pahar de plastic. acum sunt 4 optiuni de cumparat, care si cum s-ar potrivi la phoenixul meu in afara de cel de plastic nu am idee. si aparent nici nu am unde sa testez in brasov. asa ca poate vrun coleg din bucuresti o sa aiba dilema asta si va merge sa testeze :)

Kinu M47 Catch Cup Versions & Weights – Central Coast Coffee

Reply
Deci mie mi-a venit Simplicity cu doua pahare : unul cu magneti si unul fara magneti(cu acea garnitura de etansare). Poate te ajuta codul paharului cu magneti, am atasat poza de pe cutiea in care a venit separat de rasnita.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
As merge pe mana fabricantului, daca el zice ca nu e compatibil cam asa e… [emoji23]

Si pana la urma, lasati codurile ca aveti piesele in mana. Masurati diametrele, acolo e singura chestie de potrivire.
Bezzera Aria, PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Asta daca codul de pe cutie nu bate cu piesa din cutie...

Reply
Presupui ca e corect codul, ca nu cred ca apare si pe piesa.
Bezzera Aria, PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Presupun ca fabrica a pun piesa corecta in cutie si a etichetat-o corect. In mod normal mergem pe prezumtia de nevinovatie nu invers. Daca ai dovezi ca nu se potriveste si ca fabrica a gresit eticheta ...
In acest caz ar trebui sa existe doua pahare cu magneti si doua coduri.

Reply
Există două pahare cu magneți: cel de oțel și cel de aluminiu. Râșnițele actuale au toate paharele interschimbabile, dar Phoenix mai vechi nu sunt compatibile cu paharele cu magneți. După cum a spus și producătorul, care evident că știe ce a produs.

Phoenix a fost făcut în 2019 în condițiile în care fabrica a ars și nu aveau cum să producă multe componente. După ce s-au pus pe picioare și au început să producă din nou pahare de inox au modificat Phoenix pentru a putea fi compatibil cu toate paharele. Pentru Phoenix 2019 există un pahar de plastic special, diferit de paharul de plastic de Simplicity. Mai demult erau separate pe site (eu le-am făcut pozele de produs), dar cum sunt de ceva timp interschimbabile, au fost scoase. Nu mi-ar fi trecut prin minte să nu cred producătorul când îmi spune ceva legat de compatibilitatea produselor pe care el le produce.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
Paharul magnetic de otel se potriveste la Kinu Phoenix, cumparata in 2022. Eu folosesc aceasta combinatie.

Reply
raspunsul de la Kinu referitor la potrivirea pe Phoenix2019 a noilor pahare:

"Unfortunately, the aluminum receiver doesn't fit your grinder model.
Before June 2020, the Phoenix used different sized receivers from the Simplicity. In June 2020, we made a change to the Phoenix body so that it could fit the same receiver as the Simplicity as well as the magnetic receiver in case someone decides to upgrade to that. "

Reply
Pahare, pahare, care-i mai mare? Nici unul. Sunt egale, perfect interschimbabile (am testat pentru Phoenix 2022 si Simplicity 2024). De la stanga la dreapta, pahar cu O-ring vechi si nou, pahar magnetic vechi si nou. Noul pahar O-ring este semnificativ mai greu decat cel vechi din plastic. Noul pahar magnetic este semnificativ mai usor decat vechiul pahar magnetic. Noul pahar magnetic are marginea superioara mai putin "abrupta" astfel ca macinatura "curge" mai lin.

[Image: skAXylFl.jpeg]

Reply
Se poate comanda paharul nou cu magneți cu ceva reducere pt espressomani? Sau doar la preț întreg?
Kinu Phoenix, Classic, Simplicity, Titan (Turin dm47+k2+POB), Roest L100+, v60+Orea v4

Reply
Raspunsul primit de la Kinu dupa ce am intrebat (la sfarsit de aprilie):

Pretul la paharul de aluminiu este :

-pahar de aluminiu cu 11 magneti 39eur-10%discount= 35eur tva inclus

-pahar aluminiu cu oring  29eur-10%discount = 25eurTVA inclus

Transportul va trebui sa il suportati la livrare ....

Reply
Ms. Dacă știam luăm când am comandat phoenix să nu mai plătesc transport încă odată. Poate comand ori trimit o râșniță in service și când se intoaece intra și paharele in colet. Ms de info.
Kinu Phoenix, Classic, Simplicity, Titan (Turin dm47+k2+POB), Roest L100+, v60+Orea v4

Reply
Adica pretul unei rasnite din clipul de acum 2 zile... :s

Reply
Daca cumperi paharul separat. Altfel e pe gratis, atasat la rasnita. :D Tongue

Reply
Da, ca la aftermarket auto... o janta de 4x4, nu orice firma, este 1000 Euro... gratis daca o iei montata pe masina.

Reply
(18-05-2024, 15:08)edri Wrote: Raspunsul primit de la Kinu dupa ce am intrebat (la sfarsit de aprilie):

Pretul la paharul de aluminiu este :

-pahar de aluminiu cu 11 magneti 39eur-10%discount= 35eur tva inclus

-pahar aluminiu cu oring  29eur-10%discount = 25eurTVA inclus

Transportul va trebui sa il suportati la livrare ....

Ceva poze cu aceste două pahare are cineva?
ECM Classika PID, DF64V V2, Kinu.

Reply
Paharele alea sunt in poze, numaru 2 si 4.

Reply
Nu știu de ce speram să aibă aspectul mai metalic ca restul corpului...
ECM Classika PID, DF64V V2, Kinu.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)