Espressoman infocat
Bucuresti
03-06-2021, 22:35
(Edited 03-06-2021, 22:37 by slavic1983.)
Am completat formularul pentru Kinu Simplicity, dar din păcate mi-au răspuns că o comandă de grup nouă se face abia la finalul lui August și că nu mai sunt râșnițe în stoc.
Nu aș dori să aștept atât de mult totuși și mă gândesc la o variantă până în August.
----
E un Phoenix in Marketplace
(03-06-2021, 17:37)Mihai L Wrote: Daca vrei doar pentru ibric, poti incerca sa iei macinata pentru 2-3 zile odata. Iar in Bucuresti gasesti cel mai probabil la Mihai (Pta Gemeni). Ai nevoie de un furnizor care vinde cafea la 100g, presupun ca e cam mult sa iei 250g odata macinata.
De acord cu Mihai aici.
La 100g poti sa iei si din licatiile Hot Spot.
Filtroman infocat.
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2
Espressoman infocat
Bucuresti
@
Mihai Cine este Mihai (piața Gemeni) ? Am căutat pe internet și nu am găsit nimic (sper sa nu jignesc pe nimeni cu ignoranta mea, este un domeniu complet nou).
@
slavic1983 mersi pentru
https://hotspotcoffee.ro
Bănuiesc ca exista un thread dedicat cu locurile de cumpărat cafea din Bucuresti, o sa mai caut.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Espressoman in foc@
Iasi
■ ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
Fără zahăr
București
(03-06-2021, 23:27)cristi.marian Wrote: @Mihai Cine este Mihai (piața Gemeni) ?
Este vorba despre Sarkis Cafe a d-lui Mihai Honciuc. Prăjește o cafea foarte bună, blend-urile Sarkis fiind un punct excelent de plecare pt. începătorii în ale ibrik-ului și espresso-ului. :)
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic
Espressoman infocat
Bucuresti
04-06-2021, 11:05
(Edited 04-06-2021, 11:16 by cristi.marian.)
Mulțumesc @
lracu, am făcut bookmark :-).
Am văzut
harta prăjitoriilor dar din cauză că apărea că e din 2012, m-am gândit că nu mai e de actualitate. Înțeleg acum că data articolelor nu e așa relevantă pentru că nu se schimbă la update-uri ulterioare.
Espressoman
Bucuresti
Pt a evita surprize neplacute, as recomanda pt inceput numai prajitorii care apar la sectiunea de prajitori de pe forum. Mai sunt si alti prajitori ok, de exemplu Muse sau Cafethescu de pe Mosilor sau cafelele vandute pe barshaker, insa sunt si unele care nu sunt ok, pt ca acest domeniu invita si multi oameni care stiu sa vanda, nu si sa prajeasca. Stiu ca pare promo sau masura protectionista cu cei prezenti pe forum, dar nu e, vine dupa experiente proprii.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino
Espressoman infocat
Piatra Neamt
(04-06-2021, 11:05)cristi.marian Wrote: Mulțumesc @lracu, am făcut bookmark :-).
Am văzut harta prăjitoriilor dar din cauză că apărea că e din 2012, m-am gândit că nu mai e de actualitate. Înțeleg acum că data articolelor nu e așa relevantă pentru că nu se schimbă la update-uri ulterioare.
Mai este o harta, actualizata rezonabil, destul de cuprinzatoare:
https://cafeafarazahar.ro/harta-cafelei-bune/
Espressoman infocat
Bucuresti
05-06-2021, 10:39
(Edited 05-06-2021, 10:42 by cristi.marian.)
(04-06-2021, 11:04)TVTVTV Wrote: Este vorba despre Sarkis Cafe a d-lui Mihai Honciuc. Prăjește o cafea foarte bună, blend-urile Sarkis fiind un punct excelent de plecare pt. începătorii în ale ibrik-ului și espresso-ului. :)
(04-06-2021, 11:35)cradun Wrote: Pt a evita surprize neplacute, as recomanda pt inceput numai prajitorii care apar la sectiunea de prajitori de pe forum.
Trec azi pe la Sarkis [emoji3]
Espressoman infocat
Bucuresti
In așteptarea următorului stoc de Kinu (sfârșit August cum am scris mai sus) mă uit după alternative.
Îmi trebuie ceva care sa poată pentru brew (pentru ibric voi cumpara deja râșnit pana in August pentru ca ceva capabil e greu de găsit).
Nu as exclude nici variantele electrice. Care sunt vârfurile de gamă zona asta ?
Espressoman infocat
Bucuresti
Am trimis în sfârșit formularul pentru Simplicity și mă gândesc la accesoriul "11 Magnet Receiver for M47" €49.
Are cineva acest magnetic receiver la Kinu? sunt avantaje de fiabilitate pe termen lung față de cel de plastic?
Am citit că oricum are o capacitate mai mică decât cel de plastic, dar mă gândesc că de vreme ce se vând replacements pentru cele de plastic, ele se strică/uzează mai repede în timp.
Dintre posesorii de Kinu, a avut cineva probleme cu receiverul de plastic ?
Espressoman infocat
arad
Nu are nimic cel de plastic. E ok.
Lelit PL81t, Ibric email, Ibric turcesc, Aeropress, V60. Rasnite Kinu Phoenix, Sozen, prajitor cafea Rostmeister, Cafflano Kompresso, Xeolo ghost burr 10 step.