01-06-2021, 14:01
Din ce am citit pana acum, am învățat ca îmi trebuie o râșnița și o cafea boabe buna in primul rând.
Voi începe cu cumpărarea unei râșnite.
Mă gândesc la o râșnița manuală pentru ca:
* are cel mai bun raport calitate măcinat/preț
* este simpla si deci durabilă
* nu mă deranjează deloc că trebuie acționată manual (ma gândesc ca ar putea fi relaxant, dar nici nu am folosit vreodată)
* folosirea este mai eco (nu consuma electricitate), nu știu despre materiale prea mult dar ma gândesc ca impactul asupra mediului e mai mic decât la una electrică
* e portabilă dar asta nu mă interesează prea mult
As avea nevoie de îndrumări să aleg un model de râșnița care sa
* poată rasni pentru Turkish/ibric
* fie potrivită pentru un începător (deși nu mă sperie setările sau eventualele demontări pentru spălare, erc)
* bugetul este ajustabil, m-am gândit ca in jur de 1000 lei ar fi un început (poate urca la 2000 lei), dar nu as vrea sa mă limitez in viitor și sa îmi trebuiască upgrade
* am scris mai sus de ce as prefera manuala, dar nu înțeleg prea bine tehnologia sa îmi dau seama daca sunt limitări
Acum evaluez între comandante c40 și kinu m47 simplicity.
Am văzut reducerile de pe site și mi se par super. As vrea sa mai întreb și dacă există in cursul anului perioade in care ar fi probabil sa fie reduceri, (gen Black Friday, etc.) la kinu sau alte răsnite in special.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Voi începe cu cumpărarea unei râșnite.
Mă gândesc la o râșnița manuală pentru ca:
* are cel mai bun raport calitate măcinat/preț
* este simpla si deci durabilă
* nu mă deranjează deloc că trebuie acționată manual (ma gândesc ca ar putea fi relaxant, dar nici nu am folosit vreodată)
* folosirea este mai eco (nu consuma electricitate), nu știu despre materiale prea mult dar ma gândesc ca impactul asupra mediului e mai mic decât la una electrică
* e portabilă dar asta nu mă interesează prea mult
As avea nevoie de îndrumări să aleg un model de râșnița care sa
* poată rasni pentru Turkish/ibric
* fie potrivită pentru un începător (deși nu mă sperie setările sau eventualele demontări pentru spălare, erc)
* bugetul este ajustabil, m-am gândit ca in jur de 1000 lei ar fi un început (poate urca la 2000 lei), dar nu as vrea sa mă limitez in viitor și sa îmi trebuiască upgrade
* am scris mai sus de ce as prefera manuala, dar nu înțeleg prea bine tehnologia sa îmi dau seama daca sunt limitări
Acum evaluez între comandante c40 și kinu m47 simplicity.
Am văzut reducerile de pe site și mi se par super. As vrea sa mai întreb și dacă există in cursul anului perioade in care ar fi probabil sa fie reduceri, (gen Black Friday, etc.) la kinu sau alte răsnite in special.
Sent from my iPhone using Tapatalk